3589
-
#1828 a kérdés az hogy honnan vetted ezt a baromságot? :P -
stream man #1827 éértem :DDD -
#1826 pózer az nem csak az emo-ra jellemző kifejezés. az más kérdés hogy most rájuk lett igazán használatos, pózer az aki valamit divatból csinál, de közben nem érzi át az életérzést, ... értsd aki vesz egy hauser bmx-et, csakhogy legyen neki valami aztán kiül vele a térre és büszke rá hogy napi 1doboz cigije megvan
emo-ra átfordítva. pózer az aki látja a tévébe, barátnőjénél akárhol, másnap már kifele a fodrásztól belefele a h&m/zarába veszi halomra a szük cuccokat, és aztmondja...
[center][b]ÉN EMO VAGYOK! -
stream man #1825 vki mongya el nekem kik azok a pozerek? és mit jelent az hogy PÉF? -
#1824 [center]flame off -
STurmGewehr #1823 buziszőkeemo:D -
stream man #1822 jah radasul szoke szökeemo xDDD -
STurmGewehr #1821 owen wilson is emo mer felvágta az ereit -
BREMBO #1820 Gondoltam az emosokhoz ez az üzenet a leginkább az emo topikon keresztül fog eljutni, de ha te ezt máshogy logikusabbnak tartod, kérlek segíts. -
Bammy #1819 Hamarosan ez is lejár. Az egész emo kb olyan mint egy internetes poénvideo, egy ideig mindneki arról beszél, abból idéz, de lecseng és jön valami új, és csak az örökzöldek maradnak meg olyannak hogy mindig poénkodik rajt az eber és röhög is. Kb májusban vagy nemistudom mikor vol ennek az emonak a legnagyobb hulláma, amikor a csapból is ez folyt, ez a topik is akkor volt nagyon teleírkálva, de mostmár ez sincs. Szerintem fél év múlva az emobol semmi sem lesz, mert úgyis jön valami szar divat amit a divatemosok felvesznek, ennyi. Hiába idegesítitek ezen magatokat :)
Amúgy VRSDM koncerteken általában van a nagy tömet ahol pogozik az ember meg vannak oylan helyek ahol csak áll az ember és hallgatni akarja a zenét meg nézni....találd meg a neked legmegfelelőbbet :D -
stream man #1818 DE itt javarészt ANTIemosok vannak!!-.- mert ezt ugyirod mintha mi mind emosok lennénk -
BREMBO #1817 1. Nem vagyok emos.
2. Ennek ellenére értem ezt az egész őrületet. DE !
Én pl. nagyon szeretek sakkozni, tudom ez nem izgat senkit, de amit mondani akarok az az, hogy ott is és az élet szinte összes területén folyik egy egészséges versengés. Megmutatni akarván, hogy valamiben én vagyok a legjobb, legalábbis egész jó vagyok benne.
Nálatok is elő fog jönni, ha eddig még nem, ez a versengés, és abban mérettetik meg valakinek az emo-sága (a "divatemoknál"), hogy hányszor próbálta megölni magát. (A haj hosszúságát vagy a szem festett-feketeségét nem hinném hogy összemérnék, de ez is elképzelhető.)
Tehát. Minél többször próbálom eldobni az életemet, annál jobb leszek ?
Logikusan, ennek épp az ellenkezője fog történni, anélkül hogy észrevennétek. Hisz minél többször próbáljátok megölni magatokat, annál többször vallottatok előtte kudarcot.
Javasolnán a mai "divatemoknak", kisfiúknak és kislányoknak, hogy keressetek valami értelmes elfoglaltságot, amiből sportot űzhettek, mielőtt idáig fajulna a dolog. Kár lenne értetek, mert fel sem fogjátok mit csináltok, mi történik körülöttetek.
Szeresséteek egymást, szeressetek élni.
(Ne aggódj kedves elvetemültemos, nem búcsúlevél :P) -
#1816 hogyhogy honnan? Nem értem a kérdést xD -
#1815 "dnb a punkkal, a skaval és rapcore-ral"
ezt meg honnan vetted?:D:DDD -
#1814 olyan, csak köznyelvben élő elnevezés, mint pl. a screamo.
De örülök, hogy elnyerte a tetszésed. -
#1813 rapcore
ez jó -
#1812 úgy, ahogy nekem a dnb a punkkal, a skaval és rapcore-ral. Ja, hogy korlátoltnak kellene lenni. Elnézést. -
#1811 Most mindenki itt vezeti le a heti feszültséget? Legalább valami értelmes irányt venne...:P -
stream man #1810 :DDDD -
#1809 hülye. azt hitted itt mindenki emo és azt irtad xD lamo -
#1808 megy itt az oltás :D
#1792: zenét hallgatni otthon is tudsz :P -
1200bpm #1807 Te figy már neked hogy jön össze a dnb a rockkal??? -
#1806 "mindenki pogozott"
ez milyen kocert volt? kár h nem láttam -
#1805 a tömeg szélén álltam mert kb. mindenki pogozott, vagy 200-300 ember
a tömeggel meg nincsbajom, csak azokkal akik olyanok mintha te meg operába mennél ;) -
#1804 - minek mész koncertre, ha nem bírod a tömeget?
- minek mész a pogó közelébe, ha puhány vagy? -
1200bpm #1803 Én ilyeneken tudom magam felidegesiteni csak egyszerűen nem akarok erröl vitázni senkivel mert mindig van olyan aki ellen van és aki mellette van. Egyszerűen ennyi az egész... -
#1802 sötét, intoleráns emberek minek jönnek be észt osztani? Vagány dolog? -
1200bpm #1801 Mi van bazzz? -
1200bpm #1800 Igen komoly vagy képzeld ezeket én is tudtam. -
#1799 minek jöttél akkor be ha felidegesíted magad aztán lelépsz? adrenalinfüggő vagy netán? -
1200bpm #1798 Ja és még annyi hogy én itt a kommunikácionkat befejzetem. -
#1797 kb. minden századik emo. de belemerészkedek az 500-ba is, csinálja ezt. namármost ... emo előtt is voltak érvágosók. ... söt viszonylag sok emo-t ismerek (nemvagyokaz) és több nememos ismerősöm vágja magát, mint emo-s natessék :] -
1200bpm #1796 Képzeld én soha életemben nem voltam banka meg e-klubba sem szal megint olyanról beszélsz amiröl szó sincs. Én meg arról nem tehetek hogy dnb-én vannak olyanok akik tényleg szét vannak, olyan szinten hogy ki kell öket vinni onnan mert a szemei már a fellegekben járnak... A kifejtendő pedig az hogy amit erröl az egészről mondanak: nemtelenség, érvágás, depresszió stb... Mi ez kéremszépen vagy talán te ilyen emberek közt érzed jól magad vagy mi? Menjél Emozzá te is és remélem betalál majd egy olyan a f******ra fog bukni és neki is az van.... -
stream man #1795 feleslegesen probalsz flamelni -.- haláltré xD -
#1794 engem irritál... elmegyek dnb-re és nem férek el mert a betabizott köcsögök elfoglalnak 3embernyi helyet a lötyögésükkel, mert közbe persze kézzel kalimpál meg ugrál mintha valami rokkoncerten lenne.
az meg hogy valaki emozik miben zavar téged? ránézel elhányod magad ennyi, ugyan úgy elhányom én magam a bank előtt péntek du-n 6-7 fele...
ezen az alapon az emo sem rosszabb, vagy igen? fejtsd márki. kösz. -
1200bpm #1793 Miért téged irritál netán tán? Jah és nincs kedvem egy újabb rocker és nem rocker vitára szal lécci kimélj. -
#1792 ez nem irritál?
nameg, engem inkább irritál az amikor elmegyek egy koncertre, és nemtudom élvezni a zenét, lazán lötyögve, mert minden harmadik ember ugrik nekem a pogo-ból :C köszi de nincskedvem szétzúzni magam csak zenéthallgatni megyek, natessék, az emot divat lett oltani, ahogy a szőkéket is nagy trend volt egy időben... majd kinő belőle aki fals volt, ti meg kinöttők / belátjátok hogy lófasz értelme sincs ellenkezni. -_- -
1200bpm #1791 Lassan már az elsz ha nem vagy emo's akkor nem is vagyok rád kiváncsi. Én nem tudom de ez az emo engem olyan szinten iritál hogy az iszonyat, lehet én vagyok konzervativ de akkor is tudja már mindenki hogy hol a helye... -
#1790 -
#1789 "Kik is az emok?Vagy inkább legyünk még trendibbek...Imók?Igen,így kétségkivül jobb.Az imo általában tul fiatal,hogy legyen bármi valoságalapja annak amit állít,például,hogy ő csalodott az életben...14 évesen maximum a fodrászában csalodhatott,aki két tincset rövidebbre vágott fél millivel,rátéve ezzel a bélyeget a délutáni sopping hangulatára."
"Az imo fiu vagy lány?Hát....erre nincs az a válasz ami a racionalitás alapjain nyugodna..."
Ezen a két részen nagyon röhögtem :D