Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl mert nem akarsz egy ingyenélõ seggdugasz lenni?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Most magambol indulok ki : evente egyszer ha betonozunk otthon vagy vmi kemenyebb melo udvaron/haznal 10-15 perc alatt kinyulok .. igaz nemvagyok egy kigyurt gyerek de akkorsem vmi jo dolog ez igy (amugy 16 éves vagyok )
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
!
cSaK a KeDvEtEkÉrT
ja és nem, nem érdekel más véleménye 😄
Hova jutunk, ha még egy világcég is emosan öltöztetett modellekkel mutatja be a telefonját...
Link
Aki divatból csinálja ezt az egész emo dolgot az tényleg szánalmas, mert lehet ha megkérdeznénk tõle, hogy mi is az az emo, akkor fogalma se lenne róla. Viszont azis szánalmas szerintem aki tényleg emo, viszont mindenki elõtt tagadja 😄 Ismerek olyat akinél nagyobb emo nincs a földön! De akárhányszor szóbahozom letagadja... azért ezis szánalomra méltó. Ha már valaki tényleg "hardcore" emo akkor vállalja be és ne tagadja azért le, mert fél hogy majd jól leugatják.
pont ez az hogy nem csinálja... csak arra kell neki a deszka hogy csajozzon vele meg a fele ki se jön csak csinál egy képet a deszkájával myvipre 😄a másik fele meg a kezébe a deszkával rohangál a városban.
mert ha pl odajönne egy emo srác és normálisan küldené a gördeszkát nem csak divatbol lenne nála akkor semmi bajom nemlenne vele mert ö is ember és õ is csinálhatja. csak kicsit idegesitö hogy egy ilyen sincs. mondjuk sokan nemértik de aki deszkázik az igen
meg tegnap néztem myvpen egy csajnak a friends ben voltak ilyen emberkék és az egyik srác deszkával volt lekapva. õ is kommentelt a kép alá hogy "juj ez én vagyok! i<3 skate" és akkor rámentem az adatlapjára és most BMX ezik😄
emo vagyok ha nemtetszik **** stb
bár mondjuk gondolom nem az az igazi emo amit ök csinálnak csak követik a divatot de sztem akkor is szánalmas amit csinálnak. de az a vicc hogy egy idõ után ök is belátják ezt
De biztos hogy emo srácokat láttál deszkával a myvipen? Nem esetleg olyan embereket, akik nem tudják eldönteni, hogy mi is az õ stílusuk? 😄
Vagy csak nekik is egyenesített a hajuk és máris leemoztad õket?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
- nincs rajtam fehér alapozó
- nincs feketére kisminkelve a szemem
- nemlóg a szemembe a nem egyenesre vasalt hajam
- meg nemvagyok depressziós
- nemutálom a világot
stbstb lehetne még folytatni
most leoszthattok ami kurvára nemérdekel de sztem ez a téma nemcsak engem izgat. de vágom aztis hogy 2 év mulva semmi se lesz az emobol csak szimplán elfog tünni
köszöntem
Ez van, ha szexy akarsz lenni kinéz a tömeg xD
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
nemtom mi a baj ezzel? az egyenesített haj tetszik (legalábbis jobban mint a göndör fürtjeim) a rózsaszín póló meg szerintem már elég elterjedt a fiúknál is.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Én nemrég elkezdtem növeszteni a hajam, csak engem göndög fürtökkel áldott meg az ég 😄 Viszont nekem ez nem tetszik és vettem hajegyenesítõt, amivel minden nap kiegyenesítem és nagyon tetszik is az eredmény (ego) XD Na a lényeg, hogy azóta érdekes módon, ha fekete pólóban megyek utcára akkor mindenki azt mondja hogy emo vagyok, ha pedig rózsaszín pólóban akkor lebuziznak. Ez egy kicsit idegesítõ. Pedig a rózsaszín ma már nem feltétlenül a nõk színe 😄