Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kik is az emok?Vagy inkább legyünk még trendibbek...Imók?Igen,így kétségkivül jobb.Az imo általában tul fiatal,hogy legyen bármi valoságalapja annak amit állít,például,hogy õ csalodott az életben...14 évesen maximum a fodrászában csalodhatott,aki két tincset rövidebbre vágott fél millivel,rátéve ezzel a bélyeget a délutáni sopping hangulatára.Az imo általában törõdésre vágyik,de az ilyen emberek ezt azlr nem kapják meg,mer szarok csak hát nem jönnek rá így nekik inkább,a haverok a szülõk a szarok...Az imos a magányt szereti,vagy ha több imos társaságában leledzhet,hisz annyira selejt,hogy nem tud társasági életet élni.
Az imo fiu vagy lány?Hát....erre nincs az a válasz ami a racionalitás alapjain nyugodna...szoval kérdéses,lehet hogy kétnemü,persze nem így született csupán korcs lett,olykor-olykor még buzulásra is adják a fejüket.Az imos azt mondja szereti a fájdalmat,de mégsem bírná elviselni az igazit.Mit eszik az imo?Szar az élet,szart eszek...minden szar!Jah,igen ez az életfelfogásuk kb...de miket is beszélek,életfelfogás?Élet?Az igazi imosnak minden a halálrol szol.Az igazi imos a halálrol beszél,a halálrol ír verset,hogy milyen jo is volna...akkor mi a fszért nem ölöd meg magad te féreg?Jah,mert mégsem lennél rá képes csak a pofád nagy,csak trendet követsz?Bocs,de az ilyen gyenge embereket nem lehet emberszámba venni.Akkor mik õk?Hát imosok,egy külön faj,ami nem hiányozna ha a kihalás szélére kerülne.Uristen mennyit tudnék én írni az imosokrol,de már azért is szégyellem magam hogy ez a pár sor ide lejegyzésre került...pusztuljon a férgese ha megakar halni,hisz nagyrészük azt sem tudja mit beszél,hogy mit jelent élni,valojában csak feltünési viszketegségük van ezeknek a szarszopoknak....nah nem baj,amíg vannak lehet õket szarni.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
u dont have to listen anybody else but me
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
SZIASZTOk én is nagyon szeretek emos lenni mivel az emosok összetartanak itt egy kis segítség😊
át interneten pénzt keresek ja ha kedvetek van bekapcsolódhattok ebbe a kifizetõdõ bizniszbe nem kell mást tenned csak regelsz és letöltöd a könyvet NEM VÍRÚS!!!! én kételkedtem a dolog hitelességében de mikor eljött a fizetés rögvest kifizettek http://www.onlinevallalkozas.hu/120118
PRÓBÁLD KI NEM BÁNOD MEG
Naon unatkozhattok... :S
Ismeritek a Blood is Fire-t??? Akinek a Silverstein bejön annak tutti meg kell hallgatnia. Akit érdekel írjon.
<Balis> délibe vártam vonatom
<Balis> elment elõtem egy emo-s sereg
<wolfee> 😄
<Balis> (kb 5-7 ilyen faj)
<wolfee> A Sötét Lovagok
<wolfee> !
<Balis> hát azt hittem hogy tarkón hányom mind
<wolfee> feketsereg
<wolfee> ahaha
<Balis> pfuj
<Balis> mér büdüsek ezek?😄
<wolfee> 😄
<wolfee> hátmer nEMOsdanak
<wolfee> megigy hallották h nefürgyéle
<Balis> 😄!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

btw mindenkinek <3<3<3<3<3<3<#idiota>#idiota>
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
(kiváncsi vagyok, kinek az alregje lehet)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
(Segítségnek annyit hogy egy szirénázó autó vitte el, és ezközként egy olyan cuccot használt amire az volt írva hogy "zsilet")
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"