Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
és el lehet várni de úgy látom ez a fórum 2 év kihagyás után semmit se változott mindig vannak olyan arcok akik az ilyenekbe tudnak belekötni nem a mondanivalómba
a régi szép idõk emlékére legyél már olyan szíves(mert a szívben az í mindig hosszú) és emelj ki egyetlen mondatot ami magában nem értelmes és válaszolgass magadnak arra mint a jó öreg régi sg arcok akik 1 20 soros válaszból kiemeltek 1 félmondatot és azon kötekedtek pedig amibe belekötöttek helyenként a következõ félmondatban volt
(remélem érzed majd hol van 1 mondat vége és eleje és lécci télleg komolyan ne legyen már magában értelme és kötekedj már rajta legalább 6 sort attól olyan nosztalgia érzésem lenne és annyira jól esne)
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Per Aspera Ad Inferi.
Egyszerûen modern, mai irányvonalakat követõ metál. Nem kell ide mindenféle elõtag, ázze.
Képzelem, akkor a Sentencedet minek sorolnád be....
...vágod?
amugy in flames=svéd dallamos death metal.
Természetesen ne hagyjuk ki a BB Kinget, a gorgoroth-ot, britney spears-t és tiesto-t!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A kedvencem az volt, amikor egy régi zenekaromba jött bepróbálkozni egy énekes, és levezette nekem, hogy a metallica tulajdonképpen már a kill 'em all-tól numetal-t játszott 😊
(amugy merre linkeljek jutubos videot ha véleményt akarok egy zenérõl? metalcore féle bár amirõl szó van az in flames come clarity lenne.nemtalltam megfelelõ cuccost😄)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De amúgy igen...
és Gyuri akkor pedig a tokio hotelt kéne afrikába küldeni önkéntes munkára nem az összes emot h ne általánosítsak 😄
Lehet nem fejeztem ki magam rendesen, de remélem a lényeget értitek.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Dalszöveges oldalon néztem véletlenszerûen tokio hotel számokat amit kiírt linkbe szóval végül is nem olvastam végig az életútjukat de nekem kicsit sok volt xD
Csak azt akartam mondani, hogy azok az emo dalszövegek amiket kíváncsiságból megnéztem csak és kizárólag arról szóltak hogy de rossz a világ kicsit már már Frodó jut eszembe h jaaaaaj Samu olyan nehéz a teher... Samu: hadd vigyem én is Frodó! Frodó: Nem Samu ez az én terhem nyavajgás... xD
Míg mondjuk a prayer of the refugee-ben ott van h gyerünk vérpisti a világ lehet jobb.
Ezt akartam kihozni belõle nem azt h emo. xD
H ne legyek félretájékozott direkt olvastam dalszöveget... Az egész másról se szólt csak h milyen rossz a világ... Igen kellenek az ilyen számok is de 1részt ne legyen mind ilyen meg ha meghallgatsz 1 happens againt a végén mégis ott van h vegyük elõ a józan eszünk vagy ha mondhatok számícímet prayer of the refugee valahol azért legyünk igényesek a dalszövegre az oké h a világ nem tökéletes de nem ezt kéne 13 éves emberekbe sulykolni, illetve nem csak ezt, hanem még mellé azt is h küzdeni kell h ne ilyen legyen és igenis lehet boldog életed Vérpisti csak tenni kell érte nem a szobádban emózni meg naplót írni, h neked mennyire fáj a világ fájdalma...
És ha már szóba került a sum 41 az egész chuck nem túl életvidám de azok a srácok mentek önkétes munkára meg jótékonyságmeg mittomén... sztem ez 1 követhetõbb példa, fõleg 1 12-13 évesnek, mert nem akarom õket megsérteni de továbbra is azt gondolom h egy ennyi idõs gyereknek még nincs kiforrott személyisége
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
--
Perfection is my direction
Even if thats all I had
Its not like I need no correction,
I just know that life's not so bad
--
kiemelném a I JUST KNOW THAT LIFE'S NOT SO BAD sort xD
egy kg paradicsom:300FT
Megdobálni vele õket:Felbecsülhetetlen érték...
xD xD xD xD xD
xD
u dont have to listen anybody else but me
Persze minden stílusnak megvan a maga szánalmas kategóriája. Ugyebár minden stílus hoz magával egy két stílusjegyet, viszont aki úgymond "divatból" próbálja ezeket magára aggatni, azok általában eltúlozzák, és emiatt lesznek pl a zp elõtt rohangászó lehajtott fejû, sötét vörös fél arcát eltakaró hajú, mûdepressziós "villamosaláugrok" emo gyerek.
Lehet én öregszem rohamosan, bár nem nagyon érzem, de a mai fiatalságban valahogy ez tök általános. Minden sarkon látni 1-2 ilyet (nem emo-t, hanem valamilyen divatmajmot). Persze ezzel nincs baj, engem aztán végképp nem érdekel, csak ne sértõdjön meg, ha ránézek, és akaratomon kívül rámtör a röhögés.
A múltkor a villamoson láttam egy rocker gyereket (mint mondtam, minden stílusba vannak hülyék). Na, hát azt sajnálom hogy nem videóztam le 😊
Láncok nélkül kb 10 kilóval könnyebb lehetett a srác. Komolyan, annyi lánc volt rajta, hogy amikor közlekedett, olyan hangja volt, mint egy roskadozó orosz tanknak 😊
Végezetül egy LINK, amit sztem mindenki ismer, de sztem tanulságos.
Ha õ úgy akar kinézni, mint 1 csaj, hát csinálja... NEM árt vele senkinek, és fõleg NEM neked fog vele ártani.
Ennyi erõvel menjünk és verjük meg a mittomén legyen mondjuk rapper vagymifene féle hülyegyereket, mert úgy nézki, mint aki mindjárt széthullik... Meg fekának hiszi magát, közben meg oan mint akit beledobtak 200 liter hypóba 😄
Szal nemvágom mibaja a népeknek mostanság az emokkal.
Énis utálom a kibaszott világot, mert 1 rakás szar, persze vannak jó napok is, de kitudja mi történt szerencsétlenekkel ami miatt gecire szarul érzik magukat + tetszik nekik ez az irányzat, akkor hajrá.
Persze lehet rosszul látom a dolgokat, de komolyan nem értem miez a kurva emo gyûlölet mostanában. Én nem õket írtanám, hanem az ien faszkalapokat, akik ien faszságokat írkálnak, hogy "tegnap majdnem megvertünk 1 emost..." Ettõl biztosan okosabbak lesztek vagy nemtudom...
Sok buta elmebeteg szarházi csicska =)
Remélem a topik a továbbiakban értelmesebb dolgokrol fog szólni, mint az egymás ócsárolása. További szép napot.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Bár szerintem semmi sem annyira törvényszerû mint ahogy te írod le....most egy hc-s mindig terep színû gatyában van? nem....meg attólmég lehet hogy valaki hc-s (mert olyan zenét hallgat, esetleg játszik) de nem kigyúrt állat...szal ja.