Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
amugy itt Emo-rol kell beszélni
ON
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Régebben volt Wikipédián, most rákerestem és az experimental metalt hozta be.. lényegében ua.. azért math mert számolós, a rengeteg furcsa ütemmutató miatt.
1. kurvanagy pop 😄xD ez új mûfaj neve is lehetne 😄
2. Love Metal az végülis metal hangzás rá szerelmes szöveg. 😄
3. Nekem meg a Math Metal-t mondja már meg valaki, hogy mik a jellemzõi, vagy elég ha adtok egy-két linket. 😊 köszi
egy adott stilust kevertek a hardcore-al. ergo energetikusabb dob alap, pörgés, "hardcore scream".
ha a gospelt kicsit modifikálják, attol nem lesz gospelcore.
De, az emocore nem azért emoCORE, mert keverték valamivel, hanem mert az emotive hardcore rövidítése.
ha vki zenérõl állapít..: http://youtube.com/watch?v=xXM_zQnwL5c
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
engem nem zavar, mar megszoktam...de amugy sem az szamit, h ki milyen magas, hanem a jelleme.
A mostani baratom egy kis dinka...van humora (ezt nagyon tudom ertekelni), ugyanakkor akaratos, sertodekeny, stb...szal van hibaja boven, de nekem is...de asszem nem azt hoztam fel eddig egyetlen egy baratomban sem, h "Szerelmes vagyok bele, mert olyan szep magas.." 😄
Canon 450 D
Ezek után se lettem nagyobb grindcore rajongó. Ez van. Kinek mi.
De hardcoret nem szoktam hallgatni.
Grindcoreból: ha könnyedebbre vágyok akkor Napalm Death, ami igazán üt az mondjuk egy-két Putrid Pile szám(bár ott csak pár grindcore nóta van, a többi finom death metal), Guttural Engorgment(egyik legjobb vokállal),korai Carcass, Sorid Clot meg még mikor mit. Nagyjuknál elég gyenge a mix, dehát vagy túl koraiak vagy nem tellett stúdióra.
(mármint elnevezésileg)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nem vagyok egy zenész, de én "értelmes"-nek tartom a többit is. (és még sokszázezer ember aki hallgatja õket) Amúgy melyik együttes játszik tiszta hardcore-t?
Pl Darkest hour a trash, és skandináv metalt keveri a hardcore-ral (mesterien) az pl egy metalcore banda. Nekem ez a kedvenc mûfajom, ez a kedvenc együttesem.
Metalcore-on belül van ilyen hogy deathcore, amikor a death metal a hardcore mellett nagyon elõtérbe kerül. Ezek alapján a trashcore-t nagyon nehéz megfejteni. Ilyenbõl rengeteg van (gondolom), de ezek egyszóval metalcore és kész.
Emocore, amikor hardcore keveredik az emoval, vagyis ordítás megy ezerrel, de a refrének a (mai értelemben vett) emo stílusban "zajlanak" (lágy, érzelmes, stb). Legjobb példa erre az Alesana. Csak meg kell hallgatni õket, szerintem egyértelmûek lesznek a különbözõ vonások a "sima" metalcore zenéktõl.
Aztán van pár dolog amit én se tudtam eddig, wikipedián meg lehet nézni, van mathcore, swecore, de hallottam már fallcore-ról is amirõl fogalmam sincs micsoda. (és a wiki se írja)
Grindcore-t se tudom megmagyarázni, de az nem is tetszik.
Szerintem amúgy ezeken kívül jópár core elnevezés van, ki tudja hányat találtak ki még, de nem is lényegesek, nagyja úgyis a metalcore-ba beletartozik.
Én amúgy a legtöbb lánynál akik pl az egyetemen vannak magasabb vagyok, szal nem alacsony a 175, csak itt pár ember azt hiszi.
emocore, metalcore... valaki elmagyarázza nekem szakszerûen, milyen egy core zene? mert nem vagyok képben.
Régi green day fasza, mostani green day már tömeggyártott fos jelleget vett magára. Az underoath-al semmi bajom, de nem kiemelkedõ a szememben, viszont a BFMV-t hallgattam egy idõben, 1 hónap után viszont az is megunható. A nagy alkotásuk számomra a Tears Dont Fall, amit meghallgattam kb. 30-szor zsinórban miután elõször hallottam :p
Egyébként nem lehet már ezeket rendesen kategorizálni, leginkább talán a hc punk / pop punk jelzõ illene az ilyesmi bandák nagyrészére. Mivel egykaptafa zene az összes, és nincs hivatalos különálló neve ennek a stílusnak, ezért legegyszerûbb rámondani, hogy emo. És vitázhatunk rajta, hogy emók-e, de nem ez a lényeg, Az a lényeg, hogyha járuk mondjuk, mindenki tudja, mirõl beszélünk. Ebbõl az következik, hogy a köznyelv szerint bizony EZ az emo. Ezt vagy elfogadod, vagy nem.
Green Day: pop.
Underoath: pop.
BFMV: metál.
F.O.B.: kurvanagy pop.
MCR: kurvanagy pop 2.
ejj ezis tõlünk ered... :]
u dont have to listen anybody else but me
Bandák
Green Day; punk/rock punk/rock punk punk punk
Underoath emo punk emo emo emo
*BFMV emo love metal emo punk emo
F.O.B. emo emo/ pop-punk emo õk meg nem tudták
MCR emo emo emo punk nem tudta
* Bullet for My Valentine
A hatodik meg mindenre azt mondta, hogy szerinte emo xD. Érdekes amugy, hogy amire ezek az emberek nem tudták, hogy milyen stílusú arra rögtön rávágták, hogy emo. Meg még akartam kérdezni a Panic! at the Disco-t, meg az Alesana-t is. De, pld a P!ATD-t csak a 2-esnek jelölt személy ismerte, a többi meg csak egy vagy még annyi számukat se hallotta, Alesana-t meg senki se ismerte. Ezzel amugy csak azt akartam bebizonyítani, hogy most minden feketébe öltözött bandát leemoznak. Jah meg, hogy nem az eggyüttes zenéjérõl ítélik meg õket, hanem az öltözködésérõl.
ezt az emocore vagyok dolgot meg csak te találtad ki, hogy elkerüld azt, h bevalld: emo vagy
ne érts félre, tõlem annyi hülyeséget találsz ki magadra, amennyit akarsz. csak megjegyeztem!
György
Jahj amugy felmérést végeztem 😊. A felmérés lényege az volt, hogy felírtam 5 bandát magamnak és megkérdeztem6 embert(10-et akartam csak egy csomó órám elmaradt), hogy szerintük milyen stílusban játszanak. Fel is írtam, nah az eredmény a köv. kommenten.
valahogy fizikailag szeretnék túllépni a magaslány szinten :p
Mert ugye inkább a lány legyen alacsonyabb, és õ minél magasabb, annál jobban fogy a potenciális esélyesek száma. (Ja és ma megmértek, kiderült hogy 178 vagyok 176 helyett. Mintha sokat számítana 😄)
(Erre lenne egy jó kis idézet, de kellemetlenségek elkerülése végett inkább be nem szúrom 😄)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!