3589
-
eLiXir #2469 az h angolul irok egys mast az azert van mert apam reszerol angolok a rokonaim.
es akkor most nezz vissza h ki is kezdte az egeszet. mar csak azt varom meddig birod vulgaris szavak nelkul, hajra, senkit nem erdekel :p
de akar abba is hagyhatnank mert:
-care -
#2468 Oltááááás :DDD -
#2467 #2465 bocs. -
#2466 ez aztán a vita, kérlek! alpári módon személyeskedve kezded a mondanivalódat. a szavaidat nem forgattam ki, tényeket írtam le, elfogadni nem muszáj, magadat csapod be, 5 év múlva rájössz, hogy nem volt igazad. az meg nem érdekel, hogy piszkálnak-e élőben - szerintem senkit sem amúgy. én a punk és a poprock ellen véleményeztem, nem az emo és te ellened és lásd #2462.
wall of text - mi az? nyílván én vagyok a szar ember, mert nem kezdek el-angolosodni és miegyéb. magyarok vagyunk, beszéljünk magyarul. a hungaristákat és a hazafikat megvetem, mielőtt rámkened.
utolsó mondatod badarság, hiszen tényleg a saját gondolatomat írtam le, nyílván nem a te fejedből vettem, hanem a sajátomból. -
#2465 igen, szerintem is kitüntetés, hogy látogatom a topikot, de ez oltásnak nagyon kevés ide, még akkor is, ha az emo topikban vagyunk.
mielőtt előjönnétek a paranoiátokkal, közlöm, hogy számomra semleges az emo. a zene nem igazán művészi, tehát nem tartom sokra, a stílust meg hordja magán az, akinek jól esik. -
eLiXir #2464 0 vagy es kiforgatod a szavaim, es mar tudod unalmas nem csak a csipkelodo beszlasok eloben, hanem az, hogy mar itt is ez megy, nem erdekelsz mit gondolsz rolunk, nem erdekelnek a hulye wall of textjeid.
amit irtal meg egeszen biztosan a te fejedben fordult meg szoval kettonk kozul nem en vagyock sajnalhato :c -
#2463 video -
eLiXir #2462 a te postjaid is groteszkkent illenek eme forum eme topicjaba.
igaz h ez egy forum topicja ami maga a stilusrol szol, de masrol is lehetne beszelgetni, mint az eddigiekben. kinek milyen a haja, milyen gyakran jar a millibe :-p emo talik estebe estebe... -
#2461 ezzel most kijelented és felvállalod, hogy a punkrock és a poprock nem primitív, buta szövegvilágú és zenei tudást nem igénylő műfajok, hanem ezzel ellentétben: technikások, a komplexitásra hangsúlyt fektető, súlyos mondanivalóval megáldott, nehezen művelhető műfajok?
mert ez esetben sajnállak. -
#2460 ott rontottad el, hogy honfoglalóink is megvágták magukat, ugye. így kicsit groteszk lett a poszt. -
eLiXir #2459 kkthxbai -
#2458 mindkettő primitív, oly mindegy. -
mochee #2457 Akartam valami szaftos visszaszólást írni de asszem ebben minden benne volt. -
#2456 ezek közül énis sokat szeretek ^^ -
eLiXir #2455 akkor remeljuk ez volt az utolso postod, csocsi :xd -
#2454 szerintem valamilyen szinten igaza van a sracnak.... :/ -
eLiXir #2453 anti fitness club <3 avenged sevenfold my chem. rom. panic! at the disco, 30stm, fob, from first to last, death cab for cutie, thrice!!!, silverstein, bullet for my valentine, es az elmult napokban par screamo szamot hallgatok :p -
#2452 -
Haonwell #2451 1. "... honvisszafoglaló őseink ma sírnának milyen degenerlát nyomorékok lettek az utódaik, hogy ekkora majomságokon vitatkoznak hogy ki divatemó meg ki nem...."
Most énse megsérteni akarlak téged, vagy kötekedni, de ha már így szerinted minden emo nyomorék(meg ráadásul minden fórumozó is a topicban), akkor azon gondolkozz már el, hogy a helyesírásod mennyire dicső hon(vissza?)foglaló ősökhöz méltó.
Ezt az érvagdosós dolgot már megbeszéltük, olvass vissza.
Senki se veszekedett. Nem tudom miről beszélsz.
Jahj, meg ne kendd már rá lécci az őseinkre a dolgokat.....
Most, akkor kinek nem tetszik a stílus neked vagy az őseidnek?
Csak, mert azt írtad téged nem érdekel, aztán meg azt, hogy szánalmas+ az őseink milyen szomorúak lennének..... Te meg aztán qrvára tudod, hogy mit gondolnának az őseink!
Mielőtt itt mások nevében ugatnál, azon is gondolkozz el lécci, hogy nem csak te vagy itt egyedül magyar!!
2. eLiXir, ez most off lesz, de milyen bandákat hallgatsz? -
eLiXir #2450 khm.. -
#2449 Kivillantja Sg a foga fehérjét ^^
amugy kinek az alregje vagy?
Már nemis haragudj de mit foglalunk visza? -
Ben C #2448 Itt senki sem emo :D
Te vagy a beteg és nem mi. -
Fbn Lx #2447 nem ért célt amit mondzál, az sg-n ez nem jellemző. -
anadrex #2446 ő megprobált velünk beszélni . . . :) szerintem nemkellet volna. . . azt hiszi hogy ez valami chat vagy nemtudommi :)
szerintem ez az érvagdosos marhaság már meg lett beszélve itt 1 párszor :) és ez 1 tévhit legalábbis szerintem. . . -
#2445 ria-ria-hungária! -
másikisvan #2444 De tévedés volt amikor egyáltalán megpróbáltam kommunikálni veletek.
Egy másik világban éltek egy rohadt rózsaszín vagy éppen fekete beképzelt álomvilágban kis korcs nyomorultak.
Remélem értitek. Nem bántani akarlak én benneteket. -
másikisvan #2443 Te szerintem nem érted mit mondok.
Nekem egyetlen másik stílussal sincsen bajom. Kit érdekel melyik nyomorult milyen zenét hallgat, mit vesz fel, egyáltalán mit csinál.
Azt akartam ezzel mondani hogy az élni akaró, a népének jövőt biztosítandó honvisszafoglaló őseink ma sírnának milyen degenerlát nyomorékok lettek az utódaik, hogy ekkora majomságokon vitatkoznak hogy ki divatemó meg ki nem.
Ha te ebben azt látod meg hogy mekkora bunkó vagyok az a te dolgod.
Én egyszerűen annyit szeretnék elérni hogy lásd: segíteni akarok. -
Haonwell #2442 Üdv mindenki,
Oké, Sapkafej értem mire célzol :D. Nade, mi faszság még akkor? :D
De, szerintem abban se volt semmi. Csak, mert te még nem hallottad, hogy valaki ezt írja még attól ezt lehet így írni :). Főleg, hogy az emo is ezt jelenti.
"Érfelvágó, halálmániás, depressziós nyomorult szerencsétlen idióták !" Van itt a fórumon olyan, aki oknélkül felvágja az ereit?
De, szerintem az őseink sem voltak robotok,...biztos nekik is volt egyéniségük, meg ízlésük. -
anadrex #2441 hmm biztos te is valami hungarista vadállatnak képzeled magad :) de annyira tré volt ez a hozzászolásod is :S nem érzed magad cikinek? -
eLiXir #2440 csunyavagy eltalaltam? :-d masreszt meg alreckkk
dicso nagy oseink nem kopkodnenek...
Ben C > mashol, mastol lattam, hallottam mar szemelyre ertve, az peldaul egy epito jellegu hsz lett volna, ellenben ezzel a kis pajtiéval.
-
másikisvan #2439 Egy kicsit elkorcsosult a világ !
Dicső és nagy őseink megköpködnétek benneteket ! Érfelvágó, halálmániás, depressziós nyomorult szerencsétlen idióták !
-
Ben C #2438 emos személy: nincs
emós jelleg a zenében és öltözködésben: van. -
anadrex #2437 és szerinted azt komolyan írtam amit írtam ? :D vagy szerinted komolyan hangzott? csak poénnak szántam . . . tessék nevetni -
#2436 "Oké Sapkafej, akkor mi nem faszság?"
hát most erre mit mondjak?
te emo-core
hehe -
#2435 ebbe nem kötök bele ez jó -
Haonwell #2434 Üdv mindenki,
Jajah, olya nincs, hogy "emós". Amugyis olyan parasztosan hangzik.
Oké Sapkafej, akkor mi nem faszság? Akkor taníts bennünket :D. Mutasd meg a helyes utat, mert eddig a sötétben tévelyegtünk, de legutcsó kommented után megvilágosodtunk :D. Csak hülyülök xD. Nah, csak kíváncsi vagyok, hogy akkor mi a véleményed, mert az lehet, hogy faxságokat írok, de akkor írd le mi nem faszság. -
#2433 én fel lettem világositva egy Emo által hogy olyan hogy Emos NINCs -.- helytelen fogalom ^^ -
eLiXir #2432 emo vagyok, nem emoS. nub. (mennye wowtotyikot olvasni lol :p) -
#2431 dehogyisnincs. azvagy. -
#2430 Nah igen ez tény :D