3589
-
#2148 nagyon kiáll a bimbó. szvsz. nem tökéletes :] -
#2147 timexxx - nem a kérdésemre válaszoltál...
a lányos téma javarészt igaz.
ez a radikális zeneiség meg, öhm, általában ezek hallgatják meg a legtöbb justin-britney-cristina-blog27 mittoménmi-t akik így nyomatják hogy igeeeen Ő ilyen :] (modnom ált.) -
#2146 inkább gyönyörködjünk ebbe :)
hmmm -
#2145 ne, ne, neeee!
túl vagány vagy ide :c -
timexxx #2144 lehet probálkozni! utána eltörném a pici ujjacskáidat :D -
#2143 -.- ejjj
#2142 szívlapát +acélbetetes combot javaslok .... -
#2142 nemtom mirolbeszelsz. mirol beszelsz? arconrugas kellene neked az biztos:D -
#2141 alapjában véve én azt egyszerüen nemtudom felfogni, miért kell látnom valakin, hogy milyen zenét szeret... mostanába az utcán már mindenki az orrodra köti hogy mekkora óriási személyiség, mert ő indie-t meg dnb-t a másik meg rockot de csakis magyart hallgat... ez irritál engem az emokban is. nem mondom azt, hogy öltözködjön mindenki egyformán.. nem erről van szó. csak egyszerüen kiráz a hideg ezeketől már, egy normális lányt alig találni akin ne lehetne látni hogy ő bizony nagyon nagyon *insert random zene* imádó és követő.nekem ez a bajom :P ja és 16 éves csávok ne csokolozzanak egymással, vagy vallják be hogy buzik, es akkor jo :D -
timexxx #2140 ti meg nem érzitek magatokat szánalmasnak? azt hiszed ha már le van nyalva ugy a hajad hogy lofaszt sem látsz akkor nagy embernek hiszitek magatokat mi? azt sehol semmi. -
#2139 kit érdekel hogy hányadik évadot nézed? vagy azis keménység már hogy lefarcolod a netről? pfúúúúúúú.
mi abban a jó hogy úgy öltözködünk mint amit az " átlag erkölcs " elvárna? ők is feltehetnék a kérdést. semmivel sem jobb semelyik a másiknál. -
isi #2138 nem érzitek magatokat amerikai magyar köcsögöknek? -
timexxx #2137 bocs, te jobban tudod mint én! -
#2136 hat nem ezt mondtad az elozo hszedbe. temeg elegge meggondolatlan es befolyasolhato ember vagy.-.- -
timexxx #2135 há hogyne! ne haragudj ,,kakoskalács" xD de éppen a szökés 3x08 at néztem :P
na szal.: én nem értem hogy mi a jó abban az emoban? tök kivannak magukból fordulva meg minden (aki igazán emo-s) meg nekem maga a stilus sem jön be, de tudjátok kinek a pap kinek a paplan, emo-sok aztcsinálnak amit akarnak ö dolguk de sztem minden értelmes embernek megvan róluk a véleménye ennyi -
#2134 tudod szerintem ő egy ilyen beszolokvalamikurvakeményetéseltünök tipus :)) -
#2133 nagyon helyes ;)
akkor most szóljon timexxxx cimbora, a kérdés változatlan. -
#2132 nekem amugy semmi bajom az emokkal joguk van azt csinalni amit akarnak én nem szolok bele :)) -
#2131 ha nincs kiírva akkor értelemszerűen az előttem szólónak (íratlan szabály) -
#2130 ez kinek szólt amugy? -
#2129 14-18 között. minden el van árulva. miért baj neked hogy valaki emo amúgy? részletesen érvekkel alátámasztva fejtsd már ki. köszönöm. -
#2128 Ki egésziten VAGY különben SÍRUNK !!!! -
#2127 "Mielőtt megszólalsz gondold végig, hogy a mondani valód értékesebb-e mint a csend, amit megtörsz vele."
-.- -
#2126 üdv a körünkben :D Igen minenhol ez megy ésm ivagyunk az a bizonyos 18% aki NEM Emo :D -
timexxx #2125 EMO?!
már mindenhol ez megy??? a tinédzserek 82%-a át ment gagyiba az az emo ba... mi ebben a jó? -
#2124 -
#2123 hiába... a szívműtéteknél használnak olyan kütyüt, ami kiküszöböli az áramkimaradást -
#2122 Aki sokmindenki ide beír érdekesebbnél érdekesebb szidalmakat, vajon tükör előtt gyakorolja, vagy hogy talál ki ilyeneket? Ilyeneken szoktam elgondolkodni :O -
#2121 ááá hogy lehetsz ilyen segg.
Ezt az ellenségeimnek sem kívánom (bár nincs olyan :p) nemhogy olyanoknak, akikhez a világon semmi közöm nincsen azon kívül, hogy mind az emberi fajba tartozunk. :/ -
#2120 már nem azért de egy kis tekintettel lehetnél feléjuk ...... -
C7 #2119 bárcsak akkor lenne áramszünet, amikor ezeknek a barmoknak műtik a koszos szívüket... -
#2118 Így jártál, akkor járj ide sokat és hányj sokat :P
#2103: Én pont ezek a képek miatt ki nem állhatok pár divatbarmot, mert ahogy már írták, nem tud mit kezdeni magával. Mondjuk leginkább a piercing zavar. Jó, az mindenkin zavar, dehát a divat az divat, ez van. -
puding00 #2117 hánynom kell az emotól -
#2116 ez igaz, viszont erről tényleg nem tehet senki... a sok E-adalék, meg génmanipulált szarok miatt van. Valakinek így reagál rá a szervezete, és a bőre dolgozza ki ezeket az anyagokat -
Cat #2115 Jodie Fostert is üdvözölhetitek a klubban.
-
SlayR #2114 télleg jó kép lehet a címe " Az ember akinek szar a fodrásza " -
Cat #2113 Olyan ragyás a bőre, hogy az szégyen. Mellesleg a mai fiatalok többségének. És ez nem egyszerűen kinőhető dolog, mert ahogy nézem villamoson, metron, szörnyű a helyzet. -
#2112 nem nagyon, ugyanis akinek van értelmes célja, annak nincs ideje azon gondolkodni h hova is lövesse a piercinget, meg h mi lenne a legabszurdabb idétlen, szánalmas hajviselet ami ma divatos. -
#2111 ahhoz kell fantázia, hogy képről egy kupac hajat lelkivilággal társítsunk =) -
#2110 engem emlékeztet arra az emberre, aki rohattul kínlódik mert nincs célja az életben, ugyanis anyu, apu elkényeztette. -
#2109 egy fos az egész.