3589
  • Rise Against
    én meg nyomok alá valami pörgős funky ütemet, vagy csak szimplán püfölöm a tizenhatodokat és a cineket disorderben :D
    dobolok, ám :0
  • stream man
    BEta dal

"óóóóó samuuuu olyan de olyan nehéz a teher nem tudom hogy éljök ezt túúúl" itt refrén : hogy éljük tul eezt
    "jaaaaaaj frodóóóóó hadd segítseeeek"
    itt gitarszolo +dobbrake :DDD
    "neeeeem samuu azt nem lehet ez az én terheem :'( :'( téged csak elpusztítana!"itt vege a szolonak dobos halkul bass gitar szolo(szolid)
    majd refréén : sak elpusztítanaaaaaaaa!
  • stream man
    de ez ijen online band lesz ám :DDD amugy fasza
  • prezideente
    akkod dolgozzatok fel valamit...
    pl mondjuk: Fodó és Samu rinyálása a gyűrűk urából:

"óóóóó samuuuu olyan de olyan nehéz a teher nem tudom hogy éljök ezt túúúl"
    "jaaaaaaj frodóóóóó hadd segítseeeek"
    "neeeeem samuu azt nem lehet ez az én terheem :'( :'( téged csak elpusztítana!"

Na? xD :D
  • stream man
    szupeer akkor énekes van a bass gitaron meg barmelyik barom le tud fogni harom hurt egyszerre :CC szal oda se kell nagy tudas :DD
    csak senki se ir szoveget :(((
  • prezideente
    PENGE(Pancser Emo Nyeszlett Girnyó Eszementek)? xD
    A legszebb az lenne mikor a gitáros 1 gilette pengével pengetné a húrokat és véletlen megvágná magát... A dobosnak a szemébe lógna a haja ezért sohasem tudná produkálni 1 dalhoz 2x ugyan azt... Énekesetek pedig úgy látom máris van xD
  • Zizou5
    lehetek enekes? oldschool hardcore hangom megvan hozza ^^
  • stream man
    áhh elirtam SEB akart lenni (érfelvagasrol ugrott be )
  • Beast Machine
    sztem legyen a neve Wet Bugyi Boyz.
  • VRSDM
    hát a topic már hónapok óta van, volt rá ideje -_-
  • light00
    És ezt a röviditést hogy sakkoztad ki?
  • stream man
    nem akar valaki alapitani egy Sg Emo Band-et ? milennénk a SEG xDD
  • prezideente
    ismerem az írásjeleket és a helyesírási szabályokat a helyesírásom meg a tollbamondásaim mindig 5ösök voltak és amikor egy e-mailt írok be is tartom őket és kényesen ügyelek de 1 fórumos hozzászólásnál nem ez a legnagyobb gondom de ha ez lenne akkor se az sg emo fórumra ügyelnék(már elnézést xD )
    és el lehet várni de úgy látom ez a fórum 2 év kihagyás után semmit se változott mindig vannak olyan arcok akik az ilyenekbe tudnak belekötni nem a mondanivalómba
    a régi szép idők emlékére legyél már olyan szíves(mert a szívben az í mindig hosszú) és emelj ki egyetlen mondatot ami magában nem értelmes és válaszolgass magadnak arra mint a jó öreg régi sg arcok akik 1 20 soros válaszból kiemeltek 1 félmondatot és azon kötekedtek pedig amibe belekötöttek helyenként a következő félmondatban volt
    (remélem érzed majd hol van 1 mondat vége és eleje és lécci télleg komolyan ne legyen már magában értelme és kötekedj már rajta legalább 6 sort attól olyan nosztalgia érzésem lenne és annyira jól esne)
  • stream man
    mármint ne szennyezuk a zsidokat az emo szoval :DDD
  • stream man
    rasszista -.-
  • STurmGewehr
    zsidóemoXD
  • RatBaG #1932
    OMFG
  • VRSDM
    [center]
    jogos
  • emberke111
    És ez mind hol tartozik a buziemo topikba?:D
  • Abruzzi
    Az In Flames anno teljesen új stílust hozott be amelynek svéd dallamos death metal lett az elnevezése, ők kezdtek el ilyen zenét játszani (az egy dolog hogy claymantől kezdve mindig picit más az újabb albumuk) és ma már elég sok svéd zenekar követi őket.
  • Beast Machine
    Az IF hol death metal, áruld már el nekem...

Egyszerűen modern, mai irányvonalakat követő metál. Nem kell ide mindenféle előtag, ázze.

Képzelem, akkor a Sentencedet minek sorolnád be....
  • Abruzzi
    Itt félreértés volt :D ok hülyén írtam. Na szal a banda amiben vagyok játszik metalcore-t, de amit szeretnék megmutatni azaz amiről szeretnék véleményt kérni hogy sztetk milyen az in flames come clarity. mindegy mostmár belefér ide is: http://youtube.com/watch?v=U3zC3dpK15k
    amugy in flames=svéd dallamos death metal.
  • Match
    Persze...
    Természetesen ne hagyjuk ki a BB Kinget, a gorgoroth-ot, britney spears-t és tiesto-t!
  • STurmGewehr
    Szal aszondod hogy a th és tsai is numetal:)))
  • Match
    Ma már minden numetal :)

A kedvencem az volt, amikor egy régi zenekaromba jött bepróbálkozni egy énekes, és levezette nekem, hogy a metallica tulajdonképpen már a kill 'em all-tól numetal-t játszott :)
  • STurmGewehr
    numetal biztos nem:D
  • Zizou5
    lehet hogy hulyesegetirtam, de az in flames az szerintem trash metal, numetal nem? :/ nem vagyok tisztaba vele. szorri. :/
  • Zizou5
    hat epp nem. metalcore pl. as i lay daying az asszem. vagy caliban is mondhato meg metalcorenak.
  • Abruzzi
    Úgyis elmúlik ez az egész emo, felesleges rajt izélni. Következő kispics@ nemzedék már valami mással fogja idegesíteni az embereket :D
    (amugy merre linkeljek jutubos videot ha véleményt akarok egy zenéről? metalcore féle bár amiről szó van az in flames come clarity lenne.nemtalltam megfelelő cuccost:D)
  • Voltan
    Egyébként meg az írott nyelvben vannak vesszők, írásjelek és egyéb nyalánkságok. Ezeket úgy látszik, nem lehet elvárni manapság.
  • prezideente
    Igen ez így van, de a fickó aki épp ugrani készül a lánchídról nem mondjuk neki, h szar ez a világ számolok 3ra ugorj... xD
    De amúgy igen...
    és Gyuri akkor pedig a tokio hotelt kéne afrikába küldeni önkéntes munkára nem az összes emot h ne általánosítsak :D
  • Nightwish006
    Amugy szirintem, aki fogja magát, és öngyilkos lesz az nem hinném, hogy az emo miatt. Annak valami amugysem volt rendben, ésha nem ennek a hatására, majd más miatt csinál egy hasonló kaliberü balfaszságot D_:
    Lehet nem fejeztem ki magam rendesen, de remélem a lényeget értitek.
  • sapkafej
    ki gondolta volna...
  • prezideente
    leginkább
  • prezideente
    a hallgatás erős kifejezés... XD
    Dalszöveges oldalon néztem véletlenszerűen tokio hotel számokat amit kiírt linkbe szóval végül is nem olvastam végig az életútjukat de nekem kicsit sok volt xD
  • sapkafej
    amúgy miket hallgattál?
  • prezideente
    Igen... De amúgy pont arról beszélek, hogy az sem 1 tök vidám szám mégis ott van h open your eyes child... ezt szerettem volna kihangsúlyozni nem az emohoz keverni... a sum 41-nak sincs semmi köze az emohoz és azt hiszem a happens again-nek a legkevésbé sincs mivel az meg papa roach...
    Csak azt akartam mondani, hogy azok az emo dalszövegek amiket kíváncsiságból megnéztem csak és kizárólag arról szóltak hogy de rossz a világ kicsit már már Frodó jut eszembe h jaaaaaj Samu olyan nehéz a teher... Samu: hadd vigyem én is Frodó! Frodó: Nem Samu ez az én terhem nyavajgás... xD
    Míg mondjuk a prayer of the refugee-ben ott van h gyerünk vérpisti a világ lehet jobb.
    Ezt akartam kihozni belőle nem azt h emo. xD
  • Rise Against
    a prayer of the refugee egy rise against szám, és annak kérlek végképp semmi köze nincs az emohoz. Melodic hardcore, tisztességes, intelligens emberekkel, akik melleslge kimagaslóan értened a szövegíráshoz. Lásd: Dancing For Rain. Szóval őket nem kell idekeverni.
  • prezideente
    Vérpistitől meg az érfelvágástól eltekintve akkor is 13 évesek hallgatják ezt és ha véletlen megértik a szövegét meg az egészenek a lényegét ez akkor is kicsit gáz sztem :S.
    H ne legyek félretájékozott direkt olvastam dalszöveget... Az egész másról se szólt csak h milyen rossz a világ... Igen kellenek az ilyen számok is de 1részt ne legyen mind ilyen meg ha meghallgatsz 1 happens againt a végén mégis ott van h vegyük elő a józan eszünk vagy ha mondhatok számícímet prayer of the refugee valahol azért legyünk igényesek a dalszövegre az oké h a világ nem tökéletes de nem ezt kéne 13 éves emberekbe sulykolni, illetve nem csak ezt, hanem még mellé azt is h küzdeni kell h ne ilyen legyen és igenis lehet boldog életed Vérpisti csak tenni kell érte nem a szobádban emózni meg naplót írni, h neked mennyire fáj a világ fájdalma...
    És ha már szóba került a sum 41 az egész chuck nem túl életvidám de azok a srácok mentek önkétes munkára meg jótékonyságmeg mittomén... sztem ez 1 követhetőbb példa, főleg 1 12-13 évesnek, mert nem akarom őket megsérteni de továbbra is azt gondolom h egy ennyi idős gyereknek még nincs kiforrott személyisége
  • stream man
    :DDD