3589
  • Haonwell
    * mindtam- mondtam
    * nah még az előbb láttam egy hibát, de már nincs meg xD.
  • Haonwell
    Hello megint mindenki,

1. Mester a vicc marha beteg :D. Tudom, hogy arra céloztál, hogy homokosok, csak abban a pillanatban kötekedni akartam. "és mégis mivel adtok többet az életnek???? egy pár homokos kis senkiházival?????"- Nem minden emo homokos. Nem is mindtam, hogy többet adnánk, vagy többek lennénk bárkinél is. Ha olyat írtam amiből ez jött ki, akkor bocs, nem úgy értettem.
    2. Zizou nem, nem vagyok eltévedve. Az emo tényleg az emocore(emotive hardcore) rövidítése. Lehet, hogy egy-néhány banda zenéje már nem éppen "hardcore", de ez van. A zene alakul és fejlődik.
    3. Cat igazad van, rosszul fejeztem ki magam. Inkább úgy írom, hogy nyíltabb emberrel. Legalábbis én és szűk emo-ismerőseim köre úgy vesszük, hogy most nem abból áll az élet, hogy most egész nap szomorúak vagyunk. Inkább csak élvezzük az életet, mégha nem is a legjobb.
    4.Ben C, miért mi a baromság?
    5.Nem mondom, hogy a legjobb stílus a világon, mégcsak azt sem ,hogy követendő stílus. Csak aki szeret így élni az had éljen. Az ilyen érvágdosós, "örökkévilágfájdalmamvanbazdki" pózerek meg keressenek más stílust. Ők gondolom egymást majmolják ebben az érvagdosásban, de igazi emo szerintem nem csinál ilyet. Meg aki meg akar halni az nem csak vagdossa magát, hanem komolyan meg is teszi.
    6. Upon beauty rests is nagyon jó.
  • Ben C
    http://www.youtube.com/watch?v=Ia07vSwRsKI&feature=user
  • mochee
    Ezek is nagyon jók, kivéve a Silversteint, az nagyon nem tetszik.
  • mochee
    Kösz, ismertem mindegyiket, csak nem tudtam hogy ez konkrétan az emocore.
    Mindegyik nagyon ott van amúgy.
  • VRSDM
    hallgatok jópárat az általad említettekkből is, én spec a két kedvencemet írtam le :)
  • sapkafej
    alesana az egyik legjobb
    underoath viszont... ee...

#2260:

ezeket hallgasd meg sztem ezek a legjobbak: Bless The Fall, Airway, Before Their Eyes, A Vain Attempt (nagyon homi:)), Silverstein
    escape the fate is nagyon jó

és hogy egy korábbi hozzászólásomat kiegészítsem, egy emo zenekar, ami kicsit sem emo-core: You Me At Six
  • VRSDM
    emocore
    meg ezits hallgasd meg ezis az

ez példa. a két kedvencem a témából :]
  • mochee
    Szevasztok!
    Én nem vagyok emo meg semmi, pusztán zeneileg érdekelne hogy az emocore az micsoda? Én főként hardcore és metalcore zenéket hallgatok amúgy, azokkal tisztában vagyok. Esetleg az emocore amikor pl az Aiden-ben háttérben lényegesebben halkabb "ordítás" van mint az éneklés?

Amúgy kinézetre bejön az emo, ezek az arcok a bannerben stílusosan néznek ki. A zenék közül sok nagyon szar van, de az MCR, Aiden, Escape the fate, Senses Fail(...stb) kurva jók.
  • bens
    - nem osztottam az emo-t, a divatból életképtelen fiatalokat max (az h az emo is ide tatozik tény)
    - ismerem a stílusokat, 3 együttesben voltam gitáros, volt alkalmam találkozni is valamennyivel
    - mivan?
  • Zizou5
    akkor mar ertem miert osztod az emo stilust, mer mas stilusokat, regebbrol kb nem is ismersz. elosszor soprogess othon aztan gyere at cicafiu. -.-
  • bens
    nem emlekezek
  • Zizou5
    emlekezel meg a ferfiak bor feszes ruhaba meg 20centis emelt cipobe gondor hajjal lany hangal? csak annyi hogy az mennyivel volt jobb mint ez?
  • Rise Against
    "az egoista embereknél."
    sry.
  • Rise Against
    Szerintem inkább csoda, hogy egy olyan fiatal aki mindig mindent leszart, megváltozott, és egyáltalán jutott valahova. ehhez erő kell, ebbe jó belegondolni. Remélem, egyszer én is megváltozom. És jobban becsülöm az ilyen embereket, mint az öltönyös konzervatív úriembereket, akiknek ilyesmi előítéleteik vannak. Előbbieknek van még esélye, utóbbiak seggfejek maradnak.
    És én azt mondom, hogy nincs rosszabb az egoista embereknek. Jobban tűröm, ha valaki sajnáltatja magát mellettem, őket legalább meg lehet vígasztalni. De ha valaki el van szállva magától, azon nem lehet segíteni. Igaz, persze, jól érzi magát a bőrében. Más kérdés, mennyire bassza fel a külvilág agyát.
  • martin25
    Szerintem durván általánosítasz. Konkrétan durva kamaszkorom volt, éltem rendesen, de ennek ellenére az is benne van, hogy mennyire akarsz egy diplomát, vagy mennyire fontosak az elérendő céljaid. És nahát nem lettem pénztáros:)
  • bens
    ez ok, de most arról volt szó h valaki úgy tölti le fiatalkorát, h aztán 40 éves korában annyira viszi, h eladó egy plus-ban.
  • light00
    Nos, nekem az általad mondott és a "Cat-féle alternatíva" tökre egyszerre megvan. Suliba tanulgatok, elvagyok, jófiúskodom, de keltem már fel úgy, hogy a délelőttöm arra ment rá, hogy kitaláljam hogy jutok olyan helyre, amit ismerek. Jó, nem is vagyok rá büszke, ez tény, de attól még hogy van valakinek tetkója, vagy sulis létére részegen támolyog, vagy netán a plusban eladó, még nem retardált jómunkásember szintű vesztes.
  • bens
    hát erről van szó. rohattul nem kell belemenni a szélsőségekbe. szépen végezzel el a csórikám a sulit, sportolon vagy tanuljon meg valami értelmes dolgot, bulizni meg akkor menjen, ha van rá emellett ideje. ellenkező esetben ott köt ki, amit Cat is mondott.
  • bens
    érdekes hogy az idő előrehaladtával egyre idiótább a divat. régen még nagyjából kultúrált volt a szórakozás, aztán jöttek a punkok stb... most meg már az a divat ha valaki életképtelen, kinézetben és viselkedésben egyaránt. most már az a menő ha valaki ilyen törékeny virágszál fiú létére. nekem tök mindegy hogy emo vagy sem, pl a bannerben látható srácokat szívesen beadnám 1-2 évre katonai, vagy legalábbis valami sport tagozatos suliba. talán valamennyire emberré formálódnának.
  • light00
    ez meg a ló másik oldala. Jó sorolni a nem mindennapi szélsőségeket.
  • bens
    ezzel csak az a baj, hogy rohattul nem nyújt élvezetet szarrá tetovánltatni magad és szétkúratni. pl marha jó érzés lehet egy 18 éves lánynak amior felkel reggel másnaposan egy putriban, kimászik a részeg fiú alól akit nem is ismer és nem találja a bugyiját... nem hiszem el hogy ez jelentené az élet élvezetét. szerintem ez szimplán abból fakad, hogy csökkent iq-val rendelkező idióta valaki.
  • sapkafej
    emlékszem, pár hónapja még azt mondtad, hogy emo vagy
  • sapkafej
    abból h egy zene emo, nem következik, hogy core
  • VRSDM
    emo -> emocore :)
  • Zizou5
    emo=hardcore? teso elvagy tevedve.
  • light00
    Mármint úgy gondoltam, hogy tök jó hogy gazdag vagyok, sokra vittem meg minden, de egész nap gályázhatok érte. Meg sem éri.
  • light00
    Inkább a mostani 10 évet élvezem, mint későbbit. Mit akarsz 70 évesen élvezni az életben? Örülsz hogy élsz. Legalább boldog volt és azt csinálta amit szeretett. Én speciel nem egy unalmas "egész nap a fotelben ülök, és a titkárnőm meg a jobb tenyerem a legjobb dolog az életemben" ember akarok lenni.
  • Cat #2240
    most voltam egy közértben bevásárolni. Két pénztárosnő volt, az egyik retardált (szó szerint), a másik szét volt tetoválva, kilogott a nyakánál és mivel rövidujju köpeny volt rajta, az ujjánál. Nem volt öreg, kb. 25-30 éves lehetett, szemüveges, barna haju, duci. Sorbanállás közben gondolkodtam rajta, hogy 10 évvel ezelőtt biztos kemény rockercsaj lehetett, akit végigdugott a fél banda, menő volt a tetoválásaival, most meg itt huzigálja a wesselényi utcai plusban az árukat a leolvasó előtt. Lázadás után idáig jutott :)
  • Ben C
    ennyi baromságot egybe ritkán olvasni.
  • martin25
    Minden kamasz az. Ez nem baj szerintem, hanem természetes. Dúlnak bennük az érzelmi viharok, s valahol le is kell vezetniük. Nem akarok 'szentfazékoskodni', nehogy félreérts, csak megértem őket és ennyi.
  • mesteruur
    .....ez a baj... nagyon befolyásolhatóak...
  • mesteruur
    "és nincs örökké világfájdalmam" pfffffffffffff

jobban tudtok élni mint mások?????? és mégis mivel adtok többet az életnek???? egy pár homokos kis senkiházival?????

Egy fickó elmegy AIDS-szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért.
    - Uram, ön homoszexuális? - kérdi az orvos.
    - Igen, az vagyok...
    - Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt.
    Az ürge nagyon berezel:
    - Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság?
    A doki gondolkodik, majd így szól:
    - Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie: tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rohadt savanyú káposztát. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul.
    Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz:
    - Na, de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje?
    - Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge...
  • martin25
    De ők tinik, fogd már fel...Minden egyes új zene stílus, vagy változás így megy, az új dolgok ezzel járnak!!
    Hagy legyenek olyanok amilyenek szeretnének. De tényleg, mint régebben felütötte a fejét pl. a punk-rock s mit csináltak a fiatalok? Tarajosra állították a hajukat, összefírkálták a gatyájukat, minél szakadtabb ruhákba jártak annál jobb...stb.
    MOST éljék ki magukat, én ezt mondom.
  • mesteruur
    "Jó módjukban nem tudnak mit csinálni, keress már 1 szegény családból származó EMO-t , szerinted lenne annak pénze erre a sok faszságra,ha ezeknek is melózni kell majd annó nefélj csakúgy hajingálja majd ki a pirszinget az orrából, meg a normálisan fog kinézni, és egyből megváltozik az élet felfogása, főleg ha majd 2 gyerek ordít otthon neki."
  • mesteruur
    arra céloutam hogy homokos
  • martin25
    Nekem szimpik az emo fiúk és lányok. Valamilyen szinten lázadnak, s ez helyén van, a kamaszok mindig lázadnak, és igenis felvállalják ezt a stílust, a zenét az érzést.
  • RatBaG #2231
    "szimplán jobban élem meg a dolgokat mint mások"

az ilyen önámító baromságokat kéne elfelejtened, akkor talán nem néznének hülyének...
  • VRSDM
    a szűk nadrág az saját kézzel szűkített, mert nicsen tizen-x ezrem venni / darabját, így kb. a combfelétől kezdődött a szűkítés, értsd... a seggemen picit bő, aztán szűkül össze.

másrészt meg ne kérdezd miért, de sokkal jobb érzés bmx-ezni szűknadrágba. úgy könyebb a mozgás vagy nemtudom :] de jobb az bizony tény :)
    az meg megint más kérdés hogy tök állat jól néz ki ahogy szűnadrág feszül a lábra, aztán hirtelen egy bumszlinagy DC világít :D
  • G_ArchAngel #2229
    oké, egy ideig értelek - de a szűk nadrág mire jó?
    neked nem kell verseny közben légellenállást csökkentened!

téged nem zavar az a "valami a lábad között" és a szűk nadrág nem éppen romantikus kapcsolata?