• Dodo55
    Jajj, láttam, hogy valaki megint jött a kutyákkal.
    Akinek kutyája van, az vigye be a lakásba, bentről alig hallani, akkor biztos nem zavarja a kutyát.
    De azt el kell fogadni, hogy szilveszterkor durrogtatni fognak.
    Én is fogok, persze nem petárdával ami tilos, hanem legális egész évben használható I. osztályos, illetve csak szilveszterkor használható II. osztályos cuccokkal.
    Nem akarom, hogy megint olyan flame legyen ebből, mint tavaly, de azért fontosnak találtam, hogy elmondjam ezt.
    Mert ez az igazság.
    A petárdák betiltásával részben egyetértek, mert sok olyan ember volt, aki mások épségét kockáztatta, mert barom módon használta a petárdákat.
    Bár én inkább a petárdák betiltása helyett ezekkel az emberekkel csináltam volna valamit.

És még valami fontos: ha bármikor az évben halljátok, hogy valaki durrogtat, akkor csak akkor hívjatok rendőrt(már amennyiben hívni akartok, mert zavar a durrogtatás), ha 100%-ban megbizonyosodtok arról, hogy a durrogtatásra használt eszköz petárda(rúd alakú, általában zöld cucc, a többi cucc nem petárda, csak a TV-k nevezik úgy hibásan) volt, mert a többi I. osztályos dolog egész évben legális, és amennyiben a valaki, akire rendőrt hívtok mondjuk rakétázott, amit szabad, akkor nektek kell a rendőri kiszállás díát fizetni(25000 forint az alapdíj asszem).
    Ezt mindenki érdekében mondom. Az állatvédők érdekében, hogy ne kelljen fizetni a rendőröknek, és azok érdekében, akik durrogtatnak, hogy nekik meg ne kelljen a rendőröknek bizonygatni, hogy ők bizony törvényes dolgot csináltak.
    Ezt azért tartottam fontosnak elmondani, mert engem 2 hete megfenyegettek(hogy rendőrt hívnak), mert véletlenül durrantottam, azért véletlenül, mert úgy tudtam, hogy a cucc, amit a közeli boltban(a város egyetlen pirotechnikai termékeket árusító boltjában, ami egész évben árusít) vettem, nem fog durranni. De mégis durrant, az az ember meg pont arra lakik, ahol én, és amikor mentem haza a cucc használata után, ő is ment be pont.