3589
  • kakaoskalacs
    csak nemhogy flametopig legyen ezis -.-"
  • C7
    na tessék. kérdez vmit az ember, és már leüvöltik. nincs már sok normális ember ahogy elnézem.
  • isi
    értelmes okok vannak hozzáírva:d gz a moderátornak aki adta.
  • isi
    én emo? gyűlölöm mindet. mellesleg nekem rövid hajam van ne nekem magyarázz bazdmeg. olvassd el a HSZ eimet és értelmezd te gyér.
  • kakaoskalacs
    és ezennel visszakanyarodtunk a TÉMÁHOZ!
  • Abruzzi
    Tudom hogy nem függ össze a 2, de itt a vékonyabb kisebb küzdősportos emberekre ált. "ezt az 50 kg-s gyerek" megnevezést használták ezért maradtam én is ennél. Pl. egy 200 kilós dagadt ember nem tud nagyobbat ütni mint egy 80 kilós szálkás arc :D Jó ez a véglet, tudom hogy nem erre gondoltál...
  • Abruzzi
    Nem tökmind1 melyik topikból van? De ha ennyire érdekel akkor PB meg itt írtam 1-2 olyan dolgot amit nem kellett volna, nem tetszenek?:(
  • Rise Against
    ha 13 évesen ez a véleményed, az már elég korrekt. még bölcs emberré is válhatsz :p csak szedj magadra egy kis toleranciát, nem kell ezeken fennakadni.
  • Rise Against
    tény, hogy mindkét oldalon egyenlő arányban vannak balfaszok, szóval ennek a kimenetelét nem lehetne neten megjósolni. csak annyit szeretnék hozzátenni még, hogy a tévhittel ellentétben nem függ össze az ütőerő és a testsúly. Ezt nem csak azért mondom mert okosnak akarok tűnni, tapasztalat :p
  • C7
    isi, te emó vagy? nemtom miért lett ilyen nagy divat ez a szar. miért jó az ha eg 17 éves gyerek 45 kg? az jó, hogy volt egy jó kis kevert zene. de miért kellett ennyire felkapni? ahhoz képest hogy már a 80években (vagy 90es) megjelent az emó zene, hogyhogy msot lett éeltstílus. szerintem ez olyan mint a tokio hotel. ki fogtok ábrándulni belőle. rájöttök, hogy az erek vagdosása, a cigizés, és a test tele piercingezése nem értelmes dolgo egy emberhez képest. tudom hogy 13 éves vagyok és elég zsenge korú, de akkor is, egy 12 éves gyereknek mi köze van a világ fájadlmához, tudja egyáltalán mi az? járjon be földrajz meg kémiaórákra, majd ott megtudja, mi a baj a világgal. egyébként pedig ha nagyon meg akartok halni, a késnél jobb a puska
  • isi
    szépek a büntipontjaid melyik topikból vannak? mellesleg ez a gz8 egy tipikus l2p ilyen reasonok :SAdasd
  • Abruzzi
    Jaj. Már annyiszor feljött ez a "bejön egy gyúrós izmos arc és elkezd keménykedni, aztán leoltja egy 50 kg-s harcművészetes gyerek hogy:ugyanmár az ájkidó meg brúsz lí ellen semmit sem érsz". Semmi értelme az egésznek....szinte az összes csak a levegőbe beszél....lehet összetalálkoznak az utcán aztán a nagydarab pont egy jól irányzott ütéssel kiüti a kis 50 kg-s gyereket, egy másik esetben meg ugrál összevissza a kissrác aztán tökönrúgja az arcot és ennyi. Lényeg hogy aki az utca másik oldalán áll pisztollyal a kezében az lesz a győztes mindkét esetben :D ("a 9 mm-sre nem lehet gyúrni....hidd el arra is lehet gyuri!")
  • C7
    jó tudom hogy szemét beszólás volt, de akkor is. kinek van annyi esze, hogy olyan dolgok miatt sír amit nem is ért meg vagdossa magát? szerintem ezek legyenek inkább öngyilkosok, ha már mindig azon fáradoznak
  • VRSDM
    jó látom nem lehet beszélni veled, én érvelek te meg " haver - faszikám - szardarab... én itt kiszáltam.
  • timexxx
    de hagyjuk is a témát mer off oljuk a drága EMO-t inkább nyissunk egy body builder topicot wazz
  • timexxx
    na hallod faszikám annak a 200 kilos állatnak csak egyszer kell eltalánia a vékony gyereket, többször nem
  • VRSDM
    ez a vékonyka szardarab gyerek elverné bármelyik 140kilós. 200-al szériázó majmot, garanted ;)

az európai cimbieik szintén ... -_- <-- 1:41 mire lereagálod kb. már a földön vagy.
  • light00
    Srácok, a tesztoszteronotokból inkább gyúrjatok ágyat és húzzatok aludni kurva gyorsan, köszi -.-
  • timexxx
    ....
  • bens
    nem vagy te egy kicsit beképzelt?
  • timexxx
    én azért azt megnézném hogy vernek el egy szarrá gyurt állatot egy kis vékonyka szardarab :D
  • bens
    látom sok itt a nagy bunyós... lassan félek megnyitni a topicot.
  • timexxx
    de az sem bizonyitott
  • timexxx
    csak az impoteins valszeg aki koxol mint a hülye :D
  • VRSDM
    a legviccesebb hogy a szarrágyúrt 2m-es állatokat, könyebb elverni mint a vékony-szálkás-erős embereket... egy nagy 2m-es állat a plázából lassu mint az akármi, és impotens is valszeg, sőt a bimbói is érzékenyek :D

na mind1.
  • timexxx
    nem, te odáig sem jutnál el hogy fejbe rugj... nem mind1 :)
  • Zizou5
    azutan hogy fejbe ruglak?!: DDDd torheted baratom:D
  • timexxx
    jah ebbe igazad van :D de az még kevés ha vki tudja a harcmüvészetet, mert ugye azt egy kigyurt embernek (most nem feltétlen magamra gondolok) csak egyszer kell eltalálnia ezt ne felejtsd :D

de amugy jah ezen kár vitázni :D
  • Rise Against
    na rendben, ha így mondod biztosan így van, pici gorilla =) Én nem kötök beléd ezentúl, de te is fogd vissza magad. Ezen a szinten nem érdemes vitatkozni. Nem, nem szoktam gyúrni, kb. kéthetente egyszer. De harcművészettel töltött hónapjaim száma lehet, hogy túlszárnyalja az IQ-dat. Na részemről ennyi, mert ez nem vezet sehova.
  • bens
    szerintem most hagyd rá, mielőtt nagyon durván szánalmas leszel.
  • kakaoskalacs
    de moost mért jöttél ide csendet háborgatni békés közösségünkbe?
    lerombolod a pozitiv energiákra épülő birodalmunkat
  • timexxx
    na akkor elöször is öreg, 18 nem 14 (majdnem eltaláltad) hidd el eltudnám törni a te ujjacskádat is :P kivéve ha már legaább 4-5 éve gyursz rendszeresen, mert akkor valszeg nagyobb vagy mint én :D ha meg nem akkor pssszt azt ajánlom....
  • VRSDM
    őőő én flesselek néha szűknadrágban :D és a hajam is van olyan hosszú hogy keresztbe fésüljem, és pont most akartam befesteni feketére, mégsincs közöm se az emo-hoz. sőőőt egyenesen ellene vagyok hogy leemozzanak. ennyit erről.
  • light00
    Az ágy már kevesebbet nyom mint én, megverhetlek?
  • Rise Against
    El vagy tévedve, nincs a topikban egy darab emo sem, én legalább is nem tudok róla. Örülök, hogy szarba nézel, de ne ítélkezz senki felől, amíg nem láttad élőben. Én sem ítélkezem felőled, max az alapján, amit írsz. Nem törnéd el te senkinek az ujját. 14 évesen? jaj. szopatnak az új szakközépben, kicsirigó? -.-
  • Rise Against
    csúnya a mellbimbó D:
  • timexxx
    én ilyet nem is mondtam :D
  • VRSDM
    másrészt az EMO nem hirdeti a buziskodást. az hogy valaki e mögé rejti másságát, az szociális baleset.
  • timexxx
    ezt rise againstank irtam
  • timexxx
    zavar?:D nekem EMO-sok ne szoljanak be plz, föleg ha te is kb vagy 50 kg vas ágyal eggyüt mint a srác ott fennt a képen...