Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
amugymeg: mert mondjuk jol néz ki? utálták a Kisst is, lesátánistázták, mert festette magát+a zene is rádobott. Mégis legenda lett. Most nem azt mondom, hogy holnaptol mindenki emos lesz és vallássá növi ki magát. Valakinek tetszik. Valakinek nem. Neki tetszik, hogy igy néz ki. És ezek szerint másoknak is.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
loálmár. egy emot mutass a topikban, légyszives.

GyuriX2572
Tetszett ez az emos reakció. Még mindig nem értem minek kell az embernek kifestenie magát, mint valami bennszülött.

light00
már te se fogod a poént?<#wilting>
a korral forditottan arányos a humorérzék és csak én maradtam hülye?
...

SNAKE01
htx -.-

light00
tesék. az internet csodája. van már külön emos szmájli is.
(/.3

light00
hülye kis rtlklubon nevelkedett idioták. Már a fokuszban is adnak ilyet? Mi megy a tévében? How to be emo? pedig sokáig kulturáltnak tartottam (mármint a fokuszt) :C

igazad van, de számomra mindig is idegesitöbbek voltak, akik holt nyugodt pofával hatalmas hülyeségeket tudnak mondani. Annetkával meg Kelemen Annácskával együtt fellöném öket az ürbe, és visza se jöjjenek.
De azért nem minden az aminek látszik. Nem kell mindenkit fekete haj miatt máris ledivatbuzizni.

sapkafej
fú bazdmeg!
esküszöm, már sokkal idegesítõbbek azok a köcsögök, akik megnézték a fókuszt és állandóan puffogtatják a rohadt közhelyeiket a dologgal kapcsolatban, mint a kis divatbuzik.

György

GyuriX2572
Az emos hülyegyerekeknek akik divatból felvágják az ereiket és úgy néznek ki mint valami hibbantelméjûek.

light00
Hö?
Ezt ki(k)nek szántad?

GyuriX2572
Mióta divat hülyének lenni?

light00
Bocsi, valamit félreértettél, nem rolad beszéltem, nem is vagyok felháborodva, csak megjegyeztem a topikkal kapcsolatban ezt a pár dolgot.

privi.hu-valami ismerkedös oldal, vammi.
azt is ellepték a hülye emos pozerek képei.

VRSDM
miféle privi? -.- nemértelek, kopizz már párat :S nemértem a felháborodásod

u dont have to listen anybody else but me

light00
de sznékröl mindenki tudja hogy nem százas...legalábbis nem földi szerzet<#idiota>

persze a szerencsétlen pozerluzereket most is lehet szidni, csak az elején kicsit másképp ment...föleg ami nem csak myspacen hanem privin is megy<#wilting>

(nc)

VRSDM
akik ilyenek mint a zoli azokat most is összekenem -.-

elején ... ööö amikor berakta sznék a képemet hogy "micsoda buzi emo köcsög" mind1, ...
ja tegnap mentem házibuliba, megjelenünk a cicámmal, egyszerre a 25-30 fõs tömeg kinnt a teraszon
"nézdmá' a két érvagdosós emót"
/persze mind haver volt, jóbarát, viccre ment az egész 😄 aztán mikor láttak bennt hogy hogy nyomattuk ketten d'n'b-re leesett az álluk, õk meg csak totyogtak rá 😄

light00
Érdekes ahogy olvasgattam elöröl ezt a forumot(miután olyan sok uj üzenet nem született, valamivel elütöttem az idöt^^), szinte mindenki az elsö ezer hszben csak szidta az emosokat. néha-néha volt egy védöbeszéd, de nagyon sok nem. Az elején még te is csak szidtál, VRSDM. Nem ugy mint a többi, de csak szurtad a képeket és oltottad. Azért javits ki ha tévedek. Mondjuk te legalább normálisan tetted, és normálisan leirtad néha, mi az emo ma, és minek kéne lennie.
ha vaalkit megsértettem, sry, reklamálni lehet 😊

light00
tényleg létezik ennyire iqharcos népség?
én eddig ilyeneket csak a tévében láttam...de szüleim mindig mondták, hogy vannak a meséknek alapjai...<#idiota>

VRSDM
barátnõmnek az osztálytársa (tipikus pózer) szokott rendezni pesten itt-ott "emotalikat" ahogy õk hívják, na egy olyanon ott volt Õ is... erényére legyen hogy jól mutatott a 13-15éves pózer-emok között a nemtudom hány évével ... 20onx :S mind1...

száni - száni a gyerek.
barátnõm meg elkísérte az osztálytársát erre az emo fakságra, és a zoli meg pályáik rá már régóta myspace-n, aztán ott mondogatta mindig , naa ülj már közelebb, átöleli, naa gyere már ide. stb.
közben meg úgy beszél mint egy paraszt 😄

Thadius
hát ez egy igazi gyökér 😄😄😄d szánalmas hallod mondták hogy még pár éve náci volt azelött me mittoménmi ami épp a divat... 😛 nekem már volt hozzá szerencsém
egy egész éjszakán át pesztrált minket meg a csajomat... 😛

sk8 4 fun

VRSDM
öhm, beszélni még nem beszéltem vele, barátnõm már igen...
mint mesélte nagy szerencsém volt
-folyton fogdosni ölelgetni akarta a csajomat
-az akcentusa, ööö, maradjunk annyiban hogy messze lakhatott pesttõl :]
mind1,

amúgy te sem szeretheted 😄 utálja ha fozó-nak hívják 😄

Thadius
ISMERED A FOZOT? 😄😄😄D😄😄:

sk8 4 fun

light00
^^

light00
szurd be a tiedet is, ugy az igazi<#idiota>

VRSDM
legalább értelemes érvelve beszélgetünk valamirõl...

light00
aham, én is észrevettem. 😄
nade egy kis lezárás:
Ezért, mondtam, hogy az emberek különbözöek. Én se vagyok az a tipus, hogy akkor leülök melé a bokorba sirni, de azért vetek rá egy fájo pillantást. (lehet buzizni, ez van 😛)

végülis nem offolás, de aért tényleg durván leragadtunk 😄

Match
#1490: A dohány utca sarkán a ciánkáli volt..de hiába látogatom ezeket, az istennek nem találok semmi normálisat.

#1491: Jah, én is úgy reagálnék, hogy sietek, mert tényleg mindig sietek 😊 (vagyis inkább mindig késésben vagyok 😊).
Amúgy tök jól le tudunk ragadni egy sarkított példán 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

magus
ennek semmi köze az emohoz, én is imádok jó jazzt hallgatva félhomályban rágyújtani, az, hogy vannak sötétbarmok az más kérdés

És te szoktál dugni vagy nincs is kukid?😛

Akkora nagy hülyeséget kérdeztél hogy hihetetlen.
az utolsó sorokban nagyon szép gondolatok vannak<#eljen>
énis kb így vagyok bizonyos dolgokkal(csak én cigi helyett akkuszt.gitározni szoktam nyugalmamban 😄 )

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SNAKE01
jó,hülye vagy nemérted :S

VRSDM
de most komolyan, amíg irtad nem futott át az agyadon hogy mekkora baromságot kérdezel? diszkósok szexelnek? vagy félnek hogy a kidurran a gumi és AIDS lesz? 😄 vagy az ekitõl nem áll fel neki? kb. ekkora faszságot kérdeztél

SNAKE01
egy kérdécs volt,és nem hozzád szóltam,csupán nembírtam megállni ne kérdezzem meg :|

magus
jajmar ez mindenkinek jol all ezert ilyen nepszeru

light00
Hüha 😊
ez a "kettönk közös ügye"
és az
"EMOk dungak"-rol
hát hogyismondjam....ja igen. Elfogyott a gyogyszer.

VRSDM
most a kettõnk közös ügyétõl eltekintve, te direkt járatod le itt magad?

papok szüzek? iggeeeen, azért megy mind vizitdíjat fizetni a teniszkönyökére 😄

SNAKE01
EMO-k dugnak?😮
vagy sírnak mert attól félnek écesek lesznek,vagy sírva nyomják :|

Vmi ilyesmi fogalmazódott meg bennem is 😮 szal részemrõl is ugyanez.😄
VRSDM
nem rémlik hogy basztattál volna :] sebaj, én is szeretlek <#puszi><#nyes>

Ezt kurva jól leírtad! Már látom hogy nem vagy olyan kis búzer divat"emo" mint akik manapság emonak nevezik magukat, szal bocs ha régen basztattalak! Félreértés volt.

Rise Against
a punkból fejlõdött ki az emo, hogyanis szidhatnád? D:

light00
nahmost egy kis szünet megyek érfelvágós doktor hauzt nézni meg a "nagy emos" sztárocskás hirozt <#idiota>
(csak tudnám mikor találták ki hogy emos a föszereplö...)

light00
Esetleg megállsz, megszemléled, megsajnálod szegény madarat, és nem hagyod ott, hogy még átmenjen rajta 500 auto, hanem kivágod az egyik kukába, vagy mittudomén. Egy példa volt.
(hint: más?: höh, megdöglött. érdekel is engem, sietek -.-)

light00
Pedig a '60as évekbeli (vmikor az elején nemtudom sry) popfesztivál nagy durranás volt, akkor volt az elsö ilyen nagy hippi-tüntetés mifene Montanaban. De nem vitatkozom 😊
Mellesleg alterego vagy ciánkáli tuti van, én télen még láttam bennt trapézos izét, még fikáztam is egy adagot mert az az egy valami rém szörnyü volt, szorri. Blaha melletti alterego közelében a Dohány utca sarkán van egy hasonlo bolt, Rocker-punkos botlnak néz ki de hidd el olyan dolgok vannak ott....fúh, hát nagyon 😊

Match
Jó, ha van otthon egy pintyed, aztán megdöglik, akkor ok hogy elsírod magad, elvégre a háziállatod.
De ha látsz egy döglött galambot az utcán, akkor azért csak nem.

Ezzel az erõvel egy tök ismeretlen ember temetésén is oda lehetne menni az özvegyhez sírva és részvételt nyílvánítani...(kicsit durva példa).

Match
#1482: Jah, a szex jó dolog, de az esetlegesen jövõbeli 12 éves gyerekemnél ha fiú lenne, ha lány, nem szeretném ha végigdugná a fél kerület(et) 😊

#1483: Pesti vagyok, jah, van egy pár hely...Iguana, ciánkáli, alterego, usa hippi shop (lol) esélytelen...Pont tegnap jártam körbe ezeket...aztán felbaszták az agyam hogy sehol nincs semmi, és vettem 19 rugóért egy kurva farmert a levis shopba...azóta is anyázom magam.

Jimirõl nyugodtan mondj hülyeséget, majd kijavítalak 😊
Amúgy szvsz az volt a hippi korszak, de persze nem tudhatok mindent helyesen.

light00
Nem erröl van szó, egy verébtöl nem ölöd meg magad, max ott mindenki elött elsirod, dehát ez van
Én is ebböl a fajtábol vagyok (sajna??-irták már) de még madárért nem sirtam 😄
Sajnos az érzelmességhez hozzátartozik a hevesség, illetve a tulreagálás, amiböl lesz könnyen a depi. Nem, nem a koncert.

Engem akkor sem tudtok lenyomni, Nálam Depresszió->Wisdom->MCR->Romeo et Juliet opera zenealbum (Aimer rulz^^) 😄

Pheaper
Egy EMO-s átlagos napja...:
8:00 - Ébredés. Tükörbe nézni, majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat.
8:30 - Elõzõ pont miatt öngyilkosság megkísérlése. Sírás.
9:15 - Két sikertelen kísérlet után folytatni a napot.
9:20 - Kiválasztani a ruhát a mai napra.
9:50 - Fürdöszoba: eltávolítani a testszõrzetünket, hajbelövés, körömfestés, smink. Sírás.
11:00 - Az új képeket feltölteni a myspace-re. Emailek lebonyolítása. Myspace-en megosztani a haverjaiddal, hogy mennyire bevág a seggedbe az új farmerod. Megírni,hogy mennyire elkeseredett vagy.
12:00 - Néminemû táplálék elfogyasztása. Tokio Hotel imádás.
13:00 - Sírás.
13:25 - Msn-en megbeszélni, hogy beszakadt a körmöd tegnap.
14:00 - Megosztani a világgal a fájdalmaidat. Sírás.
15:00 - Végre kimerészkedhetsz az utcára.Elmész a barátaidhoz megbeszélni a legújabb dark divatod. Kollektív sírás.
17:00 - Vacsora, könnyekkel kísérve.
18:00 - Msn, myspace és társai.
20:00 - Fürdés, smink eltávolítása. Tokio Hotelre sírás.
20:45 - Smink nélkül a tükörbe nézni, majd szembesülni, hogy mennyire ronda vagy. Sírás.
23:00 - Myspace-en összegezni a napodat. Elköszönni a netes haveroktól.
00:00 - Lámpaoltás. Kis pityergés Tokio Hotelre még mielõtt elalszol.

nem megsértõdni

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

light00
(korszakrol még annyit én az 1960as fesztivál(ok)ra gondoltam)