3589
  • SHADOWEYES7
  • Zizou5
    admint kerek.
  • sufnituning
    A kinézete!!!
    És ugyanúgy utálom a sötét bőrű, metszett farkú, ferde szemű, és egyéb cifra állatfajhoz tartozó egyéneket is!!!
  • Match
    Nah, érkeznek a kihaénnem keménygyerekek?

Már volt hogy topicot csuktak be 1 ilyen idióta miatt...

Csak egy kérdés sufnituning számára: Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy magadfajta puhatestűek családjába besorolható helyi menő csávónak (és persze barátainak) mi fut át az agyán amikor eme nemes célokat kitűzi maga elé?

Csak mert a leírásod sajnos nem tartalmaz elég információt, hogy mivel érte el a haragodat az a hülye.

Komolyan, csak kíváncsi vagyok.
  • Zizou5
    menyma innen. ekkora 1 iq roncsot ritka latni errefele.
    neked is elmondom versikemet.

csoki helo szija, tobbet ne gyere vissza, okos okoskodo szep tokeletes baratom, tobbet neved ne lassam.
  • sapkafej
    ez egy gyáva pöcs. hogyhogy nem mert kiállni 3x annyi ember ellen?
  • sufnituning
    Ja és hogy miért nem vertük meg? Mert nem akartunk baszakodni a rendőrséggel! Ugyanis ez egy fesztiválon volt! És ez az "izé" ahogy észrevette hogy rá pályázunk, a járőrök körül settenkedett! De mind1...
  • sufnituning
    Hát ahogy ezeket a hsz-eket olvasom már fekszek a röhögéstől!
  • Zizou5
    laccik hogy elegge dudatlan csemete vagy. a szkinhedek felnek a hcsektol. de neem baj. -.- alma.
  • Rise Against
    "Múltkor majdnem megvertünk 1et a haverjaimmal!"
    Jaj nafene, miért hagytátok mégis elmenekülni???
    Hát komolyan beszarok. Ez igencsak kemény faszadolognak számít? Így ismernek csak el a haverok és így tudsz érvényesülni, vagy valami komoly lelki problémával küszködsz?
    Na semmi baj, az ilyet mindig elkönyvelem szükségszerű változatosságnak, ilyen ember is kell a világra. Egyensúly, vagy mi...
  • Rise Against
    Tudod mi lenne ha összetalálkozni pár igazi skinhead emberkével?
    Rohadtul nem történne semmi.
    Ezt a divatos torzítást "kopasz agresszív skin' néven ne keverjük már ide.
    Csapatban vagány agresszív rasszista sötét emberek? Te a boneheadekről beszélsz. Remélem te nem vagy ilyen, és csak ironizálni próbáltál...
  • Sné Zsuzsa
    :)

Latom megy itt a szivatas meg mindig :)

Jo szorakozast! :D
  • Rise Against
    Aztarohatt :OOo Mi megy itt. Nem találok szavakat.
    Ez az átlag intelligencia vajon csak a magyaroknál jellemző, vagy ennyi a sötét ember külföldön is?
  • sufnituning
    Hát azért arra én is kíváncsi lennék hogy akkor is fölhoznád-e ezt a szövetség dolgot, ha szembetalálkoznál pár igazi skinhead emberkével!
    És ha nem ismersz akkor ne akarj leoltani hogy milyen kemény vagyok! Majd ha találkoztunk már és te nagyobb és erősebb vagy (és persze ha elbírsz a kopasz haverokkal ) majd akkor dumcsizhatunk a dologról!
  • Zizou5
    kemeny vagy. lehetek a baratod? kivancsi vagyok, 3 magyar hardcore szovetseg-i sracnak mikor mesz te neki : o -.-

20 kilosokat konnyu bantani.
  • sufnituning
    Sajnos ezek nem rockerek, hanem csak kis nyomorult depis szarok!!!
    Bocsánat a szóhasználatért, de nem találok rájuk ennél enyhébb szavakat! (pedig már így is qrva lájtosan fogalmaztam)

Amikor meglátok 1et a "hányingertől küszködve a gyomrom kib@szottul émelyeg!" Múltkor majdnem megvertünk 1et a haverjaimmal! De ami késik nem múlik!
  • stream man
    xDDDD
  • Zizou5

"Ezt most nem értem... Alonso egy patkány leírom én is!"

"Az EMOsok depresszziós agybajos rockerek! Aljanép"

teis pozitiv ember lehetsz. : o
  • DjDano
    Az EMOsok depresszziós agybajos rockerek! Aljanép
  • light00
    miért is?
  • Beast Machine
    Ez a topig még nyitva? lolmán.
  • light00
    Milyen vicces, hogy a sok fogyatékos ebben a topikban tud emberkedni a monitornak...
    száni...
  • Rise Against
    és azok, akik a beatles-t hallgatták, és csak az irántuk való rajongásból vették át a hajstílusukat és a világnézetüket, ők is alkottak? Mert szerintem nem. Ez minden korban így van azt hiszem. Vannak emo zenészek (nem AFI-ra meg fall out boy-ra gondolok) és vannak követőik, egyesek meghalnának érte, mások szemében szánalom, ennyi az egész.
  • Zizou5
    csoki helo szija, tobbet ne gyere vissza, okos okoskodo szep tokeletes baratom, tobbet neved ne lassam. 15 masodperc alatt. csokoltatlak.
  • SG
    Véget ért a móka mára, zárul SG EMO-tára.
    De ha tetszett, nemsokára visszavárhat,
    Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, s valahány név a naptárba,
    Eljövök még hozzátok, viszontlátásra homokosnak kinéző pajtások.
  • SG
    Nem is tudtam hogy ők voltak az ősi emo-k, mindig tanul az ember valami újdonságot !
  • stream man
    a bitlisz 60-as evekbe volt divat :D és ok alkottak is :D
  • SG
    Csodálatos és magvas gondolatokat fogalamztál meg, és alapjában véve egyet is értek veled. De ha valaki úgy néz ki mint egy buzeráns(jaj már megint kimondtam, fene azt a homófób, emo-fób pofámat), akkor úgy néz ki, ennyi.
  • VRSDM
    másrészt. egy ilyen emberre.

ma azt mondanád hogy LOOSER.
    szüleid idelyében mégis ők voltak a világ legjobbjai.
  • Rise Against
    én sajnos nem vagyok ennyire toleráncsos, ha korlátolt sötét emberekről van szó.
    Milyen jogon oltasz le egy egész, fiatalokból álló embercsoportot, aminek a te életedre igazából 0 hatása van? Megérteném, ha a felnőttek között nagy lenne az emo mánia, de ne felejtsd el, hogy mivel 18 éven aluliakról van szó, még csak rohadtul most fejlődnek és sokmindenen átesnek, mire rájönnek hogy ez nem jó, és felérnek a te élettapasztalatban bővelkedő bölcs, toleráncs szintedre.
    Azért remélem jóképű, elbűvölő, elismert, kultúrált fiatalember vagy, aki sokmindent elért az életben. Csak azért remélem, mert ez kell hozzá, hogy jogosan legyen arcod és osszad a tömeget.
    De én nem idegesítem magam, sajnos vannak ilyen emberek. Ha a hippi korszakban élnénk őket oltanák. A társadalomnak mindig van egy rétege amit verbálisan támadni lehet, ha épp szófosása, vagy feltűnési viszketegsége van az embernek. Én sem avatkozok bele, ha nem tetszik, tartsd magad távol tőle, ahelyett, hogy undorodva mutogatnál: fúj, nem olyan mint én.
    És közben lehet, hogy szarabb ember vagy? Mert az azon múlik, hogy mennyit teszel másokért, és nem azon, hogy éppen buzi, vagy idétlen vagy.
  • SG
    Ugyan hagyd már, legyél te is toleráncs, hisz mint tudjuk, ez a műveltség fokmérője :)
  • ReHARD
    pfuj emo szánalmasan szar stílus, rockerek akik nem rokkerek hanem emosok, fuj de szar lol lol, kifestett nyálas buzik pfuj lol lol

• SG
    Ne erőlködj ecsém, ha ezek a fiúslányok-lányosfiúk úgy néznek ki mint a hímringyók, akkor úgy néznek ki, ez van. Akinek szeme van látja, ennyi, nincs mit ragozni rajta. De mert ma már toleráncsnak(muhaha) kell lenni, ezért visszavonom a buzi szót, és írok inkább hímringyót :)
    Csak hogy lásd mennyire toleráncsos vagyok :)
  • Rise Against
    bocs, ez nem VRSDMnek, hanem az #1830-asra.
  • Rise Against
    vagy nem volt gyerekkorod, vagy épp most éled.
  • stream man
    és ez egy tömör durva oltás volt :DD köszönjuk VRSDM
  • VRSDM
    temeg nemúgy nézhetsz ki mégisazvagy... 8általános befigyelt? vagy lemorzsolódtál már ott? mert ennyi szép magyar káromkodást egy mondatba se látni mindig. ami nem éppen a műveltség magasikolájára nyomja rá a bélyegét. azért köszönjük hogy benéztél :]
  • stream man
    :DDDD ez egy tomor velos megfogalmazas
  • SG
    Na bazz ! Ezeknél a fura lányosfiúknál vagyfiúslányoknál még a teriblekk is jobban nézett ki fénykorában :)
    Ennyi buzeránst, vagyis meleget mert már toleráncskodni kell ugyebár(muhaha), egy rakáson ritkán lát az ember.
    Tudom tudom ne is mondja senki: nem buzik csak úgy néznek ki.
  • Sné Zsuzsa
    csak a kepeket akartam megnezni a topicban...hat a kep mindent elarul :D :D :D