493
  • Dodo55
    Mert az az igazság, amit leírtam azért.
    És nem is lett belőle flame.
    Dragooon, aki félti a kutyáját elmondta, hogy annak ellenére, hogy a kutyáját zavarja, tényleg a szilveszterhez tartozik a durrogatás, és elfogadta.
    Én meg elmondtam, hogy azért arra figyelek, hogy ne más ablaka alá robbansak be, igyekszek az emberektől távol csinálni a dolgokat.
    És le lett zárva a dolog, flame nélkül.

És nem vagyok idióta
  • Alexease
    Ez a "szerencsetlen" meg szenilis is;)))))))

• Hydroceph
    áz
  • Dj Xyberpunk
    lál bázz:) kemény topik
  • akyyy
    amugy nyitva lesz MA a spar, és egyéb boltok???
  • Dragooon #88
    naa ne folytasd te se és nem lesz vita...
  • Takezó
    ha nem akartad, hogy flém legyen, te idióta, akkor minek hoztad fel?
  • antijuve
    mi lesz akkor?
  • Dragooon #85
    jahértem akkor oké ^^
  • SLICK
    már végigolvastam de erre csak annyit tok mondani, h szegénynek feltűnési viszketegsége van, vagy csak simán hülye :| egyebet nem tudok mondani
  • Dragooon #83
    ha vkit érdekel a kutyám, katt a linkre, és ha már ott vagytok, köszönjetek be pls :P
    KUTYÁCSKÁM
  • Dragooon #82
    későn jössz ^^ olvass vissza (szerk.megj.: megéri), írd le a gondolataidat és segíts kitalálni, hogy kell ágyút építeni
  • SLICK
    wtf? :c

én az ilyenekről midnig lemaradok, ez nem jó így
  • Dragooon #80
    de van agya és nagyon okos. nebántsd nincs megnyírva, teszek fel róla vhova képet, hogy nézhessétek egy pill
  • berlinboy6329
    Ezen ne röhögj.Nem vicces.Ezt te nem ismerheted.Az újabb petárdák már dorrunnak.A durranás má kiment a divatból,most már dorrun minden. :)
  • [Walaki]D`Lair
    Azé parás, mert uszkár -> nincs agya...
  • Dragooon #77
    istenem hanyadszorra jelzi még vki? :D:D
  • Krezga
    /fav
    :D:D
  • lee86
    "dorrungatás" ROFTL!! D:DDD
  • akyyy
    de hogy öjüljön mindenki, nem vettem idén petárdát:) helette jól berúgok és megyek ordibálni az uccára:D::DD
    ilyenkor úgyis lehet:)

most eszembe jutott az a videó, mikor 3 srác felvette, és ordította, hogy itt a világvége:D:D:D
  • akyyy
    jaja mi is mikor költöztünk, van itt nem messze két temlplom egyszerre harangoznak....akkor anno megőrültem tőle, de most sose hallom...:S..
  • Dodo55
    OK, amúgy én sose szoktam ablakok alatt durrogtatni, szóval ilyenre figyelek, de azért amit tavaly csináltak itt az állatvédők, az kicsit túlzás volt.

Ez az ágyú meg hülyeség, ez a cagivamito vagy tényleg hülye, vagy csak játsza a hülyét.
  • DJ Skyline
    megszokták az évek alatt szerintem! én is megszoktam a fő út zaját, előtte nem laktunk fő út mellett
  • Dragooon #70
    ne is mondd én x kerben lakom(messze van ferihegytől), egy elég forgalmas légicsatorna(vagy mi) alatt és néha bizony én se hallom a tv-t, pedig itt elég magasan vannak még
  • Dragooon #69
    az én voltam, törpeuszkárom van és így is remeg, ha csak egy nagyon halk hangot is hall (bérházban élünk)..
    egyébként igazad van, a szilveszterhez hozzátartozik, az éjszakai dorrogás :P (ami tök "hangulatos")
    csak azt akartam kifejezni, hogy tényleg nagyon jó lenne, ha az ablak alatt ágyúkkal lövöldöznének...
  • akyyy
    oké h petárda miatt szegén ykutyus, de it ágyúzni akarnak:D:DD:

meg télleg mi vna pestiekkel akik ferihegy közelébe laknak és elmegy felettük egy szép boeing?
  • [Walaki]D`Lair
    Barkácsold a vonatágyút a simpsonod után, nagyon villanthatsz vele a diszkóban...
  • Dodo55
    Jajj, láttam, hogy valaki megint jött a kutyákkal.
    Akinek kutyája van, az vigye be a lakásba, bentről alig hallani, akkor biztos nem zavarja a kutyát.
    De azt el kell fogadni, hogy szilveszterkor durrogtatni fognak.
    Én is fogok, persze nem petárdával ami tilos, hanem legális egész évben használható I. osztályos, illetve csak szilveszterkor használható II. osztályos cuccokkal.
    Nem akarom, hogy megint olyan flame legyen ebből, mint tavaly, de azért fontosnak találtam, hogy elmondjam ezt.
    Mert ez az igazság.
    A petárdák betiltásával részben egyetértek, mert sok olyan ember volt, aki mások épségét kockáztatta, mert barom módon használta a petárdákat.
    Bár én inkább a petárdák betiltása helyett ezekkel az emberekkel csináltam volna valamit.

És még valami fontos: ha bármikor az évben halljátok, hogy valaki durrogtat, akkor csak akkor hívjatok rendőrt(már amennyiben hívni akartok, mert zavar a durrogtatás), ha 100%-ban megbizonyosodtok arról, hogy a durrogtatásra használt eszköz petárda(rúd alakú, általában zöld cucc, a többi cucc nem petárda, csak a TV-k nevezik úgy hibásan) volt, mert a többi I. osztályos dolog egész évben legális, és amennyiben a valaki, akire rendőrt hívtok mondjuk rakétázott, amit szabad, akkor nektek kell a rendőri kiszállás díát fizetni(25000 forint az alapdíj asszem).
    Ezt mindenki érdekében mondom. Az állatvédők érdekében, hogy ne kelljen fizetni a rendőröknek, és azok érdekében, akik durrogtatnak, hogy nekik meg ne kelljen a rendőröknek bizonygatni, hogy ők bizony törvényes dolgot csináltak.
    Ezt azért tartottam fontosnak elmondani, mert engem 2 hete megfenyegettek(hogy rendőrt hívnak), mert véletlenül durrantottam, azért véletlenül, mert úgy tudtam, hogy a cucc, amit a közeli boltban(a város egyetlen pirotechnikai termékeket árusító boltjában, ami egész évben árusít) vettem, nem fog durranni. De mégis durrant, az az ember meg pont arra lakik, ahol én, és amikor mentem haza a cucc használata után, ő is ment be pont.
  • berlinboy6329
    Az bizony.Főleg,amikor leteszik a telefont,és a Gabi gyerek mondja,hogy nem tegye le!Hát nem akar nyerni 20k-t?De csak ők szakítják meg az összeköttetést! Legjobb! xD

Ja,én is szeretek dorrungatni,hogy a témára visszatérjek.1 nagy tányér bableves után kinek nem esik jól?
  • Dragooon #64
    sztem nagyon jó és kifogástalan az a műsor xD
  • Broafka
    mi az hogy dorrungatások? :-/

nem inkább durrongtatások? :-/
  • berlinboy6329
    De érted,hogy lehet vminek,BÁRMINEk ilyen nevet adni,hogy nullahategyakárhányezermilló.

"Khhmm,igen itt van a piros gomb.Szia piros gomb,hogy telik a napod?Piros gomb te vérzel!!![Piros gomb megnézi magát,és őrjöngeni kezd]Ja,nem is.

...Naaa,híjjon má' vki[csörr-csörr]Halló jónapot kívánk xy Gábor vagyok[bíp-bíp-bíp-bíp]Há' ne tegye má le!!!Hülye,*a**!Nézzem meg ezt a zágyút.Csak mond nekem 1 háromjegyű számot,és megnyerheti Gábor Áron rézágyúját!
  • Dragooon #61
    értem..hát ok, akkor már nem tudok sehogy se segíteni..
  • DJ Skyline
    pláne amit ő akar! amit szeretne, az a #15-ben van, de ilyeneket maximum már csak múzeumban talál, és azt sem magyarországon!
  • Dragooon #59
    xD RTL klubbon abban a 06451488435457 műsorban az a Jackpot :D
    ott van a kis vitrinben vagy miajóégben egy ágyú
  • Dragooon #58
    komolyan még mindig nemérkezett válasz... miért pont ágyú? hogy valósítanád meg? még itt sem találtam, edig ezzel kereste (mármint ezzel a szöveggel, alul)
    (google: "how to make a cannon")
  • berlinboy6329
    Vesző pijacon!olyan ágyúkat árúnak,hajajj!Csicsásat,vaskosat,kicsit,nagyot,csak úgy hajíjják utánod mindenhunnan,hejjj mán-e.Egyik jobban füsatöl,a másik gyártáshibás,van igazi,meg játék is.Sőt ha 2-t veszel,adnak 1 zsák golyót is,meg 1 hordó pskaport,csupán 29.990FT-ért.Már Tele shopban is megrendelheted.Hívd most!
  • DJ Skyline
    Bismarck
  • atomboy
    Je, ilyen hajomodelem van. Graf-Spee?
  • skristof
    v2-est sajnos már nem árulnak, bár angyalföldi piacon talán