493
-
#213 vége a dorrungtatásoknak, 2-re megunta mindenki a környéken! na majd 364 nap múlva újra lehet próbálni -
#212 én is tudom mit szeretnék, de nem tudom elérni! :D -
katalány #211 Én most kezdek megvilágosodni, szerintem reggel már nem én leszek, az tuti, tudom, hogy mit akarok..!!!! -
katalány #210 Lehet hogy igazatok van, mégis a csilagok háborúját láttam én is. De ott voltam. akkor is szép volt, meseszerű volt és mindenki látni akarta. -
#209 nem tudom, tompul az agyhelyem azt érzem! :D -
katalány #208 Tök homály van..., a fények érted?, legalább helyettesítték a csillagfelhőt. Nálatok csillagos az ég? mindjárt kimegyek..... -
#207 nem lehet, hogy a csillagokat látod?:D
-
Dodo55 #206 Xviddel van tömörítve.
Amúgy nekem is ilyen háborús érzésem van, de tök jó -
katalány #205 Lehet hogy becsiptem egy kicsit és olyan jó elfeledni mindent, érted és menekülök ki a világ zajától, a piszoktól, a mocsoktól. Egy fény látok, sok-*sok apró színes fényt, ami oly csodás, mintha távoli világba vinne. Csak el innen ebből a mocsokból. Jujj de utálok mindent.
Lehet, hogy mától megvilágosodtam? -
Ági07 #204 1. Mflex HQ™
2. Emo
3. Ki van fent legtovább?
4. Szilveszteri dorrungatások
5. Football Manager
6. XBOX360
7. Japán
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Counter-Strike:Source
10. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
Ismét 4.:D -
#203 nem tudom, nekem inkább olyan érzésem van, mintha mondjuk egy kis Normandiai falut ostromolnának a második v.h.-ban! -
katalány #202 Imádom ezt a nagy durrogtatást, olyan mesebeli, mint a csillagok közt utaznék. Na most kérem nem kinevetni. Ezt a boldogság mámorában írtam, kicsit pityókásan, tök jó így, olyan szép minden...imádok mindent!!![#vigyor2 -
Ági07 #201 sokat ittál:P:D azt tényleg ne.. egyszer van 2007 első napja:D hajrá:D -
Ági07 #200 én le tudtam játszani media playerben.. csak hát a minőség az tényleg nem a legjobb de azért jó az:D -
#199 nem játsza le semmi! media playerben nagy feketeség, divxel valami account miatt pampog, csak ennél a videónál, quick time meg kifagy -
#198 leeht nem kéne porosodni hagyni a hubimat.. bár most pia hányingerem van :S -
Ági07 #197 na nézzük:D -
Dodo55 #196 Videó, a 36-os telepemről: http://trackmania.hu/dodo55/video/tuzi.avi
A minőség nem a legjobb, mert telefonnal csináltam. -
Ági07 #195 akkor csak nem volt az olyan nagy rengés mint amilyennek elmondták^^ -
#194 minden meglehet :P -
#193 ittnálunk a házon megnéztem, a vakolat itt-ott megrepedt :D (nemrég újították fel, azok nem voltak ott)
szal ITT IS OLT csak nem vettem észre xD -
Ági07 #192 hát nem tudom:) nekem uncsitesómék a 10.-en laknak és ő mondta hogy kirohantak a házból is.. akkor az csak több volt 3-4 mp-nél:o kivéve ha az ablakot választották de az meg nem lehet mert akkor nem tudtam volna velük beszélni:D -
Ági07 #191 hát igen.. de hogy mért kellett annyira megijedni.. csak egy kis földrengés volt -
Szabi1991 #190 azt csak ugy mondták...
nemtartott ez csak 3-4 mp-ig... -
Ági07 #189 hát most nem éppen arra gondoltam:D Hanem cagivamito ágyújára:D a II. világháborúból..:D igaz lehet arra is érteni :P -
#188 azért csak hosszabb volt hát állítólag kiszaladtak az utcára ^^ ahhoz meg idő kell, nem? -
#187 itt is ^^ most megyek :D -
Szabi1991 #186 ha a rengésre gondolsz , mire észrevetted hogy mi is van , már rég vége volt :) -
Ági07 #185 hát még szép:D néhány üveg.. semmi bajunk nem lesz tőle -
Ági07 #184 hát elképzelhetö
de azért egy kicsit sajnálom hogy lemaradtam a "nagy ágyúról":P -
Szabi1991 #183 sztem a lagszorojával menőzik az utcán :) -
Szabi1991 #182 én pesti vagyok :D
deh akkora ködvan hogy 5 méterre se látok el :( -
#181 lol -
#180 pontosan :P -
#179 hehe itt elég sokat lőttek, még mindig van itt-ott néhány :P sajnálhatod hogy nem vagy pösti :PPP
cagivamito meg szerintem már alszik, vagy az ágyúját valahol külföldön próbálgatja a "Cambrice"-i és "Hardward"-i haverjaival... -
Ági07 #178 Hát igen.. Pesten.. De itt Debrecen környékén nyoma sem volt a dorrungatásnak XDDD szal szerintem az ágyujával valami gond lehetett:) Vagy csak egyszer töltötte meg ki tudja -
#177 na megvolt
20db sórtűz
300db 1durranós
50db 5 durranós
1db 18-as tüzijáték
meg kaptam ingyen 1 római gyertyát
lezárva az év -
Szabi1991 #176 pedig jó nagy durrongatás volt , még a föld is beleremegett :) -
#175 viszont!! -
Rolesz #174 BUÉK!!!