Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég nagy korlát lenne ha én pl bõrkabátot hordok és csak rockot hallgathatnék 😊
Persze javarészt azt hallgatok, de pl amikor itthon lenyomok egy ilyen kombót: The Crown -> Seal -> Buckethead -> Shakira
Na ilyenkor néznek a lakótársak hogy mifaszvan 😄
Az érzelmességgel meg semmi baj nincs, viszont a radikális eseteknél valamilyen orvosi beavatkozásra van szükség...
Ez vonatkozik az érzéketlenekre, akik mennek az utcán és agyonrúgják ami kisebb náluk, meg az érzelmesekre is akik meglátnak egy elgázolt verebet és leugranak a 10-rõl.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Jo, igen, Jimi Hendrix megint más, szerintem azért ne feszegessük ezt nagyon, ezt annyira nem ismerem, nem akarok valami nagy hülyeséget mondani
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
diszko talán "a szex és a szipu" (habár az elsö nem feltétlenül rossz)
nemtom :\
Én a woodstock meg jimi hendrix korabeli egyedekre gondoltam 😊
(apropo, olyan cuccok kellenének nekem...megagigatrapézfarmer meg hasonlók 😄 csak sehol sem kapni).
Emo -> buzi
Rocker -> csöves
Diszkós -> keményvagyoknegyveöntkiló
Rapper ->
Egyébként még a 2 jellemzésbe amit leírtál belevenném hogy "derondacsaj" 😄
Továbbá az ilyen hülyeségeknek, mint pl az érfelvágás stb stb szintén megvan a többi stílusba a megfelelõje (amiért a szülõknek kéne lekeverni egy olyan pofont hogy a fal adja a másikat).
Emo -> érfelvágás, depresszió
Rock -> macskagyilkolászás (hajdanában blackmetalos körökben népszerû volt)
Rap -> keménykedés
diszkó ->
Nah, most már minden stílus legidiótább képviselõi nekemeshetnek, mert azok úgysem fogták fel hogy mit akartam írni.
Ezt annyira nem tudom, de ahogy ismerem öket inkább pop-fanatisták voltak :\
Mondjuk ez a "vissszavonult hippi" kicsit durva összehasonlitás, talán inkább jobb az "átlényegült", vagy valami hasonlo :]
Nem iszik, eszi és nem szívja a növényeket, nem bulizik, nem tüntet a kegyetlen világ ellen és nem jár tarkabarka rikító színû ruhákba, inkább a nagyi kardigánjába.
Ha a hippik nem rockot hallgattak akkor mit?
"fúúúúj ez meg micsinál hülye buzi"
"nézd már, milyen laza divatos fickó, festi magát, igényes, régi cuccokba jár, egyszóval jól néz ki maga az ember"
ez is jól leírja hogy akik mondják meg hangoztatják hogy emo-k, azok a 13-14 évesek akik a milliben eljátszák a sírás rívást, meg kimennek a margitszigetre hogy berughassanak emo-tali néven
tudom mert voltam már ilyenen (nem azért mert én is ott akartam lenni, épp ezért hogy lássam mit neveznek Õk emo alatt)
gondoljatok bele abba, pár éve mikor bejött eminem-fiftiszent meg a satöbbi hány ember lett (a fiatal korosztályból) vér-rapper? a piacok nyomatták ezerrel a nevükkel ellátott cuccokat, stb, most az emo került sorra, sajnos az igazi értelmét így el is vesztette a tömegszférában...
sebaj, én nem vagyok emo, de mégis ;]
ja és visszatérve, a megjátszott érzelmességhez, van egy 22éves srác, lentebb már linkeltem róla(buzis szõke, szóval csajnak néznéd 😄, na a barátnõmbe kajak bele van zúgva, és ha nem ír vissza neki a msn-en a barátnõm, már hívja telón, hogy miért csinálja ezt? miért nem lehet szeretni õt? miért ... stb. én bedepizik sok-sok idõre, " gáááz, nagyon gáz...
az érzelmességrõl is sokan egybõl az ilyenekre asszociálnak, meg a nyápic nyafogásra...
én érzelmesebb vagyok az átlagnál...sokkal, képes vagyok olyan helyzetekben elérzékenyülni (akaratlanul) amiken más ember nevetne, ez nem gáz, nem szégyen, ezt én erényként fogom fel, így sokkal több élményt "gyûjtök" be, és több emlékem marad meg, a régebbi idõkbõl...
pl. tegnap este kinyitom az ablakom, sötét van, kopog az esõ a veluxablakon a fejem felett, halkan fütyül a szél, rágyujtok egy cigire (gáz hogy dohányzom, de hát ez van, igyekszem letenni), fülembe az mp3 és Caramel - Te vagy a világ számát kerestem ki... haveri kör " fúúúj buzi vagy hogy ezt hallgatod?" ... de mégis meghallgatom, mert szeretem, mert elõhoz régi érzelmeket, érzéseket, amikre örömmel emlékezek vissza, az elsõ csók a tóparton az esõben a barátnõmmel, stb. majd fogmosás, befekvés az ágyba, és igy, örömmel és nyugalommal alszom el...
hisz akkor boldog csak egy ember ha belsõ nyugalmat élvez, és nem töpreng, tudatosan vagy tudatlanul, hogy kivel mivel milyen gondja van...
én erre törekszem és ehhez remek segítség az én fajat érzelmességem 😊
u dont have to listen anybody else but me
Lényegében majdnem ugyanaz, csak az emos nem sziv, és rockot hallgat 😄
respect; ez jó volt
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
És tényleg nem kell senkit szidni, aki vagdossa az ereit az minél hamarabb vágja fel és patkoljon el, mert megérdemli, ha van ennyire hülye.
Aminek indult, az az ÉLET SZERETETE, az ÉRZELMEK SZERETETE, dehát ezmár 20éve volt, hova az a mai ifjuságnak...
Az emo mára már valoban csk egy kultusz maradt, demár mintha eztmár leirtam volna egyszer...
Az emo valójában csak egy misztikum.
Nincs olyan hogy emo, emos, emo görl, emo boy...
Ezek nem léteznek.
Itt van pl VRSDM. Õ emo, de nem mondja magáról hogy emo, mert nem emo. Akiket meg belinkelünk - mert õk mondják magukról hogy emo - azok nem emosok, és ha nem hiszed, VRSDM kifejti neked részletesen.
VRSDM pedig tényleg nem emo, csak emos cuccokat hord, de valójában nem emos cuccokat hord, mert ha nincs olyan hogy emo - ugyebár egy emberre sem illik ez a kifejezés - ezért olyan sincs hogy emos cucc.
Próbáltam nem érthetõ lenni 😊
Megjegyzés: VRSDM, nem basztatni akartalak, ne vedd annak, nem annak szántam.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
És a gyümölcsöcskét ki siratja? Elszakitották szegény családjátol, fürtjeitöl? Ö már nem is számit???<#idiota>#idiota>
Megmarad az életetek is, és a heg is. Lehet mutogatni és sajnálni fognak." 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Mindenki hozzon magaval 1 csomag 100 darabos papirzsebkendõt és 1 üveg piát!!
Programok: Szalonnasütés
Közös sírás fa alatt
A hozott alkohol elfogyasztása
Zenehallgatás
Ujbol sírunk a szalonnáért lemészárolt disznó miatt
Beszélgetes...stb
Gyülekezés megegyezés szerinti helyen
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
hát Õ kinyitotta nagymama szekrényét, aztán ráborult épp ami felül volt, eredmény 😊 --->1453 😄
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

najo nem verem itt a nyálam inkább...izé tehát..😄D
van akinek tényleg nagyon jol áll ez a stilus, mondjuk nekem mindig is bejöttek az emos meg a darkos csajok szinte minden mennyiségben.
És nem azt mondtam hogy nem lány, hanem ha belekötnék, ebbe kötnék ble. Szerintem is eléggé látszik, a sráchoz hasonlitva hogy lány. De mindegy.
Bammy: Amugy nekem is veszettül egyenes hajam volt eddig, de ahogy nö ugy egy kicsit pöndörödik, habár öcsém ugyanezen vérvonal mégis neki sokkal jobban göndörödik. (most nézem, a postásnak is😄DD)
Egyszerüen megoldhato ez a kis göndörség, ha hajszáritás közben igy fésülöd, igy fog maradni. Ha hosszutávon csinálod, akkor igy marad szinte végleg, igazábol hajtipustol függ. Nekem kb pont ugyanilyen hosszu hajam van mint a srácnak, és frissen mosva-fésülve pont igy nézek ki 😄
De azért az uccsó mondatom/kérdésem még mindig fennáll.
Csakmert nekem olyan szinten egyenes a hajam h ennél egyenesebb nehezen lehetne, de Tom-nak látok bent némi "göndörséget", vagy az a csak a zselé/lakk biszbaszzás összevissza túrás miatt van? (magyarul hogy nincs szépen kifésülve mint a jókisfiúknak)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Amúgy, eléggé hosszú hajam van, majdnem hátközépig ér, de asszem hamarosan új frizurát fogok csináltatni. Nem biztos hogy még nyáron de meglehet. És az ilyesmi nagyon tetszik:
De erre tuti mindenki azt mondja majd hogy emo..nem?😄 Bár deszkás cuccokban öltözködöm, nem emosan, de azé a haj mégis hasonlít rá...de Istenem marhára tetszik ez a haj és mindenki mondja h nekem tök jól állna, csak nem szeretném h mindenki kérdezgesse h emos vok e. Egyébként ha simán teljesen tök egyenes a hajam akkor egy ilyesfajta hajat annyi emgcsinálni hogy nem fésülöm el középen hanem máshogy oszt csá?

az ilyen képeket kéne mutogatni a nagy ANTIEMO srácoknak, biztos ezt a csajt is oltanák hogy, "jáááj hogy néz ki", aztán este meg máris rá vernék a faszukat x]
Vagyis 😄
vagy keverem? csak az rémlett hogy focis a lógod 😄
myspace-n láttam a szülinapod na a lényeg hogy neked szólt 😄