Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor elmagyarazom - <#vigyor>#vigyor> - szoval az emosok annyira erzekenyek a vilagra, h felvagjak az ereiket - tobbek kozott...csak nem ertem, miert nem hosszaban, akkor legalabb tenyleg elpatkolnanak.. - es szoval a kep pont erre utal <#vigyor>#vigyor>
Canon 450 D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
gyere velem BSE-re 23án 😉
u dont have to listen anybody else but me
Bring me the horizonra meg aki azt mondja h emo az nemis él szerintem
kakaoskalacs as i lay dying zeneileg primitiv metalcore(én szeretem), csakhogy tisztába légy... semmiköze screamohoz, ha screamo akarsz hallgass fos alesanat amit a sok pózer hallgat ..
Mert ezen annyira felesleges vitatkozni, fõleg olyan fogalmakon, amiknek nincs pontos meghatározása, csak nagyvonalakban ad át egy elképzelést.
2659-alexisonfire?! ismeretlen. kikérem magamnak -_-
ez amolyan 'screamo" zene 😄 többit nem ismerem 😊
as i lay dying
alexisonfire
escape the fate
ezek szerintetek besorolhatok az emo kategoriába? msn es vita után arra jutottunk h itt ugyis sok az okos és ti majd eldöntitek 😛 meg vitázni is szerettek azt megvitatjátok . . . 😄
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
ha márkás cucc kell akkor irány az american store, ott vannak a legjobb ruhák pesten,
visszatérve olvastam ilyet innen a 150közül valahol, hogy
dnb és emo ...
a válasz egyszerû, az emo divat, a dnb divat ... megjelennek a pózerek mindenhol.
de ne aggódj kikopnak majd, engem spec nem gyengén irritál ha valaki táncol elõttem 14éves pina, és nem férek el tõle... nem lenne semmi gond, ha nem egy lépést csinálna egész éjjel, azt is hülyén :/
majd kiesnek ne aggódj, 3-4 buli és rájönnek hogy ez nem az õ világuk.
meg kell hallgatni az ilyenekkel egy therapy:dylan+panacea+techich+sect+limewax mikszet, aztán rájönnek hogy rossz helyen járnak 😉
a nevét nem tudjátok......... valaki véletlenül?
AFC-ról nem sokat tudok, csak 1-2 számukat hallottam.