Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
bellz a fótós, van egy halom millió képe, Õ maga fótós, nem is akármilyen, van sok képe magáról, de mégtöbb másokról... sztem korrekt módon csinálja, elvégre fotógén arca és stílusa van...

saturday.x (a jobboldali szivecskés srác) na neki csak magáról van kb. ööö 30-40-50 ? képe, nem azt mondom hogy nem kibaszott jó fótó mind, de azért bellZ jobb arányt talált sztem. ;]

u dont have to listen anybody else but me

Buci
hej, ez nem a BJG-ben készült? 😄

carpe diem

Dying Soul
De ki fényképez? BellZ a srác vagy a fotós, esetleg mindketõ? Hiába trükközik gépen a fotóval, fotózni is tudni kell.
Ha meg õ van a képen, akkor hm. Nem is tudom, fantáziátlan, hogy saját magáról ennyit lõ.

light00
Mikor elöször néztem a képet, sajnos nekem is az jutott eszembe, hogy a csokosba kötnék bele, ha szemét lennék. Sajna ez van, a szökéröl egyértelmüsiteni kéne hogy lyány. Amugy <#eljen><#eljen><#eljen>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Zizou5
nem tudtok a throwdown és a hatebreed kivételével hc, N.Y.H.C. együtteseket? mert már agyon hallgattam az összes albumot és kéne valami uj. : )

alkalmazkodóképes énekesetek lehet.. offspring, rise against, aildes hörgések , aztán amiket a killswitch énekese howard jones kiénekel.. 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

sztem nagyon jó lett 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

killswitch engage metalcore.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Rise Against
arra gondoltam. Lehet hogy csak én vagyok így vele, de emo esetében nem mindig tudom megkülönböztetni a fiút a lánytól 😄

VRSDM
mármint a csókosokról? az fiú és lány 😄 vagy másikra gondoltál?

Rise Against
amúgy tetszik, igényes banner

Rise Against
arról a kettõrõl még azt hinnék, buzi.
nem kötekedésbõl, csupán jóindulat. Mert így alapból lesz egy véleménye annak, aki bejön ide -.-

VRSDM
hopsz bellZ vállánál szar a keret 😄 azt még javítom

VRSDM
mára ennyi futotta, marad ? vagy csinájak újat?

light00
fuh meghallgattam ezt a számot. Egész jo, youtube-on vmi miatt ez kimaradt málam. Nagyon tetszik, habár nálam mcr-töl a favorit az I don't love.

light00
jo munkát^^

Zizou5
ja. csinálhacc.

VRSDM
jónak hangzik... :]
/csináljak banner-t? 😄

A38 hajón lesz pesten vagy mi 😊
http://www.a38.hu/?p=programok&id=975

Ennyi elég lesz szerintem, többet énsem tudok mutatni.😊 De ha jössz akkor szólhatsz és simán találkozhatunk..
sapkafej
olyan hc, amiben vonyítanak is! 😛 (ezek durva jók: Bless the Fall, Alesana, Escape The Fate, Aiden)

György

Zizou5
és ez hol lesz? melyik város? és mennyi a belépõ ?

light00
Yes, végre megjöttek a hülyék! nem tudtam hol késnek :\
bocs, FAQ-ot ne rakjunk a bannerbe? 😛

SNAKE01
olvasni tudsz e?😮
"A tizenévesek körében hódító új stílus"
egyéb információt lentebb találsz

Mi a f***m ez az emo?Vmi buziklubb vagy iesmi?😛<#violent>
light00
nyugi, kölyök, csak megkérdeztem! 😄
darkos? akkor talán csak tul keveset mutat a képböl...nekem8 olyan amilyen akarod 😄

amugy érdekes képek, az elsö tényleg normálisabban szemlélteti, hogy nem minden a fekete meg a depi...(rozsaszin hajpánt-pl), de sajnos a másodikrol inkább ugrik be az embernek az emo 😞

SNAKE01
jaj,haggyál már,nekem nagyon régóta ilyen logoim vannak.de nemhiszem hogy emo mert,darkos... :\

SNAKE01
ittmeg összeverték mert divatemo :|

light00
mijota lett emos logod, snake? 😄

SNAKE01
állítólagos emogörl:

Jún 26-án lesz Hatebreed és As I Lay Dying koncert elvileg amire megyünk 😊
Szólógitáron játszok, Amúgy Puppetset játszottuk, még 1-2 koncerten is, de már meguntuk 😄 Most játsszunk leginkább Killswitch Engaget, As I Lay Dying, Van In Flames, Children of Bodom, 1 Rise Against (give it all), 1 offspring (kids aren't alright) kb így ennyi 😊
Zizou5
hatebreed az kemény hardcore. még hozzá new york hardcore. és mit jáccotok a zenekarotokkal?puppets? : ) és hol lesz a hatebreed konci, mikor és mennyibe fáj ? ja és min jáccol ?

Zizou5
; )

Ezt mi is játszuk zenekarral! amúgy én úgy tom h metalcore, de leszarom.😄
HC-nek Hatebreedet toltál be?:S Nem votl rossz..csakmert nyáron megyek As is lay dying és Hatebreed koncertre de utóbbit nemnagyon ismerem..
VRSDM
az elõzõ lógód alapján sosem gondoltam volna hogy ilyen mennyei zenékkel kedveskedsz a füleidnek. máris csípem az arabokat ;]

Zizou5
HC
Metal
azért ha metalrol van szó egyértelmû hogy a Metallicarol rakok be, pedig mostanság nem hallgatok már.
emocore
ez a kedvenc emocore számom. mcr - demoltion lovers.

VRSDM
messzirõl sem emo. sztem hc, metalcore-t nem sokat ismerek nincs viszonyításom, de van emo-n belül is hc 😄 szóóóval 😄

szóval ez nem emo

http://youtube.com/watch?v=fFQAWdRRChk
ha esetleg nem ismernétek a zenekart. kb ilyen.

Most pl mi hardcore és mi emo-core, metalcore?
csakmert pl a Killswitch Engage c. zenekarra már mind a hármat hallottam...nem vok tisztában ezekkel.

Zizou5
na anyám.. -.- mert õ látta a tvt és olyan cipõ volt benne mint az enyém és. Ugye nem vagyok biszex?! : DDDDDDDDD még emo se vagyok anya haggyá má bazdmeg -.-

sapkafej
emo-core<#eljen>

György

VRSDM
nem úgy irtam a " hc-t? " mintha nem tudnám mi az, hallgatom ám énis szorgosan :]

Zizou5
hardcore. alap legjobb. N.Y.H.C. : D

VRSDM
hc-t? az nem baj 😄 hc az jóaz ;]

Zizou5
én HC-t hallgatok.baj?az emo? : DD

VRSDM
nincs határvonal hogy aki emo annak " EZT KELL HALLGATNIA ÉS SEMMI MÁST "
... én hallgatok fankát is, meg fészeket, az utóbbi meg igen erõs UG hiphop. na tessék, nem vagyok zenei vonalon beszûkült és nyomorék vak ember... vannak más jó zenék is

pl a Rise Againts 😄 /mint a srác neve is mutatja
/nekem spec. nem jön be ez a zene, lehet más emo-nak meg igen

FlyHigh
VRSDM ilyet is hallgatnak az emok? http://www.youtube.com/watch?v=YM_4pWfil5I
Õk magyarok.

Thrash \'Till Death

Match
Jah, csak az egyik halálos legyen 😊

De amúgy igazad van...bár nem tulajdonítanám teljesen a szülõi elhanyagolásnak, inkább az elnyomástól lesznek sztem hülyék a gyerekek.

Ha egy amúgy divatdepi gyerek egy (99.99999999999%-ban sikertelen) érfelvágás után 2-3 olyan atyai pofont, ami után 3 méterrõl megfejeli a falat, akkor csak +1 storyt adtunk neki amin sírhat a hasonszõrû barátaival.

Ismerek olyan rockert is, aki elítéli az alkoholt...na ezt sem egyszerû összepászítani...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

light00
nem sértesz, meg, a tieid között is van tut olyan, amit tudnék fikázni, de nem ez a lényeg. Az AFI szerintem is gáz, már-már tul populáris ahhoz hogy jo legyen. De remélem a puhapöcszene szot nem gyüjtöfogalomnak szántad az emos zenékre...

minigirl
Te is utána nézhetsz Wikipédián. Ott sok zenekar fel van sorolva, és a zenéket megtalálod youtube-on.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Rise Against
nem akarok megsérteni semmit, de a fall out boy iszonyat gagyi :/ akárcsak az AFI. Bár én sajna csak ezt a populárisabb vonalát ismerem a dolognak, szerintem mindenképp puhapöcszene =)