3589
  • VRSDM
    általános sulis ismerősöm, egyel felettem járt, múlthéten szakított vele a csaja és aznap elváltak a szülei. másnap hallom hogy vonat elé ugrott...

[center]no comment . RIP
  • killecske
    Ez jó!!!
  • Brolly
    ehhh, komolyan felcsaptad a kezedet, méghozzá körzővel?:o azta kurva, nem vagy 100as már bocs. De miért am, vannak barátaid, van életed, minek kell ilyen daniságot csinálni?
  • Beast Machine
    omgpls.
  • lord nihilus
  • dorinkaland
    nah bazd megxDtudok vmit......csak ne mondjamxDnah azt akartam,hoooogy......én nem értem.....vagyis értem az emokat....csak azt nem tudom,hogy mire jó ez nekik....néhányan(90%...ugye a divatemok)félre értik a stílust és azt hiszik,hogy arról szól az egész,hogy ha emo vagy akkor fel kell vágnod az ered...ha reggel fel kelsz és nem úgy áll a hajad akkor sírnod kell...és depressziósnak is kell lenned...illetve ha valamit nem kapsz meg akkor szintén sírnod kell...a hajadnak feltétlenül takarnia kell a szemed...jahj és még mondhatnám....csak hát ugye nem erről szól...az emok is boldogok,NEVETNEK tévhit,h állandóan bőgnek és szomorúak...ha nevetsz nem vagy emo...hülyeségpfffff.....nah a lényeg,hogy ezeknek az embereknek egy kiadós beszélgetésre van szükségük...én már csak tudom...emo voltam ha hiszitek...ha nemxD....de nem sokáig ugyanis az osztálytársaim és a körülöttem élő emberek a sírba kergettek...jobban mondva a depresszióba...napokig csak otthon ültem volna összekuporogva az ágyon,sírva,zenét hallgatva.....de nem így történt...bekötötték a netet....hazamentem suliból,megtanultam,ettem sötöbö...és beültem a net elé...anyámékkal szinte nem is beszéltem...dühös volta,csalódott,megpróbáltak kiközösíteni....szerencsére a barátaim mellettem voltakaztán persze éles cucchoz nyúltam...kés,körző...aztán minden nap...sírás és vágás...aztán nem bírtam tovább...anyám észre vette,hogy sírtam megkérezte hogy mi történt...és én nem bírtam tovább az volt talán a legmélyebb pont az életemben...megmutattam a kezem,elmeséltem mindent....és azóta rendbe jött az életem...nem érzem magam emonak...talán sőt biztos,hogy nem is voltam azazóta boldog vagyok:)))szal...tanácsolom az emoknak,hogy beszélgessenek a szüleikkel egy jót,addig míg nem a pszcihológusnál kötnek ki...én már majdnem ott voltam....és ekkor talán vége lesz ennek a divatnak is:)ráadásul nem vagyok anti:Dés most 1 jaúúú hír:DbekussolokxD
  • lord nihilus
  • dorinkaland
    gyáááj mik vannak itttttttt:D
  • VRSDM
    he ez mókás. :]
  • RatBaG #1739
  • Match
    bocsi, minimum csótány intelligencia szintre emelkedett "emberekkel" szoktam beszélgetni....
  • Arnoux
    szánalmas az összes emos.
    Meg tudnád adni a forum címét? Szeretnék röhögni az ottaniakon
  • Match
    Apropo, emo :)

Nővérem moderátor egy kis fórumon amin egy csomó 12-14 éves kiscsaj van.
    Valamelyik csaj beírja hogy "ahh, utálom az életet, meg akarok halni", erre nővérem megkérdezi hogy miért, mire a kiscsaj: "Hát mit vársz egy emo-stól?"

Na ez kiverte a biztosítékot :)
  • Zizou5
    inkabb razd az agyad es hulyulj meg :AS?D:_A
  • frods
    Vagd föl az ered, a nyakad te emos. :D ha igy erzed jol magad :D :D. en maradok a rocknal nem akarok ongyilkos lenni :).
  • VRSDM
    vóótmá'
  • Gerygrey
  • lord nihilus
  • Kontrakcio
    utállak titeket
  • VRSDM
    a képet láttam. csak. szerencsémre
  • Beast Machine
    de gondolom már nem volt túl feszes/szűk a kis segge, nem? elvégre valahogy meg kellett jelennie a lemezüknek, ahhoz bedig elkellet beszélgetni kicsit a producer bácsival :P
  • Rise Against
    őt már dugtam is.
  • lord nihilus
    Billyt?
  • VRSDM
    én láttam már -.-
  • Rise Against
    :DSASDAD::::
  • killecske

SRY ha volt már!
  • Beast Machine
    ?
  • Zizou5
    ódemenő : o
  • Beast Machine
    megénekelhetem a metálbandánkban? léccilécciléccííí...
  • VRSDM
    30hsz-el ezelőtt volt linkelve -.-
  • degenerator
    EMO-vers
    >
    >Jaj de szép vagy abban
    >A Hello Kittys szarban
    >Mily szép a félrenyírt hajad
    >Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad
    >
    >A világfájdalmat jelzi a kinézeted?
    >Tizennégy évesen ehhez sok közöd lehet
    >Hisz szüleid mindent megadnak neked
    >Küzdened még soha semmiért nem kellett
    >
    >De nem baj, bújj csak a sarokba sírni
    >Hisz számotokra úgyis ez a trendi
    >Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot
    >Úgyis erre élveznek el az EMO lányok
    >
    >Egy dolog van, amiben egyetértek veled
    >Szerintem klassz dolog, ha felvágod az ered
    >Legalább egy patkánnyal kevesebb
    >A Föld máris sokkal jobb hely lett
    >
    >Nem tudom, mi a franc van veled
    >Miért nem tudod élvezni az életet?
    >Miért kell úgy kinéznie minden 2. lánynak,
    >Hogyha ránézek máris sugárba hányjak
    >
    >Érzelmes vagy, ezt mondod magadról
    >De faszt se tudsz az érzelmek széles skálájáról
    >Számodra csak a bú, a bánat marad
    >Tudod mit bakker, inkább öld meg magad!
  • degenerator
    nane hogy már az sg-re is berágta magát ez az idiotizmus.
  • VRSDM
    már olvastam, bár jófej az a forma a képen ;]aki a bannerban is helyet foglal
  • Cat #1715
    http://www.sg.hu/cikkek/53729/majusban_az_emo_volt_a_sztar
  • VRSDM
    jóvan :D
  • light00
    Pázze, viccböl mondtam, ott van az a rohadt idiota szmájli CSAK VICC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • VRSDM
    figy nem kértem az életet de kaptam, innentő ha anyám nevel, szerete, gondoskodik rólam, félt, stb. majd ezzel szégyenítem meg a lelkét hogy felvágom az ereimet... hagyjuk már :C
  • light00
    Nah inkább fel a fejjel, majd levezetheted a fodrászon, ha elcseszi a hajad :D
  • light00
    [ott figyel a szmájli]
  • VRSDM
    ezt ugye nem komolyan mondtad, nem kattantam én meg :)
    bár fodrászhoz már bejelentkeztem, jáó raj hajam lesz ;)