Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kudarcba fulladást úgy értettem hogy nem tudja végigcsinálni a szertartást (sokk, fájdalom akármi miatt).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Aki meg borotvapengével akarja felvágni az ereit, az már nem akar öngyilkos lenni, csak felhívni magára a figyelmet. A borotvapenge vékony, a vértõl kimondottan csúszós és kezelhetetlen lesz, ehhez még hozzá járul a vágás által okozott fájdalom, ami miatt még nehezebb lesz vele pontosan vágni.
A hosszanti irányban való vágással kapcsolatban igazad van.
Ha valaki meg akarja ölni magát, az tudja hogy hogyan tegye, és általában ekkor sikerül is. Az összes többi csak figyelemfelkeltés. (megjegyzem ha valaki meg akar halni, ne kockáztasson érfelvágással, amatõr, nehezen kivitelezhetõ, abszolút nem biztos módszer. Ha néhány nap betegszabira van szükséged akkor viszont tökéletes).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Tudom, a mai 14-15-16 éves társaság azt hiszik, hogy az élet sz*r, meg kell halni, de ha vhogy mégis felnõtté válnak, ilyen életfelfogással csak csövesnek mehetnek el.
Most komolyan: mi a bajotok? Mért vagytok depressziósak?
Az, hogy apu meg anyu megtesz nektek mindent? Vagy csak divat a vagdosás? Akkor meg csináljátok komolyan, hogy fájjon is!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
"The trees move. Do you not see it?"
adom enyim ok?
http://www.myspace.com/omyka
és ez pedig : ekor vagy [email protected]
u dont have to listen anybody else but me
de én akkor is a saját (vagy varrónõs) átvarrásra esküszöm, azok a legjobb nadrágaim amiket így csináltam(tattam) ;]
Ki tudja, hogy hol lehetvenni kiri emo gatyát?
az egyetlen bajom az emoval hogy stílusilag semmi eredetiség nincs benne
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
A halál csupán a kezdet...
Az emo nem errõl szól? Nem lehet emo valaki pl öltönyben és nyakkendõben?
A halál csupán a kezdet...
akik
"jajj büdös cigány Caramel stb..." közben fogalmuk sincs arról hogy mit beszélnek, és tényleg nem tudnak indokot mondani csak annyit " mert az egy büd... ci... " közben valószínüleg Õ tette eddig mo.n mostanság a legtöbbet a cigányság elfogadásáért
másrészt itt Fóton 2 fekte család van, mind2 afrikából jött apuka (mozambik és délafrikai közt.) családalapításából...
sokan (fõleg az elõbb említett olasz magyar kissebség) szokta gúnyolni õket, hogy mivan pákó... stb.
közben a haverjaim, és sokkal normálisabbak mint a magyarok, ez nem vicc
továbbá van még kínai, arab, indiai, koreai ismerõsöm és szintén sokkal értelmesebb és szinvonalasabb életet élnek mint a magyarok akiknek az számít hogy mi van rajtuk, mi van mellettük, de a belsõ értékek meg semmit sem ...
/tisztelet a kivételnek de ez egy átlag/
Zizu ... nyomass már egy képet pls 😉 lazák az ilyen külföldi formák 😉
Az ilyennek mi értelme van? baráti körben elég sokat káromkodunkd de ez már így beleivódoptt a beszélgetésekbe és egy csomószor fel is dobja azt (tudom h lyan mintha egy primitív dologról beszélnénk mint jó dolog, de nem így van..), de ha esetleg egy szülõ, vagy olyan ember aki elõtt nem kéne káromkodni is beleivódik a beszélgetésbe valahogy odafigyelés nélkül senki sem káromkodik. Barátnõ elõtt egy csúnya szót nem szólok, és erre odafigyelnem sem kell. De tudom én primitív vok, csak gondoltam ezt azért leírom.
(de ha mégis akkor sajna primitív hülyeként kell élnem az életem😞)
"egy átlagos,vagány 17 éves." Fú mekkora vagánycság ez már 😮o
abban a helyzetben nevetnem kellett a beszédjén mert furán hangzott és megnevettett; néha az ember nem tudja megállni; ennek ellenére tiszteletben tatom mint másik embert és beszélt nyelve sem elítélendõ vagy "gáz" ; sõt kifejezetten örülök hogy arabok is vannak magyarországon
És szerintem az vall egy kicsit együgyûségre ahogy mindenki leoltotta a srácot hogy ne szidd az arabokat thx meg stb, mert csak annyit tudtak kivenni az egészbõl hogy: haverral röhögtünk egy arabon. De a lényegét nem értették meg. Lehet hogy senkin sem szabadna nevetnünk egyet attól függetlenül hogy leszarjuk hovatartozását, és sírnunk kéne, aztán emosnak lenni. pff.deszar.
Reggel felkele 11kor ,megyek boltba. Liftbe beszáll aegy gyerek. Vörös,zselézett,göndör haj. Elõl semmo,hátranyalva az egész. A bõre valami hihetetlen fehér volt,piercing szája mellett,vmi undorító. Elsõ 2 fog azért kikandikált 😄 Kínai tornacipõ,mert az trendi persze. :\
És ehhez tartozik az emo is: attól hogy van néhány hülyegyerek akinek "világfájdalma" van
"The trees move. Do you not see it?"