Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
az anti fitness clubnak talán lesz jövõje, várok még 5 évet aztán újra lecsekkolom õket -.-
www.myspace.com/antifitnessclub magyarországg mondhatjuk képviselõ zenekarai. No thanx pedig nemaz
Alah Alik Ya Sidi!
-pók mászik egy emo-n?
-pokemon.
jo zenét persze kinek mia jo -.- én nem szolom le nehogy megsértsem más emberek zenei izlését 😄 halgass amit akarsz csak Nothankx-et ne o.O<#ejnye1>#ejnye1>
Én szeretem nagyon a No Thanx-et, szerintem jó zenét játszanak.
és persze ostoba spammer vagyok
Továbbá az itt elhangzó gondolatokat sem vagyok képes felfogni. "fos mert népszerû, fasza mert csak én hallgatom"? Hát kérem, attól mert egy banda évek múltán egyre szélesedõ körnek játszik, még tehetséges marad. Sem a zenei érzéküket, sem az emberségüket sem vesztik el, egyszerûen csak átalakulnak. Ezt vagy a pénz, vagy egyfajta jellemfejlõdés hajtja, lényegtelen, mi úgysem láthatjuk át. A lényeg, hogy változnak, és ez valakinek tetszik, valaki megemészti, mások elítélik; a három tábor közül mindenkinek igaza van, mert ez teljesen egyénfüggõ, éppezért nem kell rajta összekapni.
@feamatar: totál osztom, Cynic meg ahhh. veil of mayaa
@sapkafej: nevezhetsz annak.
Nade off vége, ez a topik egy kiskedves társadalmi szubkultúra véleményezésére jött létre és kicsit eltértünk.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
amúgy már most kezd lemenni a no thanx dolog, nemis hallottam róla pár hónapja ezidáig. ennyik voltak..
hallottatok már róla???
http://www.turistaosztaly.hu/
urban ninja
kétlem h pengével edzene xD
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Nos érdekes nézeteket vallotok, most voltam animeconon, és 2000 emberböl na lássuk csak...hm..hm...egy emosat sem láttam, szal szvsz elég hülye azonositása az emonak mint animebuzi.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Egyébként az anime és az emo kapcsolata szerintem is szoros. De pl. a "minden japán emo" tételhez mit szólnátok?