Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez sokkal inkább rock/punk, alternatív rock zene
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Egyébként sokszor olvasok olyanokat, hogy xyz zene "emo"... 30STM, Lostprophets, The Used ezek emok lennének? 😊 És ha én azt hallgatok elõbb , vagy utóbb engem is elér a járvány, és emo leszek?! omfg
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
öröm hallani h egyeseknek ez a legnagyobb problémájuk, h ki micsoda meg milyenné válik az átlag. TE nem kell közéjük tartozz, ennyi.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
csökkentagyú söpredékek tüntetése :/
Ez szerintem simán csak egy buziellenes tüntetés volt. Eddig se tartottam sokra Mexikót, de ezekután biztos vagyok benne, hogy nagy ott a sötétség (kb. akkora, mint itthon).
(gondolj bele szegény kopasz milyen fusztrált lehet, soha nem lehet piros/kék hajtincse <#idiota>#idiota>-najó ezt ne vedd bele, inkább fáradt vagyok 😄)
Ha már a sztereotípiáknál tartunk, egy logóért rohadtul nem kéne megítélni senkit, én sem járok rózsaszínben sem Hellokittyben, szóval kár sírni ha másokkal ugyanolyanok vagytok ti is -.-
én a legtöbb beugatást azt punkoktol, kopaszoktol , parasztdiszkosoktol kapom . . .
punkok közül meg az a vicces h 1-2 olyan veréb szokott beszolni akiket ha ismernék sz*rrá aláznék meg mindenap elvenném a kajájukat ha egy osztályba járnánk . . . csak igy h nem ismerem aztse tudom ki az . . . sajnos nem vagyok olyan paraszt h leálljak vele vitázni . . .
a legidegesítõbb amikor ilyen 14 éves kis rokker picsák mennek az utcán akikrõl leríí hogy tök szerencsétlenek és amikor távolabb vagyok tõlük akkor utánam kiabálnak ilyem marhaságokat hogy: " ímó vagy?" meg hasonlok . . . hát olyankor nekem kajak ég a képem . . . nekik a szüleik nemtudom mit tanítottak otthon vagy hogy nevelték õket h nem érzik égõnek a városba töknagy tömegbe 1 vadidegen után kiabálni :S
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
én büdösrokkereztem? -.- Az, hogy kifejezetten zsíros hajú iron maiden pulcsis emberekkel volt ilyen tapasztalatom, az kérlek egy tény. az meg egy másik, hogy nem mondtam azt, hogy a rokkerek márpedig emiatt szar emberek. Én érzem magam rosszul, ha te azt hiszed, hogy néhány díszpéldány miatt elítélek egy egész embercsoportot. megnyugtatlak, hogy ez nem így van.
csak hogy tisztázzuk a dolgokat, nekem is volt hosszú a hajam, és jártam feketében. De nem éreztem késztetést arra, hogy másoknak beszóljak, másokkal fasz legyek. Szóval én kérek elnézést, ha neked az jött le, hogy én valamit is általánosítottam...
De legalábban abban egyetértünk, hogy a Rise Against márpedig kurvajó 😊
Nekem beszólni ugyan nem mernek, a zsíroshajú iron maiden pólósok inkább odafordulnak a haverhoz, és artikulálatlanul vinnyognak. höhö. piros van a hajában. dejó. lányokelõre. höhö.
na mindegy, a lényeg, hogy ne legyél annyira buta, hogy visszaszólsz. az ilyen emberek éppen elég szegények.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
más országokban miért nincs ekkora gyûlölet azokkal szemben akik kilógnak a mindennapok viseleteibõl meg ilyenek? naponta megkapom h buzi vagyok, szép kislány vagyok de nem csak a külsõ a lényeg, és a legtöbb ilyen esetben egy ilyen ember belsõje sokkal jobb mint akik csak beszólogatnak.
u dont have to listen anybody else but me