3589
-
#1748 általános sulis ismerősöm, egyel felettem járt, múlthéten szakított vele a csaja és aznap elváltak a szülei. másnap hallom hogy vonat elé ugrott...
[center]no comment . RIP -
#1747 Ez jó!!! -
#1746 ehhh, komolyan felcsaptad a kezedet, méghozzá körzővel?:o azta kurva, nem vagy 100as már bocs. De miért am, vannak barátaid, van életed, minek kell ilyen daniságot csinálni? -
#1745 omgpls. -
lord nihilus #1744 #1629
#1627 -
dorinkaland #1743 nah bazd megxDtudok vmit......csak ne mondjamxDnah azt akartam,hoooogy......én nem értem.....vagyis értem az emokat....csak azt nem tudom,hogy mire jó ez nekik....néhányan(90%...ugye a divatemok)félre értik a stílust és azt hiszik,hogy arról szól az egész,hogy ha emo vagy akkor fel kell vágnod az ered...ha reggel fel kelsz és nem úgy áll a hajad akkor sírnod kell...és depressziósnak is kell lenned...illetve ha valamit nem kapsz meg akkor szintén sírnod kell...a hajadnak feltétlenül takarnia kell a szemed...jahj és még mondhatnám....csak hát ugye nem erről szól...az emok is boldogok,NEVETNEK tévhit,h állandóan bőgnek és szomorúak...ha nevetsz nem vagy emo...hülyeségpfffff.....nah a lényeg,hogy ezeknek az embereknek egy kiadós beszélgetésre van szükségük...én már csak tudom...emo voltam ha hiszitek...ha nemxD....de nem sokáig ugyanis az osztálytársaim és a körülöttem élő emberek a sírba kergettek...jobban mondva a depresszióba...napokig csak otthon ültem volna összekuporogva az ágyon,sírva,zenét hallgatva.....de nem így történt...bekötötték a netet....hazamentem suliból,megtanultam,ettem sötöbö...és beültem a net elé...anyámékkal szinte nem is beszéltem...dühös volta,csalódott,megpróbáltak kiközösíteni....szerencsére a barátaim mellettem voltakaztán persze éles cucchoz nyúltam...kés,körző...aztán minden nap...sírás és vágás...aztán nem bírtam tovább...anyám észre vette,hogy sírtam megkérezte hogy mi történt...és én nem bírtam tovább az volt talán a legmélyebb pont az életemben...megmutattam a kezem,elmeséltem mindent....és azóta rendbe jött az életem...nem érzem magam emonak...talán sőt biztos,hogy nem is voltam azazóta boldog vagyok:)))szal...tanácsolom az emoknak,hogy beszélgessenek a szüleikkel egy jót,addig míg nem a pszcihológusnál kötnek ki...én már majdnem ott voltam....és ekkor talán vége lesz ennek a divatnak is:)ráadásul nem vagyok anti:Dés most 1 jaúúú hír:DbekussolokxD -
lord nihilus #1742 -
dorinkaland #1741 gyáááj mik vannak itttttttt:D -
#1740 he ez mókás. :] -
#1739 -
#1738 bocsi, minimum csótány intelligencia szintre emelkedett "emberekkel" szoktam beszélgetni.... -
#1737 szánalmas az összes emos.
Meg tudnád adni a forum címét? Szeretnék röhögni az ottaniakon -
#1736 Apropo, emo :)
Nővérem moderátor egy kis fórumon amin egy csomó 12-14 éves kiscsaj van.
Valamelyik csaj beírja hogy "ahh, utálom az életet, meg akarok halni", erre nővérem megkérdezi hogy miért, mire a kiscsaj: "Hát mit vársz egy emo-stól?"
Na ez kiverte a biztosítékot :) -
#1735 inkabb razd az agyad es hulyulj meg :AS?D:_A -
#1734 Vagd föl az ered, a nyakad te emos. :D ha igy erzed jol magad :D :D. en maradok a rocknal nem akarok ongyilkos lenni :). -
#1733 vóótmá' -
#1732 -
lord nihilus #1731 -
#1730 utállak titeket -
#1729 a képet láttam. csak. szerencsémre -
#1728 de gondolom már nem volt túl feszes/szűk a kis segge, nem? elvégre valahogy meg kellett jelennie a lemezüknek, ahhoz bedig elkellet beszélgetni kicsit a producer bácsival :P -
#1727 őt már dugtam is. -
lord nihilus #1726 Billyt? -
#1725 én láttam már -.- -
#1724 :DSASDAD:::: -
SRY ha volt már! -
#1722 ? -
#1721 ódemenő : o -
#1720 megénekelhetem a metálbandánkban? léccilécciléccííí... -
#1719 30hsz-el ezelőtt volt linkelve -.- -
#1718 EMO-vers
>
>Jaj de szép vagy abban
>A Hello Kittys szarban
>Mily szép a félrenyírt hajad
>Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad
>
>A világfájdalmat jelzi a kinézeted?
>Tizennégy évesen ehhez sok közöd lehet
>Hisz szüleid mindent megadnak neked
>Küzdened még soha semmiért nem kellett
>
>De nem baj, bújj csak a sarokba sírni
>Hisz számotokra úgyis ez a trendi
>Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot
>Úgyis erre élveznek el az EMO lányok
>
>Egy dolog van, amiben egyetértek veled
>Szerintem klassz dolog, ha felvágod az ered
>Legalább egy patkánnyal kevesebb
>A Föld máris sokkal jobb hely lett
>
>Nem tudom, mi a franc van veled
>Miért nem tudod élvezni az életet?
>Miért kell úgy kinéznie minden 2. lánynak,
>Hogyha ránézek máris sugárba hányjak
>
>Érzelmes vagy, ezt mondod magadról
>De faszt se tudsz az érzelmek széles skálájáról
>Számodra csak a bú, a bánat marad
>Tudod mit bakker, inkább öld meg magad! -
#1717 nane hogy már az sg-re is berágta magát ez az idiotizmus. -
#1716 már olvastam, bár jófej az a forma a képen ;]aki a bannerban is helyet foglal -
Cat #1715 http://www.sg.hu/cikkek/53729/majusban_az_emo_volt_a_sztar -
#1714 jóvan :D -
#1713 Pázze, viccböl mondtam, ott van az a rohadt idiota szmájli CSAK VICC!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1712 figy nem kértem az életet de kaptam, innentő ha anyám nevel, szerete, gondoskodik rólam, félt, stb. majd ezzel szégyenítem meg a lelkét hogy felvágom az ereimet... hagyjuk már :C -
#1711 Nah inkább fel a fejjel, majd levezetheted a fodrászon, ha elcseszi a hajad :D -
#1710 [ott figyel a szmájli] -
#1709 ezt ugye nem komolyan mondtad, nem kattantam én meg :)
bár fodrászhoz már bejelentkeztem, jáó raj hajam lesz ;)