3589
-
#2869 epp ez benne. hogy nem erzi jol magat, megis eljar. szerinted szereti ezt a zenet? nem. ha britney spearst tarsitanak a emohoz, akkor odajarnanak mer az gecijo. es a hardcore zenet hozza rendelik mostmar az emokidekhez, lemennek. es gecimenok! -
#2868 biztos valami 70éves pedofil állatok vatytok, éscsak azért jártok az emo topigba hoty élvezkedjetek -
#2867 emogyilkossagrol még nem hallottam -
#2866 és jól érzi magát? nem ez a lényeg?
olyanok vagytok mint vmi taták -
Cat #2865 Halálra rúgták, mert gót volt
-
#2864 pontosan. es szerinted 1 hardcore, metal koncerten, mennyi kis nyomorek van, aki a halyat baszogatja. es azt se tudja mit hallgat. csak meno es hallgatja.:\ -
#2863 Szerintem igazi emok nem léteznek. Az igazi emo már rég megöngyilkolta magát, manapság csak pózerek vannak. Ez van. -
eLiXir #2862 ezittareklámhelye: myspace.com/geryheaven -
#2861 azér kéne hogy elhúzzanak :)
[center]JÓÓÓÓFÉLE a LOGÓD -
#2860 azok pózerkecyk -
lord nihilus #2859 de nem azt montam h emós mint a zállat, de van 1 beütésük...persze jobban örülnék ha emósok inkább meatlcore-t csinálnának xD -
#2858 :/ -
lord nihilus #2857 szöveget köll nézni :D:D -
#2856 egy dolgért gyűlölöm az emo-kat de mint a *****okat úgy :D
egyre többen jönnek el a 15-16éves korosztályból dnb-re "MERTAZAMENŐ".
és elbasszák az egész bulimat, nem férek el tőlük, belémrugnak az idióta táncukkal, és pfáh. felbosszantanak, és én érzem magam kellemetlenül még azon hogy hogy ki vannak riccentve... :S
szóval eltakarodhatnának dnb-ről, a divatgecik, és ezek 90%a biza emo... :C -
#2855 bullet az neked mér emo? :S
meg az afi? te hol élsz? -
#2854 kidobassalak? :] -
STurmGewehr #2853 emogeci!!!!! -
lord nihilus #2852 énis hallgatok, de még nem festettem be a hajam feketére meg egyebek xD
am rengeteg banda van aki így vagy úgy emós, a teljesség igénye nélkül amit hallgatok is(the used, jimmy eat world, afi, bullet for my valentine, Armor for Sleep stb.), sztem többnyire image-kérdés az egész, a zenei alap változó, belesüllyed a mainstreambe(punk, rock, metál) :D -
Cat #2851 http://origo.hu/zene/20080425-emoellenes-tamadasok-mexikoban.html -
#2850 aztaaaaaaa....
ahogy Hajos is mondta: olyan ez az orszag lassan, mint az USA....a feketek is megvannak
(nem igy mondta szo szerint, de ez is benne volt)
-
#2849 dúlazájlávjúú -
anadrex #2848 mit vallok be? nem ment át a mondandóm lényege? sajnálom nem fogom neked lefordítani . . . -
#2847 legalabb bevallod:D -
anadrex #2846 jah totenkopf os barátunk aláz mindenkit :D nyissunk neki 1 zizou5 a király topicot azt ott verje inkább a nyálát :) -
eLiXir #2845 tökjó vagy meg minden. -
#2844 abbol, ahogy es amiylen indulattal irtad. -
eLiXir #2843 és ezt honnan a rákból állapítottad meg ha nem vagyok udvariatlan :) -
#2842 th telleg nem egyenlo az emoval. de tesem vagy kulomb:) -
eLiXir #2841 újabb fantasztikus hozzértő. halvány lila gőzöd sincs az egészről
th=/=emo pápussz -
Theodolit #2840 nem tom szerintem ez az egész emo ilyen mű divat,se az irányzat se a zene nem tetszik azt meg ne mondják h depreszziósak mert én is voltam olyan sok ideig...és mégsem hordtam fekete cuucokat és nem festettem a hajam feketére meg minden egyebet a zenéröl meg annyit hogy a th-ra tesom szerinte leginkábbb az autó elektromos-ablakemelőjének zaja hasonlit leginkább:D és igaza van xd -
#2839 eznekem szolt? az emailét hol látod? -
#2838 mennyi fattyú egy helyen -
#2837 E-mail cím: [email protected]
Te szereted a Zoltán nevü lányokat? :D -
#2836 te most mivaty?lány or fijuu?mert adatlapodon nem látni :ooo -
#2835 ezek most ez emók vagy az ellenségeik -
#2834 jobbról a második naggggggyon szigorúú :) -
#2833 van pár bjutuful face :DD -
#2832 pf uu ez igen :D:D -
anadrex #2831
jah gyönyörüek tényleg . . . én is "imádom" őket -
#2830 Akkor akár mehetsz is oda, ott hátha jobban tűrik azt, hogy a másikat fikázod úgy, hogy aztsem tudod kiről beszélsz.