3589
-
#1464 "Borotvapengével, nem mélyen, kicsit bedöntve végighúzni keresztbe drága emo testvéreim.
Megmarad az életetek is, és a heg is. Lehet mutogatni és sajnálni fognak." :) -
#1463 én ott leszek -
#1462 És a csoportos érfelvágás kimarad a programból? Ez szörnyű... -
lord nihilus #1461 ...és végül kollektív sírás -
alyr2 #1460 EMO talalkozo Miskolcon!
Mindenki hozzon magaval 1 csomag 100 darabos papirzsebkendőt és 1 üveg piát!!
Programok: Szalonnasütés
Közös sírás fa alatt
A hozott alkohol elfogyasztása
Zenehallgatás
Ujbol sírunk a szalonnáért lemészárolt disznó miatt
Beszélgetes...stb
Gyülekezés megegyezés szerinti helyen -
#1459 nesze ez a divatkeverék :) -
Bammy #1458 Linkeljétek máshonnan a képet pls amiről szó van mert nekem nem hozza be de megöl a kíváncsiság :D -
#1457 öhöm, narniába is megmondták, " vannak szekrények melyeket sosem nyithatunk ki"
hát Ő kinyitotta nagymama szekrényét, aztán ráborult épp ami felül volt, eredmény :) --->1453 :D -
lord nihilus #1456 az biztos :DDDD -
#1455 ezmárám sztem nemigazán emo:P...japánban vagy hollandia/svédország/dánia környékén szoktak ilyen deviánskinézetű fiatalok lenni:P...szegénykét itthon felfalnák ha ígyvonulna végig az utcán:P -
#1454 Nagyon jól tolja, csak furcsálom, hogy magáról csinál "ennyi" képet. -
lord nihilus #1453
-
najo nem verem itt a nyálam inkább...izé tehát..:DD
van akinek tényleg nagyon jol áll ez a stilus, mondjuk nekem mindig is bejöttek az emos meg a darkos csajok szinte minden mennyiségben.
És nem azt mondtam hogy nem lány, hanem ha belekötnék, ebbe kötnék ble. Szerintem is eléggé látszik, a sráchoz hasonlitva hogy lány. De mindegy.
Bammy: Amugy nekem is veszettül egyenes hajam volt eddig, de ahogy nö ugy egy kicsit pöndörödik, habár öcsém ugyanezen vérvonal mégis neki sokkal jobban göndörödik. (most nézem, a postásnak is:DDD)
Egyszerüen megoldhato ez a kis göndörség, ha hajszáritás közben igy fésülöd, igy fog maradni. Ha hosszutávon csinálod, akkor igy marad szinte végleg, igazábol hajtipustol függ. Nekem kb pont ugyanilyen hosszu hajam van mint a srácnak, és frissen mosva-fésülve pont igy nézek ki :D -
#1450 Sztem az tény hogy a csajoknak ez a stílus jól áll. -
#1449 megnöveszted ekkorára a fülednél előrefésülve szárítod meg akkor neked is kiáll majd oldalt, más az én hajam amúgy pont ilyen mint, neki hogy egyenes, de van benne egy gyenge ív, namármost ki tudom sütni full egyenesre, de ha nyomatok rá hajhabot annak a nedvességétől egyből göndörödik, ki kéne próbálnod habozni ... sztem :D -
Bammy #1448 Jó nyugi ha azt mondtátok volna hogy mindneki emonak fog nézni, akkoris ilyen hajat csináltattam volna ha levágatom :) Arra voltam kíváncsi leginkább h mi a véleményetek róla.
De azért az uccsó mondatom/kérdésem még mindig fennáll.
Csakmert nekem olyan szinten egyenes a hajam h ennél egyenesebb nehezen lehetne, de Tom-nak látok bent némi "göndörséget", vagy az a csak a zselé/lakk biszbaszzás összevissza túrás miatt van? (magyarul hogy nincs szépen kifésülve mint a jókisfiúknak) -
#1447 jaja, ennek a tagnak gempajó a haja! -
#1446 hagyjadmár:P...attólmég h oldalrafésült hajadvan nemfognak emonaknézni..max ha a félarcodat eltakarja..joez -
Bammy #1445 Azé ezek elég durván vannak photoshoppolva :O De nemrossz csaj az tény.
Amúgy, eléggé hosszú hajam van, majdnem hátközépig ér, de asszem hamarosan új frizurát fogok csináltatni. Nem biztos hogy még nyáron de meglehet. És az ilyesmi nagyon tetszik:
De erre tuti mindenki azt mondja majd hogy emo..nem?:D Bár deszkás cuccokban öltözködöm, nem emosan, de azé a haj mégis hasonlít rá...de Istenem marhára tetszik ez a haj és mindenki mondja h nekem tök jól állna, csak nem szeretném h mindenki kérdezgesse h emos vok e. Egyébként ha simán teljesen tök egyenes a hajam akkor egy ilyesfajta hajat annyi emgcsinálni hogy nem fésülöm el középen hanem máshogy oszt csá? -
#1444 ezt ezt ezt.megeszem.. mmmmm -
Torry #1443 Kurvajól néz ki a haja. Jól áll neki ez a stílus szerintem. -
#1442 Ő van a képen, így már elhisiztek hogy lány? :D
az ilyen képeket kéne mutogatni a nagy ANTIEMO srácoknak, biztos ezt a csajt is oltanák hogy, "jáááj hogy néz ki", aztán este meg máris rá vernék a faszukat x] -
Torry #1441 Szerintem full látni, hogy lány.
Vagyis :D -
#1440 Akkor olvasd el Földes kolléga irományát...hát...volt min sokat nevettem..meg...na mindegy olvasd csak el. -
#1439 pro-pain. -
#1438 egész normális cikk, mármint ésszerűen és mind2 fél részéről észérvekkel írja le hogy miről is van szó... meg vagyok elégedve :D -
Cat #1437 http://velvet.hu/onleany/emo070601/ -
#1436 te vagy a franceman nem?
vagy keverem? csak az rémlett hogy focis a lógod :D
myspace-n láttam a szülinapod na a lényeg hogy neked szólt :D -
#1435 és zizou5? : D -
#1434 FRANCEMAN - BSZ -
#1433 bellz a fótós, van egy halom millió képe, Ő maga fótós, nem is akármilyen, van sok képe magáról, de mégtöbb másokról... sztem korrekt módon csinálja, elvégre fotógén arca és stílusa van...
saturday.x (a jobboldali szivecskés srác) na neki csak magáról van kb. ööö 30-40-50 ? képe, nem azt mondom hogy nem kibaszott jó fótó mind, de azért bellZ jobb arányt talált sztem. ;] -
#1432 hej, ez nem a BJG-ben készült? :D -
#1431 De ki fényképez? BellZ a srác vagy a fotós, esetleg mindkető? Hiába trükközik gépen a fotóval, fotózni is tudni kell.
Ha meg ő van a képen, akkor hm. Nem is tudom, fantáziátlan, hogy saját magáról ennyit lő. -
#1430 Mikor elöször néztem a képet, sajnos nekem is az jutott eszembe, hogy a csokosba kötnék bele, ha szemét lennék. Sajna ez van, a szökéröl egyértelmüsiteni kéne hogy lyány. Amugy -
#1429 nem tudtok a throwdown és a hatebreed kivételével hc, N.Y.H.C. együtteseket? mert már agyon hallgattam az összes albumot [vagy10-15] és kéne valami uj. : ) -
Ben C #1428 alkalmazkodóképes énekesetek lehet.. offspring, rise against, aildes hörgések , aztán amiket a killswitch énekese howard jones kiénekel.. :) -
lord nihilus #1427 sztem nagyon jó lett :) -
Ben C #1426 killswitch engage metalcore. -
#1425 arra gondoltam. Lehet hogy csak én vagyok így vele, de emo esetében nem mindig tudom megkülönböztetni a fiút a lánytól :D -
#1424 mármint a csókosokról? az fiú és lány :D vagy másikra gondoltál?