Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsõ és nagy õseink megköpködnétek benneteket ! Érfelvágó, halálmániás, depressziós nyomorult szerencsétlen idióták !
emós jelleg a zenében és öltözködésben: van.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Jajah, olya nincs, hogy "emós". Amugyis olyan parasztosan hangzik.
Oké Sapkafej, akkor mi nem faszság? Akkor taníts bennünket 😄. Mutasd meg a helyes utat, mert eddig a sötétben tévelyegtünk, de legutcsó kommented után megvilágosodtunk 😄. Csak hülyülök xD. Nah, csak kíváncsi vagyok, hogy akkor mi a véleményed, mert az lehet, hogy faxságokat írok, de akkor írd le mi nem faszság.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ua mint rockeres rapperes...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"koporsó emo, koponya emo, ultra pengés emo, láncfûrészes emo"
ez kamu ^^
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
De, az emo-nál azért lenne fontos, hogy egy emo emocore-t hallgasson, mert pont ennek hiánya miatt lett félreértve a stílus. Mert, vagdossák magukat, meg sírnak reggeltõl estig. De, többségük azt hiszi, hogy ha már valami "érzelmes" az már emo. Meghát nem is az a lényeg minek mondod magad, hanem az a fontos, hogy hogyan élsz, és ha ezt nézzük akkor az érfelvagdosás közel sem emo, ahogy az oknélküli sírás sem.
Igen, igen egyébként van igazság abban is amit Ben és Fbn mond, meg mabbak is lehet igaza csak, most valahogy nem áll össze, mit akartál mondani 😄 bocs de már az agyam lemerült ehhez 😄.
Igen, Ben tényleg kúrvára tág fogalom az emo, de az, hogy letagadják annak szerintem régen az volt az oka, hogy maga a stílus elsõ jelentõs képviselõje is letagadta, hogy újfajta muzsikát állított elõ. Dehát, erre csak annyit mondanék, hogy Colombus abban a tudatban halt, hogy Indiába jutott el. A másik meg talán az lehet, hogy a most csodálatosan divatossá vált az érfelvágás :S(errõl már írtam), szóval szerintem valószínûleg ezért természetesen az emo zenekarokat okolnák. Márpedig gondolom senki se szereti ha olyat kennek rá amihez semmi köze.
Ami még oka lehet a tagadásnak az az, hogy a zene folyamatosan fejlõdik és változik. Így van ez az emo-val is, mert hát pld: 1990 után már olyan túl sok Rites of Spring-hez hasonló emo bandát nem hallottál játszani, mert a legtöbb emo banda stílust váltott. A megmaradtak, pedig hangzást: végülis ekkor került elõ igazából a melankólikus hangzás, a halálvággyal meg a plato-i szerelemmel kapcsolatos szövegvilág.
Szóval nehéz meghatározni egy olyan mûfajt/ stílust amirõl azt se tudják létezik-e még 😄.
- No Thanx
Minden stílusnak vannak sajátosságai, elvei, nézetei. Ha követed, akkor oda tartozol.
Pl. van olyan punk, aki soha punk zenét nem hallgatott. Mégis punk, mert a stílust fedik a nézetei. Sõt, talán õ maga sem tudja.
Nem az a repper, aki letolt gatyával meg baseballsapkával mászkál. Az is tévedés, hogy az a repper, aki eminemet meg dzséjzít hallgat.
Az a repper, aki - akkor is, ha csak underground - beáll a mikrofon mögé, és hangot ad az agymenésének, rímeket farag belõle.
Ha igaz lenne, hogy: ha én olyan zenét hallgatok -> oda tartozok, akkor egyszerre lehetne ímó hajam, a tetejében egy vörös tarajjal, letolhatnám a gatyát a térdemig és X-steppel szállnék le a villamosról.
Az vagy, ahová a szíved húz, nem az ízlésed.
ámbár, nagyon nehéz olyan zenét találni ami kimondottan, rajongók, kritikusokés maga az együttes által kinyilatkoztatva is emo. ha megfigyeled, az összes banda amit próbálnak beletuszkolni ebbe a skatulyába megtagadja ezt a jelzõt, amire pedig a laikus azt mondja, az nagyon nem az. Tehát szerintem a No Thanx nem emo hanem egy elég igénytelen punkrock zenekar...
Ezért nem a zene teszi az emot.
Már sokszor terveztem irni arról hogy az egész emo kurvára képlékeny, kézzelfoghatatlan, és szerintem egy óriási axióma, de sose volt kedvem.
most sincs.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Én nagyon sok 30STM-et, meg ien "emo" zenét hallgatok. Akkorénemovatyok?!
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
E is for emotional, ruins everybody's day.
M is for miserable people!
O is for on the dark side, cus we have some fresh cookies. (COOKIES)
De a vörös az jó.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Vagy inkább mi áll jól. Mert lehet hogy a másikon baró a séró, de hozzád állatira nem illik.
Ha van konkrét ötleted, egyértelmû, vidd el a képet és fodrász megcsinálja. Vagy majd közösben kitaláljátok, hogy mi lenne a legjobb.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!