Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
"(holegynagy fasz)"

forma 😉 forma 😉

u dont have to listen anybody else but me

Ugyehát senki sem mondja meg senkirõl hogy buzi-e, amíg az el nem kezd valahogy viselkedni. Mondjuk buzisan. Gondolom mindenki el tudja képzelni milyen az. Egy emo nem nézne ki alapból buzinak ha nem támasztaná alá a viselkedésével. Lehet valaki úgy is érzékeny lelkû, hogy nem hajtja oldalra a fejét, nem néz mindig profilból és nem teszi a szájához a kezét. De ha ezeket a dolgokat is beiktatja akkor 100ból 99 ember buzinak fogja nézni - és minden joga meg van rá.
Aki nem buzi az ne viselkedjen úgy. Aki nem szereti ha annak nézik ne viselkedjen úgy.
Ez a számhoz emelem a kezem mind2 képen a lehetõ legrosszabb. Egyértelmûen nõi reakció, alig van pasi aki ilyet tesz. Azon túl hogy nõi még buta szõke nõi is. Azzal a nézéssel kombinálva az "ártatlan" kiscica vagyok(holegynagy fasz) feelinget adja egybõl.
Én csak azt mondom nem minden buzi emo, de minden emo buzi aki a stílussal együtt a viselkedésformát is felveszi.

voltam😊
az elsõ buzis, a második nem.

VRSDM
mindenkinek van egy álláspontja ;]

Maga a haj aztmondom elmenne, egy idõben töredelmesen bevallom nekemis tetszett és akkor pobntilyen hosszuhajkorszakom volt, voltis emohajam v 2 honapig, de amit elkezdett felbukkanni h miis van emögött, siro emokölykök, tokiohotel, akármennyire ugrálnak a vér-emok hogy a TH nem emo, akkor is azzal azonositja 100bol 99 ember.
És az hogy engem egy depizõs kis buzigájnak néztek, vhogy nemjött be, leis vágattam, de istenem, legalabb nem vagtam ilyen pozokat.. 😄 EZ a két kép kegyetlenül "nyomd belém" kategória :S

Magánvélemény.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

<#wow3>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

VRSDM
akkor úgy mondom hogy az ímó még mindig kitûnik a tömegbõl...
/azzal egyetértek (sajnos) hogy egymást majmolja az egész "társadalom" és két ímó-n biztos látsz 2 ugyan olyan ruhát ... :S

Dying Soul
"hanem ami nem tömegtermék kategória ... ezért is jó ímó-nak lenni"

Miért tûnik nekem úgy, hogy az emók inkább a tömegtermékek, mint a többiek?

Match
175/60 hátközépig 😄
Csak néhanapján zenélek és a dirty stílushoz nem nagyon menne 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

VRSDM
amennyiben 210/135 és kopasz ... akkor valóban nem 😄

Match
tévedsz...a csajok jelentõs része úgy gondolja hogy a buzik aranyosak, és mivel buzis vagy, aranyosnak tûnsz nekik.
Jó taktika, csak nekem nem állna jól.

VRSDM
akkor errõl már nem is kérdezem :]

viccet félretéve a lányoknak bejönnek a más fiúk, nem úgy értem hogy buzi, hanem ami nem tömegtermék kategória ... ezért is jó ímó-nak lenni, mert kitünsz a tömegbõl, a csaj megnéz, máris a tied ... ;]

ja amúgy sok-sok nagyonjó csajnak még a kicsit buzisan kinézõs téma is tetszõs ... szóval ;] ezért van annyi divatbuzi magyarországon ...

Match
az...

VRSDM
úgy is elkanyarodtunk a témától...
szavazás ... buzis / nem buzis ?

sz4bolcs
ha már az agyukat nem lehet. 😞

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Azt nem a Black Metal-osok csinálják ?

zakika
atalsz extrem metalosnak, kirangatod az emosokat a sarokbol, kiharapod a nyaki utoeruket es megiszod a veruket... utana meg okadozol faltol falig

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

sz4bolcs
már foglaltak... mi lesz így? 😞((

mész a sarokba sirni? 😄

ez itt kurvára OFF.

értem, szal ha én a liberalizmusba az egyeduralmat képzelem bele, akkor valójában azt jelenti.

VRSDM
/nos... ahol én eddig láttam répát/csõnadrágot
zara (váci utca)
h&m (pl. váci utca)
hervis 😮 (bizony még sept.ben volt pár egész jó fazonú
speed (nagyritkán van, de inkább csak csõnadrág)
és az astoria-nal van egy beugróban egy rockerbolt (ha érdekel pontos címet mondok majd), szóval ott ilyen nagyondurván szûûk répa van, szinte már cicanadrág szûkségû, elég jól néz ki 😉

de amúgy nem gáz odamenni valakihez és megkérdezni...
-helo, bocsi, qrva jó a nadrágod hol vetted? ... ennyi 😉

zakika
vagy meg altalanos sulisokon 😊, csak ott meg komolyabban veszik a nevelest (talan valahol igen)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
ezt mindenrol el lehet mondani. meg az emorol is 😊 mert az a par tizeneves biztos nem tudja hogy volt az elejen, mibol lett csak azt tudja hogy most ugy meno kinezni

magus
"Az a gond a "kis" középsulisokon kívûl nem nagyon látok ilyet senkin"

owned

sz4bolcs
hát igen, ebbõl látszik, hogy nem az a sátánizmus, amit pár ember elképzel magának. 😄

zakika
nem vagyok satanista, de neha meghalgatok valami black, death, gothic metalt. szerintem nem a divatot kovetem, hanem azt halgatok ami teccik es nem azt mondom, hogy az teccik amit a tobbseg halgat es azt halgatok en is...

ami szerintem a satanistak NEM kerulnek
pózolás - ha nem akarnanak senkinek se pozolni, ugy jarnanak mint egy atlagember es nem lehetne oket kiszurni messzirol az oltozekuk szerint
csordaszellem - ha nem lenne csordaszellem, nem lennenek a parancsolatok sem, amiket be kell tartani (vagy forditva?)
onrombolo buszkeseg - ongyilkossag es emberaldozat minek nevezheto?
az esztetika hianya - szubjektiv... ki mint ert ezen 😊

sz4bolcs
az nem, de hogy aki emo az tutti nem.. 😄

zakika
na az nem biztos, hogy aki nem emo az gondolkodik, sot szerintem az arany az emosok es a nem emosok kozt kb egyforma

sz4bolcs
Ezt a linket találtam ugyancsak emoval foglalkozó indexes cikk, sztem kurvajó.

Zárszavak ez:
"Az emo divatja egyébként kitermelte harcos ellenfeleit, akik anitemo oldalakat üzemeltetnek, antiemo filmeket készítenek, sõt antiemo ruhákat árulnak, úgyhogy a kör bezárult. Döntenie kell."
-jobb csattanó lett volna: "az emo divatja egyébként kitermelte harcos ellenfeleit, a gondolkodó embert."
😄

vágom, hogy nincs😉 csak arra utaltam, hogy nálam divatozás címén a tarajpumpolás ment utoljára, bár azt a weekendpunkok népes táborán kívûl senki sem díjazta igazán.

és merrefelé nézegessek az ember ha ilyen "fazonú" gatyú érdeklni érdekeli ? Az a gond a "kis" középsulisokon kívûl nem nagyon látok ilyet senkin.

<#nyes>

PíszLávJuniti
8 utas öngyilok ?:o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Match
wow, akkor biztos jó bulik lehetnek ott 😊

'Gyász...

VRSDM
a nappalink 7szögeltû 😄

<#mf2>

Match
- Mit csinál 5 emo gyerek egy szobában?
- ?
- Az egyik felakasztja magát mertnem jut neki egy sarok ahol sírni tudna.

Marki
<#gonosz1>

KoЯn

magus
h&m rofl, minden szakadt emo wannabe ott vásárol 😄😄

Calver
- Hány emo tud becsavarni egy villanykörtét?
- ?
- Egy sem, ülnek a sötétben és bõgnek.

ezen behaltam <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

VRSDM
ez mind így is van... mármint a 10perces elkészülés és a fél órás is
nem leszóltam azokat akik hamar elkészülnek, én szeretek pamperázni a fürdõben... ennyi...
szóval amit írtál az mind igaz is, körömfestés (bár geci jól néz ki, tényleg brutál ahhoz hogy befessem) épp a tömeg elvárásai miatt, vagyis nem akarom se hogy buzinak se hogy herkásnak nézzenek ezért kihagyom...

de meg kell hogy hajoljak elõtted... szinte az elsõ olyan ember vagy aki belátja a jó és rossz oldalát a dolognak és ezt értelmesen le is írja...

szóval 😉 rspkt

876 - ímónál nincs semmi szappanos taraj =D... nadrágban meg répanadrág, nincs semmi xtrája, szimplán olyanra van varrva ( vagy áttvarratod mint jómagam) hogy a seggednél faszán keményen lóg meg bõ... de a szára nem hosszú, viszont szûkül keményen 😉...

de ez az utolsó 2post tõletek, valóban jó volt olvasni így a sok marháskodás ( nem vagyok az akkor már csak fikázni lehet... tömeggondolkodás) között 😉 :$

Hát nemtom
Ha odajönne hozzám egy 15éves emos az egetrengetõ problémáival és a halálvágyával én azt mondanám hajrá ott van szemben a viadukt. Nem lesz nélküle kevesebb a világ...
A hosszu haj meg a feszülõs póló elmegy, a répagatya még vicces is. De a fekete szem- és körömfestéstõl idegrohamot kapok. Ez nem igényesség, aki ilyenre festi magát az vagy drogosnak vagy buzinak vagy hullának akar kinézni. Az igényességrõl még annyit hogy aki nem tölt 40 percet a fürdõszobában és nem keni be a haját százféle marhasággal az még nem igénytelen. Nincs két véglet hogy emo(jólkinézõ) meg igénytelen(zsíroshajú paraszt). 10 perc alatt meg lehet borotválkozni meg megfésülködni, ez ki is meríti az igényesség fogalmát.
A sok öngyilkosjelöltnek meg azt ajánlom, hogy nõjön fel, vagy sírjon egyedül de ne terjessze a szemetét. Ja és aki tényleg meg akar halni az megteszi nem hirdeti. Aki hirdeti az csak feltûnõsködik(" ha kiválóságommal nem tudok kitûnni felvértezem magam gyarlóságommal etc.")
na ez egy hülye kérdés lesz:/

Milyen gatyót hordanak az emok? Látom, hogy a seggükig le van tolva(boxer kint), de mégsem ér le a földre az alja és inkább ilyen répa cuccos. Attól függetlenûl, hogy közöm sincs a stílushoz tetszik, de én a divatban lemaradtam az amo szappanos tarajnál😊

xDDd ötletes.

Marki
kép

bocsi, közvetlen beszúrást nem engedett

KoЯn

Marki
<#smile>

KoЯn

VRSDM

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben