Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Valami ilyesmi érdekel engem is...ezért szoktam foglalkozni a témával.
Nagyon durva történeteket lehet találni itt ott. Olvastam olyat, hogy egy 16 éves lány, aki sikeres szinkronúszó volt, mindig mosolygott, tiszta életvidám volt, még az utolsó napján is. Az egyetlen jel amit mutatott, hogy elosztogatta a cuccait. Felakasztotta magát. Senki nem tudja biztosan miért...rengeteg dolog volt közölve róla, leginkább szerelmi bánatra lehetne gyanakodni, de véleményem szerint ennél valami sokkal komolyabb dolog állhat egy ilyen mögött. Nem olvastam végig az egészet, mert marha hosszú volt, de egyszer megteszem, és megpróbálom megfejteni hogy vajon miért történhetett.

Ebbõl is látszik hogy a "hobbi öngyilkosok" mennyire szánalmasak...nõvérem is ilyen...õ már jópárszor próbálta, sosem sikerült neki...
És mivel a nõvérem, ismerem eléggé, továbbá öngyilkos és öngyilkos között is tudok különbséget tenni, tudom hogy ha azt mondom neki hogy "ok, csináld", azzal pontosan azt érem el amit akarok...volt már rá példa..persze én voltam a geci...
Jópárszor elmagyaráztam neki hogy ha figyelemre van szüksége akkor ne ilyenekkel terrorizálja a családot, mert van rá humánusabb módszer..

Az összes többi hobbi öngyilkos is pont ilyen.
Meg akarod ölni magad? csináld...hajrá...
Ha már elmondtad, nem is akarod igazán, csak segítségért kiáltasz, nehogy véletlenül sikerüljön.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

minigirl
De mért akarja mindeni kinyírni magát????

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

ez nagyon durva 😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Match
Alapvetõen az altató valóban arra jó, hogy elaludjál tõle. Ez 1-2 tabletta...ahhoz hogy meg is haljál, kell vagy 40, + pia sem árt a hatásfokozás érdekében. Persze ez gyógyszertõl is függ.
Van egy ismerõsöm aki átesett egy ilyen, meghánytatták, aztán semmi maradandó baja nem lett szerencsére.
Mondtam neki én is hogy az tök könnyû lehet, mert elalszol, aztán meghalsz, nem érzel semmit.
Aztán beszámolt arról hogy az nem úgy megy hogy pikk pakk elalszol...Sõt, egyáltalán nem alszol el tõle.
Azt mondta olyan iszonyatos görcsei voltak, hogy el sem tudja képzelni hogy mi fájhat még annyira. Mozdulni nem bírt, hidegrázás, gözbe a görcsrohamok úgy rángatták össze hogy azt hitte az izmai széttörik a csontjait. Ez megy egy ideig (nem tudom pontosan meddig, de sztem 20-30 perc is elég belõle), aztán elõbb utóbb a gyógyszer hatása illetve az oxigénhiány miatt (összepréselt tüdõvel, görcsösen megfeszült izmokkal ugyanis nehéz levegõt venni) elájulsz.
Utána szépen alukálsz egyet a túlvilág expresszen.

Tehát effektíve a te verziód is igaz, csak ki kell várni amíg "elalszol" 😊

minigirl
Sehogy! 😄😄😄😄

FlyHigh
Sokan ska-t hallgatnak, na én azt nem vágom hogy illik ide😄😄😄

Thrash \'Till Death

minigirl
Ezeket lessétek még meg, nagyon viccesek:
Hogyan legyél EMO?EMO RANGERS

minigirl
Találtam vmit, érdemes elolvasni, rájöttem az EMO lényegére! EMO Komolyan, érdekes olvasmány. 😊)

minigirl
Szintén átnéztem, vhogy nem jutottam többre. :S

minigirl
Thx, sok hasznát vettem, de akkor sem értem a lényegét. Na mind1, talán nem is fogom. Asszem, öreg vagyok én már ehhez. :S

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Herr Lehrer
Lehet h én vagyok hozzá hülye de sztem az altatótól elalszol nem? ha beveszel egy dobozzal lehet h lassan nyír ki de közbe alszol így nem érzed, na persze ha kihányod az gázos de hát kell hozzá "szerencse" is. Na persze nem tervezem kinyírni magam de vannak olyan esetek amikor tényleg hasznos lehet. Na persze itt nem arra gondolok hogy a 14 éves pistikének világfájdalma van mert nem vett neki az anyja tokiohoteles pólót ezért felvágja az ereit, de ha teszem azt a rák végsõ stádiumában lennék biztos nem várnám meg amig kihányám a májamat darabokban, inkább megpróbálnék gyorsan végezni magammal

Your suffers will be legendary even in hell!

minigirl
Nem baj, pont az érdekel.

Az igazat megvallva csak zenei területen van benne info...

minigirl
Linket, légyszííííí! Tudni akarom, mi ez a baromság!

Én már egy egész online dokumentumot átolvastam az egészrõl, aztán csak vakartam a fejem...

minigirl
Ja, én csak egy mocskos punk-rocker vok, akire az EMOsok úgy néznek, mint a leprásra... Pedig nem tom, kiktõl nyúlják a stílus nagyját... :S

BEAST
jaj, ez bonyolult, mi egyszeru foldi halandok ezt sosenem fogjuk megerteni <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

minigirl
Akkor valójában mi az EMO zeneileg? És egyébként mi az értelme? Vagy egyéb stílusjegyek a hülye kinézeten kívül...?

Az van, hogy akiktõl ezt hallottad, nyilván halvány fingjuk sincs az egészrõl, azért mondanak ilyen hülyeségeket.

minigirl
Nem a fenét... Nemrég hallottam egy emostól, h vannak a ths emosok, meg a nem ths emosok... Most akkor mi van?<#nemtudom>

VRSDM
se a th se a nothx nem emo... szvsz -.-

u dont have to listen anybody else but me

minigirl
Jaja, THval meg No Thxszel... Legalább lenne vmi zenei értékük. <#hehe>

FlyHigh
Lehet azért mert unatkoznak, gondolom ezek a cuccok sem kínai árban vannak, szar lehet hogy apuci anyuci elviseli az idióta fejüket és még vesz nekik új ruhatárat is mert rájuk tört egy roham.😄 Jó persze az élet sem fenékig tejfel, de törekedni lehet rá hogy minél jobban az legyen.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Szerencsére felénk ez a stílus nem nagyon megy, nekem úgy ki is mardt hogy van ilyen.

Thrash \'Till Death

VRSDM
az geciség, mint a metró elé ugrás is, ezért késsen el csomó ember? én a megfognám az ádámcsutkám, kicsit kihúznám, és átszúrnám egy grafittcerkával, igy pont a gégémet szúrom ha jól csinálom... elég biztos fulladást jelent 😄 és még stílusos is 😄

/közlöm nem vagdosom magam, semiféle módon nem ártok magamnak , és élni akarok 😊

A vonat elé ugrásnál nincs biztosabb, csak az utasoknak és a mozdonyvezetõnek szívás.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

PíszLávJuniti
jelentkezzen közületek az, aki tudja mit jelent az irónia, bye

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

már pókember is emo lett...
Most jöttem át este 8 tájban Moszkva téren - itt mindig marhasok emós támasztja a korlátot.

Télleg? És most egy hétig ne egyek? Bazz a srác neve is ez, szerinted én nem jöttem rá? Attól még ugyanolyan béna dolognak tartom a "hippiskedést" mint az emot. De össze lehet kötni a 2-t végülis mert az emok sírnak szal valszeg õk is világbékét akarnak 😄

VRSDM
ha megnéznéd piszlávjunti adatlapját onnan idéztem o_O

nah tudtam én hogy láttalak már :|

BUDA > miskolc.

Zizou5
igen az emerica pulcsi zöld 😊 de nem deszkázom. viszont rajtam kívül ilyen pulcsis embert 1et láttam. szal van rá esély hogy én vok. 😊

ad a halál
az ott emerica pulcsi rajtad, vagy szoktál deszkázni? ha nem akkor nem téged láttalak

BUDA > miskolc.

Rise Against
de azért megmarad szép álomnak, akár az anarchia -.-

Az emo után ez a világbéke písz láv szar a legbénább dolog a földön. Soha nem lesz világbéke mégha 20000000 hippi öngyilkos lesz akkor sem 😊

Zizou5
teis ? : DDDDDDDDDDD valamelyik nap megkeresett 1 csaj hogy ismer innen 😊
adj 1 msnt 😊

én ismerlek valahonnan :C

BUDA > miskolc.

VRSDM
"Hobby: Világbéke & Peace, Love, Unity and Rape ^^"
ehhez képest nekem eddig csak ugattál... n_n

PíszLávJuniti
legyél öngyilkos vele/

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Match
Azt tudtam hogy létezett ilyen, de lemaradtam róla...ha valakinek van valami backup-ja azt szívesen venném. Amúgy érdekel a téma, és sokat olvastam már a módszerekrõl, azért okoskodok annyira 😊

volt régebben egy nemsemmi oldal: ongyilkos.pokol.hu, de valami oknál fogva törlõdött a tartalma <#vigyor3>
ijesztõ részletességgel leírt rengeteg metódust 'a-z'-ig az élet önkezõ kioltására, külön kitérve, hogy mely módszernek mi az elõnye és a hátránya.

VRSDM
heh😊 találtam a metrón egy heavy tools pulcsit ;] barna-bézs színben, kapucnis, 186vagyok és rám jó... valakinek esetleg? 3000ért az övé ;]
/boltba 6000

Match
Jah, és a legjobb altatót a jézuska hozza...
Ne higyj már el mindent...
A gyógyszeres öngyilkosságok még szarabbak szvsz mint az érfelvágás.
Lassú (olykor napok), fájdalmas (szted fájdalommentes...aha...hogyne), hányás, görcsök, kicsi hatásfok, könnyû megmentés, maradandó károsodások.
Továbbá orvos nélkül akárki simán megmenthet, mindössze annyi kell hogy meghánytat, de sok esetben magad hányod ki.

A hatásos öngyilkosságok nehezen kivitelezhetõek, és biztosak. Csak mint tudjuk, ha valaki akar valamit, annak semmi sem elérhetetlen (legyen szó ciánról, fegyverrõl, akármirõl, ha kell, beszerzi).

minigirl
Valamelyest tényleg a figyelemfelkeltés volt a célom. És én inkább vérmérgezésre hajtottam, mert az csúny halál. 😊

nekem ezzel próbálkozott nagynénjém. De azt mondja: sajnos, épp idõben kihívták a mentõket.
Gégemeccés, azóta olyan hangja van mint dárt védernek.

Herr Lehrer
Ha valaki tényleg me akar halni nem vagdossa össze magát. Benyel egy doboz altatót aztán csendben elalszik. Lassú de fájdalommentes.

Your suffers will be legendary even in hell!

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.