3589
-
#3109 :D Viszont a no school no stress es felső jó volt :D -
#3108 Jobb is bizony.. Bár eléggé minősítette már őket az is, ahogy ott viháncoltak a háttérben. -
#3107 jaahj bocsi :S nem is tudom miért azthittem hogy az elötted lévő hsz-emre irsz.
HÁt eléggé tré a 3 csaj xD sztem jopbb is h a masik 2 nem beszélt semmi :D -
#3106 a 3 kis görcs, főleg az agyatlan amelyik pofázik is. -
#3105 mi kemény? -
#3104 12 éves kislányokat interjúlni és megpróbálni utánozni az index-et biztos karrirerje csúcsának érezte a srác -
#3103 na ez kemény. -
#3102 EZ hülyeség. Attol h msot nem irnak ide attol még ugyanugy van minden mint eddig. -
#3101 Legalább a sok szutyok amelyik azt gondolja, hogy ettől lesz menő abbahagyja, mert már nem divat. Marad az értelmesebbik része a dolognak. -
#3100 Hát lehetett sejteni, hogy nemlesz hosszúéletű :D
De még az emo nagyonis az "aranykorát" éli, csak már unalmas róla beszélni.. viszont maga a stílus is hamarosan unalmassá válik és lassan eltűnik. -
#3099 kezd kimenni a divatból az emo :o -
#3098 jha kezd lecsengeni a dolog -
#3097 ejjj behaltunk kérem.. -
#3096 enetettem -
-
#3094 akkor nezzetek utana:) -
#3093 nem vagy egyedül... -
#3092 vagy öregszem, vagy nem vagyok elég gyors követni ezt, de marhára nem értettem most ebből egy szót se.. -
#3091 elgondolkodtató.. -
Cat #3090 http://cotcot.hu/lelek/cikk/1676 -
#3089 lol -
#3088 akarhanyszor megnezem szakadok. ezek hc. nem kezdek el itt regelni errol, de ez olyan, hogyha a kezedbe veszel 1 bassgitart, nem vagy bassgitaros. ska. az meg a masik, azt nem tudtak, mi az a ska, mielott bejott ez divatba az imobol kifolyolag. nem azert mondom, biztos van aki ezt regebb ota tolja, aki nem divatbol ez, de ez igy vicces. sot. borzalmas es vicces egyutt. -
#3087 Istenem.. erre szavak sincsenek.. -
#3086 Jaj. A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket fohászt nyugodtan át lehetne írni... -
#3085 -
#3084 Hülye mindenki.. most nem rátok értem!! :D Nem korfüggő a dolog, mindenki követ el hibát és csinál hülyeségeket, felelőtlen dolgokat 14, 16, 20, 30 és akárhány évesen is. Főleg ha nagyon részegek vagyunk. -
#3083 mire írtad? :P -
#3082 -
#3081 továbbra is tartom az utolsó mondatom... -
#3080 no comment... -
#3079 nem veszed észre hogy az első hozzádszólásom óta nem vagyok komoly? á, rakjak be 500 szmájlit akkor leesik?
fasznak elmélkedsz ennyit. én is ott zúztam 16 évesen és akkor is tudtam hogy fasz vagyok, meg most is. hogy akkor az voltam, me mosmá király vagyok, ugye -
#3078 na ez a probléma h sok ilyen ember van, aki így gondolkodik magáról..
pont h a 11-14 éves korosztály is ezt hiszi magáról, meg h másoknak is igazat adjak egyes 16-18as is és mindig ebből van a baj, a detox meg sorolhatnám..
az meg méginkább probléma h 18-25 közötti korral így gondolkodsz, h te vagy a világ közepe.. azért lassan benőhetne már a fejed lágya..bocsi..
-
#3077 és? de az én vagyok én meg király vagyok -
#3076 osztom. 16 évesek ugyanúgy buták. -
#3075 hát ha nem biztosak benne h 18 elmultal jah -
#3074 na jó én OFFolom itt magam... -
Cat #3073 személyit kérnek a zpben? ez mekkora már :D -
#3072 mki szorakozik biztos :D Énse tudok mar lassan magammal mit kezdeni, kéne menni pipázni millenaris parkba haverokkal -
#3071 :S:S megint behalni készül a topik.. -
#3070 De azért nagyon sokan tunak is magukra figyelni.... azok akik meg nem igy jártak nem tudok erre mást mondani. De ez a Zp-s dolog miatt is tuti h van valam ia háttérben amugy.