18
  • irkab1rka
    ja, az külön tetszik, hogy aszongya user a forumban:
    "Ezen csak a te bacilusaid vannak, amire már úgyis immunis vagy."

DIPLOMÁT NEKI MOST!!
  • irkab1rka
    Úgy látszik divat lehülyézni távoli országok lakóit.

Ember, ott nagyot pusztított a madárinfulenza. Ha annyian haltak volna meg MO-n, mint ott, akkor
    1, itt már nem lenne élő ember :)
    2, nagyon nagyon ügyelne mindenki a higiéniára.

"Egyértelműen bebizonyított tény," muhahahaha, és egyértelműen bizonyított tény, hogy levegőnél nehezebb berendezés nem repülhet. Használhatod még a "Az tény,...", "Nincs igazad, mert...", "Leszarom a véleményed, úgyis...", "Nem érdekel, mert az úgy van hogy...", és a "Hülye vagy, mert pedig a..." formulákat, hogy igazad legyen.

Amúgy elcsodálkoznátok, ha tudnátok, hogy egy-egy baktériumfaj milyenen durva és helyrehozhatatlan torzulásokat hoz létre az bőrön, fertőzés után.
  • csorfab
    Hm látod ebben van valami, erre még nem is gondoltam...
  • atlagember
    Egyértelműen bebizonyított tény, hogy azok a gyerekek, akik higiénikusabb körülmények közt nőttek fel sokkal rosszabb az immunrendszere és sokkal betegesebbek felnőttkorukra. A szervezetünknek szüksége van a fertőzésekre ahhoz, hogy ébren tartsuk az immunrendszert. Az olyan ember, aki mindíg mindent fertőtlenít, a legkisebb bacitól is ágynak esik, míg a többi normálisnak semmi baja sem lesz.
  • Flashy
    nem a belsőségeimet akartam fertőtleníteni, ha visszaolvasol egyet. de rengeteg olyan betegség van, ami cseppfertőzés vagy érintés által terjed és nem olyan viccesek mint a beleinkben levők. nekem a nátha/influenza se hiányozna annyira (tudom, pont az ellen a mobiltelefonfertőtlenítés se ér semmit), de ha grínpíszt akartok játszani, dédelgessétek őket is nyugodtan :)
  • twollah
    Lassan az eletterunk is olyan steril lesz mint egy muto.

Es meg csodalkoznak az emberek, hogy egyre tobbet betegeskednek, es egyre tobb az allergias.
  • Anteris
    vesszenek a baktériumok!!! Holnaptól mindenki szarja ki a beleiben lévő 1.5 kg-nyi kis szemétládát!
  • Flashy
    ilyen sterilizáló készülék nagy biznisz lenne, de nem(csak) a telefonba építve hanem ilyen mikrosütő-szerű otthoni verzióban. ha csak ennyiből állna, tényleg beledobnám néha a telefont, távkapcsolókat, egeret, mittoménmit.
  • arrrtemis
    inFLUEnza
  • heyman8909
    Igen, azért az 1-2 éves telefon elpiszkolódhat, azt nem árt tisztítani. De bakteriálisn azért nem kell. Ahogy már itt írták, én is szoktam tisztítani a bill.t, bár olyankor mindig elveszik 1-2 gomb
  • TH448
    Hát, innen erősen paranoiásnak tűnik, de mondjuk lehet, hogy Dél-Kóreában - éljenek az északi "rokonok" - én is egy leheletnyivel komolyabban venném.
  • smv
    De ha nyomkodod, aztán túrod az orrod, akkor a fikád is olyan lesz, amit ha kikapirgálsz, és lenyelsz, akkor már ott van.

Éééértem? :D
  • gakoska
    jah, kisgyerekek pénzt, homokot, kutyaszart, macskaszőrt stb vesznek a szájukba (nyelnek le), én meg megbetegszem a billentyűzetemtől... pedig még csak nyomkodom, nem is nyalogatom vagy ilyesmi... ezek hülyék mint a segg :D
  • fourgee
    Bár én is "baktérium ellenes" vagyok, semmilyen járművön nem vagyok hajlandó kapaszkodni (nem is baj, mert a hosszú évek alatt egészen jó lett az egyensúly érzékem :) ), lusta vagyok ahhoz, hogy billentyűzetet meg telefont tisztítsak. Az őszibaracklétől is csak 1-2 hétig ragadnak be a gombok, nem tovább. Viszont azt jó ötletnek tartanám, ha minden telefon alaból fel lenne szerelve UV-vel, és a gazdája tudta nélkül fertőtlenítené saját magát.

Az autóban is nem azért kapcsoljuk be a biztonsági övet, mert egy konkrét balesettől akarjuk megóvni magunkat, amiről tudjuk hogy be fog következni, hanem azért, hogyha bekövetkezne egy baleset, amiről nem tudunk, akkor megvédjen. Legutóbb egyik ismerősöm nem kötötte be magát, megtörtént a baj, amire nem számítottak, kirepült és össze-vissza törte magát, súlyos lett az állapota.
  • juzosch
    Jaj de ostobák. Minden tele van bacikkal, nem csak a billentyűzet. Ha a billentyűzetet fertőtleníted, akkor ne hagyj ki semmit, takaríts egész nap és mehetsz a pszichológushoz.
    Csak egy keresztkérdés: Hányan betegedtek meg a billentyűzettől? Sztem még senki. Ez mégsem a metró-kapaszkodó. Ezen csak a te bacilusaid vannak, amire már úgyis immunis vagy.

POrtalanítani azt viszont nem árt, mert ronda.
  • Rolesz
    Madár infulenza 4ever!:P :D XD
  • DKm
    Na igen. Sajnos az átlag ember bármitől meg tud ijedni, ha úgy állítják be azt a dolgot főleg, hogy nem is ért hozzá. Én is szoktam tiszítani a mobiltelefonom és számítógépem billenytűzetét, de nem a baktériumok, hanem a látható szennyeződések eltávolítása miatt. Tehát inkább esztétikai okokból.
  • Lacc
    Érdekes hogy néha kitör ez a hisztéria, láttam már a tv-ben is egy rakás műsort, ahol azzal riogatták az egyszeri átlagpolgárt, hogy úristen, mindenhol baktériumok és mikróbák tenyésznek, még a fejeden is. Van, akinek ez újdonság, és pánikba esik, és van aki ezekből az idiótákból él meg.