Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont a trendy gyerekekre, az ímó torzításokra, majmolásokra értem. ennek 95%-ban nincs köze az ímóhoz, attól függetlenül, hogy akar. Ezeket hívom álbuzinak.
Ezt fejsd már ki: szerintem pont hogy az emók között van marhasok álbuzi, hisz az egész stílus nem a machoságról szól.
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
azockat sem szeressuk :>
Úgyhogy elég sok emberre rámondják ok nélkül is, szal nem téma 😄
(most meg vissza akarom vágatni, kb hasonló méretbe, és már az ötletre leemoztak xD)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
tolem bizti nem kapsz dadat 😄 szimpi vagy elejetol fogva szal...
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Karcagon lakom.(Jász-Nagykun-Szolnok megye)És Kisújszállásra járok suliba.
De, miért fontos hol lakunk?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Az emokkal semmi bajom nincs, normális emberek. De az álbuzi az már más. Múltkor lefényképeztem egy csapat trendyboi-t a villamos elõtt, de nem akarom megsérteni a személyiségi jogaikat 😄
Nekem is volt, lesz is.
anadrex igazad van a hajjal kapcsolatban.
Arc nélkül jó lenne ha nem fikáznál. Tegyél szépen közkincsé itt 1 képet magadrol és akkor már mindenki fikázhat téged is... amig nem addig meg kérlek qssolj be mert qrvára nem kértem a véleményedet 😉
fent van neked msn-en a csaj?
Mindkét esetben tukhatod =)
http://vampirefreaks.com/picview.php?pic_id=22478874&user=xXzsepiXx&uid=2667329&title=&c=9&x=10&d=0&s=2
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Megfogadtad, hogy ezzel a topikkal váltod meg a világot, vagy csak megint vernek otthon? Arcodból kanalazz vissza, légyszives( mert ugye, ahogy írtad, te is, khm), ez egy fórum, nem az elixir imádó topik.
Htx.
Ui.: ha van építõ jellegû hszed, mint pesti emotalik, kinek milyen a haja, vagy vmi hasonló, azt megoszthatod velünk.
DE MINDENKI SZÁLLJON LE A MÁSIKRÓL
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!