3589
-
eLiXir #2429 nincs olyan h emo>S<
ua mint rockeres rapperes... -
Ben C #2428 amúgy poprockot akartam írni. ha ebbe is belekötsz, akkor midnegy :D De nemtudom hogy pl abban a másik nemzedék, v újabb nemzedék c. számukban zeneileg, vagy szövegileg mi emós van :) többet meg nem ismerek tőlük. -
#2427 Vannak szerintem :D (///.O) -
eLiXir #2426 van itt egyaltalan emo vagy csak a fikazos videok mennek meg a nyomottak irnak itt? :xc -
#2425 jaj taníts má mester
sztem meg FASSÁG
-
#2424 loal
"koporsó emo, koponya emo, ultra pengés emo, láncfűrészes emo"
ez kamu ^^ -
Ben C #2423 pedig így van. -
anadrex #2422 Jólvan ám. A viccemre senki nem reagált semmit. Mindjárt felvágom az ereimet. Amúgy az emónak is vannak vállfajai hotdogon olvastam egy commentbe azthiszem: "koporsó emo, koponya emo, ultra pengés emo, láncfűrészes emo" én jót röhögtem rajta :) -
#2421 te meg mindig azt hiszed h megmondod a frankót. pedig... -
#2420 "a No Thanx nem emo hanem egy elég igénytelen punkrock zenekar..."
de szar bazzeg :D -
Haonwell #2419 Jó mondjuk a rapper az hülye példa volt, mert tényleg azon belül vannak még alstílusok is. Az öktözködés az minden stílusban arra való, hogy kifejezzük magunkat. Azé' ez a "ímó hajam, a tetejében egy vörös tarajjal, letolhatnám a gatyát a térdemig és X-steppel szállnék le a villamosról." ez már durva lenne :D.
De, az emo-nál azért lenne fontos, hogy egy emo emocore-t hallgasson, mert pont ennek hiánya miatt lett félreértve a stílus. Mert, vagdossák magukat, meg sírnak reggeltől estig. De, többségük azt hiszi, hogy ha már valami "érzelmes" az már emo. Meghát nem is az a lényeg minek mondod magad, hanem az a fontos, hogy hogyan élsz, és ha ezt nézzük akkor az érfelvagdosás közel sem emo, ahogy az oknélküli sírás sem. -
Haonwell #2418 Üdv mindenki,
Igen, igen egyébként van igazság abban is amit Ben és Fbn mond, meg mabbak is lehet igaza csak, most valahogy nem áll össze, mit akartál mondani :D bocs de már az agyam lemerült ehhez :D.
Igen, Ben tényleg kúrvára tág fogalom az emo, de az, hogy letagadják annak szerintem régen az volt az oka, hogy maga a stílus első jelentős képviselője is letagadta, hogy újfajta muzsikát állított elő. Dehát, erre csak annyit mondanék, hogy Colombus abban a tudatban halt, hogy Indiába jutott el. A másik meg talán az lehet, hogy a most csodálatosan divatossá vált az érfelvágás :S(erről már írtam), szóval szerintem valószínűleg ezért természetesen az emo zenekarokat okolnák. Márpedig gondolom senki se szereti ha olyat kennek rá amihez semmi köze.
Ami még oka lehet a tagadásnak az az, hogy a zene folyamatosan fejlődik és változik. Így van ez az emo-val is, mert hát pld: 1990 után már olyan túl sok Rites of Spring-hez hasonló emo bandát nem hallottál játszani, mert a legtöbb emo banda stílust váltott. A megmaradtak, pedig hangzást: végülis ekkor került elő igazából a melankólikus hangzás, a halálvággyal meg a plato-i szerelemmel kapcsolatos szövegvilág.
Szóval nehéz meghatározni egy olyan műfajt/ stílust amiről azt se tudják létezik-e még :D. -
anadrex #2417 - Kérsz egy Tokio Hoteles rágót?
- No Thanx -
#2416 (Attól, hogy valaki rappet hallgat nem lesz rapper, rapper az, aki csinálja a zenét. Aki úgy öltözködik az követi a stílust, de nem rapper. - sry folytassátok csak :-D) -
Fbn Lx #2415 Tévedés, hogy a zene puszta hallgatása azzá tesz, amivé lenni szeretnél.
Minden stílusnak vannak sajátosságai, elvei, nézetei. Ha követed, akkor oda tartozol.
Pl. van olyan punk, aki soha punk zenét nem hallgatott. Mégis punk, mert a stílust fedik a nézetei. Sőt, talán ő maga sem tudja.
Nem az a repper, aki letolt gatyával meg baseballsapkával mászkál. Az is tévedés, hogy az a repper, aki eminemet meg dzséjzít hallgat.
Az a repper, aki - akkor is, ha csak underground - beáll a mikrofon mögé, és hangot ad az agymenésének, rímeket farag belőle.
Ha igaz lenne, hogy: ha én olyan zenét hallgatok -> oda tartozok, akkor egyszerre lehetne ímó hajam, a tetejében egy vörös tarajjal, letolhatnám a gatyát a térdemig és X-steppel szállnék le a villamosról.
Az vagy, ahová a szíved húz, nem az ízlésed. -
anadrex #2414 Ben C teljes mértékben egyetértek -
Ben C #2413 csak az a különbség h az emo stilusnal az öltözködés a legszignifikánsabb "szeparációs" tényező.. tehát a rapper öltözködési stilusnak van közös metszete a deszkás, bringás, és még pár underground stilussal, de a legmeghatározóbb a zene. egy rapper rapet hallgat.
ámbár, nagyon nehéz olyan zenét találni ami kimondottan, rajongók, kritikusokés maga az együttes által kinyilatkoztatva is emo. ha megfigyeled, az összes banda amit próbálnak beletuszkolni ebbe a skatulyába megtagadja ezt a jelzőt, amire pedig a laikus azt mondja, az nagyon nem az. Tehát szerintem a No Thanx nem emo hanem egy elég igénytelen punkrock zenekar...
Ezért nem a zene teszi az emot.
Már sokszor terveztem irni arról hogy az egész emo kurvára képlékeny, kézzelfoghatatlan, és szerintem egy óriási axióma, de sose volt kedvem.
most sincs. -
Haonwell #2412 bocsi nem lóg, hanem lógó. -
Haonwell #2411 Nigtwish, miért miket hallgatsz? Amugy szerintem a zene teszi az emo-t emo-vá. A rappert se az teszi rapper-ré, hogy baseball sapkát, meg lóg farmert hord, hanem az amit hallgat. Az öltözködés az már csak ilyen plusz. -
#2410 -
Ben C #2409 te fényképészek gyöngye -
#2408 :))
L0L :D -
anadrex #2407 hehe én is lassan elakarok menni :D de nemtom tudok 1 jo fodrászt de az mindig ilyen cyberpunk os sérokat vág :D -
#2406 szarul 80-as évekbeli fejem lett loal :D -
#2405 képt. -
#2404 :D ma mentem el fodraszhoz amugy :D (3.5 év utan rászántam magam ):)) -
#2403 Csodás! Holnap mek, és megcsináltatom a hajamat ! -_- -
#2402 az vagy esélyed sincs a menekülésre emo leszel és kész be emonizálunk -.- teleszel az uj társadalom alappillére -
#2401 Valameik aztmondta a zene teszi az emot...
Én nagyon sok 30STM-et, meg ien "emo" zenét hallgatok. Akkorénemovatyok?! -
bazs0811 #2400 Értelmetlen...vagy nemtudom..számomra az... -
anadrex #2399 nem valami nagy itt az élet :S az a videó meg tényleg érdekes de azok kivül vicceset se sokat láttam benne meg semmitse :S -
#2398 : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd -
#2397 Érdekes video
E is for emotional, ruins everybody's day.
M is for miserable people!
O is for on the dark side, cus we have some fresh cookies. (COOKIES) -
#2396 nézz körbe space-n találsz elég friszkót. -
#2395 hát csak lilát ne X.X Az szörnyű tud lenni :D
De a vörös az jó. -
Fbn Lx #2394 Majd festess bele egy vörös, vagy akár rózsaszín tincset :D én azt imádom, mondjuk nemtom mások hogy vannak vele :p -
#2393 Hát neked kell tudnod mi tetszik neked :D
Vagy inkább mi áll jól. Mert lehet hogy a másikon baró a séró, de hozzád állatira nem illik.
Ha van konkrét ötleted, egyértelmű, vidd el a képet és fodrász megcsinálja. Vagy majd közösben kitaláljátok, hogy mi lenne a legjobb. -
riccy #2392 hali! én szombaton mék fodrászhoz. Szerintetek egy emo csajnak milyen haj áll a legjobban? M most elég hosszú a hajam szal még bármi lehet belőle... :) -
Fbn Lx #2391 sztem ha viszed magaddal ezt a képet bármelyik jobb fodrász megcsinálja így. Feltéve hogy normális hajad van, és nem vékonyszálú, vagy ritkásabb, mint az enyém :p -
eLiXir #2390 sziasztock kellemes unnepeket
valaki tud pesten a egy fodraszt aki megtudna csinalni a hajamat igy?