Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
attol, h nem vagy okos sem eros...sot, nincs silusod, mert masokat kovetsz...sajnalom, nem akartam megserteni az erzekeny lelkivilagodat...anyadat kerd meg, h tegye el a gilette penget...
(de, ha megteszed, hosszaban vagd! 😉 )
😛
Canon 450 D
EmO = Erõs meg Okos 😄
1. Cats: Max. hasonlít a hajuk 😄. De, nekem van egy olyan érzésem, hogy a japáok a rajzfilmhõseik haját próbálják utánnozni. 😄
2. The Beatles, hát épp az a baj, hogy nem névtelen stílus hanem azt mondják rá, hogy emo :S, meg lassan már mindenre.
3. Zsuzsa, nem feltétlenül meleg vagy lányos miden emoboy^^. Biztos vagyok benne, hogy van emo-ban is olyan srác amilyet te keresel. Attól, hogy kifestjük magunkat vagy épp fura ruhakat veszünk fel, még nem vagyunk melegek.
és erõs. na meg okos. és erõs is... 😛
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Canon 450 D

én emo srácokkal szeretnék megismerkedni.18éves vagyok.esetleg valaki?😄
http://www.flickr.com/photos/bubue/
ez az egész egy felkapott téves kóreszme...
u dont have to listen anybody else but me
Hö, ahogy kerestem neten meghatározást arról, mi az emocore, és egy listára bukkantam emocore bandákról, rájöttem, hogy rohadt sokat ismerek és szeretek... anélkül, hogy eddig tudtam volna, hogy a kedvenceim nagyrészét emocore vagy milyen bandáknak tartják... szóval ez nekem új, hogy én ilyen emozenét hallgatok :p
rábukkantam erre a színvonalasnak aligha nevezhetõ kis "összeállításra", nézzétek meg, és valaki pls mondja meg melyik együttes játssza a számot a végén? (ami egy pár másodpercre kihangosodik)
* nah még az elõbb láttam egy hibát, de már nincs meg xD.
1. Mester a vicc marha beteg 😄. Tudom, hogy arra céloztál, hogy homokosok, csak abban a pillanatban kötekedni akartam. "és mégis mivel adtok többet az életnek???? egy pár homokos kis senkiházival?????"- Nem minden emo homokos. Nem is mindtam, hogy többet adnánk, vagy többek lennénk bárkinél is. Ha olyat írtam amibõl ez jött ki, akkor bocs, nem úgy értettem.
2. Zizou nem, nem vagyok eltévedve. Az emo tényleg az emocore(emotive hardcore) rövidítése. Lehet, hogy egy-néhány banda zenéje már nem éppen "hardcore", de ez van. A zene alakul és fejlõdik.
3. Cat igazad van, rosszul fejeztem ki magam. Inkább úgy írom, hogy nyíltabb emberrel. Legalábbis én és szûk emo-ismerõseim köre úgy vesszük, hogy most nem abból áll az élet, hogy most egész nap szomorúak vagyunk. Inkább csak élvezzük az életet, mégha nem is a legjobb.
4.Ben C, miért mi a baromság?
5.Nem mondom, hogy a legjobb stílus a világon, mégcsak azt sem ,hogy követendõ stílus. Csak aki szeret így élni az had éljen. Az ilyen érvágdosós, "örökkévilágfájdalmamvanbazdki" pózerek meg keressenek más stílust. Õk gondolom egymást majmolják ebben az érvagdosásban, de igazi emo szerintem nem csinál ilyet. Meg aki meg akar halni az nem csak vagdossa magát, hanem komolyan meg is teszi.
6. Upon beauty rests is nagyon jó.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Mindegyik nagyon ott van amúgy.
underoath viszont... ee...
#2260:
ezeket hallgasd meg sztem ezek a legjobbak: Bless The Fall, Airway, Before Their Eyes, A Vain Attempt (nagyon homi😊), Silverstein
escape the fate is nagyon jó
és hogy egy korábbi hozzászólásomat kiegészítsem, egy emo zenekar, ami kicsit sem emo-core: You Me At Six
György
Én nem vagyok emo meg semmi, pusztán zeneileg érdekelne hogy az emocore az micsoda? Én fõként hardcore és metalcore zenéket hallgatok amúgy, azokkal tisztában vagyok. Esetleg az emocore amikor pl az Aiden-ben háttérben lényegesebben halkabb "ordítás" van mint az éneklés?
Amúgy kinézetre bejön az emo, ezek az arcok a bannerben stílusosan néznek ki. A zenék közül sok nagyon szar van, de az MCR, Aiden, Escape the fate, Senses Fail(...stb) kurva jók.
- ismerem a stílusokat, 3 együttesben voltam gitáros, volt alkalmam találkozni is valamennyivel
- mivan?
És én azt mondom, hogy nincs rosszabb az egoista embereknek. Jobban tûröm, ha valaki sajnáltatja magát mellettem, õket legalább meg lehet vígasztalni. De ha valaki el van szállva magától, azon nem lehet segíteni. Igaz, persze, jól érzi magát a bõrében. Más kérdés, mennyire bassza fel a külvilág agyát.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"