Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áh végre ide találtam. mára elegem van mindenböl :S mind1. emoemo? álbuzi ?? vicces
teis olyan okos vaty h belelatsz masok szivebe lelkebe gondolkodasaba, paff teged mar aztan lehet sajnalni :xc

az emok között nincsen álbuzi - rohadt kevés emo van.
Pont a trendy gyerekekre, az ímó torzításokra, majmolásokra értem. ennek 95%-ban nincs köze az ímóhoz, attól függetlenül, hogy akar. Ezeket hívom álbuzinak.
"Az emokkal semmi bajom nincs, normális emberek. De az álbuzi az már más."

Ezt fejsd már ki: szerintem pont hogy az emók között van marhasok álbuzi, hisz az egész stílus nem a machoságról szól.

meg igazábol mostanában trend beszólni a másiknak még akkor is ha joláll az illetõnek :S van 1 lány ismerõsöm és tényleg eszméletlenül gyönyörü modellnek is elmehetne azt leemopicsázzák amikor nem is ismerik :S azt nem értem h miért lett trend az utcán olyannak beszólni akit nem is ismerek :S és már én is csinálom :S mert egyszerüen az agyamra megy h még a gyökerek is bedumálnak azt én is inkább levezetem másokon a feszültséget ami nem 1 szép dolog :S

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

a legtobb ilyennek koze sincs az egeszhez xD
azockat sem szeressuk :>

light00
pff, soha nem volt emo hajam, de mikor növesztettem, nagyon sokszor sikerült elaludnom, és hallgattam az oltásokat suliban. 😄D
Úgyhogy elég sok emberre rámondják ok nélkül is, szal nem téma 😄
(most meg vissza akarom vágatni, kb hasonló méretbe, és már az ötletre leemoztak xD)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

eertem 😊 attol meg cute vagy :pb
tolem bizti nem kapsz dadat 😄 szimpi vagy elejetol fogva szal...

nah most megint kapok 1 adag osztást ugy érzem 😊 én nem vagyok emó csak a hajam olyan :$ azt engem is elég sokat b*sztatnak miatta azt idehúúúz a szívem <3 😊 azt hittem h itt megértõ emberekre találok 😄

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

pestre nem szoktal jarni? koccanhatnank ^^

Az a kedves megszólítás xD. "faxkalapka"

Karcagon lakom.(Jász-Nagykun-Szolnok megye)És Kisújszállásra járok suliba.

De, miért fontos hol lakunk?

kakaoskalacs
<#nevetes1><#nevetes1><#vigyor><#eljen><#hehe>

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

vard mar meg amig kisul belole vmi faxkalapka xD

az legyen a legfontosabb dolog,h õk emok...pfff...<#mf2><#mf2><#falbav>
anadrex es Haonwell merre laktok? mert ha jol ertelmeztem a postokat emok vagytok : d

akkor " eszme cserét " folytattok 😄
😄
nem veszekszünk, az nem vezet semmire -.-
ez vicces,ahogy itt "veszekettek " 😄
tiszta sor. Ráadásul a skinheadek többen vannak :p Ugyanannyira nem kedvelem õket, mint az álbuzikat.
Az emokkal semmi bajom nincs, normális emberek. De az álbuzi az már más. Múltkor lefényképeztem egy csapat trendyboi-t a villamos elõtt, de nem akarom megsérteni a személyiségi jogaikat 😄
xD
semmi bajom a hosszú hajjal.
Nekem is volt, lesz is.
De faxom rájöttem mi a gond a stílussal: az, hogy azt hiszik be lehet nekünk szólni...mert hát egy kigyúrt, kopasz 2 méter magas skinheadnek nem mernek beszólni, hogy "héj, szar a stílusod!" az biztos. Vagy mondjuk neki nem mondják, hogy "héj a nagyapámnak is pont ilyen sérója volt"....

anadrex igazad van a hajjal kapcsolatban.

elõzõt azt arra a " mirõl ismered fel az amót" ra irtam... felvok rá készülve... csak még gyorsan szóltam mielõtt tulzásokba esne valaki 😊 uniszex séró... ha lányoknak lehet rövid haja fiuknak is lehet hosszu szvsz ...

hagyd csack...nincs ertelme vitatckozni ezeckckel :c

te jó ééééég 😮 ezzel most kit rongálsz? 😊

jajj de osztasz. Enyhén szarkasztikus célzás volt, de nem az volt a célom, hogy megsértsem a lelkivilágod. Dehát ha egyszer ez az igazság. Ilyen haja volt, és kész. Ha nyílvánosságra hozod képeid, készülj fel az olyan kommentekre, amik nem feltétlen fognak tetszeni.
kakaoskalacs

😄 jówanna 😄
nah te jó ég azért itt is van 1 fajta színvonal xD

<#taps><#taps><#taps> ez tök arii --><#law> xD
DJ Skyline

Aham... És ezzel most mire akarsz célozni? Arra, hogy a lány osztálytársadra is kiverted a farkad meg most rám is? :S xD
Arc nélkül jó lenne ha nem fikáznál. Tegyél szépen közkincsé itt 1 képet magadrol és akkor már mindenki fikázhat téged is... amig nem addig meg kérlek qssolj be mert qrvára nem kértem a véleményedet 😉

tetszik a hajad =) egyik lány osztálytársamnak pont ilyen volt fél éve xD
nincs fent 😮 nem vagyok valami nagy msn spanológép 😊

anadrexx 😄 láttalak 😄😄 <#bee1><#bee1><#bee1><#bee1><#bee1><#bee1><#bee1>

fent van neked msn-en a csaj?
a csaj normális értitek... bár élöbe még nem találkoztam vele de msn-en néha jófej xD na de....kit érdekel😄 bazz kéne aludni xD
Akkor én sok "wall of text"-et pakoltam már erre a fórumra. <#email><#email><#email>

kakaoskalacs
az tevagy loal 😄DD nah neee

akkor erre csak annyit tok mondani hogy írd be hogy anadrex és ottvagyok 😄 majd irjál vmit h tudjam én is h kivoltál 😛

mi van? xD
Látod, itt jön képbe az emo lét elõnye.
Mindkét esetben tukhatod =)
kakaoskalacs
😄 ha nönemü akko tuknam ha meg fiu akkor nem 😄 meg az a kapucnis pullover 😊

anadrex 😄 fenn vagy hotdogon ? megnéznélek :d
igen?<#duma><#duma><#duma><#duma>
szerintem tök areee 😊 néztem valamelyik nap az adatlapját hotdogon 😊

tényleg nincs baj vele h psytrance t halgatsz meg goát meg mittoménmi csak ne egy ímóó forumon oszd meg mássokkal 😄 f*szkivan má én is kötexek 😄 ez ragájos komolyan mondom xD minnyá nem is jövök ide többet . . .

mivan ? mindenki egymást basztatja?😄 lámák 😄 emo téme még mindig annyira jujj dejó ? paff

http://vampirefreaks.com/picview.php?pic_id=22478874&user=xXzsepiXx&uid=2667329&title=&c=9&x=10&d=0&s=2

<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>
light00
nekedis lehetne, ha már itt tartunk.
Megfogadtad, hogy ezzel a topikkal váltod meg a világot, vagy csak megint vernek otthon? Arcodból kanalazz vissza, légyszives( mert ugye, ahogy írtad, te is, khm), ez egy fórum, nem az elixir imádó topik.
Htx.
Ui.: ha van építõ jellegû hszed, mint pesti emotalik, kinek milyen a haja, vagy vmi hasonló, azt megoszthatod velünk.

DE MINDENKI SZÁLLJON LE A MÁSIKRÓL

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

nincs jobb dolgod ?