Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Csak hogy lásd mennyire toleráncsos vagyok 😊
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
u dont have to listen anybody else but me
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Ennyi buzeránst, vagyis meleget mert már toleráncskodni kell ugyebár(muhaha), egy rakáson ritkán lát az ember.
Tudom tudom ne is mondja senki: nem buzik csak úgy néznek ki.
emo-ra átfordítva. pózer az aki látja a tévébe, barátnõjénél akárhol, másnap már kifele a fodrásztól belefele a h&m/zarába veszi halomra a szük cuccokat, és aztmondja...
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Amúgy VRSDM koncerteken általában van a nagy tömet ahol pogozik az ember meg vannak oylan helyek ahol csak áll az ember és hallgatni akarja a zenét meg nézni....találd meg a neked legmegfelelõbbet 😄
2. Ennek ellenére értem ezt az egész õrületet. DE !
Én pl. nagyon szeretek sakkozni, tudom ez nem izgat senkit, de amit mondani akarok az az, hogy ott is és az élet szinte összes területén folyik egy egészséges versengés. Megmutatni akarván, hogy valamiben én vagyok a legjobb, legalábbis egész jó vagyok benne.
Nálatok is elõ fog jönni, ha eddig még nem, ez a versengés, és abban mérettetik meg valakinek az emo-sága (a "divatemoknál"), hogy hányszor próbálta megölni magát. (A haj hosszúságát vagy a szem festett-feketeségét nem hinném hogy összemérnék, de ez is elképzelhetõ.)
Tehát. Minél többször próbálom eldobni az életemet, annál jobb leszek ?
Logikusan, ennek épp az ellenkezõje fog történni, anélkül hogy észrevennétek. Hisz minél többször próbáljátok megölni magatokat, annál többször vallottatok elõtte kudarcot.
Javasolnán a mai "divatemoknak", kisfiúknak és kislányoknak, hogy keressetek valami értelmes elfoglaltságot, amibõl sportot ûzhettek, mielõtt idáig fajulna a dolog. Kár lenne értetek, mert fel sem fogjátok mit csináltok, mi történik körülöttetek.
Szeresséteek egymást, szeressetek élni.
(Ne aggódj kedves elvetemültemos, nem búcsúlevél 😛)
De örülök, hogy elnyerte a tetszésed.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
a tömeggel meg nincsbajom, csak azokkal akik olyanok mintha te meg operába mennél 😉
- minek mész a pogó közelébe, ha puhány vagy?
György
az meg hogy valaki emozik miben zavar téged? ránézel elhányod magad ennyi, ugyan úgy elhányom én magam a bank elõtt péntek du-n 6-7 fele...
ezen az alapon az emo sem rosszabb, vagy igen? fejtsd márki. kösz.
nameg, engem inkább irritál az amikor elmegyek egy koncertre, és nemtudom élvezni a zenét, lazán lötyögve, mert minden harmadik ember ugrik nekem a pogo-ból :C köszi de nincskedvem szétzúzni magam csak zenéthallgatni megyek, natessék, az emot divat lett oltani, ahogy a szõkéket is nagy trend volt egy idõben... majd kinõ belõle aki fals volt, ti meg kinöttõk / belátjátok hogy lófasz értelme sincs ellenkezni. -_-
"Az imo fiu vagy lány?Hát....erre nincs az a válasz ami a racionalitás alapjain nyugodna..."
Ezen a két részen nagyon röhögtem 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"