Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LPKENJI
tudod: Izlések és pofonok😛

Match
Ígérem ha végeztem a melóval, és hazamegyek akkro meghallgatom.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
Apropó, emlékeim szerint nincs is fent a lapon a demó! 😄

ezt a számot nyomatták leginkább:
http://www.youtube.com/watch?v=lI8yW3CB6bw

Match
Ok, nem is áll szándékomban megismerni õket.
Az, hogy írtam hogy 1 számot hallgattam tõlük azért írtam, hogy ha esetleg félreértelmeztem volna velük kapcsolatba valamit, akkor az azért van, mert csak az az egy szám alapján nyilatkoztam.
A why már több mint egy éve feloszlott, csak lusta voltam kiírni a lapra.

Azt a "lehet hogy be kéne fognod" mondatodat mire érted?

Match
Akkor nem nu-metal...
Nem is emo...
Bánom is én mi a franc, a lényeg hogy a stílusában zeneileg megállja a helyét a többivel szemben (persze ez nem jelenti azt hogy változatos/igényes/technikás vagy akár mi, amelyik szót a jó zenére használjátok).

minigirl
Nos, meglestem a Why? honlapját. Hallgattam demot is. Lehet, hogy tényleg be kéne fognod...
És egyetlen számból nem lehet megismerni egy zenekart. A TH sz@r, ezt úgy mondom neked, h ismerem.
A Why? egész jó zene, foglalkozz inkább azzal. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

RatBaG
már másodjára írsz oltári baromságot. a th annyira nu metal mint amennyire lagzi lajcsi rockopera...

Per Aspera Ad Inferi.

Match
Ok, nem akartalak én leszólni...
Csak fikázza mindenki a tokio hotelt, amikor tényleg csak annyi baj van vele, hogy az énekes túl fiatal. A zenét nézve sima nu-metal, sõt, megkockáztatom hogy még nem is a rossz fajtából.
Összehasonlítod némelyik populáris (nem egyenlõ az igénytelennel) nu metal bandával egy vocal cut után, sztem nem fog túl gagyinak számítani.
Egyébként 1 tokio hotel számot hallottam (nem tudok németül, valami srej), ez alapján alkotok véleményt.

A zeneírás csúcsa pedig sztem Kurt Cobain. Õ a világ legbulizósabb legzúzósabb albumait hozta össze akár 3-4 hangból (egy egész albumot 😄).
A túlbonyolított zenéket simán utálom. Dream theater pl...azok is isten zenészek, de mégis amit csinálnak, az nekem nem jön be. Vagy az említett symphony X. Õket se szeretem, 5 albumon 1 számot találtam ami tetszett, midnezek mellett romeo az egyik kedvenc gitárosom, és nagyon sokat köszönhetek az oktatóvideóinak.
Majd összevágok egy olyan symphony anyagot, amibe csak a szólók lesznek 😊

Ha technikás zúzdára vágyom, akkor be a slipknot dvd, kamera joey jordisonra, aztán ámulok 😊
Vagy ott van buckethead, csak fel kell készülni mentálisan 😊

minigirl
Neked milyen igazad van... 😊

Rise Against
nem zenei stílusokat nézek le, hanem bandákat, és azért fõleg nem, mert nem bonyolult a zenéjük. Sõt, imádom az egyszerû, de pörgõs, ütemes punk zenét. Nem az a baj, hogy nem bonyolult, hanem az, hogy nem tudnak élvezhetõ, dallamos zenét csinálni, amihez 3 akkord is elég lenne.

vrsdm.

light00
Igazi emos? a legtöbb emos még ennek a divatstilusnak is mindössze divatgyereke, azt sem tudja eszik-e vagy isszák. Aki tisztában van az emo fogalmával, az bárki lehet, de tuti nem tartja magát egy dekát sem emosnak. Nem közülük fog kikerülni. Mert ma nem az a fö, hogy tudd mit csinálsz, hanem mert olyan trendyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy -.-

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

minigirl
Látos, látod, pont ezzel van a baj... :S

FlyHigh
Van itt legalább egy igazi emos?😄
Össze-vissza fikázva lettek, nem nagyon állt ki senki mellettük.😄

Thrash \'Till Death

Symphony X... elírtam

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

és ezért van az hogy pl. emo könnyen befogadható egyszerû zene; ugyanakkor nem tarthatom igazán értékesnek; mert nem a zenérõl szól; egyszerûen csak összedobnak valami táncdalt oszt jól van. Népszerûek mert áll mögöttük egy médiagépezet. Anno mikor Mansont nyomták az is jó volt... Divat...
Állítom; ha megfelelõ pénzeket raknának mögé akkor akár a Sympony Xbõl is lehetne popsztár szintû zenekar...
csak hát õk sokkal több türelmet igényelnek...

nem a bonyolultság a lényeg valóban; hanem a zenei igényesség... ha úgy van én is meghallgatok egy kis Sex Pistolst; de azért nem említhetem õket sehol sem pl a maidenhez. A zene iránti tisztelet és szeretet szerintem megköveteli hogy zenészként és hallgatóként minnél inkább megismerkedjünk vele és egyre érdekesebb szebb formáit fogadjuk be. Persze ehhez igényesség és türelem is kell. Discoba nem a zenéért járnak az emberek hanem hogy a monoton ütemeken ugrálhassanak a másikat fogdosva(jó a pogó is hasonló) de amikor ott vagy egy koncert elsõ sorában és közben egy sorral mögötted a vesédbe taposnak; és látod ahogy ZENÉLNEK nem három akkordos nótákat; hanem télleg zenélnek és áttéled... az megfizethetetlen

Divergencia
beton csizma a megoldás 😊

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Match
hmm...heavy metal?
Nem illik lenézni bizonyos zenei stílusokat, csak azért, mert nem a bonyolultságon alapulnak.

Rise Against
gagyi dobütemek, idétlen gitárjáték, messze nem átlag zene :c

Match
Miért?

A th-val annyi gond van, hogy az énekesük pöcsén nincs még szõr se. Ha magát a zenét nézed (ok, lehet nem õk játszák) akkor teljesen átlag nu metal.

minigirl
Nekem édes mindegy, a th is és az emo is szar... Ennyi.

LPKENJI
igazad van😄

Match
Nem mondtam hogy szebb mint a fejbelõtt ember, mert az nem lenne igaz.
Nem egy olyan kép illetve történet kering a neten, hogy leszedtek valakit a kötélrõl, és azóta is látszik a kötél nyoma a nyakán.
Tehát nem pici horzsolás az.
A kidülledt szemekrõl, elváltozott bõrszínrõl, az ilyen olyan testnedvekrõl amik távoznak a mûvelet alatt, ne is beszéljek.

De igazad van, könnyebb rendbehozni a ravatalra mint egy szétzúzott fejet.

minigirl
Már vannak 20 emeletes házak is ám!

10 emeletes panel helyett inkább másszon fel a Szabadság-híd tetejére.

Herr Lehrer
az is durva de mituán leszedik külsõ sérülés nem látszik rajta, max egy kis horzsolás a nyakon, de mégse ugyanolyan mintha szét lenne loccsanva a feje és a földrõl kéne összetakarítani az agydarabháhat

Your suffers will be legendary even in hell!

Aki öngyilkos akar lenni, az akárhogy, de megteszi..ahogy a leghamarabb meg tudja tenni. Ha kötél van otthon, nem megy puskáért, ha egy 10 emeletes ház mellett lakik, nem megy gyógyszerekért..stb stb. A lényeg, hogy akármelyik öngyilkossági módot választja, tökmindegy milyen fájdalmas, aki komolyan gondolja, annak alapból nagyobb fájdalma van mint amit egy öngyilkosság okozhat. Akár testi, akár lelki.

minigirl
De többet tuti nem akarja majd felakasztani magát.

Match
Az akasztott hulla aztán marha esztétikus.
A rotten.com-on biztos van kép.

minigirl: jah, az a 10 perc alatt pedig bárki megtalálhat, és ha leszed, maradandó külsõ és belsõ sérülések tömkelegével élhetsz tovább.

minigirl
Igazából tökmindegy, ami fáj, az fáj... :S

Herr Lehrer
ez igaz csak az se mind1 hogy a hozzátartozóknak egy normálisan kinézõ hullát kell eltemetniük, vagy egy oylat aminek szét van loccsanva a feje.

minigirl
Ráadásul szenvedsz, és a végén valaki megmenti az életed...

Match
Szvsz puska (valami jó) vagy ugrani a legbiztosabb.
Csak míg egy jó puskáért sok 10 ezret kell kifizetni, ráadásul feketén, mert engedélyköteles, addig az ugráshoz csak egy legalább 10 emeletes épület kell ami körül sok a beton és egy erõvágó a közeli szerszámboltból pár ezer forinttért, hogy ki tudd nyitni a tetõajtót.

Az akasztással csak annyi bajom van, hogy kicsit körülményes.
Elõször is kell egy kellõen magas hely, kellõen erõs kötél, és ha nem akarsz 10 percig lógni mire végre tényleg meghalsz (kb ennyi a halál beálta) akkor jó magasról kell ugrani, plusz megtanulni a hóhérkötést.
A sima akasztást tényleg könynû kivitelezni, mert olyan hely akármelyik padláson, fán, vagy bárhol van, ami elbírja a súlyodat, a kötélnek meg megfelel egy jól összecsavart lepedõ is, csak ezzel a nyakadat nem fogod eltörni, és 10 perc lesz mire ténylegesen meghalsz. (megjegyzem, a sokktól és az oxigénhiánytól 3-4 perc után elájul az ember, de a tényleges halál csak kb 10 perc múlva).

Herr Lehrer
Akkor ezekszerint tévedtem, ez van.
Akkor lehet hogy mégis csak a régi jó öreg köteles módszer a leghatásosabb.
De nem akarok senkinek se ötleteket adni mert az öngyilok faszság és kész.
Aki tényleg meg akar halni annak siekrülni is fog, nem fogja reklámozni és biztosra fog menni, az Emok a nagy világfájdalmukkal csak követik ezt az idióta divatot és ennyi. Az öngyilkosokat csak egy esetben rétem meg, ha halálos betegek és meg akarják magukat szabadítani a szenvedéstõl, amúgy fasság.

totya24

"-Bulizni szoktál járni?
-Mostmár igen..megint elkezdtem...mer emos voltam azt... na mind1 és te?"

😊

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

sapkafej
szarul áll az irónia! öcsi.

György

<#szomoru1>

minigirl
Ne legyél elkeseredve, kicsifiú, a világ szar, és ezt az EMOsok nagyon jól tudják. Érezz együtt velük, és akkor talán jobb lesz. 😊

jajj de kedves népek vagytok ti:/ asszem ide se jövök többet!(most örülhettek)

Zizou5
lama géza. loál jános -.- LSR

VRSDM
"Életkor: 14 alatt"
szvsz ennyi szvsz. -.- n_n

u dont have to listen anybody else but me

pedig rám nem igaz😄

Rise Against
"ápolják a bõrüket" 😄D Hát, ez nem feltétlenül negatívum.
Egyébként amit te leírtál, azal nem lehet mit kezdeni, mondhatni ebben a korosztályban teljesen "természetes", még 1-2, de inkáb 3-4 év... jobb esetben.

tudom mi az emo! olyan kis baromarcú hülyegyerekek,akik lánynak festik ki magukat,ápolják a bõrüket,és ha elkezdenek mutálni,akkor próbálják a hangjukat ugyanolyan hangra visszaállítani! legalábbis így néznek ki kívûlrõl(plusz a hülye haj...) de belülrõl,folyton öngyilkosnak lenni akarás,esetenként buzulás,és nagyon depis idiótaság. csak kicsit máshogy is fogalmazhattam volna...😊 amúgy eddig egy csajt tudtam leszoktatni az emóságról,és a th-ról,arra büszke vagyok😊

Rise Against
12 évesen nem kell komolyan venni

VRSDM
th nem emo, te is itt fukkolsz mikor közöd sincs az egészhez, nem is tudod mi ez szvsz ... lassan kezdenek kiborítani a hasonló emberek n_n

u dont have to listen anybody else but me

jájj látom van ilyen topig! emo fuck emo suck! van egy osztálytársnõm,aki utálja az emókat,de szereti a th-t,és öngyilkos akar lenni...hogy lehetne lebeszélni errõl õt? most valamelyik nap megharapta a rajztanáromat... mostanság kicsit el szokott durranni az agya...

minigirl
Nekem az elmúlt 3 hónapban 3 jóbarátom halt meg.
1) kiugrott az ablakon, senki sem tudja miért
2) kiugrott sz ablakon (vitte az ablakot is), mert összeveszett a faterjával részegen
3) (most vasárnap tudtam meg) leugrott egy 20 emeletes házról, mert szerelmes volt a barátomba, az meg megmondta a lánynak, h engem szeret (és nem volt bunkó a lánnyal)
Szóval, nekem nem kell mondani, mi az a hobbyöngyilok. Egyszerûen gyengék, nem bírják elviselni az ÉLETet. Az meg nem érdekli õket, hogy patakokban hullanak utánuk a könnyek, mert voltak, akik tényleg szerették õket. :'(