Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gyûlölök senkit, az öltözködése, vagy bármi hasonló miatt 😊
De a kérdésemre választ kaptam 😊 Köszönöm az együttmûködést 😊
PS: Én spec nevetni szoktam mikor a saját "fajtám" hasonló versekbe és hasonlókba foglalják. Arra voltam kíváncsi ez itt menyire fog menni, mert szerintem az valaminek a mérõje.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
1. új divathullám: csak ez a fórumozók között terjed; ez a nem vissazolvasás ez divattá vált. Már lassan ragályos, hogy baxnak elolvasni a régebbi kommenteket..... Fantomlovag, jó kemény vagy.
Amugy az feltûnt már valakinek, hogy az emogyûlölet is kb. akkora divat lett, mint emo-nak kinézni?
Mármint sokan még életükben nem hallottak róla és csak azért gyûlölik, mert az eggyik haverjuk(aki szintén nem tudja mi is ez) szidta az "emóóósokat". Vagy, mert meglát egy képet amin két emo srác csókolózik, erre jön az, hogy mind meleg.
Bármíly hihetetlen, de a versekben is alkalmazzák azt az õsi találmányt amit mondatvégi írásjelnek neveznek.
Cat ezek durva képek :S. Nemrég láttam én is egy hasonlót, de az még azóta is kísért :S majd megkeresem.
Ijesztõ példák:

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Másrészt meg ugyan nem érint engem, mégis szarul esik. Hogy vannak emberek akik veszik a fáradtságot, és írnak egy ekkora szerencsétlen fost, aztán még terjesztik is.
Annyi értelme van annak, hogy egyáltalán ír, mint annak, amirõl írta D:
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Jaj de szép vagy abban
A Hello Kittys szarban
Mily szép a félrenyírt hajad
Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad
A világfájdalmat jelzi a kinézeted?
14 évesen ehhez sok közöd lehet
Hisz szüleid mindent megadnak neked
Küzdened még soha semmiért nem kellett
De nem baj, bújj csak a sarokba sírni
Hisz számotokra ez a trendi
Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot
Úgyis erre élveznek el az EMO lányok
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
http://image2.myvip.com/users/0057/00578509/1186897/0765470559a6f483cd95db932466c20066722949.jpg
kúl mi? 😄sa
lehet csak a kabel ment tonkre a sok dobalastol :<
(najó, inkább nem, rólam jó éves képek vannak, inkább hanyagold. Jut eszembe kb egy hónapja megkértem h töröljék õket, nem lett belõle semmi. Mindegy lesz másik kép, törlik akkor.😄)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
hogy a szarba tudnak ekkora zsír hajakat megcsinálni?
Modell karok lenni xD
amugymeg fekete es piros szemceruza <3
jah majd ide írok ebbe a topicba ha lesz pénzem azt rendeljünk 1ütt.
Legalább ha utánna néztek volna és csak utánna mutatják be több millió embernek...
valameikõtök rendelt már innen?
ennek ellenére viszont tényleg rohadtul idegesítõek xD telefonon üvöltetik a telefont azt hiszik h nekik mindent lehet mert falubúúú bekerültek a városba a szakközépbe xD
Ha témázni akarsz dobj föl vmit és várd a reakciókat. Amúgy eddig sok értelmes dolog nem nagyon fordult meg erre, mert az emokat utálni is trendy, és nem nagyon voltak olyanok eddig itt, akik emonak nevezték volna magukat.
DJ Hype - Ready or not (dnb remix).
Azt mondják, aki nem bûnös, nem háborodik fel.
i mean. what the fuck? <#nemtudom>#nemtudom>
http://www.flickr.com/photos/bubue/
( ha van itt olyan akinek ezzel beletapostam volna a lelkivilágába akkor csak annyit hogy akinek nem inge ne vegye magára)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
emo vagyock, ezt tudja aki a baratom, tudja is h miert, mikor lettem, es az okat is, es igy van vele aki megismer. szoval engem kimelj meg koff