Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
bár sztem ezek szar zenekarok :| 1-2 jó szám azt kész.
György
Persze ennek lófasz köze sincs semmilyen stílushoz, beleértve az emo-t is.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
u dont have to listen anybody else but me
Ha kulturált emos zenét akarsz hallgatni, ott van a Fall Out Boy. Tégy vele egy probát.
Talán még MCR-nek egy-egy jo száma van, de szegények...
"...Depresszio, öncsonkitás, másság jellemzi a mai tizenéveseket, akiket meghoditott az emo..."<#wilting>#wilting>
"...pszichologusok szerint segitségre van szükségük..."<#wilting>#wilting>
-szenvedélyek napja tudositás-
...na és ezen "nevelkedik" a nép...-.-
ja és hogy még poénabb legyen, képeket szurtak be, többek közt az #1307est is -.-
Az izomagyú haverja meg nagyon nagy!!!<#hehe>#hehe>
/mint jómagam is nagyonsok, meg még annál picit több dnb-t hallgatok
/ha már itt tartunk, nincsenek valakinek crish.su számai? a " DEEPER "-t ha valaki megszerzi nekem lábat csókolok elõtte 😊
De jo, most nem ez a téma.
A dnb pdig nem az a tipikus discozene, tehát arra nagyon nem mondhato, hogy tuctuc. Az élöben jo csak. Mellesleg csak azért, hogy a legtöbb disco-f@szságba SZINTE csak tuc-tuc szol, amit sehonnai kiráj-vagyok-djk összekarcolnak egy számot és három ütemet. A legtöbb helyen ez szol és még élvezik is. (Bank, E-club, Silver, meg egy köbméter még Pesten és környékén.) És a lentebb iro emberkéröl, aki "150 kilos kopasz" ipse, nem mondanám el, hogy ouse-t hallgat. Vagy bármi bonyolultabbat, amin a hangyafasznyi agya nem lenne zárlatos.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Ettõl függetlenül én rocker vok, és érdekes módon teljes életet tudok élni, ezzel együtt. Sõt, ha látnál, nem mondanád meg rólam, h milyen zenét hallgatok.
Viszont azt sem tudom, mit szeretsz a tuc-tucban, amikor annak végképp nincs értelme. Szövege nincs (vagy ha igen, az annyi, h "mennyünk tengerpartra és b@sszunk"), értelme meg pláne nincs. Zenei értéke nulla (de inkább negatív elõjelet adnék neki). És ha nem lenne hangszeres zene, akkor nem tudták volna létrehozni ezt a vackot sem.
Jah, és beszólogatunk a nálunk kisebbnek? Hmm... nem gondolod, h ez NEKED gáz? Meg a barom haverodnak... Nem akarok nagyképûnek látszani, de sztem a 60kgmal, meg a fõiskolai aikido tudásommal sz@rrá vernélek mindkettõtöket (nõ létemre). Ezt onnan tudom, h egy kicsi, vékony, szálkás ember sokkal gyorsabban mozog, mint egy nagydarab izmos állat. Ez pedig tapasztalat.
Innentõl kezdve nem tudom, mire van ekkora pofád. <#action>#action>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
#1357 és #1349-el egyetértek
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nagyon kemény ezaz "rtl klubon nevelkedet" meg a többi beszolás 😄DDD
tipikus izomjani felfogás: ö a menö, mert vastagabb a karja, mint amilyen hosszu a f@sza. Ezen csak nevetni kell, ugyis az idegesiti a legjobban.
/off
macleod: te miota iaidozol? és pontosan melyik stilusban? én kb 5 éve tolom csak azért kérdezem
/on
Az hogy vkit képesek vagytok piszkálni amiatt hogy EMO-s arra mmutat rá hogy degenerált bunkók vagytok. Nekem se tetszik a emok öltözködése, és nem hallgatok emocionális zenét, de ettõl függetlenül nem leszek se bunkó, se agressziv se emossal se senki mással csak azért mert nem tetszik valami...
"szánalmas emosok , punkosok , rockerek , rapesek , és a többi hasonló szánalmas stílus, mindegyik úgy öltözködik meg él mint a majmok" te most itt konkrétan azokra a stílusokra utalsz akik még hangszeren játszanak (kivéve a rap, de az más kategória). Lehet hogy számodra nem elõnyös a külsejük, de ha õk "kiírtanád" akkor ugyan ki a faszom fog hangszeren játszani? a klasszikus zenészek, de nem hiszem hogy te valaha is egytlen egy Beethoven szinfóniát is végighallgattál...
Marad a tuc-tuc.. hát abból köszönöm én nem kérek mert én meg azt nem tartom zenének hogy 3 basszushang megy 10 percen keresztül alatta meg egy szarrátorzított nõi hang vinnyog...
"kis magán történet: 4en voltunk, jöttünk haza a disco-ból este és sötét, volt egy csapat moslék ( kb 6-7 ember ) a járdán pont egy kivilágított kirakat elõtt áltak , haverom volt olyan nagyszájú hogy közéjük csapott egy szép kis szöveget. Azok megindultak felénk , de mikor megláttak, akkor inkább buziságukat mentve elfutottak ... kb ennyit a moslékokról. Azt nem tudjuk miért, de biztos gyávák voltak. 6-7 emos nem mert kiálni 4 kigyúrt majd 150 kilós emberrel ?? Kb ennyit errõl a gyáva fajról.... " --> fussunk össze egyszer amikor iaidoról jövünk haza haverral éles kardal... mi csak 2 en vagyunk de lehet ti 4 en is futnátok, pedig én vagyok 78kilo haver meg alig 60kilo...
De minek is foglakozom én veled, a TE FAJTÁD úgyis egy utszéli fára fog autóstól fölcsavarodni amikor a discoból betépve repesztetek haza... no comment...
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
most mondd meg ez a srác a taréj hajával dicsos szemcsijével, songoku hajával, pózer szmog övével és beizzadt hónaljával igényesebb mint amiket alantabb linkeltem srácok? na ne viccelj 😄

mint látod az igényes ember nem úgy néz ki amit te linkeltél...
az amiket irkálsz az emo-ról a tipikus "átlagember rálátása a dologra". hogy értsd a nagy kigyurt fejeddel leirom részletesen: Fogalmad sincs arról hogy mi az emo, olvastál pár cikket, láttál már pár emo-t az utcán-metrón-kirakat elõtt, akárhol és te aztán most már tudod hogy milyen is ez, beszéltél már 3nál több emo-val?
szted ha tényleg 4x150kilós kigyurt gorillák vagytok, akkor egy rapper nem ment volna el? dehogynem? egy disco-s? dehogynem, az hogy a haverod olyan retardált hogy másoknak beugat és ezen nevet, gratulálok biztos rtl-klubb-on nevelkedett és onnan szívta magába ezt a sok kúltúrát...
lásd be hogy minél többet érvelsz annál jobban járatod le magad a saját beszûkült és egysíkú látásmódoddal a világra. -.-

ILL A BEREK, NÁDAK EREK,
AZ emosok SZAR EMBEREK!
"...Fegyverbe magyar verjük szét az ellenséget,
üsd,vágd,ne kíméld az élõsködõ emo férget..."
by Dave XD
,,A stílus képviselõi imádják a tetkókat, piercingeket,fülbevalókat" --> én a saját gyermekemnek meg nem engedném a piercinget , sõt , le is tépném róla. ultra szánalom
,,Az emo zeneszövegek általában szenvedésrõl, depresszióról szólnak " --> ja , de olyan neveket mint Bin Laden nem is ismernek... igy baromira depisek mondhatom , szánalmasabbnál is szánalmasabb
kis magán történet: 4en voltunk, jöttünk haza a disco-ból este és sötét, volt egy csapat moslék ( kb 6-7 ember ) a járdán pont egy kivilágított kirakat elõtt áltak , haverom volt olyan nagyszájú hogy közéjük csapott egy szép kis szöveget. Azok megindultak felénk , de mikor megláttak, akkor inkább buziságukat mentve elfutottak ... kb ennyit a moslékokról. Azt nem tudjuk miért, de biztos gyávák voltak. 6-7 emos nem mert kiálni 4 kigyúrt majd 150 kilós emberrel ?? Kb ennyit errõl a gyáva fajról....
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Thrash \'Till Death