3589
-
Fbn Lx #2349 love metal :DD az mi?
Green Day: pop.
Underoath: pop.
BFMV: metál.
F.O.B.: kurvanagy pop.
MCR: kurvanagy pop 2. -
#2348 "emo" = MO = Magyarország...
ejj ezis tőlünk ered... :] -
Ben C #2347 Rendben főnökasszony -
Haonwell #2346 ááá pedig tök jó táblázatban megcsináltam :S, bocsi, hogy így rakta össze.:s -
Haonwell #2345 személyek 1 2 3 4 5
Bandák
Green Day; punk/rock punk/rock punk punk punk
Underoath emo punk emo emo emo
*BFMV emo love metal emo punk emo
F.O.B. emo emo/ pop-punk emo ők meg nem tudták
MCR emo emo emo punk nem tudta
* Bullet for My Valentine
A hatodik meg mindenre azt mondta, hogy szerinte emo xD. Érdekes amugy, hogy amire ezek az emberek nem tudták, hogy milyen stílusú arra rögtön rávágták, hogy emo. Meg még akartam kérdezni a Panic! at the Disco-t, meg az Alesana-t is. De, pld a P!ATD-t csak a 2-esnek jelölt személy ismerte, a többi meg csak egy vagy még annyi számukat se hallotta, Alesana-t meg senki se ismerte. Ezzel amugy csak azt akartam bebizonyítani, hogy most minden feketébe öltözött bandát leemoznak. Jah meg, hogy nem az eggyüttes zenéjéről ítélik meg őket, hanem az öltözködéséről. -
#2344 azért szar a pankos példa, mert ez így terjedt el a nyelvben, + a punk nem csak egy zenei stílus
ezt az emocore vagyok dolgot meg csak te találtad ki, hogy elkerüld azt, h bevalld: emo vagy
ne érts félre, tőlem annyi hülyeséget találsz ki magadra, amennyit akarsz. csak megjegyeztem!
-
Haonwell #2343 Nem baj én szoktam használni :D. Jah a punkos példa nem tudom miért hülyeség :S, nah mind1, de értettétek a szöveget amit írtam szóval annyira csak nem volt érthetetlen :).
Jahj amugy felmérést végeztem :). A felmérés lényege az volt, hogy felírtam 5 bandát magamnak és megkérdeztem6 embert(10-et akartam csak egy csomó órám elmaradt), hogy szerintük milyen stílusban játszanak. Fel is írtam, nah az eredmény a köv. kommenten.
-
Fbn Lx #2342 Na, hát ez az. Nekem pont ez a bajom. pont ez! :DD
valahogy fizikailag szeretnék túllépni a magaslány szinten :p -
#2341 Najó, csak azért csajban más a magasság, ott ha kiemelkedően magas vagy, az már elég gáz a pasiknak :D
Mert ugye inkább a lány legyen alacsonyabb, és ő minél magasabb, annál jobban fogy a potenciális esélyesek száma. (Ja és ma megmértek, kiderült hogy 178 vagyok 176 helyett. Mintha sokat számítana :D)
(Erre lenne egy jó kis idézet, de kellemetlenségek elkerülése végett inkább be nem szúrom :D) -
#2340 aham...es most akkor mi van?
meg mindig nem ertewm a lenyeget :)
mind1, ne magyarazd meg
:) -
#2339 figy...en imadom, ha vki magas! ;) -
#2338 a 175 az alacsony???
en is annyi vagyok...csak csaj...es ez altalaban mar nagyon magas :D -
#2337 punkcore
(pedig sztem pont jó példa :P) -
#2336 az oké, ha azt mondod, hogy emo vagy, de azt, hogy "emocore vagyok", biztos nem használja senki
nem gáz hogy emo vagy, nem kell ilyen belemagyarázásokba belemenni, hogy ne kelljen ezt kimondani. emo vagy azt kész.
a punkos példa pedig hülyeség :P
-
Haonwell #2335 üdv mindneki,
1.-.- nem azért írtam le, hogy alacsonyabb vagyok, mert ennek bármi köze is lenne ahhoz, hogy emo lettem, csak marhára fáradt voltam és kihagytam egy-két odaillő mondatot, ezért én kérek bocsánatot, tehát nem azért írtam. Hogy nézne már ki, ha minden alacsony ember emo lenne xD?
2. sapkafej. Úgy értem azt a zenét hallgatom és azt a stílust követem. Egyébként így használják ;) mondok egy példát: punkok. -Például ott egy punk.- Akkor most nekik miért "nem tudod megállni", hogy be ne szólj? Most én is elkezdhetném kiforgatni a másik kommentjeit, de az elég gyerekes lenne.
3. Tehát mégegyszer nincs semmi magasságbajom :D. Csak kimaradt egy kis rész + a kötözködős résznél még jó kiegészítés. Egy 2 méter széles, kigyúrt állatnak biztos nem szóltak volna be így :).
4. amugy ennek sok kommentnek a lényege az lett volna, hogy az emo nem a szomorúságot jelenti, mégcsak nem is az érfelvágást, csak egy stílus aminek ugyanúgy van kultúrája, bevett szokásai, meg szélsőségei is(kicsit sok is), meg nem is igazán az öltözködés mutatja meg, inkább a zenei ízlés azt, hogy emo-e vagy sem.
5. Meghát, mindenki szabadon választja meg mit követ, csak ha már lövet valamit akkor azt tisztán tegye, tehát ne legyen divatmajom. Meg döntsön szabadon, éljen ahogy akar, amíg nem sért ezzel másokat. Tehát ha láttok egy érvagdosós tini kölyköt aki úgy néz ki mint egy emo. Akkor először kérdezzetek rá valakitől, hogy van-e rá oka, hogy azt tegye és ha nincs akkor ugassátok le nyugodtan :D. De, ha lehet ne azt mondjátok rá, hogy "emós", hanem hívjátok nyugodtan pózernek. -
mochee #2334 én is 175 vagyok és még sosem éreztem kicsinak magam. -
#2333 merrt ebbök következik :D aki 180cm feletti az mmár EMO -
Fbn Lx #2332 fú, 10 centi hirtelen úgy feldobna, hogy legalább két hónapig nem lehetne tudni, mi bajom van :D
#2331 : hát, én sajnos nem érzem azt, hogy a legtöbb emberrel egymagas vagyok. Negyedikesként azt vettem észre, hogy a másodikosok kb. 80 százaléka mgasabb nálam. Lehet, h csak az én környezetemben, iskolámban van ennyi magas ember... de biztos, hogy manapság az átlag már 180nál kezdődik. Na, de ez már off :p -
#2331 Nem tudom hova ez a magasságbaj. Én sem vagyok egy legendás óriás (176), de nincs semmi bajom vele. A legtöbb emberrel egymagas vagyok, a többi meg mit érdekeljen. Ő fejeli meg az utcatáblát, nem én :D
Nem rágni kell magad, hanem az adottságaidat kihasználni. Ennyi. Engem is zavart régen, osztályban állandóan legkisebb voltam, de pl általános osztályom legtöbb tagjával egymagas, vagy magasabb vagyok. De ez van, nem kell magasugrónak menni, se kosarasnak :P (habár utóbbiban sokak szerint elég táp vagyok) -
#2330 15 évesen vagyok 183cm ... én meg tul magasnak érzem magam :S adok 20cm lábat :DD -
Fbn Lx #2329 aham, kisebbségi komplexus is játszik.
Én is elég kicsi vagyok, nagyjából ez a legnagyobb bajom az életben :p 17 vagyok, és 175. Na, de azért nem lettem miatta emo -.- Egyszerűen csak olyan szinten szar, hogy kisgyermekkori ismerőseim közül többen, akik a vállamig értek régen, elnőttek mellettem, hogy mostanában ha bemegyek valahova, vagy megismerek pár embert, az első mindig az amit jól megfigyelek: ki mennyire magas :D
Szal átérzem a bajodat. számomra, mint megjelenésbeli tulajdonság, a magasság a legnyomatékosabb. És pont ez nincs meg bennem, ami ellen egyébként tenni sem tudok. Na, hát ez van :p -
Ben C #2328 számból vetted ki a szót. -
#2327 "egyébként szentem senkit se érdekel, de én sem a divat miatt lettem emocore"
úú én nem bírom ki mostmár hogy ne szóljak. mi az h te emocore vagy? ez egy vicc.
én punkrock vagyok. de van egy barátom, aki heavy metal. -
Haonwell #2326 Üdv all,
1. bazs; xD szegény
2. macleod szentem azok valami goth-féleségek lehettek vagy nemis tudom, de pap csuha? xD de állat.....nah látjátok az emocore-nál is valahogy így lehetett..."érvágás de állat", de közben nem is tudták, hogy valószínűleg a személynek szörnyű élete lehet és csak még képtelen volt rá tényleg megtenni(vagy később meg is tette)ők meg csak úgy lemajmolták, mindne mást figyelmenkívül hagyva.
3. egyébként szentem senkit se érdekel, de én sem a divat miatt lettem emocore. egyrészt egy ideig utáltam, de igazából nem is volt rá okom, mert nemis ismertük..csak beszélgettünk róla az iskolában és elég durva dolgokat mondtak össze róla. De így rájöttem, hogy csak azért nem szerettem, mert mentem a tömeg után és hát a tudatlanság nagy hatalom, mert követjük. Utánna néztem és először annyira ellentmondáos dolgokat találtam, aztán elkezdtem hallgatni mindenféle emocore-nak címkézett zenéket. Meg angol oldalakon olvasgattam. És végül összeállt a kép. Aztán így semleges lett az emocore számomra nem bántottam, de nem is nyúltam, hozzá. Azt tudni kell, hogy koromhoz képest elég alacsony vagyok és nem sportember. Aztán valahogy egy-két dolog (naggyából az egész életem :D)xarul alakult és hát elkezdtem eléggé szomorkás zenéket hallgatni, aztán egy kis harmadik-generációs emo-t is ala F.O.B ami ilyen nemis tudom hybrid emo/pop-punk :D és talán az javított kicsit a kedvemen. Utánna már nagyon megszerettem a stílust. Egyébként amikor a többiek megtudták, hogy emocore lettem akkor rájöttem kik az igazi barátok.... Amugy nállam is megy ez a hátam mögött összesúgnak, meg a belémkötősdi...de igazából ez is csak azt erősíti bennem, hogy mekkora egy féreg faj ez az ember, mert hát amikor egy sík részeg, marijuana szagú 17 éves fél-cigány elém áll(persze kigyúrt, akkora vállakkal,hogy a folyosón nem fér el), hogy: -"Nah, mivan emós kutya?" a póló persze fordítva volt rajta de nem gond.... -
#2325 lal :DD -
bazs0811 #2324 Én sem vok emo..csak nekem is kicsit szemebe lóg a hajam...és mást sem hallok a hátam mögött csak " nézmáá" meg sorolhatnám...egyszer a törzshelyemen kötött belém egy srác hogy "buzi-e vagy meg hasonló"...szegényt a végén sajnáltam..azóta nemnagyon láttam ott....:D -
#2323 hol lehet papcsuhát venni?? hol hol hol?? -
#2322 Nem tudom mi a jó ebbe a beszólogatásba, lehet hogy akinek beszólsz, nem is emo csak úgy néz ki. Koliba is van egy srác, fekete szembefésült haj, szakadt farmer, ráadásul még fekete cigit is szív(ami mondjuk ize is van és énis olyat vennék ha nem sajnálnám érte az 1300ft ot, nameg ha dohányoznék :D). És ő nem emo, pedig naponta többször is beszólnak neki (80%ban poénból) hogy emo. Még fel is háborodik, hogy ő nem emo.
Öltozködéshez még annyit hogy ez mindenkinek szíve joga, ahhogy ő jól érzi magát.
Múltkor láttam egy srácot meg egy csaj, mindkettő csont feketébe, 10 kiló lánc, és a poén, mindkettőn fekete pap-csuha .
Reakciók: anyááád- dedúúúrva- pap-csuhát vajon hol vett?
(valószínű azért csinálják, hogy megnézzék őket és megbotránkozzanak az emberek) -
bazs0811 #2321 Ez is csak az emberi butaságot bizonyítja ami manapság hatalmas méreteket ölt...nah meg a média..mindenből pénzt csinálni...így van ahogy mondod szerintem is. Ez olyan hogy mindig is voltak homokos emberek..az ókortól a középkoron át a mai napig..csak nem kaptak ekkora figyelmet.Ma már az is divat...sőt elmegyek buliba és a homi meglepődik hogy csajhoz megyek, a csaj meglepődik hogy pasi létemre hozzá megyek oda...én meg meglepődök hogy a csaj leszbi..:D:D:D:D ( nah kisarkított picit...)
Metalcore zenékre is rámondják egyből hogy emocore mert hasonló...de a mai zenevilágban egyedi zenét csinálni, ami nem hasonlít semmihez és egyedi szöveget írni szinte lehetetlen...
Mondjuk az meg érdekes hogy nekem aki emo ismerősöm sosem fikáz másokat ...egy nagy állat punknak nem szólsz be az utcán hogy "buzi punk" mert felkap egy sörösüveget vagy láncot és szétveri a fejed...de egy emonak bemernek mert tudják hogy úgyse fog leállni balhézni... -
Haonwell #2320 Sírás.... az valahogy másként történhetett. Tegyük fel, hogy volt egy srác akinek nagyon rossz élete volt. Hallott egy emocore számot ami nagyon megfogta és elkezdett emo-t hallgatni, jobb nem lett neki semmivel se, de úgy érezte ez a zene neki szól. Aztán megismerte teljesen az emo-t a gyorsabb és lassabb számokat egyaránt. Öltözködésileg is követni kezdte a stílust, és így teljesen azzá is vált. Aztán egyszer jött egy időszak amikor még nehezebbé vált az élete pld: meghalt valamelyik rokona. És hát eljutott valakihez egy olyan szóbeszéd, hogy ez a srác néha magányában sír. Hűh, hirtelen a srác akkora figyelmet kap, de egyben mégnagyobb megvetést is másoktól. Szóval néhányan úgy ondolják, hogy ez a lányoknak tetszik és uppsz máris van egy bölcsödényi síró pózer akiknek megint semmi okuk rá..
Ugyanez a srác megpróbálkozik az öngyilkossággal, milyen véletlen, hogy pont az érfelvágásra gondolok ez alatt... Mégis próbálja tegyük fel, hogy sikerül és megöli magát, ezzel figyelmet kelt a környezetében, egy időre minenki rá figyel... "hűha, az emósok megölik magukat...blahblahblah" dőlt a hülyeség és végül az lett belőle, hogy a sok pózer akiknek tényleg nincs problémájuk vagy maguknak csinálják, divatból vagdossák magukat. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem emo-nak öltzöve tennék, meg mondjuk okkal és nem divatból. Egyébként ezek csak nehezítik azoknak a dolgát akiknek sajnos van is rá okuk, azokat most emiatt kigúnyolják, és méginkább kitaszítják. Á bocsi egy kicsit hosszúak lettek már megint :). -
Haonwell #2319 áá rosszul írtam a villanykörtéset xD.
Amugy az érfelvágásról meg a sírásról szeretnék annyit írni, hogy van ugyebár maga a zene, ami egyébként hardcore punk. És lényegében a politikai nézetek és a háborúk meg a piálás helyett inkább az érzelmekre koncentrált. PLd: dühre, dühre, dühre vagy a dühre. Aztán ez átalakult és az emocore bandák elkezdtek a reménytelen szerelemről számokat írni, meg a kirekesztettségről. Nah most az a dal ami egy reménytelen szerelmesről szól valszeg hamarabb fogja meg egy reménytelen szerelmes szívét, mint másnak. Vagy az a dal ami arról szól, hogy kiközösítettek valakit hamarabb ragadja, meg a depresszióban szenvedőket :). Aztán lassan kialakult az új hallgató réteg, és egyben megváltozott az emocore is. Aztán zsuppsz ugyanúgy, ahogy minden más stílusnál is itt is kialakult egy viselkedés és öltözködés kultúra(egyébként sokat átvett más stílusokból)Az emberek meg általában kimutatják az érzelmeiket így egyszer-kétszer előfordulhatott héhány komorabb, szomorúbb kép ami aztán felkrült a netre: íme most a neten kitudja hány millióan csinálnak szomorú képeket magukról....az is előfordulhatott, hogy egy-két emo megölte magát méghozzá érfelvágással, vagy inkább csak megpróbálta. Esetleg ez is csak egy átvett dolog egy hasonló stílusból, mármint az érvagdosás. Erről is felkerülhetett egy kép és most ebből is rengeteg van a neten, persze oanok csinálják most akiknek semmi bajuk. -
Haonwell #2318 Üdv mindenkinek!
1.htr93 emok is írnak és nem emok is. Valszeg nem, azért szidják néhányan(nem mindenki!!! mielőtt valaki felcsattanna)a stílust, mert ők is azok. xD
2. ÁÁ Zsuzsa a Shrek 2 is nagyon állati angolul. Nagy kár, hogy rengeteg poént nem tudtak átrakni magyarba, és általában azért, mert magyarul nem lett volna vicces.
3. A szembe lógó haj bevallom fogalmam sincs honnan jött, de erősen kétlem, hogy Bill-től :D. A korai emocore bandáknál nem volt jellemző, szóval nem igazán tudom. Most a hajam röviden és tömören: nem fekete!(ugyanis nem is muszály feketének lennie ez csak egy téves elképzelés) hátul ritkított és borzolt elől pedig lesimított.
4. nickiiii16 én is hetero vagyok és van barátnőm ;). Valószínűleg minden heteroszexuális emo-t ismersz és mindeggyikről tudod, hogy nem kell senkinek. :)
5. Aki vagdossa magát az (a) komolyan sújos problémái vannak, tehát van rá oka...rendben ezt megértem, (b) van aki csak divatból csinálja...nah azoktól két dolgot kérek az egyik, hogy ahogy Zsuzsa is írta hosszan, a másik meg, hogy mindezt ne emo-nak öltözve, mert a sok pózer már így is túl sok kárt csinált a stílusban. Tegnap például eggyik ismerősöm egy baromira idióta emo-t fikázó viccet mondott el nekünk. Valahohy nem láttam az összefüggést az emo-k és a sírva villanykörtecsreélés között. -
Ben C #2317 #2280-ban : "Egy ferfi eros, finoman iranyit, okos es eros"
ez lett megmosolyogva #2281 #2282 #2284 és #2285ben. -
#2316 mi lett elgepelve es mi lett megmosolyogva
-
#2315 LoáááL
-
#2314 kamu -
#2313 Fúh, olvasd el az állítólagos legjobb barátjának az oldalát. "20 éves vagyok, most fogom elvégezni az általánost..." -
#2312 ez azért üt
"A példaképem Harry Potter!
Nagyon szeretem Harrypottert!
Csináltam egy klubot is "Harry Potter Emo varázslók klub". -
#2311 ide imok is irnak meg nemimok is -.- -
Abruzzi #2310 Hát még ha le is rí h kamu (sztem) azér jót röhögtem :D
http://privi.hu/xxxjacintxyz
(nekem cak internet explorerrel nyitotta meg)