3589
  • Zizou5
    ;] nekem csak jo logoim vannak. [ego] : Dd

tied is dnbs lesz? : o
  • VRSDM
    nem rossz az új logód. zizu, ma énis ötölök valami jót;)
  • FlyHigh
    Cipő az isten. Még legyakom a superstar-om és aztán jöhet valami hasonló. napszemcsit meg most vettem, faxa kis oakley.
  • FlyHigh
    Lencsét kell benne cserélni időnként, sajna ha egyáltalán nem is karcolódik, a szűrőképessége a természetes használattol is csökken. De a kert az egy életre szól ha vigyázol rá.
  • VRSDM
    de csak egyszer kell megvenned, (vagy az én esetemben megkapnod) utána egy életig szolgál ;)
    /Magus. én reptéren kívül még csak divatkategóriába láttam ilyentet, minőségre senki nem adta, ismétlem repülőtereken kívül. ott mindenki ugyan ilyen van.
    /a h&m-be vásárolt 2000ft-os példányt had ne soroljuk ezzel egy kategóriába
  • Zizou5
    35 : o majd suliidőben a munkámbol veszek 1et : p
  • magus
    " elég jellegzetes kevés ember hord ilyet"

hátőő, én minden 2. emberen ilyet látok...

/amúgy tényleg jó, csak mocsok drága/
  • VRSDM
    olcsóbbak de azért nem sokkal, mint a cipők, 15ről 13-ra :S az nekem még mindig nem éppen jó ár egy naciért
    /zizu. 35e volt a szemcsi
  • sapkafej
    gatyákat nem néztél zone-ban? azok is olcsóbbak? a rövidek.
  • VRSDM
    édes jó apámtól kaptam =(pilóta aztán azoknál ilyen szemcsi dukál ugye), így az áráról nem tudok nyilatkozni, de megkérdezem ;)
    ray ben a márka rugós szárú (mármint ilyen nagyon sürün hajlított rúgó a szárának a hajlított része ugye, és ezért hajlítható minden fele, így kényelmes, tovább az enyém picit más, a két lencsét összekötő felső szálon szép bőrborítás van, de holnap úgyis abban leszek azújképeimen :D
  • Zizou5
    aha. ebbol az érdekelne h MENNYI VOLT A SZEMÜVEGED BAZDMEG?! ÉNISÉNIS : DD
  • VRSDM
    ma vettem bizony speed-ben elég batár árazások vannak ám...
    40-50-60%ok ... nem rossz... spóroltam énis nem keveset...
    ezzel leptem meg magam, csak úgy világít a napsütésben ;) holnap fotózkodok :D

/nem csoda ha nem láttál, barátnőt elkísértem a keletibe (táborozik) aztán, mentem megvettem és siettem is a vonathoz és pont elértem a voncsim :D /barátnő szleng ragad rám is
    /ilyenben zúztam ha láttál én voltam :D elég jellegzetes kevés ember hord ilyet

.bocs.szófosásom.volt. :D
  • Zizou5
    ma vettél csukát? ÉNIS : DDDD bazm egésznap a zone-speed-goker között csalingáztam de kurvára nem vettelek észre. én ijet vettem. csak azt nem értem, hogy ezen a képen miért nincs tépőzár? és miért más a felirat a nyelven?! na mind1, az enyém szebb ennél még 1 picit : o : p. es azert emerica me en fan vok. : ]
  • kulabácsi
    :DDDDD
    énis...amúgy meg gyanús nekem ez sráclány itt a kép bal oldalán, sztem ő az:/
  • Match
    LoL de röhögnék egy tűsarkús képen :D
  • VRSDM
    nemén... teszek fel képek ma az új surranommal magamról :D ha ez nektek emo lesz akkor nyaljátok ki a seggem.[szin=red]
  • kulabácsi
    VRSDM te emós vagy?:O
  • Ben C
    "Érzelmes vagy, ezt mondod magadról
    De faszt se tudsz az érzelmek széles skálájáról"

Asszem év legszarabb rímje díjat megkéne pályázni
  • Boconadi
    :DDDDDDDDDD
  • Hajnalcat
    EMO-vers

Jaj de szép vagy abban
    A Hello Kittys szarban
    Mily szép a félrenyírt hajad
    Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad

A világfájdalmat jelzi a kinézeted?
    Tizennégy évesen ehhez sok közöd lehet
    Hisz szüleid mindent megadnak neked
    Küzdened még soha semmiért nem kellett

De nem baj, bújj csak a sarokba sírni
    Hisz számotokra úgyis ez a trendi
    Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot
    Úgyis erre élveznek el az EMO lányok

Egy dolog van, amiben egyetértek veled
    Szerintem klassz dolog, ha felvágod az ered
    Legalább egy patkánnyal kevesebb
    A Föld máris sokkal jobb hely lett

Nem tudom, mi a franc van veled
    Miért nem tudod élvezni az életet?
    Miért kell úgy kinéznie minden 2. lánynak,
    Hogyha ránézek máris sugárba hányjak

Érzelmes vagy, ezt mondod magadról
    De faszt se tudsz az érzelmek széles skálájáról
    Számodra csak a bú, a bánat marad
    Tudod mit bakker, inkább öld meg magad!
  • Cat #1648
    érdekes:

Sztahanov 2007.07.06. 09:41:43
    Ez jó, hogy vállalja, rendben van. Az időzítés persze megint gyanús: Lehet, hogy a kormánynak kényelmesebb a melegjogokról vitát generálni, mint teszem azt a dübörgő reformokról vagy az ingatlanadóról?
    Aztán: Azt mondja Szetey úr, hogy nem tehet róla, h. meleg, ugyanakkor büszke rá. Ez szerintem önellentmondás. Büszke csak olyan eredményre lehetek, amit a magam erejéből értem el, nem? Lehet, hogy tévedek.
    Ja és tartozom egy vallomással: Heteroszexuális vagyok. És nem vagyok rá büszke.
    ...Egy baj van ezzel a meleg-mizériával, hogy a könnyen befolyásolható tizenéves korosztály számára a homoszexualitást választható alternatívaként kínálgatják, olyasmiként, amire büszkének lehet lenni, és ennek meg is van már a hozadéka, lásd: emo. Ez megint csak elletmond annak a tézisnek, hogy a homoszexualitást nem választja az ember, hanem olyannak születik. Sajna bizony létezik a "divatmelegség" jelensége a fiatalok között.

http://ufi.blog.hu/2007/07/06/egy_megtervezett_coming_out
  • Hajnalcat
    Miről lehet felismerni az emot?
    Egyik szeme sír, a másik haj
  • Zizou5
    : DDD

én ilyet akarooooook. de sehol nem látoooook. pedig emerica fan vagyooook. : ccc

kinek van space?
  • LPKENJI
    ?????
  • Beast Machine
    pusztulj el:)
  • Bammy
    Ki kíváncsi rád? :/
  • PíszLávJuniti
    büszke vagyok rád.
  • VRSDM
    weekendbass dnb parti - semmi nagy sztárvendég csak simán ropni van kedvünk a barátnőmmel aztán megyünk :]
  • Ben C
    Mi lesz?
  • VRSDM
    nem... de hívtak szóval :D nem sokon múlt, de nem, aki látni akar az pénteken gyüjjön kultiba ;]
  • Ben C
    VRSDM , nemvoltál véletlenül hétfőn Jojo Mayeren az A38ban?
  • lord nihilus
    :DDDDDD
  • sapkafej
    mondjuk a fiúk miatt?
  • light00
    na ennyi, zárhatjuk is be a topikot
  • VRSDM
    ez mindennel így van ami éppen felvirágzó stílusirányzat...
    th-nak meg hidd le több köze van hozzá mint sejted... szerinted a lányok nagyrésze miért csinálja? ...
  • Cat #1629
    és igen :D

1600 komment kellett hogy ezt végre leírja valaki.
  • sapkafej
    hagyd má. mi köze ennek a th-hoz. :P

nekem tök egyértelmű, hogy mindenki a csajok miatt csinálja ezt. mert úgy könnyebb, ha rokker, punk, emo vagy.
  • VRSDM
    mint írás jó

mint az emo-t meghatározó... hmm már sántít, én a mai értelemben használt emo-kra vagy emo-sokra ezt használnám definíciónak:
    "tinédzser vagyok.véremben pezseg a lázadás.nemjó ha rámszól anyám.nem jó ha nem szól rám.tulajdonképpen nem jó semmi sem.nézzenek oda láttam a haverom milyen lazán néz ki.nekem is tetszik.rohanás a fodrászhoz.ejj de jó a hajam.berohanok a mammut-ba egy próbafülkébe.pózer képek készenvannak.rohanás haza.myspace már loginolt is.képek fel.megnézem a másokét is.de jó hogy ugyan olyan a hajunk.és néézd pont ilyen nacit néztem ma.a sminkem is azonos.de jó nekem hogy ugyan úgy nézek ki.tartozom valahova. . . fél évig, aztán:
    -már tök uncsi ez - nem látok a hajamtól - zavarja a szemem - ejj egy szemüveget is felirattak mert romlott a látásom a helytelen fókuszálástól - már a haverok sem nyomatják - és a th mánia is kezd lecsengeni - asszem maradok a régi ruháimnál és adom magam...
  • Spielkarten
    Szellemi tompaság

Ez az állapot a legegyszerűbben felidézhető. Nem kell hozzá más, csak egy kiadós unatkozás, és/vagy hosszú várakozás, pl.: tömegközlekedési eszközön, váróteremben, vagy csak egyszerűen a négy fal között, ülve egy ágyon és bambán nézve előre. Az ember agyvize, mely a gondolatokat oldatban tartja, és megfoghatóvá teszi, felhígul és a szem tükrében, távozik, méghozzá olyan látványosan, hogy az a többi ember is észreveszi. A többi ember leggyakoribb reakciói: ha családtag, megkérdezi mi a bajom. Ha barátom / haverom / ismerősöm, vagy megkérdezi mi a bajom, vagy csendesen szemet huny felette, ami több okból is lehetséges: 1,) Ő is agy-hígulásban szenved, és mivel nekem már ürülnek az értelmes képzeteim, ő is azon a helyen üríti, mintha nyilvános, gondolat-WC-ben lennénk. 2,) Egyáltalán nem érdekli, mi a bajom, és még arra sem méltatja, hogy megkérdezze (aminek abban a pillanatban lehet a legjobban örülni), és magasról tesz arra, hogy én hogyan is érzem magam. Még ha a közvetlen kisugárzása azt sugallja, hogy bátran fordulhatok felé, baráti támaszra vágyva, akkor is csak arra számíthatok, hogy csendben végighallgat. Még ha ezt meg is teszem, nem segít, egy szikrányit sem, mert nem érti meg a lényegét, vagy nem akarom, hogy megértse.
    Ilyen állapotban a kényér keserű, a víz, még az íztelenségnél is rosszabb, a cigaretta nem segít, és az alvás is csak az ürességet növeli. Ezeket, az időszakokat a legnehezebb, legmeggyötrőbb, és legunalmasabb túlélni. Állítom, hogy az öngyilkosok is ebben az állapotban hajtják végre szörnyű tettüket, és problémájukért a világot okolják, mert senki sem értheti meg őket.
    Nemrég egy újabb reakciómód született erre az állapotra. A következőt kell tenni: Elbújni félrefésült haj, és több kilónyi szemfesték és arc-fehérítő púder mögé, valamint abszolút elrettentő és többnyire fekete ruhákban díszelegni. Érdemes semmitmondó arckifejezést felvenni, és gondolkodásbeli társakat szervezni magunk köré. Az ilyen emberekre jellemző, az állandó (talán tettetett, vagy erőltetett) szomorúság, és önsajnálat. Közismertebb nevükön Emo-nak, vagy Emosoknak hívják magukat, akik a legjobb példák a szellemi tompultságra. Ezek után az olvasó is világosan láthatja: a szellemi tompaság nemcsak hosszú, unalmas és további szellemi romlást hoz maga után, de mint láthatjuk, vannak olyan emberek, akiknél ez stílussá, identitássá fejlődik, ami mai álláspontom szerint a végkifejlet.

(Jó tanács: kerüld el a szellemi tompaságot!)
  • Ben C
    rajtad van a sor hamarost