Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laca103
Egy férfi ne sminkelje magát...

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

gercse
hogy lenne már emo, én is ilyesmi zenét hallgatok(olykor)
ez sokkal inkább rock/punk, alternatív rock zene

light00
Nem, te már az vagy, menthetetlenül. Aki ilyen zenét hallgat annak annyi, kalapkabát megy a sarokba.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Nightwish006
Beszarás mennyit birtok vitatkozni 😊
Egyébként sokszor olvasok olyanokat, hogy xyz zene "emo"... 30STM, Lostprophets, The Used ezek emok lennének? 😊 És ha én azt hallgatok elõbb , vagy utóbb engem is elér a járvány, és emo leszek?! omfg

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

sapkafej
ezt olyan mondja, aki azzal a szóval próbál leoltani, hogy "veréb"
höhö

György

nem vagyok büszke . . . elszégyeltem magam . . . a szöveged büntet . . .

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

sapkafej
legyél büszke rá

György

kössz de nem vagyok menõ 😊 teljesen átlag vagyok . . . te vagy a veréb . . .

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

sapkafej
jaj de menõ

György

aham gratulálunk hozzá . . . ügyes vagy . . .

sapkafej
rájöttem a topik alapján hogy az emo az új punk

György

VRSDM

bocsánat.

u dont have to listen anybody else but me

meg egy rakás aki annak képzeli magát
öröm hallani h egyeseknek ez a legnagyobb problémájuk, h ki micsoda meg milyenné válik az átlag. TE nem kell közéjük tartozz, ennyi.

bens
ezzel csak az a gond, h lassan kezd az emo lenni az átlag 😛

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

light00
Amúgy csak hogy duplapostoljak, pont ide akartam kilyukadni, hogy nem azért kell sírni, hogy mért basztatnak ha emo vagyok, az emberek ilyenek, mint ahogy leírtad..

light00
loáááááááááááál, ez nagyon ütött, fõleg tõled hallanom 😄DDDDDDD

nem, te nyomorék vagy.

hüjék

cyactok, en emo vatyok, kedvencem a No Thanx, ahoty latom sokan vaunk!

jaj de durva...
csökkentagyú söpredékek tüntetése :/
ott a .

Rockerek az emók ellen Mexikóban

Ez szerintem simán csak egy buziellenes tüntetés volt. Eddig se tartottam sokra Mexikót, de ezekután biztos vagyok benne, hogy nagy ott a sötétség (kb. akkora, mint itthon).

A fõ probléma itt tényleg nem az emó, hanem hogy az emberek mennyire nem bírják ki, hogy ne basztassák azt, aki kinézetben kicsit is eltér az átlagtól.

light00
Kb annyit, hogy sírtok hogy leszólnak titeket, meg minden, és milyen szemetek, holott most te ugyanezt csinálod, akkor mért várod el, hogy más békénhagyjon?
(gondolj bele szegény kopasz milyen fusztrált lehet, soha nem lehet piros/kék hajtincse <#idiota>-najó ezt ne vedd bele, inkább fáradt vagyok 😄)

ennyi erõvel 1 b*szott nagy nyilaskereszt is lehetne a logoján meg szálasi feje. . . 😊 másokkal ugyanolyanok vagyunk mi is ? 😊 elnyomjuk szegény kopaszokat? =( vagy ezzel most mit akartál mondani mert eléggé komolytalanul hangzik . . .

light00
Azért mert egy, talán egy kicsit régebbóta itt van, kettõ mindenki afelõl érdeklõdik, amirõl csak aakr, pont nem te fogod megszabni 😛
Ha már a sztereotípiáknál tartunk, egy logóért rohadtul nem kéne megítélni senkit, én sem járok rózsaszínben sem Hellokittyben, szóval kár sírni ha másokkal ugyanolyanok vagytok ti is -.-

ironizált . . . és egy olyan rockegyüttest irt amit mindenki ismer . . .
én a legtöbb beugatást azt punkoktol, kopaszoktol , parasztdiszkosoktol kapom . . .
punkok közül meg az a vicces h 1-2 olyan veréb szokott beszolni akiket ha ismernék sz*rrá aláznék meg mindenap elvenném a kajájukat ha egy osztályba járnánk . . . csak igy h nem ismerem aztse tudom ki az . . . sajnos nem vagyok olyan paraszt h leálljak vele vitázni . . .
a legidegesítõbb amikor ilyen 14 éves kis rokker picsák mennek az utcán akikrõl leríí hogy tök szerencsétlenek és amikor távolabb vagyok tõlük akkor utánam kiabálnak ilyem marhaságokat hogy: " ímó vagy?" meg hasonlok . . . hát olyankor nekem kajak ég a képem . . . nekik a szüleik nemtudom mit tanítottak otthon vagy hogy nevelték õket h nem érzik égõnek a városba töknagy tömegbe 1 vadidegen után kiabálni :S

erre akartam kilyukadni én is. Ha azt mondom hogy zsíroshajú ájronmédenes, nem kell rajta besértõdni, és rögtön az egész rockertársadalomra kiterjeszteni. mert nyílván nem így van.
kakaoskalacs
nem minden rockernek zsiros a haja és nem mindegyik hord ájronméjdenes cuccokat -.- (énsem, ironmaident meg megvetem mert szar )

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

jaj. na ott kezdõdött az egész, hogy beszóltál, mert valamit félreértettél.
én büdösrokkereztem? -.- Az, hogy kifejezetten zsíros hajú iron maiden pulcsis emberekkel volt ilyen tapasztalatom, az kérlek egy tény. az meg egy másik, hogy nem mondtam azt, hogy a rokkerek márpedig emiatt szar emberek. Én érzem magam rosszul, ha te azt hiszed, hogy néhány díszpéldány miatt elítélek egy egész embercsoportot. megnyugtatlak, hogy ez nem így van.
csak hogy tisztázzuk a dolgokat, nekem is volt hosszú a hajam, és jártam feketében. De nem éreztem késztetést arra, hogy másoknak beszóljak, másokkal fasz legyek. Szóval én kérek elnézést, ha neked az jött le, hogy én valamit is általánosítottam...
De legalábban abban egyetértünk, hogy a Rise Against márpedig kurvajó 😊
ERykk
nincs mit kifejteni azon hogy le 'büdösrokkereztél' jó néhány embert azért mert nem tetszik nekik ahogy kinézel

gercse
az általánosítás rossz dolog...

a baj csak az, hogy még mindig nem értem a problémád. ha valamit értelmetlen sztrereotípiának tartok, megpróbálom kifejteni, hogy miért. Ez így csak dobálózás.
ERykk
nem dobálozok, egy tényt közöltem.

ne dobálózz, hanem magyarázz
sosem szólok vissza, mert általában ezek az emberek társaságban vannak, egyedül ritkán de mégis vannak olyanok...

ERykk
te is buta vagy az ilyen hülye sztereotípiákkal.

leginkább az idõsebbek körében nagy a csodálkozás, akik nem piheték még ki a kádár-rendszert 😄 Hóha, már nem egyforma mindenki.
Nekem beszólni ugyan nem mernek, a zsíroshajú iron maiden pólósok inkább odafordulnak a haverhoz, és artikulálatlanul vinnyognak. höhö. piros van a hajában. dejó. lányokelõre. höhö.
na mindegy, a lényeg, hogy ne legyél annyira buta, hogy visszaszólsz. az ilyen emberek éppen elég szegények.
senki sem lóg ki a sorból mindenki szépen sorban áll . . . csak több sor van . . . nem elég h az emberek a sor eleje felé tolakodnak de közben még a mellettük állókat is lökdösik . . . mert megtehetik akkor miért ne . . . 1 pár stílust már kiprobáltam és rájöttem h ez hihetetlenül gyerekes dolog . . . én pl technos vagyok de nekem bejön az emo haj . . . mert most ez a divat . . . nem bírom felfogni h miért ne lehetne ilyen hajam és a többi embernek miért fáj h én igy érzem jol magam? :S na mind1 szerintem ez a téma már párszor meglett rágva ugyhogy hagyom is . . .

az a baj, hogyha nagyképû vagy, akkor nem hisznek neked az emberek 😊
bens
nem te lógsz ki a sorból. sajnos a mai aberrált világunkban épp te állsz a sorban.

bens
büszke lehetsz magadra

irigyek vagytok ennyiiii 😄 anadrex>3 te meg ne huzd fel magad ezeken
más országokban miért nincs ekkora gyûlölet azokkal szemben akik kilógnak a mindennapok viseleteibõl meg ilyenek? naponta megkapom h buzi vagyok, szép kislány vagyok de nem csak a külsõ a lényeg, és a legtöbb ilyen esetben egy ilyen ember belsõje sokkal jobb mint akik csak beszólogatnak.

ERykk
ha nem lenne aki flamel rég meghalt volna a topik.

nem akarok kötekedõ lenni de mit keres itt ez a totenkopf os vadorzo? szerintem mi se mászkálunk a ti überállesz topikotokba beleronditani . . . akkor nem értem mit keresel itt . . .

VRSDM
ööö azoknak a 80%a amilyen körökben mozogosz. nõk 80%-a? nemhiszem hogy a sok idõs-kínai-afriaki lány téged akar :]

Zizou5
ja. pontosan, csicska vagy, a csicska csajok rad folyatjak a nyalukat, meghozza 80% szazalekban. jovagy. lehetsz ra buszke.😊

VRSDM
myspace-n? :]

csicska vagyok de rám meg a csajok 80%a folyatja a nyálát szóval válassz 😄