3589
  • bazs0811
    erősen gyanúúúús....
  • htr93
    És ide az imósok írnak? és ti imósok vagytok?
  • mochee
    Ice Nine Kills-t hallgassátok meg! Kib@szott jó!
  • Ben C
    Melyik részét nem érted? :D
  • Sné Zsuzsa
    kosz...de ez hogy jon ide? :)
  • Sné Zsuzsa
    csak paraszti egyszeruseggel:

he? :)

vagy olyan kedvesen, mint Shrek1-ben a farkas (angol valtozatban):

what?

(tenyleg, ki latta angolul? sokkal jobb hangjuk van es sokkal poenosabbak :) )
  • nickiiii16
    hajrá orsey én nagy szurkolok neked h találj olyat, amelyik nem buzi. Mondjuk akad olyan aki hetero, de az, se lánynak, se fúnak nem kell... vajon miért?? :O :D
  • kakaoskalacs
  • Ben C
    *belefolyni.
  • Ben C
    És akkor mi van? :)

Én nem szeretek neten keresztül beelfolyni veszekedésekbe, de nem értem mi váltotta ki ezt belőle.. Bejön, elmondja h nem szereti az emot, elgépel valamit, megmosolyogják, erre elkezd személyeskedni. Nem sok értelme van.
  • light00
    szerencsétlen kicsit szociopata, az emohoz nincs sok köze -.-
  • VRSDM
    Zsuzsa jó nő.
  • Sné Zsuzsa
    francba, nem lehet latni hany eves vagy...

nyugi fiam...majd kitisztul minden ;)
  • Sné Zsuzsa
    tudtam, h be fogsz gurulni :D

nyugi haver, tuti 18 alatt vagy....megnezem...
  • kakaoskalacs
    "Az emo nem divat, nem életstílus, hanem egy szimbolikus eszköz."

ez némileg igaz
  • klikker
    hjaj vannak itt érdekes emberek :) http://aem.atw.hu olvasni..
  • bazs0811
    Jajjaj hááát ilyen vagy Zsuzsa....gondolom mekkora divatikon lehetsz...te teremted a divatot..te nem követsz semmit és senkit...mindenki téged...gilettel csak borotválkozni szoktam...az meg megy frankón szerencsére...mutert meg hagyd ki....
  • kakaoskalacs
    hát nemtom ezeket hol relytegetik -.-
  • Zizou5
    remelem teccik
  • kakaoskalacs
    (///.O)
  • Sné Zsuzsa
    :D
  • Sné Zsuzsa
    asszem magadra vetted

attol, h nem vagy okos sem eros...sot, nincs silusod, mert masokat kovetsz...sajnalom, nem akartam megserteni az erzekeny lelkivilagodat...anyadat kerd meg, h tegye el a gilette penget...

(de, ha megteszed, hosszaban vagd! ;) )

:P
  • macleod2005
    Az első feltevésed pontosan így van, csak aztán jött európába a tokio hotel billel és a hajával az élen valamint valaki gyökér aki kitalálta a szembefésült hajat... még aznap a teljes haveri kör vakarta ki a 2kg zselét a hajából.......
  • kakaoskalacs
    LoL
  • bazs0811
    Zsuzsa nem tudod hogy az EmO mit jelent? Megsúgom halkan :
    EmO = Erős meg Okos :D
  • bazs0811
    Okos vagyok és erős...de nem elég finoman irányító..de legalább okos...meg .erős...sőt okos is...
  • Haonwell
    Üdv mindeki,

1. Cats: Max. hasonlít a hajuk :D. De, nekem van egy olyan érzésem, hogy a japáok a rajzfilmhőseik haját próbálják utánnozni. :D
    2. The Beatles, hát épp az a baj, hogy nem névtelen stílus hanem azt mondják rá, hogy emo :S, meg lassan már mindenre.
    3. Zsuzsa, nem feltétlenül meleg vagy lányos miden emoboy^^. Biztos vagyok benne, hogy van emo-ban is olyan srác amilyet te keresel. Attól, hogy kifestjük magunkat vagy épp fura ruhakat veszünk fel, még nem vagyunk melegek.
  • Rise Against
    de azért arról sem szabad megfeledkezni, hogy egy férfinek okosnak és erősnek kell lennie.
  • bens
    "Egy ferfi eros, finoman iranyit, okos es eros"

és erős. na meg okos. és erős is... :P
  • Sné Zsuzsa
    Sztem az emosok (oltozkodesi stilusban is) szornyuek. Egy pasi legyen pasi es nem egy szerencsetlen, lelkibeteg, gyenge szar. Egy ferfi eros, finoman iranyit, okos es eros...ha kislany kell mellem, akkor majd szulok egyet...szornyuek, de tenyleg..
  • kakaoskalacs
    -.-
  • Zizou5
    na ezt azert nem mondnanam. igen megvan a vasalt haj, de ok ilyen fashion ruhakat hordanak persze szuket. western csizmat meg ilyeneket, nem mondanam hogy emo vilagfelfogasuk van... egyszeruen ez a divat ott, hogy legyunk buzik.
  • Cat #2277
    Minden japán alapból emo.

• bens
    ez sztem itt nem volt jó 5let
  • orsay
    sziasztok!
    én emo srácokkal szeretnék megismerkedni.18éves vagyok.esetleg valaki?:D
  • Garf
    ez korrekt szöveg volt. amugy mit értesz azon hogy éled a kis emo világod? no offense tényleg. engem meggyőztél most :D
  • VRSDM
    az emo nem homokos-nem vagdossa magát-nem látja szomorúan a világot

ez az egész egy felkapott téves kóreszme...
  • C7
    igaz ezt jelentette, de az asszem 10-20 éve jött be a divatba. de ha te valakit megkérdezel, aki emó hogy miből van az emó szó akkor egyből emotional. de az is ezt mondja, aki nem emó. a pózerek csinálták el? igazad van. de nem azt csináljuk, amit a tömeg, hanem csupán gyűlöljük azt amit eddig is gyűlöltünk volna ha láttuk volna. "akárminek nevezheed ezt a homokos vagyok és vagdosom magam mert nem értem a világot" stílust, én személy szerint gyűlölöm. lehet hogy nem emó, mert mást jelent, köszönö a felvilágosítást. de akkor ez a pózerkedés-vagdosás valami névtelen stílus marad. nem is baj, a névtelen dolgokat hamar elfelejtem.
  • Rise Against
    a Silverstein az nagyon jó, szeretem =)
    Hö, ahogy kerestem neten meghatározást arról, mi az emocore, és egy listára bukkantam emocore bandákról, rájöttem, hogy rohadt sokat ismerek és szeretek... anélkül, hogy eddig tudtam volna, hogy a kedvenceim nagyrészét emocore vagy milyen bandáknak tartják... szóval ez nekem új, hogy én ilyen emozenét hallgatok :p
  • mochee
    http://www.echotv.hu/video/index.php?akt_menu=10&media=798

rábukkantam erre a színvonalasnak aligha nevezhető kis "összeállításra", nézzétek meg, és valaki pls mondja meg melyik együttes játssza a számot a végén? (ami egy pár másodpercre kihangosodik)