Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden kamasz az. Ez nem baj szerintem, hanem természetes. Dúlnak bennük az érzelmi viharok, s valahol le is kell vezetniük. Nem akarok 'szentfazékoskodni', nehogy félreérts, csak megértem õket és ennyi.
mesteruur
.....ez a baj... nagyon befolyásolhatóak...

Mezőgép - BN

mesteruur
"és nincs örökké világfájdalmam" pfffffffffffff<#nevetes2>

jobban tudtok élni mint mások?????? és mégis mivel adtok többet az életnek???? egy pár homokos kis senkiházival?????

Egy fickó elmegy AIDS-szûrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért.
- Uram, ön homoszexuális? - kérdi az orvos.
- Igen, az vagyok...
- Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt.
Az ürge nagyon berezel:
- Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság?
A doki gondolkodik, majd így szól:
- Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következõket kell tennie: tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rohadt savanyú káposztát. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul.
Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nõvérke odafordul a dokihoz:
- Na, de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje?
- Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge...

Mezőgép - BN

De õk tinik, fogd már fel...Minden egyes új zene stílus, vagy változás így megy, az új dolgok ezzel járnak!!
Hagy legyenek olyanok amilyenek szeretnének. De tényleg, mint régebben felütötte a fejét pl. a punk-rock s mit csináltak a fiatalok? Tarajosra állították a hajukat, összefírkálták a gatyájukat, minél szakadtabb ruhákba jártak annál jobb...stb.
MOST éljék ki magukat, én ezt mondom.
mesteruur
"Jó módjukban nem tudnak mit csinálni, keress már 1 szegény családból származó EMO-t , szerinted lenne annak pénze erre a sok faszságra,ha ezeknek is melózni kell majd annó nefélj csakúgy hajingálja majd ki a pirszinget az orrából, meg a normálisan fog kinézni, és egybõl megváltozik az élet felfogása, fõleg ha majd 2 gyerek ordít otthon neki."

Mezőgép - BN

mesteruur
arra céloutam hogy homokos

Mezőgép - BN

Nekem szimpik az emo fiúk és lányok. Valamilyen szinten lázadnak, s ez helyén van, a kamaszok mindig lázadnak, és igenis felvállalják ezt a stílust, a zenét az érzést.
RatBaG
"szimplán jobban élem meg a dolgokat mint mások"

az ilyen önámító baromságokat kéne elfelejtened, akkor talán nem néznének hülyének...

Per Aspera Ad Inferi.

VRSDM
a szûk nadrág az saját kézzel szûkített, mert nicsen tizen-x ezrem venni / darabját, így kb. a combfelétõl kezdõdött a szûkítés, értsd... a seggemen picit bõ, aztán szûkül össze.

másrészt meg ne kérdezd miért, de sokkal jobb érzés bmx-ezni szûknadrágba. úgy könyebb a mozgás vagy nemtudom :] de jobb az bizony tény 😊
az meg megint más kérdés hogy tök állat jól néz ki ahogy szûnadrág feszül a lábra, aztán hirtelen egy bumszlinagy DC világít 😄

u dont have to listen anybody else but me

oké, egy ideig értelek - de a szûk nadrág mire jó?
neked nem kell verseny közben légellenállást csökkentened!

téged nem zavar az a "valami a lábad között" és a szûk nadrág nem éppen romantikus kapcsolata?

http://gaborszantai.co.uk/

VRSDM
ismerek emo-kat, nem is egyet.
tudom hogy a th nem emo...

most voltam 18éves. elõtte suli-lányok szóval sok mindent szívás után, elmorzsoltam pár könycseppet mikor kezetfogtam apámmal a szülinapomon...

szimplán jobban élem meg a dolgokat mint mások, lehetnék emo is, ellenben cask keresztbevan vasalva a hajam, alap szép barna színén, szûk a nadrágom, és tapad a reám, de nemvagyok emo... se pózer.

és nem azért pityeregtem aznap mert emo ígyúgyfaszom, hanem mert jólesett. az hogy valaki azért pityereg mert ezt a stílus követeli, az szánalmas :]

"szerintem jobb egy érzelmekkel teli emberrel beszélgetni, mint egy bunkó paraszttal"

Aki nem fésüli elõre a haját, az nem érzelmekkel teli ember? egyáltalán, mi az hogy "érzelmekkel teli"?

Hát, nemis tudom szerintem az igazi emo-k jobban tudnak élni, mint mások.
Eleve, hogy jobban tudunk örülni dolgoknak, meg szerintem jobb egy érzelmekkel teli emberrel beszélgetni, mint egy bunkó paraszttal. Aki általában két dologra korlátozódik: vagy arra, hogy mennyire kanos; vagy pedig egy szabadon választott kirobbanóan érdekes téma(pld: hogy rúgatta tegnap a mociját, autó kipufogók, a világ legizgalmasabb cricket bajnoksága).
Az elõre fésült haj egyébként önmagában nem emocore; ha hátul viszont felállítják az már igen. N3whous3 hát ez komolyan annyira vicces...
Írj már légyszi három darab emocore bandát segítség nélkül pls. Vagy csak eggyet, de a legelsõt. Segítek 1985-ben alakult.
Mesteruur, a senkivel sem törõdõs ez hülyeség épp ellenkezõleg, legalábbis az igaziaknál így van.

Üdv mindenkinek,

Csak most kapcsolódok be a témába, de már úgy az elsõ három általam elolvasott post-ból láttam mirõl szól a dolog. 😄 Arról, hogy szidtok egy stílust amit közel sem ismertek...
1. Az EMO nem egyenlõ a HOMO-val! Mesteruur, a homo azt jelenti azonos.
2. Ismer itt valaki akár egy emo-t is(de igazit)?
3. az emo nem egyenlõ az emotional szóval. EMO=EMOCORE=EMOTIVE HARDCORE
4. Bármíly hihetetlen a TH nem emocore banda! Csak azért hiszik azt, hogy az, mert scene haja van az énekesnek, de egyébként a zenéjüknek köze sincs az emocore-hoz.
5. Az igazi emo nem vágdossa magát😉. Ha egy fekete hajú gyerek eléd ugrik az utcán és azt mondja õ emo és vágdosni kezdi az ereit az két dolog lehet: a; pózer b; goth. Ha pózerrel állsz szenben akkor nyugodtan kiabáld azt, hogy "pózer!", és rugdosd is meg a nevemben 😉. Ha a b; változattal találkoztál akkor valszeg nem fog eléd állni és vagdosni.
6. igen én is emo vagyok, de nem cigizek, nem vágom magam és nincs örökké világfájdalmam. Csak szeretem és követem ezt a stílust, hallgatom a zenét és élem a kis emo világom. Anélkül, hogy ezzel bárkit is bántanék, sõt ahogy a barátaim elmondták még élvezik is, hogy emocore vagyok, pedig zelõtt õk is útálták a stílust.
Az az igazság, hogy ti csak azt csináljátok amit a tömeg csinál.... útáltok valamit amit a tömeg is... most épp az emo-t. A pózereket nem sajnálom, mert õk baxtak el mindent, de a normálisakat miért?

mesteruur
ohhhh....elnézést kedves kedves, a világra a másik olaláról rátekintõ embertársam... ne haragudjatok... visszavonok mindent...mindenkinek hoga van az lenni ami és aki akar......én normális maradok...

Mezőgép - BN

bens
nájtviss barátunk arra próbált sztem rámutatni h attól még h vannak aberrált embertársaink, még nem kell bunkónak lenni

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

mesteruur
EMO = HOMO
inkább vagyok földmûves mint ferde hajlamú senkivel és semmivel nem törõdõs, sarokban sírós ereimet felvágós, magamat úgy kifestõs mintha halott lennék.... szánalom

Mezőgép - BN

Nightwish006
De temég parasztnak is elmondhatod magad.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

kakaoskalacs
semmi extra kicsit sminkelt de ez stilusos 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

mesteruur
az emosok köcsögök

Mezőgép - BN

bens
érdekes arca van...

érdekes hogy ez egy arc

Nightwish006
Jared papa kinézetérõl mi a vélemény? 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

http://afc.punkportal.hu/ milyenek?
te az vagy Cat?
nem, ez nem az.

Zizou5
gondoltaaam. HÁÁHÁÁÁ.DD

ego 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

VRSDM
tövig - keresztbe 😄 hogy lebuktatsz. pártatlan szavazást akartam 😄

Zizou5
: DDDDDddd magarol tesz be kepet lol : DDDDDdd

igen. -.- 😄DD

VRSDM
emo?

egyetértek

VRSDM
ezeken valaki tényleg nevet? . röhej

n3whous3
Az EMO Világgyûlés hivatalos támogatója pedig...

púúúúú

bens
emo = életképtelenség divatbajövése

kakaoskalacs
hmm érdekes példány

VRSDM
úristen :/ hát erre se jöttem volna rá egyhamar, mondjuk ha megvan az ID, akkor meg lehet nézni a tiltott comm-okat is 😛

myspace ID. hogy lássák h nem fake csávó. csak áltlában tollal a kezükre szokták irni, mert így, ahogy a képen látható, sztemn meglehetne oldani ha faket akarna feltölteni az illetõ.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

VRSDM
a hajfesték színkódját biztos 😄 amúgy nemtudom, lehet egy ember kitalálta aztán a többi meg kopizik jószerivel :]

Zizou5
magyarazza mar el valaki nekem ezt a sok szamot, mert kurva sok helyen latok sok szamot es nem tudom mit jelentenek.

PíszLávJuniti
de, csak megbámultam 😄
szvsz korrekt a mell, nem felfújt, nem fotosop stbiek

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

kakaoskalacs
nemtetszik vagy mivan? 😄

PíszLávJuniti
<#wow2>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

kakaoskalacs

Már az állatok is be emo-sodnak

bens
nem lehet mindenki Bence 😉

denemegy.

*kémiaróa = kémiaóra

Ne légy már ilyen primitív 😄

A kámiaróának mi köze van a világfájdalomhoz? <#wilting>

hátdete ilyeneket nenagyon kérdezz.