3589
-
#1383 Szerintem is szar zenekarok. :) És mondom, a Wikipédián találtam őket. -
#1382 nem, az kettö -de leginkább több- igazi parasztos atyai pofonra szorul. :D -
#1381 hát én nem vagyok emo-szagértő, szóval nem javítgatok itt. :P
bár sztem ezek szar zenekarok :| 1-2 jó szám azt kész. -
#1380 Most komolyan, aki úgy dönt, hogy ő márpedig képviselni fog egy stílust (már rossz) és úgy akarja elérni - mert a szóbeszéd ezt mondja - hogy ki akarja nyírni magát, az nem szorul pszichológiai segítségre?
Persze ennek lófasz köze sincs semmilyen stílushoz, beleértve az emo-t is. -
#1379 Ehh, Thursdayd hallgattam, nem rossz, de akkor sem az én világom... -
#1378 hallgass bele pár underoath vagy thursday -be azok már zenék ;] bár sztem azok sem tetszenek majd, mégis igényes és kulturált zenék sztem. -
#1377 Elsö-második generácios zenekarok? nem rosszak, habár nem mind tünik ki mint jo alkoto.
Ha kulturált emos zenét akarsz hallgatni, ott van a Fall Out Boy. Tégy vele egy probát.
Talán még MCR-nek egy-egy jo száma van, de szegények... -
#1376 AFI, Fire Party, Marginal Man, Heroin, Indian Summer, Still Life, Fugazi, Brand New, The Used... és még néhány ehhez hasonló zenekar, akik a Wikipédián fel voltak sorolva EMOként. Ha rosszul tájékozódtam, szólj nyugodtan. -
#1375 áh csodálkozik még valaki, hogy nem nézek tv-t? =) FUCK OFF média. Szenzációéhes valóságot torzító haszonorientált szarrágó köcsögök. -
#1374 és miket hallgattál? -
#1373 Hirado, 21 ora, rtlklub, rövid hireinket halják:
"...Depresszio, öncsonkitás, másság jellemzi a mai tizenéveseket, akiket meghoditott az emo..."
"...pszichologusok szerint segitségre van szükségük..."
-szenvedélyek napja tudositás-
...na és ezen "nevelkedik" a nép...-.-
ja és hogy még poénabb legyen, képeket szurtak be, többek közt az #1307est is -.- -
#1372 Mindegy, utánajártam mindkettőnek, és egyik sem tetszik, de akinek igen, az csinálja (hallgassa), csak ne jöjjön a közelembe, mert felvágom az ereimet. :D -
#1371 azért az emo és az emos zene nem ugyanaz, hölgyem :) -
#1370 Rocker létemre képes vok mást is hallgatni, és még az EMOt is hajlandó voltam megismerni (amitől csak mégjobban utálom). Szal, rám nem lehet azt mondani, h ismeretség nélkül fikázok vmit.
Az izomagyú haverja meg nagyon nagy!!! -
#1369 timantes haverja -
#1368 sok-sok emo jár dnb-re . és miért? mert az mégis bulizós pörgős táncolós zene, és emeltt ha jó és igényes akkor isteni ;)
/mint jómagam is nagyonsok, meg még annál picit több dnb-t hallgatok
/ha már itt tartunk, nincsenek valakinek crish.su számai? a " DEEPER "-t ha valaki megszerzi nekem lábat csókolok előtte :) -
#1367 Ez igy igaz, a kivülállonak inkább mindegy, mert az kevesebb ideig tart kigondolni, mint utánanézni. De hát ez van, ez mindenkiröl elmondhato, még rolam is. Mindenkiben van valami, amit egy kalap alá vesz.
De jo, most nem ez a téma.
A dnb pdig nem az a tipikus discozene, tehát arra nagyon nem mondhato, hogy tuctuc. Az élöben jo csak. Mellesleg csak azért, hogy a legtöbb disco-f@szságba SZINTE csak tuc-tuc szol, amit sehonnai kiráj-vagyok-djk összekarcolnak egy számot és három ütemet. A legtöbb helyen ez szol és még élvezik is. (Bank, E-club, Silver, meg egy köbméter még Pesten és környékén.) És a lentebb iro emberkéröl, aki "150 kilos kopasz" ipse, nem mondanám el, hogy ouse-t hallgat. Vagy bármi bonyolultabbat, amin a hangyafasznyi agya nem lenne zárlatos. -
#1366 De komolyan,többynire azok fikáznak akik csak az egyik vonalat ismerik. Akik csak a tuc-tuc-ig látnak, azoknak nem mond semmit pl micro-house vagy a minimal. Ugyanígy akik csak egy rock-ot látnak szintén nem mond nekik semmit pl a progressive metal. -
#1365 ahogy így nézem pár embernek itt nagyon egyre megy, ami nem hangszeres zene az már tuc-tuc lehet csak(bár ez attól függ hogy mit tekintünk hangszernek). Én többnyire hangszeres zenét hallgatok, de nem szeretem a taknyos-véres köpést, többnyire industrial-t és prog.-ot hallgatok. Eljárok drum and bass, jungle, breakbeat, dancehall, minimal bulikba. Nagyon komolyan is össze lehet rakni ezeket a zenéket, pár banda pl élőben hangszereken játsza a dnb-t. Ezek a dj-k és zenészek nem a dicobol jönnek. -
#1364 és egy csaj beoltja a kifaszolt izomkolosszust :D ROTFL - print screent- neki :D -
#1363 Hát, izomagy, gondolkodhatnál egy kicsit! Én sem kedvelem az EMOkat, de nekem legalább van okom rá. Sok barátom halt meg emiatt a retek style miatt.
Ettől függetlenül én rocker vok, és érdekes módon teljes életet tudok élni, ezzel együtt. Sőt, ha látnál, nem mondanád meg rólam, h milyen zenét hallgatok.
Viszont azt sem tudom, mit szeretsz a tuc-tucban, amikor annak végképp nincs értelme. Szövege nincs (vagy ha igen, az annyi, h "mennyünk tengerpartra és b@sszunk"), értelme meg pláne nincs. Zenei értéke nulla (de inkább negatív előjelet adnék neki). És ha nem lenne hangszeres zene, akkor nem tudták volna létrehozni ezt a vackot sem.
Jah, és beszólogatunk a nálunk kisebbnek? Hmm... nem gondolod, h ez NEKED gáz? Meg a barom haverodnak... Nem akarok nagyképűnek látszani, de sztem a 60kgmal, meg a főiskolai aikido tudásommal sz@rrá vernélek mindkettőtöket (nő létemre). Ezt onnan tudom, h egy kicsi, vékony, szálkás ember sokkal gyorsabban mozog, mint egy nagydarab izmos állat. Ez pedig tapasztalat.
Innentől kezdve nem tudom, mire van ekkora pofád. -
lord nihilus #1362 -
lord nihilus #1361 :D:D fall out boy...mostanság egész bejön a zenéjük
#1357 és #1349-el egyetértek -
#1360 Erre egy szo van: szanalmas.
Nagyon kemény ezaz "rtl klubon nevelkedet" meg a többi beszolás :DDDD
tipikus izomjani felfogás: ö a menö, mert vastagabb a karja, mint amilyen hosszu a f@sza. Ezen csak nevetni kell, ugyis az idegesiti a legjobban.
/off
macleod: te miota iaidozol? és pontosan melyik stilusban? én kb 5 éve tolom csak azért kérdezem
/on -
#1359 és az a vicces hogy sokan el sem hinnék, mennyire könnyű legyőzni egy kigyúrt állatot egy olyannak, akinek kellő harcművészeti tapasztalata van, még ha kis vékony srác is... majd egyszer hátha összefut egy ilyennel, és tanul belőle. -
#1358 uccsó sor fav :D -
#1357 Te beteg vagy ember, az a szó hogy tolerancia mond neked valamit?
Az hogy vkit képesek vagytok piszkálni amiatt hogy EMO-s arra mmutat rá hogy degenerált bunkók vagytok. Nekem se tetszik a emok öltözködése, és nem hallgatok emocionális zenét, de ettől függetlenül nem leszek se bunkó, se agressziv se emossal se senki mással csak azért mert nem tetszik valami...
"szánalmas emosok , punkosok , rockerek , rapesek , és a többi hasonló szánalmas stílus, mindegyik úgy öltözködik meg él mint a majmok" te most itt konkrétan azokra a stílusokra utalsz akik még hangszeren játszanak (kivéve a rap, de az más kategória). Lehet hogy számodra nem előnyös a külsejük, de ha ők "kiírtanád" akkor ugyan ki a faszom fog hangszeren játszani? a klasszikus zenészek, de nem hiszem hogy te valaha is egytlen egy Beethoven szinfóniát is végighallgattál...
Marad a tuc-tuc.. hát abból köszönöm én nem kérek mert én meg azt nem tartom zenének hogy 3 basszushang megy 10 percen keresztül alatta meg egy szarrátorzított női hang vinnyog...
"kis magán történet: 4en voltunk, jöttünk haza a disco-ból este és sötét, volt egy csapat moslék ( kb 6-7 ember ) a járdán pont egy kivilágított kirakat előtt áltak , haverom volt olyan nagyszájú hogy közéjük csapott egy szép kis szöveget. Azok megindultak felénk , de mikor megláttak, akkor inkább buziságukat mentve elfutottak ... kb ennyit a moslékokról. Azt nem tudjuk miért, de biztos gyávák voltak. 6-7 emos nem mert kiálni 4 kigyúrt majd 150 kilós emberrel ?? Kb ennyit erről a gyáva fajról.... " --> fussunk össze egyszer amikor iaidoról jövünk haza haverral éles kardal... mi csak 2 en vagyunk de lehet ti 4 en is futnátok, pedig én vagyok 78kilo haver meg alig 60kilo...
De minek is foglakozom én veled, a TE FAJTÁD úgyis egy utszéli fára fog autóstól fölcsavarodni amikor a discoból betépve repesztetek haza... no comment... -
#1356 gyah OOOOOOOO: -
#1355 jaja nagyon igényes, smog az meg mi?? Mondjuk én a lifestyle cuccokat kedvelem. -
#1354 a te haverjaid is a toppon lehetnek, értelmi szintet tekintve. grat. -
#1353 géped az van bazmeg, de agyad nincs. -
#1352 Kíváncsi lennék hogy te milyen zenét hallgatsz! Amúgy nem kötelező így öltözködni. -
#1351 találtam egy ilyet.
most mondd meg ez a srác a taréj hajával dicsos szemcsijével, songoku hajával, pózer szmog övével és beizzadt hónaljával igényesebb mint amiket alantabb linkeltem srácok? na ne viccelj :D -
#1350 jahm, és hogy lásd hogy néz ki egy emo (nem pedig egy fostos pózer)
mint látod az igényes ember nem úgy néz ki amit te linkeltél... -
#1349 őszinte leszek, ez a csávó nem azért néz ki így mert emo, sőőt nem is emo, inkább valami hímsoviniszta köcsög
az amiket irkálsz az emo-ról a tipikus "átlagember rálátása a dologra". hogy értsd a nagy kigyurt fejeddel leirom részletesen: Fogalmad sincs arról hogy mi az emo, olvastál pár cikket, láttál már pár emo-t az utcán-metrón-kirakat előtt, akárhol és te aztán most már tudod hogy milyen is ez, beszéltél már 3nál több emo-val?
szted ha tényleg 4x150kilós kigyurt gorillák vagytok, akkor egy rapper nem ment volna el? dehogynem? egy disco-s? dehogynem, az hogy a haverod olyan retardált hogy másoknak beugat és ezen nevet, gratulálok biztos rtl-klubb-on nevelkedett és onnan szívta magába ezt a sok kúltúrát...
lásd be hogy minél többet érvelsz annál jobban járatod le magad a saját beszűkült és egysíkú látásmódoddal a világra. -.- -
timantes #1348 Most komoly leszek , mondjátok meg nekem ÖSZINTÉN , ki az, akinek kedve van egy ilyen pasival/nővel ( mert fogalmam sincs hogy milyen nemű ) összejönni ??????
-
timantes #1347 ,,Az Emo szubkultúra terjedése az erősen aberrált, skizofréniában és súlyos letargiában szenvedő, magukat depressziósnak tekintő, különc hülyegyerekek genetikai sorvadásának köszönhető, mely során rájönnek, hogy mivel már vannak 10 évesek, jobban teszik, ha érzelgősködésből felvágják az ereiket, hiszen őket senki sem érti meg. A biólógia eme folyamatot TERMÉSZETES SZELEKCIÓKÉNT tartja számon. Nagyban feltételezhető, hogy eme genetikai sorvadásban oroszlánrészt vállalt a 86-os csernobili katasztrófa, mely testileg és persze mentálisan is sorvadásra ítélte az új degenerációt. Úgy néz ki ez főleg 2000 óta lett számottevő és azóta is terjed, mint a pestis." (by Clio/Szakszi)
ILL A BEREK, NÁDAK EREK,
AZ emosok SZAR EMBEREK!
"...Fegyverbe magyar verjük szét az ellenséget,
üsd,vágd,ne kíméld az élősködő emo férget..."
by Dave XD -
timantes #1346 ,,Az emósok egyik jellemzője még, hogy vegetáriánusok (az állatok iránti szeretetből). " --> hát akkor ezért nem látni "jól megtermett" emosokat , tehát erő nem sok szorult a moslékokba.... szánalmas
,,A stílus képviselői imádják a tetkókat, piercingeket,fülbevalókat" --> én a saját gyermekemnek meg nem engedném a piercinget , sőt , le is tépném róla. ultra szánalom
,,Az emo zeneszövegek általában szenvedésről, depresszióról szólnak " --> ja , de olyan neveket mint Bin Laden nem is ismernek... igy baromira depisek mondhatom , szánalmasabbnál is szánalmasabb
kis magán történet: 4en voltunk, jöttünk haza a disco-ból este és sötét, volt egy csapat moslék ( kb 6-7 ember ) a járdán pont egy kivilágított kirakat előtt áltak , haverom volt olyan nagyszájú hogy közéjük csapott egy szép kis szöveget. Azok megindultak felénk , de mikor megláttak, akkor inkább buziságukat mentve elfutottak ... kb ennyit a moslékokról. Azt nem tudjuk miért, de biztos gyávák voltak. 6-7 emos nem mert kiálni 4 kigyúrt majd 150 kilós emberrel ?? Kb ennyit erről a gyáva fajról.... -
#1345 akkor az egész emberiséget kiirtanád? brazilokat a fűszoknyáért, afrikaikaat a fültágítóért, északiakat a kapucniért vagy mi? te tényeleg beteg vagy, menj vissza alduj még pár órát. köf -
Ben C #1344 Ennyi hülyeséget 3 perc alatt összehordani... díjat érdemelnél.