3589
-
#2108 ez kérem nem épitő jellegű hozzászoláás ejnye :DD -
#2107 ezzel az erővel egy felmosórongyot is rádobhatott volna a fejére -.- -
Ben C #2106 Sztem nem jó egy arcnélküli ember :D -
#2105 jó a haja =)
Nekem csak azok a piercingek szúrják a szemem, sztem nem jó helyen vannak... -
#2104 tán emóslettél? : DD
-
#2103 ja és ha már emo-s lazás...
szerintem ez a gyerek (pesti am.) szóval ez a kép valami baszás jó. nem konkrétan az emohoz kötve. mert nem arról szól ugye hogy neláss a hajadtól. szimplán mint fotó de állatzsír szerintem ahogy kinéz. más kérdés hogy tényleg csak fotózni jó ebbe haladni nemigen :]
[center] -
#2102 ja és hozzá kell tenni hogy [b][center] IDEGSZŰK NACIBA A LEGJOBB BMX-EZNI :] -
#2101 teis emo vagy -
#2100 Ezt megmondtad rendesen, én is így gondolom. -
#2099 Kezd rohadtul unalmas lenni :D
Miért nem mind1, az embereknek, hogy kismiska mit csinál? Látott már valaki újságban, vagy akárhol népet aki meghalt, és azért mert EMO? :D
Mert ha lett vón ien, tuti, hogy a csapból is az folyt volna xD
Miértnem lehet őket békén hagyni, azt csinálnak amit akarnak -_-
Kb. 18 éves korára meg úgyis kinövi, hameg nem akkor ő tud valami amit más nem, szal megérdemli a nyugalmat :D
NA PÍSZ -
#2098 szerintem ez kurvanagy :D
jól néz ki, de komolyan. Csak kár, hogy nem át ki szegény :p -
#2097 #1341-tol 1347-ig olvasgattam a régebbi hszeet :DD van pár érdekes -
Abruzzi #2096 Nem :D Most olvastam csak át a dolgokat :D -
#2095 : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd
es vajon cigany emo van e ? -
#2094 állat :D télleg kicsit odaégett
-
#2093 Ezt kerested direkt két napon át? :DD -
Abruzzi #2092 Nha.
Készülj fel.
Megvagy?
igen.
Ő egy kicsit odaégettnek tűnik sztem. -
#2091 jah télleg kösz az infót -
Eldián #2090 XS=Extra small (extrakicsi), S=Small (kicsi), M=Medium (átlagos), L=Large (nagy), XL=Extra large (extranagy) -
#2089 XS-az meliyk méret amugy? az a L-esnél nagyobb? -
princemarius #2088 oks oks! köszi! ^^ azért ennyire nem kell felöltöztetni, mert tudom mit akarok hordani, csak a mérettel vannak gondok, de akkor marad a szűkítés! :D a női gatyán el kell gondolkodjak, nem tudom bevállalnám e :P -
#2087 ááh dehogy :DD csak maximu mrádmoccanak a cifrafajzatok -
#2086 női nadrágot hordani amúgysem buzis :| -
#2085 énse vagyok egy kigyurt állat (185cm és 64kg :D)
vegyél sok logos göncöt boltok:newyorker,h&m stb meg fekete cuccok is jok :D zenekaros polo, pulcsi stb (meg tornacipő xD bár az csak nekem létfontosság) -
#2084 vannak alapból szűkített gatyák (h&m - zara) de a legideálisabb ha magad varrod át, szűkíted be, amúgy egyre többen hordanak női nacit, lábon geciszűk ülepe kb. a combod felénél, és nem huzod fel csak a csípőcsontodik (feljebb nem is jönne) övvel meghúz aztán laza :) -
Eldián #2083 Nem, nem az én bandám, csak ismerem őket, de amúgy most tervezek egy metálegyüttest összedobni. Még basszer kell, meg egy jó név. -
princemarius #2082 sziasztok! ugyan nem vagyok emo, de a testalkatom nagyon vékony és nem találok ruhát! honnan szerezzek férfi XS-es cuccokat?! ti honnan öltöztök?! előre is köszi! -
#2081 bandáád? -
Eldián #2080 Nem azért tettem fel, merthogy milyen jó zene, csak a szöveg miatt. Amúgy se a Punkokért, sem az Emokért nem rajongok, mert a punkok pénzt kunyerálnak folyton, az Emok meg satnya kis önsajnáltatók. De nem is utálom őket, mert nem ők kötnek belém éjszaka a vonaton... Az U.N.K. zeneiségéről meg annyit, hogy csak az énekes szar, a többiek jól tolják. -
Thomasold #2079 tiszta szégyen -
#2078 értékelhetetlen nem az emo-s szöveg miatt zeneileg. -
#2077 elégtré :D -
Eldián #2076 Öld meg magad - úgy sem mered, mert félted rohadt kis életed :D
http://youtube.com/watch?v=jkPVGMOeWR0 <<< U.N.K. nevű banda kedves kis dala az EMOsokhoz. Amúgy nekem nincs bajom azzal hogy valakinek az egyik szeme sír, a másik meg haj, szóval nekem semmi bajom velük, nem veszek róluk tudomást. -
#2075 -
#2074 Biztos tudnak valamit amit mi nem :O
Nagyobb emok mint mások, ők már sörrel (is) ápolják pihe-puha bőrüket -
#2073 aláirásomban XD imo vicc
-
#2072 te tudhatnád a legjobban kedves Caramel?Csaba? :D hogy én csak viccolok ilyenkor. -
Ben C #2071 Te tudod a legjobban kedves Ádám, hogy az általánosítás tudatlanság :D -
#2070 vazz a dnb-t kihagytuk a listábol -
#2069 mibaj a banneral emopuzik? vagymost a hc a trendi? :]
apropó hc. omi - tegnapi dnb-n elkezdtek pogozni a 3centis fültágítós septum-os állatok, aztán fröcskölték egymást sörrel.
szóval jólgondoldmeg mieleszel, vagy nemleszünk jó barátságban.