3589
-
Cat #2909 http://velvet.hu/poronty/2008/06/03/emo_vagyok_vaghatom/ -
#2908 nem jelent semmit. a hozzá legközelebb álló magyar szó az emóció, ami érzelmet jelent. -
#2907 Már nem új
egyébként -
nick20 #2906 Sziasztok! Mit jelent ez az új stílus, hogy EMO?
-
#2905 van -
#2904 van itt valaki? -
#2903 sziasztok
-
#2902 meg egy rokkerleány, akit ismerek személyesen és neki csak fekete - fehér a világ. rokker vagy diszkós. én akkor vmi elbaszott ember lehetek, mert ezt is, azt is. :/ -
#2901 :O kell -
#2900 kicsit olt taskamon emo rulez kituzoA_SD?:AS?:_DASD -
#2899 majesteakókuszbanEMOlez -
#2898 omfg. -
#2897 -
hajrá hajrá -
#2895 R.I.P -
#2894 http://index.hu/kultur/zene/emo2630/
szerencsétlen kislány -
#2893 nem feltétlen. -
#2892 most megpróbálsz égés nélkül kijönni belőle? -
#2891 Miért, te azt hitted viccnek szántam? -
#2890 ezt még nem írta be senki
de attól még vicctelen -
#2889 De ha nem lóg egyik oldalt bénán a szemébe a fekete haja, attól még nézhet ki jól, sőt jobban, nem? -
#2888 Az emonak van valami köze az OMO mosóporhoz? -
#2887 Naja, erre én is kíváncsi lennék, ha valakinek lenne használható hozzászólása ;) -
#2886 pedig vannak olyan lányok melyek jól néznek ki :)
volt is egy emo barátnőm :D -
#2885 hozzáteszem én semmi hasonlosagot nem vélek felfedezni a 2 stilus/mufaj között -
#2884 állitolag most kezd felkapott lenn iaz uj stilus
Techtonic, vhol olvastam az emo mufaj 'utodjanak" kialtottak ki ..
ki mit tud/mond? -
#2883 Szubkultúra, amely nagyon gyorsan ki fog menni a divatból. -
#2882 akkor túl földhözragadt vagy :) -
eLiXir #2881 :) -
#2880 Faszfej. :) -
eLiXir #2879 gyökér :D -
#2878 Én még nem láttam olyan lányt, akinek jól állt volna ez az emo stílus. Márhogy úgy gondolom, hogy szexuálisan vonzóbb lenne, mint egy szép, igényes frizurával, nőies cuccokban.
Az egyébként alapkövetelmény, hogy minden emo srác maximum 50 kg? -
#2877 Ez szörnyű xD -
#2876 az oké, én csak azt mondtam hogy havonta változik az álláspontod -
#2875 maradjunk annyiba hogy láttam már :D -
Cat #2874 Subbát egyébként olvassátok? :)
http://subba.blog.hu/2008/04/25/omg_20?fullcommentlist -
#2873 mondom nem az a baj hogyha valaki úgy/így néz ki, sőőt nekem tetszik, nincs mit tagadni most is hordok szűk nadrágokat.
a baj akkor van hogyha azthiszi az illető hogyha már emo akkor Ő a messiás, és sok ilyen arcoskodó forma van. -
#2872 van kulomseg az igenyes kinezet, es az emo kozott. tepett haj, es a feszes naci nem emo:)
o sem az ensem vagyok az, csak jol esik oket arcon vagni. tudod miert? mert azon kattogok amikor ranezek, hogy 1 kis porbafingo senkik, felnek a fuszal arnyekatol. minek jarnak ilyen helyre, miert mennek be tancolni?[mosh] ha szanaszet verik oket, es aztan kitamojognak a kis hasonlo lanyokhoz, es sirnak, es vedelnek, majd gecireszegek vagy a masik eset, hogy "jaj de bevagyok baszva"... elso esetnel arcon hanynak. hoppa. aztan masnap felmennek msnre, es kiirjak h mekkora party volt, szejjel hanytam mindent, meg lehanytam 1 kopaszt. ÁHHÁHÁH -.- -
#2871 pár hónapja még nem voltál te is az?
én azt veszem észre, hogyha elmegyek egy buliba, mindig vannak emberek, akik kinéznek másokat. te is ilyen vagy? -
#2870 érezze jól magát, felőlem jöjjenek emok dnb-re (ominak meg hardcore-ra), de ne úgy jöjjön le hogy Ő most megváltja a világot mert urigeller, és ezzel a nagyképűségével, meg majomkodásával, aminek köze sincs az adott buli évek alatt kialakult szcénájának szokásaihoz... és ezzel bizony tönkrebassza az én bulimat
jöjjön, de ne tegye tönkre a bulim, annyi jogom van jólérezni magam mint neki... nem magával azzal van bajom hogyha egy emo áll mellettem, kit érdekel van nem egy nem kettő emo ismerősöm-cimborám-barátom
... na értitek.