3589
  • light00
    Akkor ey kis viditásként(?): Ha emos leszel és vagdosod az ereid ezentul, számithatsz rá hogg megtalállak és nyakonváglak
  • VRSDM
    dehogynem jó hogy sokat találkozunk, le tudom zárni , rá nem haragszom nem csalt meg, nem hazudott nem baszott át, gyerekek vagyunk nem a feleségem, így ez benne volt a pakliban, csak az időzítés volt rossz... ma is találkozunk, beszélgetünk, stb. mert azért egy nagyon jó barát (is volt)

nem akarom elfelejteni, nemis fogom, de nemis éltetem majd magam hogy újra, ha újra lennie kell valaminek akkor azt a sors alakítja majd, én nem fogok erőlködni mint egy barát megtartjuk egymást, ... elvégre a legjobb barátságból lesz a legnagyobb szerelem, és a legnagyobb szerelemből az örök barátság :)
  • Bammy
    Vágom mit érezhetsz. Engem is fél év után hagyott ott a barátnőm. Ez van, nem tudsz mit csinálni ellene. Barátaiddal kell lenni, bulizni, élni, kár h a csaj közel van hozzád mert sokat találkoztok, az nemjó. Egy valamit mondok, ne higyj az újrakezdésben! Én beleestem ebbe a hibába de megbántam, tudom h nem fogsz rám hallgatni, mert énsem hallgttam az egyik legjobb barátomra, aztán egyszercsak annyit mondott h én megmondtam. Ennyi. Szal ismerkedj új arcokkal, régi meg felejtsd el. nehéz de muszáj..
  • light00
    (Sok ember elhizásáért épp a bánat felelös, mert bánatukban nem tesznek mást, mint esznek, esznek, esznek.)
    Hát inkább az ágyban forgolodj tovább, ugy legalább van esélyed aludni. Addig is nem bánkodsz a lány után. Ébren igy is szar, legalább megvan az esély hogy nem álmodsz rola.
    ÉN ilyen esetekben is inkább ráeröszakolom erre a két dologra, bármennyire is nem akarom, de könyebb kiheverni igy.
  • Match
    Baromi rendszertelenül kajálok...
    Amikor sok kimarad, utána az a szar, hogy azért nincs étvágyam, mert rosszul vagyok az éhségtől....

ON
    Azért nem vágom fel az ereim :DDDDDDDDDd
  • VRSDM
    énis szeretek enni, de nem akkor ha egész nap görcsben vana gyomrod és egy falat sem csúszik le, tegnap este meg csak forgolódok jövök megyek a lakásban, már éjfél, már 1, hajnali 2... anyám felkel, " Ádám feküdjél már le mert így be fogsz kattani" ... aztán 3fele aludhattam el...
  • light00
    Hát én belehalnék ha egy étkezést is kihagyok. Minél hmarabb potolom, de ez én vagyok.
    Enni jo^^
  • VRSDM
    anyám is ezt mondta, hogy nem akarta mondani míg együtt voltunk, de hogy Ő azért látta végig hogy nem szerelmes belém ez a lány.
    én bezzeg a sorsom a kezébe tettem :[
  • Match
    Nem kínzom én magam, csak így jött ki a lépés (meg ha kínoznám is megérdemelném :/ de ebbe ne menjünk bele).
  • light00
    Ha nem fog visszajönni, akkor nem is kedvelt igazán soha. A távkapcsolat biza nehéz, de nem lehetetlen, deha ilyeneket nem vesz figyelembe, vagy mégis, és ezek ellenére otthagy, hát én elgondolkodnék, hogy mikor szeretett egyáltalán...
  • VRSDM
    18ak vagyunk, fél év volt most 7én... én nem hagynám abba, tudnék megbocsájtani, és érzem hogy idővel vissza fog jönni hozzám, első igazi barátja voltam (2-3 hetes szarokat nem vesszük barátnak ugye), fél évig, összesen 24!!!nap volt mikor nem találkoztunk, és nem direktbe csalt meg, csak meglátta azt a srácot, aztán első látásra ...

háát, én 10utcára lakom tőle, bármikor sétálni van kedvünk hát jó, az a srác meg, 120km-re, anyja igyis sziroú, főleg hogy most érettségizni fog mégjobban az lesz, nem fognak találkozni sosem :S 2hetente 2-3 órára látni (mert ugye utazol annyit mint a faszom) ... az meg nem kapcsolat szerintem ...
  • light00
    (tekintsd ott-nem-lévönek, benéztem a másik topikba)
  • light00
    (elsö két sor VRSDMnek szol)
  • light00
    2 év nem kevés idö, barátom....(hüha asszem ennyi ideje voltatok együtt(?))
    Nemtudom milyen idösek vagytok, deha képesek vagytok itt abbahagyni, háát...

#1692: Miért kinzod magad? Remélem nyomos okod van rá...
  • Match
    Úgy értem délig...
  • Match
    Úgy értem délig...
  • Match
    Konkrétan most majd meg halok....
    Hányinger minden....
    Mély lélegzet....félig még ki kell bírni :/
  • VRSDM
    én meg hiába örültem elsőre, a barátnőmnek tényleg megtetszett egy másik srác, tegnap sétáltunk össze van zavarodva stb., szóval találka, vagy bocsántot kér 1000x és én meg megteszem neki, elvégre a szerelem erről szól, vagy még ha bele is fogok pusztulni útjára eresztem... :[[[[[[[[

mig nem volt itthon a barátnőm én sem ettem csak napi 1-2 szelet kenyeret... egyszerüen nem ment le, mert éreztem hogy itt nem kóser minden
  • light00
    már nekem is munka van :'(

(hogy birtad ki hogy nem eszl? :OO)
  • Match
    na, mindenki alszik, én meg itt unatkozom....
    bemegyek dolgozni :/
  • Match
    Huhh....
    Mostani depis hangulatomba úgy, hogy pénteken kajáltam utoljára, és tegnap lenyomtam 6 deci viszkit meg pár sört, és nem tudok aludni 5 óta, ez most jól esett :D

ÁÁÁÁ Faszért vagyok ilyen vizuális típus :)

De komolyan fájt :D
  • light00
    Pedig azt hittem csak én vagyok ennyire deviáns :D
  • VRSDM
    gondoltam rá hogy elsütöm, aztán rájöttem már lelőtt poén ;)
  • light00
    Tanuljatok a Happy Tree Friendstöl. Kiskanál
  • Beast Machine
    1. nem vagyok emo, nem is leszek

2. ha elláttál volna aszmájlikig, észrevehetted volna, hogy csak poénkodok, de mivel faterom favágó, elég sokszor fogtam már baltát a kezemben, ne aggódj:)
  • VRSDM
    tudod mi itt a legviccesebb? hogy innen senki sem emo... [szin=red]
  • Ackro
    húú ti aztán kemények vagytok! sztem életedben nem fogtál még baltát a kezedben kistesó legfeljebb a hülye fülbevalódon lóghat egy kicsinyített mása vagy a bicikliláncot dísziti ami a seggedből lóg ki!
  • Beast Machine
    Murphy mester törvényét követem:

"Mérd mikrométerrel, jelöld krétával, vágd baltával."
  • VRSDM
    de a míg eléírünk a csontig meg kell tisztítani :D aztán szépen kopogtatni a csontot ;] kisollóval, majd beledöfni, megjelölni a tökéletes helyet, aztán jöhet majd a balta ;]
  • Beast Machine
    körömvégó olló nem viszi a csontot.

próbáltam, igen.

igen, megéleztem előtte.

de még ígyse.
  • VRSDM
    balta... jajj te fiú :D hát milyen rossz legény vagy te... ejnye...
    körömvágóóllóval :D had szenvedjen
  • Beast Machine
    belőled majd én faragok valamit, de azt majd baltával, kinn az erdőben
  • Ackro
    azért remélem az élet majd egyszer értelmes, hasznos embert farag belőletek ha már a szüleitek nem tették meg ezt. bye!
  • VRSDM
    jipp-jipp itthon van a barátnőm ;]
    "és teleírta msn-en hogy mennyire szeret meg minden" szóval ...
    [szin=red][center][b]<3 NINCS SEMMMMIIIII GOND <3
    /örömkönnyek

• VRSDM
    ott a pont -.- holnap hazajön a táborból aztán kiderül hogy csak a buzeráns féltékenységem játszott velem, vagy 189nap volt... :[
    /lehet drukkerálni
  • sapkafej
    barátnő?
  • Vegas
    beteltél köcsög?
  • VRSDM
    jobb dolgom is van annál mint hogy felkapjam most a vizet, hétfő óta gáz van formák :S de titok a tárgya... csak fos és kész :[[szin=red]
  • Vegas
    sziasztok köcsögök
  • VRSDM
    há'még jó högy ;]