Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
saturday.x (a jobboldali szivecskés srác) na neki csak magáról van kb. ööö 30-40-50 ? képe, nem azt mondom hogy nem kibaszott jó fótó mind, de azért bellZ jobb arányt talált sztem. ;]
u dont have to listen anybody else but me
Ha meg õ van a képen, akkor hm. Nem is tudom, fantáziátlan, hogy saját magáról ennyit lõ.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nem kötekedésbõl, csupán jóindulat. Mert így alapból lesz egy véleménye annak, aki bejön ide -.-
http://www.a38.hu/?p=programok&id=975
Ennyi elég lesz szerintem, többet énsem tudok mutatni.😊 De ha jössz akkor szólhatsz és simán találkozhatunk..
György
bocs, FAQ-ot ne rakjunk a bannerbe? 😛
darkos? akkor talán csak tul keveset mutat a képböl...nekem8 olyan amilyen akarod 😄
amugy érdekes képek, az elsö tényleg normálisabban szemlélteti, hogy nem minden a fekete meg a depi...(rozsaszin hajpánt-pl), de sajnos a másodikrol inkább ugrik be az embernek az emo 😞
Szólógitáron játszok, Amúgy Puppetset játszottuk, még 1-2 koncerten is, de már meguntuk 😄 Most játsszunk leginkább Killswitch Engaget, As I Lay Dying, Van In Flames, Children of Bodom, 1 Rise Against (give it all), 1 offspring (kids aren't alright) kb így ennyi 😊
HC-nek Hatebreedet toltál be?:S Nem votl rossz..csakmert nyáron megyek As is lay dying és Hatebreed koncertre de utóbbit nemnagyon ismerem..
szóval ez nem emo
ha esetleg nem ismernétek a zenekart. kb ilyen.
csakmert pl a Killswitch Engage c. zenekarra már mind a hármat hallottam...nem vok tisztában ezekkel.
... én hallgatok fankát is, meg fészeket, az utóbbi meg igen erõs UG hiphop. na tessék, nem vagyok zenei vonalon beszûkült és nyomorék vak ember... vannak más jó zenék is
pl a Rise Againts 😄 /mint a srác neve is mutatja
/nekem spec. nem jön be ez a zene, lehet más emo-nak meg igen
Õk magyarok.
Thrash \'Till Death
De amúgy igazad van...bár nem tulajdonítanám teljesen a szülõi elhanyagolásnak, inkább az elnyomástól lesznek sztem hülyék a gyerekek.
Ha egy amúgy divatdepi gyerek egy (99.99999999999%-ban sikertelen) érfelvágás után 2-3 olyan atyai pofont, ami után 3 méterrõl megfejeli a falat, akkor csak +1 storyt adtunk neki amin sírhat a hasonszõrû barátaival.
Ismerek olyan rockert is, aki elítéli az alkoholt...na ezt sem egyszerû összepászítani...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.