3589
-
#2829 mindigis szerettem mexikot:) -
Cat #2828 Folytatódnak az emo-ellenes támadások Mexikóban -
#2827 elég szánalmas kis gyökerek vagytok ezzel az egymást fikázással -
#2826 igazabol pesten lakom, pesten szulettem, es pesten is elek. szal ez nem jott be cica:) nem a tajszolasommal, pusztan, csak szembesitenelek magaddal:) -
#2825 a teveclubon régen nem olyan tevenevelés vagy miarák volt? oO
mostmár emo ellen idomítják ott is szegény tevéket :o -
anadrex #2824 nocomment . . . az ilyeneket hivják tajparasztnak :) mivel aláznál? a tájszólásoddal? vagy zacskoba hoznál ganyészagot vidékről? vagy mivel akarsz te engem alázni? -
eLiXir #2823 márottisvagyok.
szarházi -,- -
STurmGewehr #2822 emógeciii
gyertek teveclubra emot fikázni -
#2821 kezd kimerulni a téma -
#2820 mivan tan sirunk?:\ -
#2819 pofan fujnal gazsprevel?:DDDDDDDddd kar hogy nem konnyezektole:) utoljara ilyet kis 150centis ismerosomtol hallottam csontvekony nadszal lanyka:D nanembaj, legalabb megprobalnad. lehet, hogy teged neztelek, azert probalod most kielni a fajdalmat? a megalaztatottsagot? az alerendeltseget? hm:\ megertelek:)
nem mutogatom magam, ha tarsat keresel, sajnos en a lanyokat szeretem, vagyis, igazi lanyokat puncival.:) -
#2818 emo -
#2817 pontosan mit is takar szerintetek az EMO kifejezés? -
#2816 erre most jöttetek rá? :P -
#2815 Teljes mértékben igazad van. Ide csak olyanok járnak, akik szeretnek dagonyázni. :S -
Fbn Lx #2814 néhány stílus esetében belső dolog (is), mások esetáében nem.
a techno esetében nem feltétlenül, mert ahány technós, annyi életszemlélet. De a rock, a punk, a reggae, stb. az már életmód is egyben.
Ezért van olyan hogy emo, meg olyan, hogy emo zenét hallgató ember. -
eLiXir #2813 ottapont -
anadrex #2812 ilyen faszságot kérdezni. . . szerinted az hogy valaki rocker az belső dolog? és az hogy punk? az érzelmes az a zenére vonatkozik . . . nem azokra akik halgatják . . . én pl technos vagyok . . . ez szerinted belső dolog? ne idegeljetek mááá fel . . . amugy meg ez az egész sg forum 1 szánalmas sz*r mindenki beleköt a másikba ahol tud mindenki fikáz mindent mindenki flamel mindenki offol vááááááááááá :S -
eLiXir #2811 újabb rendkívül hozzáértő emberkék
#2810 (Y) -
#2810 Mellesleg az hogy valaki Emo az nem BELSÖ dolog? vagy az emo aki csak kivul az ,de 'belül" már nem? -
Cat #2809 http://velvet.hu/trend/indiemo0321/ -
#2808 Sok ember takarózik azzal, hogy az őrületet csak nagyon kevés választja el a zsenitől.
Erre írta valaki, hogy mostanában azt hiszik, hogy az idiótasághoz alanyi jogon jár a tehetség. Pedig nem.
Valahogy így lehet ebben a témában is. Az ilyen-olyan kinézethez nem tartozik alapból, hogy valaki jó ember. -
#2807 egyikőtök sem különb a másiknál -
#2806 most miért nyomorékozod le? nem is ismered. gratulálok pöcs -
eLiXir #2805 teis úgy állítasz dolgokat, hogy ismersz. valóban. gratulálok nyomorék -
guzmi #2804 akkor nem is vagy annyira EMO-s csak a divat miatt mondod magadra hogy az vagy ez meg szánalmas -
#2803 harcos emó o.O -
#2802 nyugi, vitz volt ;) -
Fbn Lx #2801 szőke, megőszült körszakállas, dagadt, negróbőrű cigányemo van-e? o.O -
#2800 szakállas emo van e ?
tudatlan vagyok ésmég nemláttam :D -
#2799 majdő :D -
Fbn Lx #2798 képt -
#2797 gázsrpéyjvel. de nem ököllel :]
am zozout én nézném vagy 20nak :D szakállas köcsög :D -
anadrex #2796 mit beszélsz te itt arrol h legyen vki férfi még else multál 18 nem tudom mit osztod itt az észt xD ha engem huzamosabb ideig bámulnál akkor leszállás után pofánfujnálak gázsprayvel azt szétrugnám a fejed mert még attol félnék h buzi :D -
#2795 feláll a bréd? meglátsz egy emut és elmész egyből? pfúúú. :] még a mozgólépcső tetejéig is felküldi magát a cucc? :D:D:D -
#2794 hat pl amikor felszallo metrora es meglatok ilyen kocsogot mint ti, nem kell neznem fel percig es felall elmegy. vagy esetleg felfut a mozgolepcson. na ez ferfi szerined?:) -
#2793 ez elég ok sok embernek :D -
Fbn Lx #2792 hogy kell férfiként viselkedni?
leoltani a másikat, ha nincs elég kanszag? -
#2791 ferfivagy? viselkedj ugy. kosz. -
anadrex #2790 komolyan kinomba má röhögök csak az ilyeneken :)