3589
  • Zizou5
    as i lay dying kibaszottul nem emo. metalcore. bmth na azmar inkabb a kulso megjelenesuk miatt, deen deathcore nak neveznek inkabb, alexisonfire meg oldschoolosabb metal punk keverek valami. bless the fall azt meg nom ismerem:C
  • htr93
    Magus?
  • Sugam
    nem izé blesszdefall meg alesana meg apám fasza fall áut boj meg ILYEN hugyfosfióka szardarabkák.. jézus istenem . valaki egy escape scrollt adjon a világból!
  • Sugam
    hallod , nézz meg egy at the throne of judgementet , the black dahlia murdert. divine heresyt?!!!as blood runs black új dobosa elmebeteg .. mondjuk összes deathcore dobos elmebeteg.. szal ezeket nézd meg.. ezekmár teknikásabbak , fekete dália melodik detmütül... attoj mekkora isteni vokálok avnnak és akkor as blood runs blackban meg a TOP főleg my fears become phobias végén jézusom.. belem kiszakad :D... szóval ezekhez képest a béka alatt van .. de attólmég szeressem as i lay dyingot szeretem nyávogást... devil wirsz pradat is szeressem ..igaz keresztény zene de elnézzük hogy 3fejű őzikében is hisznek..
  • Abruzzi
    AILD zeneileg primitív?:O Ezt azért nem mondanám...főleg az An Ocean Beteen Us

Bring me the horizonra meg aki azt mondja h emo az nemis él szerintem
  • Abruzzi
    Attól még hogy te csak a rádióban leadott szennyet ismered ezek nem ismeretlen zenekarok :)
  • Sugam
    bring me the horizon semmikép as i lay dying zeneileg primitiv de azsem..escape the fatet nemismerem.. de nézzük bmth -t azis sok tini fasz olit imággya. attol mert valami scene kinézet nem emo..
    kakaoskalacs as i lay dying zeneileg primitiv metalcore(én szeretem), csakhogy tisztába légy... semmiköze screamohoz, ha screamo akarsz hallgass fos alesanat amit a sok pózer hallgat ..
  • Fbn Lx
    az elsőt nem ismerem. De nyílvánvalóan az összes besorolható. Csak be kell sorolnod, és már be is van sorolva - döntsd el te, hogy besorolod-e :D
    Mert ezen annyira felesleges vitatkozni, főleg olyan fogalmakon, amiknek nincs pontos meghatározása, csak nagyvonalakban ad át egy elképzelést.
  • Garf
  • VRSDM
    nem-nem-nem-nem :>

2659-alexisonfire?! ismeretlen. kikérem magamnak -_-
  • Cat #2659
    hol találtok ilyen teljesen ismeretlen nevű együtteseket?
  • kakaoskalacs
    as i lay dying
    ez amolyan 'screamo" zene :D többit nem ismerem :)
  • anadrex
    bring me the horizon

as i lay dying

alexisonfire

escape the fate

ezek szerintetek besorolhatok az emo kategoriába? msn es vita után arra jutottunk h itt ugyis sok az okos és ti majd eldöntitek :P meg vitázni is szerettek azt megvitatjátok . . . :D
  • anadrex
    kössz szépen az információt ;)
  • VRSDM
    árak az egekben, mármint a szokásos speed-zone árkategória. nadrágok 13fölött, felsők 5-8 fölött sorolhatnám, ja és márka téren nem sok a választék...

ha márkás cucc kell akkor irány az american store, ott vannak a legjobb ruhák pesten,
  • sapkafej
    de mégis ők érezték jól magukat, te meg azon siránkoztál h deszarközönség stb.
    úgyhogy.
  • anadrex
    asszem jo reklámot csináltak annak a boltnak . . . és árakkal nincs tisztába valaki? meg mien márkák vannak?
  • Sugam
    én nemakarlak bántani de ez nemcsak zeneileg fos hanem .. :D jajbazmeg. énnemutálom emókat nincs velük semmi bajom, csakigy mitkell ezen tulhajszolni hogy emo nem emo.. eleve divat akkor mint személyiség meg"átérezni" wtf?:D ... true vagy pózerek. loal poprock mindigis pozer volt neharagudj.
  • macleod2005
    Csak 14, és a laposüveget is kiveszi a kezedből és méghúzza (az már más kérdés ha nem iszik bele az vicces, ha meg beleiszik az is mert én 80-85% os abszintot tartok benne....)
  • Cat #2650
    nem annyira fontos, csak furcsálltam, hogy mindenki a honlapját kérdezgeti a címe helyett. Pár száz méterre van tőlem az Astoria, majd meglesem vmikor.
  • VRSDM
    fél óra bolyongás után találtam meg énis, körútról kell lefordulni egy ilyen kis gang-os beugrós házba, és ott jobbkézre... nevét stb. nekérdezd. (engem is egy srác vitt el, de ha nagyonfontos megkérdezem tőle)
  • Cat #2648
    miért, pontosan hol van?
  • VRSDM
    nincsneki. a bolt is úgy el van dugva hogy naggggyon !

visszatérve olvastam ilyet innen a 150közül valahol, hogy
    dnb és emo ...

a válasz egyszerű, az emo divat, a dnb divat ... megjelennek a pózerek mindenhol.

de ne aggódj kikopnak majd, engem spec nem gyengén irritál ha valaki táncol előttem 14éves pina, és nem férek el tőle... nem lenne semmi gond, ha nem egy lépést csinálna egész éjjel, azt is hülyén :/

majd kiesnek ne aggódj, 3-4 buli és rájönnek hogy ez nem az ő világuk.

[center][b]DNB = SUSOGÓS.OLDCKÚÚL ;]!!!!

[/b][/center]na az megint más hogyha valaki dnb-zik, és mellé tetszik az emo stílus... de felállt a szőőr a nyelvemen is hogy THERAPY-n akármerre nézek |terepnaci|bogyósékszermindenfele|és 16 az átlagéletkor :/

meg kell hallgatni az ilyenekkel egy therapy:dylan+panacea+techich+sect+limewax mikszet, aztán rájönnek hogy rossz helyen járnak ;)
  • Haonwell
    remélem van oldala, és rendelni is lehet.
    a nevét nem tudjátok......... valaki véletlenül?
  • kakaoskalacs
    megesik az ilyen :)
  • anadrex
    a bolt honlapjára csak fáradt vok azt marhaságokat írok :S
  • anadrex
    jah én is kiváncsi lennék az oldal honlapjára :P
  • Haonwell
    Szerintem, az AFC emo. De, mondjuk a legtöbb emo banda először tagadja, hogy emo, aztán megint az...aztán tagadja...aztán a weboldalukon már megint azok xD. Á, most nem jut eszembe melyik banda volt , amelyik egy interjúban(vagy talk showban?) tagadta, hogy emo lenne, aztán az oldalukon már beismerte...

AFC-ról nem sokat tudok, csak 1-2 számukat hallottam.
  • kakaoskalacs
    honlapja nincs annak a bizonyos boltnak ?
  • VRSDM
    151 új hsz. mit össze lehet beszélni erről a semmiről :)

"amelyik boltban találkoztak, ejj (ASTÓRIANAL VAN) vannak ám jó ruhák, de azért az underground store-t nem közelíti meg ;)
  • Fbn Lx
    no thanx, az emo.

IGEN!
  • kakaoskalacs
    Pozerek? or real Emo (mellesleg a zene nemrossz)
  • Cat #2637
  • kakaoskalacs
    :D nemvagyok komcsi
  • anadrex
    ha 1 nap eltelt akkor lehet írni . . . legalábbis én ugy tom . . . mivel nem lehet szerkeszteni a hozzászolásokat ezért jah. . . de 1 komcsi engem ne osszon :)
  • Cat #2634
    mi az rtlklubos címe?
  • kakaoskalacs
    ésmost akko telekell spammeln ia forumot? :D
  • anadrex
    jóóó máá 4 napja nem szolt hozzá senki :D
  • anadrex
    hát b+ mivan mááá itt lányok ? :D nagyon unalmasak vagytok! nem tud valaki 1 olyan emo forumot ami hasonloan pörög mint az rtl klubbos?
  • anadrex
    amugy láttam olyan cipőt amit belinkeltem :D az a poén h egy kinai boltba 3500 ft ért xD