3589
-
#2549 én a dnb-sek részéről tartanám ezt elszomorítonak. lemész egy partyba és 13-14 éves emo, fekete fehér kockás sálas kislányok pattognak.
i mean. what the fuck? -
anadrex #2548 DéJenBéjÍmó :O multkor volt 1-2 ilyen okostolyás K2 be :S szilveszterkor . . . eljöttek mert ugy hallották h ott szokott lenni dnb :D hát szokott csak nem akkor amikor épp hardtechno buli van :) -
#2547 DnEmo -
anadrex #2546 hmm jovan ez 1 igyényes hozzászolás volt xD bocsi csak fáradt vok és ilyenkor én nem beszélni jól magyar :D -
anadrex #2545 engem zavar 1-2 dolog pl: csomó dnb s ugy néz ki mintha emó lenne :S de most találták ki ezt a marhaságot mert eddig nem volt ilyen . . . de közbese nem emók se nem dnb sek mert mindent divatbol csinálnak. a dnb kezd eléggé felkapott lenni :S mindenki pendulumot halgat meg concord dawnt :S egy ilyen új style . . . dnb + emó keverék :S szerintem nagyon gáz. nektek mi a véleményetek?
( ha van itt olyan akinek ezzel beletapostam volna a lelkivilágába akkor csak annyit hogy akinek nem inge ne vegye magára)
-
#2544 hamár hallgacc blesszdefallt akkor egypár hónap és mész tovább. ilyen hogy emo nincs is, divathullám. én tudom nekem nemkell magyarázni hogy ez életstilus. életstilus ja, a naívságot valamire fogni kell. -
Ben C #2543 egyetértek. -
#2542 tényleg mi motivált téged hogy emo legyél? érdekelne ^^ -
#2541 kifogod nőni, csak nemvagy elég érett. úgy gondolom -
eLiXir #2540 viszont abban igazad van h a kis pots 13-14-15 evesek koreben csak majmolasrol van szo, de idosebbek mar kicsit belekostolhattak egysmasba.
emo vagyock, ezt tudja aki a baratom, tudja is h miert, mikor lettem, es az okat is, es igy van vele aki megismer. szoval engem kimelj meg koff -
Fönne #2539 áh végre ide találtam. mára elegem van mindenböl :S mind1. emoemo? álbuzi ?? vicces -
eLiXir #2538 teis olyan okos vaty h belelatsz masok szivebe lelkebe gondolkodasaba, paff teged mar aztan lehet sajnalni :xc -
Fbn Lx #2537 az emok között nincsen álbuzi - rohadt kevés emo van.
Pont a trendy gyerekekre, az ímó torzításokra, majmolásokra értem. ennek 95%-ban nincs köze az ímóhoz, attól függetlenül, hogy akar. Ezeket hívom álbuzinak. -
Cat #2536 "Az emokkal semmi bajom nincs, normális emberek. De az álbuzi az már más."
Ezt fejsd már ki: szerintem pont hogy az emók között van marhasok álbuzi, hisz az egész stílus nem a machoságról szól. -
anadrex #2535 meg igazábol mostanában trend beszólni a másiknak még akkor is ha joláll az illetőnek :S van 1 lány ismerősöm és tényleg eszméletlenül gyönyörü modellnek is elmehetne azt leemopicsázzák amikor nem is ismerik :S azt nem értem h miért lett trend az utcán olyannak beszólni akit nem is ismerek :S és már én is csinálom :S mert egyszerüen az agyamra megy h még a gyökerek is bedumálnak azt én is inkább levezetem másokon a feszültséget ami nem 1 szép dolog :S -
eLiXir #2534 a legtobb ilyennek koze sincs az egeszhez xD
azockat sem szeressuk :> -
#2533 pff, soha nem volt emo hajam, de mikor növesztettem, nagyon sokszor sikerült elaludnom, és hallgattam az oltásokat suliban. :DD
Úgyhogy elég sok emberre rámondják ok nélkül is, szal nem téma :D
(most meg vissza akarom vágatni, kb hasonló méretbe, és már az ötletre leemoztak xD) -
eLiXir #2532 eertem :) attol meg cute vagy :pb
tolem bizti nem kapsz dadat :D szimpi vagy elejetol fogva szal... -
anadrex #2531 nah most megint kapok 1 adag osztást ugy érzem :) én nem vagyok emó csak a hajam olyan :$ azt engem is elég sokat b*sztatnak miatta azt idehúúúz a szívem <3 :) azt hittem h itt megértő emberekre találok :D -
eLiXir #2530 pestre nem szoktal jarni? koccanhatnank ^^ -
Haonwell #2529 Az a kedves megszólítás xD. "faxkalapka"
Karcagon lakom.(Jász-Nagykun-Szolnok megye)És Kisújszállásra járok suliba.
De, miért fontos hol lakunk?
-
#2528 -
eLiXir #2527 vard mar meg amig kisul belole vmi faxkalapka xD -
Fönne #2526 az legyen a legfontosabb dolog,h ők emok...pfff... -
eLiXir #2525 anadrex es Haonwell merre laktok? mert ha jol ertelmeztem a postokat emok vagytok : d -
Fönne #2524 akkor " eszme cserét " folytattok :D -
Fönne #2523 :D -
Fbn Lx #2522 nem veszekszünk, az nem vezet semmire -.- -
Fönne #2521 ez vicces,ahogy itt "veszekettek " :D -
Fbn Lx #2520 tiszta sor. Ráadásul a skinheadek többen vannak :p Ugyanannyira nem kedvelem őket, mint az álbuzikat.
Az emokkal semmi bajom nincs, normális emberek. De az álbuzi az már más. Múltkor lefényképeztem egy csapat trendyboi-t a villamos előtt, de nem akarom megsérteni a személyiségi jogaikat :D -
Fönne #2519 xD -
Fbn Lx #2518 semmi bajom a hosszú hajjal.
Nekem is volt, lesz is. -
Haonwell #2517 De faxom rájöttem mi a gond a stílussal: az, hogy azt hiszik be lehet nekünk szólni...mert hát egy kigyúrt, kopasz 2 méter magas skinheadnek nem mernek beszólni, hogy "héj, szar a stílusod!" az biztos. Vagy mondjuk neki nem mondják, hogy "héj a nagyapámnak is pont ilyen sérója volt"....
anadrex igazad van a hajjal kapcsolatban. -
anadrex #2516 előzőt azt arra a " miről ismered fel az amót" ra irtam... felvok rá készülve... csak még gyorsan szóltam mielőtt tulzásokba esne valaki :) uniszex séró... ha lányoknak lehet rövid haja fiuknak is lehet hosszu szvsz ... -
eLiXir #2515 hagyd csack...nincs ertelme vitatckozni ezeckckel :c -
anadrex #2514 te jó ééééég :O ezzel most kit rongálsz? :) -
Fbn Lx #2513 jajj de osztasz. Enyhén szarkasztikus célzás volt, de nem az volt a célom, hogy megsértsem a lelkivilágod. Dehát ha egyszer ez az igazság. Ilyen haja volt, és kész. Ha nyílvánosságra hozod képeid, készülj fel az olyan kommentekre, amik nem feltétlen fognak tetszeni. -
#2512 -
Fönne #2511 :D jówanna :D -
anadrex #2510 nah te jó ég azért itt is van 1 fajta színvonal xD