3589
  • laca103
    Egy férfi ne sminkelje magát...
  • gercse
    hogy lenne már emo, én is ilyesmi zenét hallgatok(olykor)
    ez sokkal inkább rock/punk, alternatív rock zene
  • light00
    Nem, te már az vagy, menthetetlenül. Aki ilyen zenét hallgat annak annyi, kalapkabát megy a sarokba.
  • Nightwish006
    Beszarás mennyit birtok vitatkozni :)
    Egyébként sokszor olvasok olyanokat, hogy xyz zene "emo"... 30STM, Lostprophets, The Used ezek emok lennének? :) És ha én azt hallgatok előbb , vagy utóbb engem is elér a járvány, és emo leszek?! omfg
  • sapkafej
    ezt olyan mondja, aki azzal a szóval próbál leoltani, hogy "veréb"
    höhö
  • anadrex
    nem vagyok büszke . . . elszégyeltem magam . . . a szöveged büntet . . .
  • PíszLávJuniti
    http://www2.quart.hu/cikk.php?id=2298
  • sapkafej
    legyél büszke rá

• anadrex
    kössz de nem vagyok menő :) teljesen átlag vagyok . . . te vagy a veréb . . .
  • sapkafej
    jaj de menő
  • anadrex
    aham gratulálunk hozzá . . . ügyes vagy . . .
  • sapkafej
    rájöttem a topik alapján hogy az emo az új punk
  • VRSDM
    [apro]
    bocsánat.
  • eLiXir
    meg egy rakás aki annak képzeli magát
    öröm hallani h egyeseknek ez a legnagyobb problémájuk, h ki micsoda meg milyenné válik az átlag. TE nem kell közéjük tartozz, ennyi.
  • bens
    ezzel csak az a gond, h lassan kezd az emo lenni az átlag :P
  • light00
    Amúgy csak hogy duplapostoljak, pont ide akartam kilyukadni, hogy nem azért kell sírni, hogy mért basztatnak ha emo vagyok, az emberek ilyenek, mint ahogy leírtad..
  • light00
    loáááááááááááál, ez nagyon ütött, főleg tőled hallanom :DDDDDDDD
  • eLiXir
    nem, te nyomorék vagy.
  • cula10es
    hüjék
  • cula10es
    cyactok, en emo vatyok, kedvencem a No Thanx, ahoty latom sokan vaunk!
  • Fbn Lx
    jaj de durva...
    csökkentagyú söpredékek tüntetése :/
  • eLiXir
    ott a .
  • Cat #2767
    Rockerek az emók ellen Mexikóban

Ez szerintem simán csak egy buziellenes tüntetés volt. Eddig se tartottam sokra Mexikót, de ezekután biztos vagyok benne, hogy nagy ott a sötétség (kb. akkora, mint itthon).
  • Cat #2766
    A fő probléma itt tényleg nem az emó, hanem hogy az emberek mennyire nem bírják ki, hogy ne basztassák azt, aki kinézetben kicsit is eltér az átlagtól.
  • light00
    Kb annyit, hogy sírtok hogy leszólnak titeket, meg minden, és milyen szemetek, holott most te ugyanezt csinálod, akkor mért várod el, hogy más békénhagyjon?
    (gondolj bele szegény kopasz milyen fusztrált lehet, soha nem lehet piros/kék hajtincse -najó ezt ne vedd bele, inkább fáradt vagyok :D)
  • anadrex
    ennyi erővel 1 b*szott nagy nyilaskereszt is lehetne a logoján meg szálasi feje. . . :) másokkal ugyanolyanok vagyunk mi is ? :) elnyomjuk szegény kopaszokat? =( vagy ezzel most mit akartál mondani mert eléggé komolytalanul hangzik . . .
  • light00
    Azért mert egy, talán egy kicsit régebbóta itt van, kettő mindenki afelől érdeklődik, amiről csak aakr, pont nem te fogod megszabni :P
    Ha már a sztereotípiáknál tartunk, egy logóért rohadtul nem kéne megítélni senkit, én sem járok rózsaszínben sem Hellokittyben, szóval kár sírni ha másokkal ugyanolyanok vagytok ti is -.-
  • anadrex
    ironizált . . . és egy olyan rockegyüttest irt amit mindenki ismer . . .
    én a legtöbb beugatást azt punkoktol, kopaszoktol , parasztdiszkosoktol kapom . . .
    punkok közül meg az a vicces h 1-2 olyan veréb szokott beszolni akiket ha ismernék sz*rrá aláznék meg mindenap elvenném a kajájukat ha egy osztályba járnánk . . . csak igy h nem ismerem aztse tudom ki az . . . sajnos nem vagyok olyan paraszt h leálljak vele vitázni . . .
    a legidegesítőbb amikor ilyen 14 éves kis rokker picsák mennek az utcán akikről leríí hogy tök szerencsétlenek és amikor távolabb vagyok tőlük akkor utánam kiabálnak ilyem marhaságokat hogy: " ímó vagy?" meg hasonlok . . . hát olyankor nekem kajak ég a képem . . . nekik a szüleik nemtudom mit tanítottak otthon vagy hogy nevelték őket h nem érzik égőnek a városba töknagy tömegbe 1 vadidegen után kiabálni :S
  • Fbn Lx
    erre akartam kilyukadni én is. Ha azt mondom hogy zsíroshajú ájronmédenes, nem kell rajta besértődni, és rögtön az egész rockertársadalomra kiterjeszteni. mert nyílván nem így van.
  • kakaoskalacs
    nem minden rockernek zsiros a haja és nem mindegyik hord ájronméjdenes cuccokat -.- (énsem, ironmaident meg megvetem mert szar )
  • Fbn Lx
    jaj. na ott kezdődött az egész, hogy beszóltál, mert valamit félreértettél.
    én büdösrokkereztem? -.- Az, hogy kifejezetten zsíros hajú iron maiden pulcsis emberekkel volt ilyen tapasztalatom, az kérlek egy tény. az meg egy másik, hogy nem mondtam azt, hogy a rokkerek márpedig emiatt szar emberek. Én érzem magam rosszul, ha te azt hiszed, hogy néhány díszpéldány miatt elítélek egy egész embercsoportot. megnyugtatlak, hogy ez nem így van.
    csak hogy tisztázzuk a dolgokat, nekem is volt hosszú a hajam, és jártam feketében. De nem éreztem késztetést arra, hogy másoknak beszóljak, másokkal fasz legyek. Szóval én kérek elnézést, ha neked az jött le, hogy én valamit is általánosítottam...
    De legalábban abban egyetértünk, hogy a Rise Against márpedig kurvajó :)
  • ERykk
    nincs mit kifejteni azon hogy le 'büdösrokkereztél' jó néhány embert azért mert nem tetszik nekik ahogy kinézel
  • gercse
    az általánosítás rossz dolog...
  • Fbn Lx
    a baj csak az, hogy még mindig nem értem a problémád. ha valamit értelmetlen sztrereotípiának tartok, megpróbálom kifejteni, hogy miért. Ez így csak dobálózás.
  • ERykk
    nem dobálozok, egy tényt közöltem.
  • Fbn Lx
    ne dobálózz, hanem magyarázz
  • eLiXir
    sosem szólok vissza, mert általában ezek az emberek társaságban vannak, egyedül ritkán de mégis vannak olyanok...
  • ERykk
    te is buta vagy az ilyen hülye sztereotípiákkal.
  • Fbn Lx
    leginkább az idősebbek körében nagy a csodálkozás, akik nem piheték még ki a kádár-rendszert :D Hóha, már nem egyforma mindenki.
    Nekem beszólni ugyan nem mernek, a zsíroshajú iron maiden pólósok inkább odafordulnak a haverhoz, és artikulálatlanul vinnyognak. höhö. piros van a hajában. dejó. lányokelőre. höhö.
    na mindegy, a lényeg, hogy ne legyél annyira buta, hogy visszaszólsz. az ilyen emberek éppen elég szegények.
  • anadrex
    senki sem lóg ki a sorból mindenki szépen sorban áll . . . csak több sor van . . . nem elég h az emberek a sor eleje felé tolakodnak de közben még a mellettük állókat is lökdösik . . . mert megtehetik akkor miért ne . . . 1 pár stílust már kiprobáltam és rájöttem h ez hihetetlenül gyerekes dolog . . . én pl technos vagyok de nekem bejön az emo haj . . . mert most ez a divat . . . nem bírom felfogni h miért ne lehetne ilyen hajam és a többi embernek miért fáj h én igy érzem jol magam? :S na mind1 szerintem ez a téma már párszor meglett rágva ugyhogy hagyom is . . .