Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na szal.: én nem értem hogy mi a jó abban az emoban? tök kivannak magukból fordulva meg minden (aki igazán emo-s) meg nekem maga a stilus sem jön be, de tudjátok kinek a pap kinek a paplan, emo-sok aztcsinálnak amit akarnak ö dolguk de sztem minden értelmes embernek megvan róluk a véleménye ennyi
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
akkor most szóljon timexxxx cimbora, a kérdés változatlan.
u dont have to listen anybody else but me
-.-
már mindenhol ez megy??? a tinédzserek 82%-a át ment gagyiba az az emo ba... mi ebben a jó?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Ezt az ellenségeimnek sem kívánom (bár nincs olyan :p) nemhogy olyanoknak, akikhez a világon semmi közöm nincsen azon kívül, hogy mind az emberi fajba tartozunk. :/
#2103: Én pont ezek a képek miatt ki nem állhatok pár divatbarmot, mert ahogy már írták, nem tud mit kezdeni magával. Mondjuk leginkább a piercing zavar. Jó, az mindenkin zavar, dehát a divat az divat, ez van.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
szerintem ez a gyerek (pesti am.) szóval ez a kép valami baszás jó. nem konkrétan az emohoz kötve. mert nem arról szól ugye hogy neláss a hajadtól. szimplán mint fotó de állatzsír szerintem ahogy kinéz. más kérdés hogy tényleg csak fotózni jó ebbe haladni nemigen :]

Miért nem mind1, az embereknek, hogy kismiska mit csinál? Látott már valaki újságban, vagy akárhol népet aki meghalt, és azért mert EMO? 😄
Mert ha lett vón ien, tuti, hogy a csapból is az folyt volna xD
Miértnem lehet õket békén hagyni, azt csinálnak amit akarnak -_-
Kb. 18 éves korára meg úgyis kinövi, hameg nem akkor õ tud valami amit más nem, szal megérdemli a nyugalmat 😄
NA PÍSZ
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu