3589
-
#2228 ismerek emo-kat, nem is egyet.
tudom hogy a th nem emo...
most voltam 18éves. előtte suli-lányok szóval sok mindent szívás után, elmorzsoltam pár könycseppet mikor kezetfogtam apámmal a szülinapomon...
szimplán jobban élem meg a dolgokat mint mások, lehetnék emo is, ellenben cask keresztbevan vasalva a hajam, alap szép barna színén, szűk a nadrágom, és tapad a reám, de nemvagyok emo... se pózer.
és nem azért pityeregtem aznap mert emo ígyúgyfaszom, hanem mert jólesett. az hogy valaki azért pityereg mert ezt a stílus követeli, az szánalmas :] -
Cat #2227 "szerintem jobb egy érzelmekkel teli emberrel beszélgetni, mint egy bunkó paraszttal"
Aki nem fésüli előre a haját, az nem érzelmekkel teli ember? egyáltalán, mi az hogy "érzelmekkel teli"? -
Haonwell #2226 Hát, nemis tudom szerintem az igazi emo-k jobban tudnak élni, mint mások.
Eleve, hogy jobban tudunk örülni dolgoknak, meg szerintem jobb egy érzelmekkel teli emberrel beszélgetni, mint egy bunkó paraszttal. Aki általában két dologra korlátozódik: vagy arra, hogy mennyire kanos; vagy pedig egy szabadon választott kirobbanóan érdekes téma(pld: hogy rúgatta tegnap a mociját, autó kipufogók, a világ legizgalmasabb cricket bajnoksága).
Az előre fésült haj egyébként önmagában nem emocore; ha hátul viszont felállítják az már igen. N3whous3 hát ez komolyan annyira vicces...
Írj már légyszi három darab emocore bandát segítség nélkül pls. Vagy csak eggyet, de a legelsőt. Segítek 1985-ben alakult.
Mesteruur, a senkivel sem törődős ez hülyeség épp ellenkezőleg, legalábbis az igaziaknál így van.
-
Haonwell #2225 Üdv mindenkinek,
Csak most kapcsolódok be a témába, de már úgy az első három általam elolvasott post-ból láttam miről szól a dolog. :D Arról, hogy szidtok egy stílust amit közel sem ismertek...
1. Az EMO nem egyenlő a HOMO-val! Mesteruur, a homo azt jelenti azonos.
2. Ismer itt valaki akár egy emo-t is(de igazit)?
3. az emo nem egyenlő az emotional szóval. EMO=EMOCORE=EMOTIVE HARDCORE
4. Bármíly hihetetlen a TH nem emocore banda! Csak azért hiszik azt, hogy az, mert scene haja van az énekesnek, de egyébként a zenéjüknek köze sincs az emocore-hoz.
5. Az igazi emo nem vágdossa magát;). Ha egy fekete hajú gyerek eléd ugrik az utcán és azt mondja ő emo és vágdosni kezdi az ereit az két dolog lehet: a; pózer b; goth. Ha pózerrel állsz szenben akkor nyugodtan kiabáld azt, hogy "pózer!", és rugdosd is meg a nevemben ;). Ha a b; változattal találkoztál akkor valszeg nem fog eléd állni és vagdosni.
6. igen én is emo vagyok, de nem cigizek, nem vágom magam és nincs örökké világfájdalmam. Csak szeretem és követem ezt a stílust, hallgatom a zenét és élem a kis emo világom. Anélkül, hogy ezzel bárkit is bántanék, sőt ahogy a barátaim elmondták még élvezik is, hogy emocore vagyok, pedig zelőtt ők is útálták a stílust.
Az az igazság, hogy ti csak azt csináljátok amit a tömeg csinál.... útáltok valamit amit a tömeg is... most épp az emo-t. A pózereket nem sajnálom, mert ők baxtak el mindent, de a normálisakat miért? -
#2224 ohhhh....elnézést kedves kedves, a világra a másik olaláról rátekintő embertársam... ne haragudjatok... visszavonok mindent...mindenkinek hoga van az lenni ami és aki akar......én normális maradok... -
#2223 nájtviss barátunk arra próbált sztem rámutatni h attól még h vannak aberrált embertársaink, még nem kell bunkónak lenni -
#2222 EMO = HOMO
inkább vagyok földműves mint ferde hajlamú senkivel és semmivel nem törődős, sarokban sírós ereimet felvágós, magamat úgy kifestős mintha halott lennék.... szánalom -
#2221 De temég parasztnak is elmondhatod magad. -
#2220 semmi extra kicsit sminkelt de ez stilusos :D -
#2219 az emosok köcsögök -
#2218 érdekes arca van...
érdekes hogy ez egy arc -
#2217 Jared papa kinézetéről mi a vélemény? :D
-
tahoo #2216 http://afc.punkportal.hu/ milyenek? -
tahoo #2215 te az vagy Cat? -
Cat #2214 nem, ez nem az. -
#2213 gondoltaaam. HÁÁHÁÁÁ.DD -
Ben C #2212 ego :D -
#2211 tövig - keresztbe :D hogy lebuktatsz. pártatlan szavazást akartam :D -
#2210 : DDDDDddd magarol tesz be kepet lol : DDDDDdd
igen. -.- :DDD -
#2209 emo?
[center] -
C7 #2208 egyetértek -
#2207 ezeken valaki tényleg nevet? . röhej -
n3whous3 #2206 Az EMO Világgyűlés hivatalos támogatója pedig...
-
#2205 emo = életképtelenség divatbajövése -
#2204 hmm érdekes példány -
#2203 úristen :/ hát erre se jöttem volna rá egyhamar, mondjuk ha megvan az ID, akkor meg lehet nézni a tiltott comm-okat is :P -
Ben C #2202 myspace ID. hogy lássák h nem fake csávó. csak áltlában tollal a kezükre szokták irni, mert így, ahogy a képen látható, sztemn meglehetne oldani ha faket akarna feltölteni az illető. -
#2201 a hajfesték színkódját biztos :D amúgy nemtudom, lehet egy ember kitalálta aztán a többi meg kopizik jószerivel :] -
#2200 magyarazza mar el valaki nekem ezt a sok szamot, mert kurva sok helyen latok sok szamot es nem tudom mit jelentenek. -
Cat #2199 -
#2198 de, csak megbámultam :D
szvsz korrekt a mell, nem felfújt, nem fotosop stbiek -
#2197 nemtetszik vagy mivan? :D -
#2196 -
Már az állatok is be emo-sodnak -
#2194 nem lehet mindenki Bence ;) -
isi #2193 denemegy. -
Ben C #2192 *kémiaróa = kémiaóra -
Ben C #2191 Ne légy már ilyen primitív :D -
Ben C #2190 A kámiaróának mi köze van a világfájdalomhoz? -
isi #2189 hátdete ilyeneket nenagyon kérdezz.