Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xD ezhogyjönide?

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

VRSDM
én maradok ennél <#vigyor2><#hehe>

u dont have to listen anybody else but me

báttyó02
kalap?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Zizou5
a deszkas oltozkodes, az nem metalcore-hardcore. tegyuk felre az emokat akik hcsek. : )

mondjuk oldschool vans csuka, 3/4es terep szinu gatya letolva, szuk zenekaros feliratos polo. piercingek telis tele, izmos felso-alsotest altalaba. fultagito. rovid haj- 1-2 centi, akar kopasz. es ra ilyen nem tom milyen sapka. ilyen nagy, annak nem tudom a nevet. : D na kb igy nezki.

Rise Against
metalcore = deszkás öltözködés? 😮
Na, ez nekem új.

Most nem azért de 16 évesen hogy nézzek ki így?😄 Majd egyszer...
Viszont öltözködésre próbálok metalcorosan öltözködni, nemtudom hogy ugyanoylan e mint hc de kb a metalcoreos öltözködés= deszkás öltözködés..
lol HC=nagymagyarkodas 😄DD

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Zizou5
hat figy. a hc-metalcore arcok,akik ugyis neznek ki azok, nem ugy neznek ki mint ti. ezt nem serteskent mondom. csak, varj.. megmutatom:

nem talaltam hirtelen mast. de mondjuk ha hc's rendes hardcoreos emberekre gondolok, akkor rovid haj fekete cucc hatebreed polo mondjuk terep 3/4es gatya. pc tagito tele, izomallatok. es hidd el, hogy nem surunk pofaznak a skinheadek be nekik.

na peace. : )

jah a zene 😊 szeressuk az ilyen zenet 😊

Mármint a zene v mi?😄
ááálaat 😄DDD

Ez érdekes 😄 nálunk vannak skinhead, ilyen neonáci arcok és mi meg metalcore-t játszunk de a skinheadok a legnagyobb spanjaink meg rajongóink kb 😄 vagy ekkora a különbség hardcore és metalcore között?
pl mi ilyenek lennénk ja: http://youtube.com/watch?v=CcF6ndBsPCc
"színpadi életet" most ne nézzétek mert ez tehetségkutató volt és be voltunk szarva picit 😄 alapból kicsit zúzósabbak vagyunk..
VRSDM
igen-igen ez MO. :]

DarkHorSe
<#eljen>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ha tehetnétek, bizonyára most vicsorítanátok és ordítanátok is egymásra.

Jellemzõ viselkedésforma az állatvilágban.
Zizou5
en hivtam az admint, mer nem turom a rasszizmust. :/

igazabol, nem utaljak egymast a skinheadek, meg a hcsek. de a skinheadek kemenykedtek regebben a hcseknek sokszor, hcseg agyonvertek oket, es most tartanak toluk. szoval ha mondjuk van 5 skinhead, meg 5 hcs rendes hcs csavo, a skinheadak majreznak.

a hc=hardcore. hardcore az 1 mufaj, melynek enis kovetoje vagyok.
legismertebb hardcore banda: hatebreed.
bar en mar meguntam, de nem rossz. en mostanaban, oldschool hct hallgatok. pl comeback kid. na az istenkiraly zene : p

Dying Soul
humoros ez a topik, de régen láttam már ennél nagyobb tipikus büdösmagyar taplófaszt, mint ez itt.

Kik azok a hcsek? Volt itt szó hardcore meg skinhead ellentétekrõl stb. Vki elmondaná ki mi miért? thx.

light00
Nem ez volt az elsö ilyen kirohanása....
amugy...
Élö példa, hogy b@ssz el egy kétéves reget! 😊

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

VRSDM
köszönjük SHADOW <#worship>

SHADOWEYES7
<#heureka>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Zizou5
admint kerek.

sufnituning
A kinézete!!!
És ugyanúgy utálom a sötét bõrû, metszett farkú, ferde szemû, és egyéb cifra állatfajhoz tartozó egyéneket is!!!

For sale: thedronewebshop.com

Match
Nah, érkeznek a kihaénnem keménygyerekek?

Már volt hogy topicot csuktak be 1 ilyen idióta miatt...

Csak egy kérdés sufnituning számára: Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy magadfajta puhatestûek családjába besorolható helyi menõ csávónak (és persze barátainak) mi fut át az agyán amikor eme nemes célokat kitûzi maga elé?

Csak mert a leírásod sajnos nem tartalmaz elég információt, hogy mivel érte el a haragodat az a hülye.

Komolyan, csak kíváncsi vagyok.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Zizou5
menyma innen. ekkora 1 iq roncsot ritka latni errefele.
neked is elmondom versikemet.

csoki helo szija, tobbet ne gyere vissza, okos okoskodo szep tokeletes baratom, tobbet neved ne lassam.

sapkafej
ez egy gyáva pöcs. hogyhogy nem mert kiállni 3x annyi ember ellen?

György

sufnituning
Ja és hogy miért nem vertük meg? Mert nem akartunk baszakodni a rendõrséggel! Ugyanis ez egy fesztiválon volt! És ez az "izé" ahogy észrevette hogy rá pályázunk, a járõrök körül settenkedett! De mind1...

sufnituning
Hát ahogy ezeket a hsz-eket olvasom már fekszek a röhögéstõl! <#mf1>

Zizou5
laccik hogy elegge dudatlan csemete vagy. a szkinhedek felnek a hcsektol. de neem baj. -.- alma.

Rise Against
"Múltkor majdnem megvertünk 1et a haverjaimmal!"
Jaj nafene, miért hagytátok mégis elmenekülni???
Hát komolyan beszarok. Ez igencsak kemény faszadolognak számít? Így ismernek csak el a haverok és így tudsz érvényesülni, vagy valami komoly lelki problémával küszködsz?
Na semmi baj, az ilyet mindig elkönyvelem szükségszerû változatosságnak, ilyen ember is kell a világra. Egyensúly, vagy mi...

Rise Against
Tudod mi lenne ha összetalálkozni pár igazi skinhead emberkével?
Rohadtul nem történne semmi.
Ezt a divatos torzítást "kopasz agresszív skin' néven ne keverjük már ide.
Csapatban vagány agresszív rasszista sötét emberek? Te a boneheadekrõl beszélsz. Remélem te nem vagy ilyen, és csak ironizálni próbáltál...

Sné Zsuzsa
😊

Latom megy itt a szivatas meg mindig 😊

Jo szorakozast! 😄

Canon 450 D

Rise Against
Aztarohatt 😮Oo Mi megy itt. Nem találok szavakat.
Ez az átlag intelligencia vajon csak a magyaroknál jellemzõ, vagy ennyi a sötét ember külföldön is?

sufnituning
Hát azért arra én is kíváncsi lennék hogy akkor is fölhoznád-e ezt a szövetség dolgot, ha szembetalálkoznál pár igazi skinhead emberkével!
És ha nem ismersz akkor ne akarj leoltani hogy milyen kemény vagyok! Majd ha találkoztunk már és te nagyobb és erõsebb vagy (és persze ha elbírsz a kopasz haverokkal <#idiota>) majd akkor dumcsizhatunk a dologról!

Zizou5
kemeny vagy. lehetek a baratod? kivancsi vagyok, 3 magyar hardcore szovetseg-i sracnak mikor mesz te neki : o -.-

20 kilosokat konnyu bantani.

sufnituning
Sajnos ezek nem rockerek, hanem csak kis nyomorult depis szarok!!!
Bocsánat a szóhasználatért, de nem találok rájuk ennél enyhébb szavakat! (pedig már így is qrva lájtosan fogalmaztam)

Amikor meglátok 1et a "hányingertõl küszködve a gyomrom kib@szottul émelyeg!" Múltkor majdnem megvertünk 1et a haverjaimmal! De ami késik nem múlik! <#eplus2><#violent><#boxer><#mf1>

xDDDD

Zizou5

"Ezt most nem értem... Alonso egy patkány leírom én is!"

"Az EMOsok depresszziós agybajos rockerek! Aljanép"

teis pozitiv ember lehetsz. : o

DjDano
Az EMOsok depresszziós agybajos rockerek! Aljanép

light00
miért is?

Beast Machine
Ez a topig még nyitva? lolmán.

...vágod?

light00
Milyen vicces, hogy a sok fogyatékos ebben a topikban tud emberkedni a monitornak...<#rolleyes>
száni...

Rise Against
és azok, akik a beatles-t hallgatták, és csak az irántuk való rajongásból vették át a hajstílusukat és a világnézetüket, õk is alkottak? Mert szerintem nem. Ez minden korban így van azt hiszem. Vannak emo zenészek (nem AFI-ra meg fall out boy-ra gondolok) és vannak követõik, egyesek meghalnának érte, mások szemében szánalom, ennyi az egész.

Zizou5
csoki helo szija, tobbet ne gyere vissza, okos okoskodo szep tokeletes baratom, tobbet neved ne lassam. 15 masodperc alatt. csokoltatlak.

Véget ért a móka mára, zárul SG EMO-tára.
De ha tetszett, nemsokára visszavárhat,
Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, s valahány név a naptárba,
Eljövök még hozzátok, viszontlátásra homokosnak kinézõ pajtások.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Nem is tudtam hogy õk voltak az õsi emo-k, mindig tanul az ember valami újdonságot !

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

a bitlisz 60-as evekbe volt divat 😄 és ok alkottak is 😄

Csodálatos és magvas gondolatokat fogalamztál meg, és alapjában véve egyet is értek veled. De ha valaki úgy néz ki mint egy buzeráns(jaj már megint kimondtam, fene azt a homófób, emo-fób pofámat), akkor úgy néz ki, ennyi.

VRSDM
másrészt. egy ilyen emberre.

ma azt mondanád hogy LOOSER.
szüleid idelyében mégis õk voltak a világ legjobbjai.

Rise Against
én sajnos nem vagyok ennyire toleráncsos, ha korlátolt sötét emberekrõl van szó.
Milyen jogon oltasz le egy egész, fiatalokból álló embercsoportot, aminek a te életedre igazából 0 hatása van? Megérteném, ha a felnõttek között nagy lenne az emo mánia, de ne felejtsd el, hogy mivel 18 éven aluliakról van szó, még csak rohadtul most fejlõdnek és sokmindenen átesnek, mire rájönnek hogy ez nem jó, és felérnek a te élettapasztalatban bõvelkedõ bölcs, toleráncs szintedre.
Azért remélem jóképû, elbûvölõ, elismert, kultúrált fiatalember vagy, aki sokmindent elért az életben. Csak azért remélem, mert ez kell hozzá, hogy jogosan legyen arcod és osszad a tömeget.
De én nem idegesítem magam, sajnos vannak ilyen emberek. Ha a hippi korszakban élnénk õket oltanák. A társadalomnak mindig van egy rétege amit verbálisan támadni lehet, ha épp szófosása, vagy feltûnési viszketegsége van az embernek. Én sem avatkozok bele, ha nem tetszik, tartsd magad távol tõle, ahelyett, hogy undorodva mutogatnál: fúj, nem olyan mint én.
És közben lehet, hogy szarabb ember vagy? Mert az azon múlik, hogy mennyit teszel másokért, és nem azon, hogy éppen buzi, vagy idétlen vagy.