3589
  • VRSDM
    nagyon kiáll a bimbó. szvsz. nem tökéletes :]
  • VRSDM
    timexxx - nem a kérdésemre válaszoltál...

a lányos téma javarészt igaz.

ez a radikális zeneiség meg, öhm, általában ezek hallgatják meg a legtöbb justin-britney-cristina-blog27 mittoménmi-t akik így nyomatják hogy igeeeen Ő ilyen :] (modnom ált.)
  • kakaoskalacs
    inkább gyönyörködjünk ebbe :)

hmmm
  • Rise Against
    ne, ne, neeee!
    túl vagány vagy ide :c
  • timexxx
    lehet probálkozni! utána eltörném a pici ujjacskáidat :D
  • kakaoskalacs
    -.- ejjj

#2142 szívlapát +acélbetetes combot javaslok ....
  • Zizou5
    nemtom mirolbeszelsz. mirol beszelsz? arconrugas kellene neked az biztos:D
  • Garf
    alapjában véve én azt egyszerüen nemtudom felfogni, miért kell látnom valakin, hogy milyen zenét szeret... mostanába az utcán már mindenki az orrodra köti hogy mekkora óriási személyiség, mert ő indie-t meg dnb-t a másik meg rockot de csakis magyart hallgat... ez irritál engem az emokban is. nem mondom azt, hogy öltözködjön mindenki egyformán.. nem erről van szó. csak egyszerüen kiráz a hideg ezeketől már, egy normális lányt alig találni akin ne lehetne látni hogy ő bizony nagyon nagyon *insert random zene* imádó és követő.nekem ez a bajom :P ja és 16 éves csávok ne csokolozzanak egymással, vagy vallják be hogy buzik, es akkor jo :D
  • timexxx
    ti meg nem érzitek magatokat szánalmasnak? azt hiszed ha már le van nyalva ugy a hajad hogy lofaszt sem látsz akkor nagy embernek hiszitek magatokat mi? azt sehol semmi.
  • VRSDM
    kit érdekel hogy hányadik évadot nézed? vagy azis keménység már hogy lefarcolod a netről? pfúúúúúúú.

mi abban a jó hogy úgy öltözködünk mint amit az " átlag erkölcs " elvárna? ők is feltehetnék a kérdést. semmivel sem jobb semelyik a másiknál.
  • isi
    nem érzitek magatokat amerikai magyar köcsögöknek?
  • timexxx
    bocs, te jobban tudod mint én!
  • Zizou5
    hat nem ezt mondtad az elozo hszedbe. temeg elegge meggondolatlan es befolyasolhato ember vagy.-.-
  • timexxx
    há hogyne! ne haragudj ,,kakoskalács" xD de éppen a szökés 3x08 at néztem :P

na szal.: én nem értem hogy mi a jó abban az emoban? tök kivannak magukból fordulva meg minden (aki igazán emo-s) meg nekem maga a stilus sem jön be, de tudjátok kinek a pap kinek a paplan, emo-sok aztcsinálnak amit akarnak ö dolguk de sztem minden értelmes embernek megvan róluk a véleménye ennyi
  • kakaoskalacs
    tudod szerintem ő egy ilyen beszolokvalamikurvakeményetéseltünök tipus :))
  • VRSDM
    nagyon helyes ;)
    akkor most szóljon timexxxx cimbora, a kérdés változatlan.
  • kakaoskalacs
    nekem amugy semmi bajom az emokkal joguk van azt csinalni amit akarnak én nem szolok bele :))
  • VRSDM
    ha nincs kiírva akkor értelemszerűen az előttem szólónak (íratlan szabály)
  • kakaoskalacs
    ez kinek szólt amugy?
  • VRSDM
    14-18 között. minden el van árulva. miért baj neked hogy valaki emo amúgy? részletesen érvekkel alátámasztva fejtsd már ki. köszönöm.
  • kakaoskalacs
    Ki egésziten VAGY különben SÍRUNK !!!!
  • Zizou5
    "Mielőtt megszólalsz gondold végig, hogy a mondani valód értékesebb-e mint a csend, amit megtörsz vele."

-.-
  • kakaoskalacs
    üdv a körünkben :D Igen minenhol ez megy ésm ivagyunk az a bizonyos 18% aki NEM Emo :D
  • timexxx
    EMO?!
    már mindenhol ez megy??? a tinédzserek 82%-a át ment gagyiba az az emo ba... mi ebben a jó?
  • kakaoskalacs
  • bens
    hiába... a szívműtéteknél használnak olyan kütyüt, ami kiküszöböli az áramkimaradást
  • light00
    Aki sokmindenki ide beír érdekesebbnél érdekesebb szidalmakat, vajon tükör előtt gyakorolja, vagy hogy talál ki ilyeneket? Ilyeneken szoktam elgondolkodni :O
  • Rise Against
    ááá hogy lehetsz ilyen segg.
    Ezt az ellenségeimnek sem kívánom (bár nincs olyan :p) nemhogy olyanoknak, akikhez a világon semmi közöm nincsen azon kívül, hogy mind az emberi fajba tartozunk. :/
  • kakaoskalacs
    már nem azért de egy kis tekintettel lehetnél feléjuk ......
  • C7
    bárcsak akkor lenne áramszünet, amikor ezeknek a barmoknak műtik a koszos szívüket...
  • light00
    Így jártál, akkor járj ide sokat és hányj sokat :P

#2103: Én pont ezek a képek miatt ki nem állhatok pár divatbarmot, mert ahogy már írták, nem tud mit kezdeni magával. Mondjuk leginkább a piercing zavar. Jó, az mindenkin zavar, dehát a divat az divat, ez van.
  • puding00
    hánynom kell az emotól
  • Rise Against
    ez igaz, viszont erről tényleg nem tehet senki... a sok E-adalék, meg génmanipulált szarok miatt van. Valakinek így reagál rá a szervezete, és a bőre dolgozza ki ezeket az anyagokat
  • Cat #2115
    Jodie Fostert is üdvözölhetitek a klubban.

• SlayR
    télleg jó kép lehet a címe " Az ember akinek szar a fodrásza "
  • Cat #2113
    Olyan ragyás a bőre, hogy az szégyen. Mellesleg a mai fiatalok többségének. És ez nem egyszerűen kinőhető dolog, mert ahogy nézem villamoson, metron, szörnyű a helyzet.
  • bens
    nem nagyon, ugyanis akinek van értelmes célja, annak nincs ideje azon gondolkodni h hova is lövesse a piercinget, meg h mi lenne a legabszurdabb idétlen, szánalmas hajviselet ami ma divatos.
  • Rise Against
    ahhoz kell fantázia, hogy képről egy kupac hajat lelkivilággal társítsunk =)
  • bens
    engem emlékeztet arra az emberre, aki rohattul kínlódik mert nincs célja az életben, ugyanis anyu, apu elkényeztette.
  • PíszLávJuniti
    egy fos az egész.