Folytatódik a Lost in Space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most találtam a neten ezt a cikket. Folytatás? Semmi nincs róla a neten...
Illetve, van egy 2004-es, de abban már nincs Matt LeBlanc...
Illetve, van egy 2004-es, de abban már nincs Matt LeBlanc...
Én meg még nem láttam... 😊 szal akkor érdemes megnézni? 😊
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Mi van itt? Minden hozzászólónak tetszett a film! Nekem is. 😊 Várjuk a folytatást.
Nem értem, mert nekem is tetszett. Jöhet a következö rész.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Tök jó film volt. Ez nálam föleg abban mutatkozik meg hogy 1nél többször is megnéztem. Várom a folytatást de a jó második rész mindig ritka. DVD-re jön ki? Ez elég gáz, ha nem merik moziba vinni.
nekem is tetszett? Mi volt vele a baj? Élvezhetõ popcornmozi, jó zenével, izgalmas történettel. (oké, nem volt nagyon megbonyolítva, de önmagában a gonosz karakter is elvitte volna a hátán a filmet.)
Hát ha nem dvd-re menne egybõl,akkor még talán jó is lehetne 😊De így...
Nekem is baromira teccet anno. Most meg már olyan szinten van a CGI, hogy akár még jó filmet is csinálhatnak folytatás gyanánt.
Usa: Population: 298,444,215 (Július 2006 megközelítõ adat.)
Forrás: www.cia.gov World Factbook
https://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/us.html
Forrás: www.cia.gov World Factbook
https://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/us.html
Ja, az elsõ filmben is volt egyetlen nagyon Joey-s rész, amikor a csaj nagyon leoltotta, majd csak vigyorgott tovább, és csak pár másodperc múlva esett le neki... az volt a legviccesebb az egész filmben. 😊))
Nekem nem igazán jött be. Amerikában a film egy igen komoly iparág, tehát ezért is fogja megélni a film a folytatását. Hisz sikeres volt anno.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nekem is bejött.
Majd Matt LeBlanc odaáll az élienek elé és...
- Na mi a helyzet? 😊 😊
- Na mi a helyzet? 😊 😊
Basszus, tényleg bukott? Én anno 9 évesen néztem meg, máig az egyik kedvenc sci-fim. Szerintem tök jó volt. Gary Oldman rúlz. 😄DD Kissrác (Will Robinson) = Mézga Aladár... a kis zseni. 😊
Bocsi, ez azért így nem teljesen igaz, hogy ez a filmek mércéje. Jó, hogy amikor elkészül egy film, akkor a kritikát azzal kezdik, hogy mennyibõl is készült, de azért aki ért valamennyit a filmekhez az nem az elõállítási költségek alapján dönt, hogy az adott film jó-e, vagy sem.
Egyébként gyakran hányni tudnék attól, hogy jelenleg az a filmek mércéje, hogy hány millió dolcsiba kerül. (attól még lehet egy kalap sz*r)
Példákat az elõzõ hozzászólásomhoz nem írtam, mert gondolom sokan tudják, hogy volt egypár olyan film, amit jobb, ha le sem forgattak volna azokkal a bizonyos sztárokkal.
Példákat az elõzõ hozzászólásomhoz nem írtam, mert gondolom sokan tudják, hogy volt egypár olyan film, amit jobb, ha le sem forgattak volna azokkal a bizonyos sztárokkal.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
Egy megjegyzést azért ezekhez a költségekhez hozzá kéne fûzni.Nevezetesen azt, hogy a hálivúdi filmek bekerülési költségét döntõ részben a sztárok gázsija nyomja meg az egekig, ami szvsz szerint egy óriási baromság, de az Amerika....
Igenis lehet jó filmet kevés pénzbõl csinálni, a fõ, hogy a történet jó legyen. Rengeteg kíváló színész is van aki eljátsza a szerepeket legalább olyan szinten, mint némely sztárnak kikiáltott középszintû (vagy még azt el sem érõ) szinész.
Tehát ha írnak egy jó forgatókönyvet ehhez a filmhez, akkor a költségeket max a Matt fizuja nyomja meg, illetve a CGI, aztán akár még jót is kaphatunk cserébe.
Ezt persze majd csak késõbb tudjuk majd meg...
Igenis lehet jó filmet kevés pénzbõl csinálni, a fõ, hogy a történet jó legyen. Rengeteg kíváló színész is van aki eljátsza a szerepeket legalább olyan szinten, mint némely sztárnak kikiáltott középszintû (vagy még azt el sem érõ) szinész.
Tehát ha írnak egy jó forgatókönyvet ehhez a filmhez, akkor a költségeket max a Matt fizuja nyomja meg, illetve a CGI, aztán akár még jót is kaphatunk cserébe.
Ezt persze majd csak késõbb tudjuk majd meg...
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
Nemtom, de a film nekem bejött, az indító csatajelenet nagyon zsír (volt akkori technikávala), az Apollo 440 föcimzene-klippjét meg még ma is elég gyakran látni/hallani háttérzeneként. Emléxem anyám kiakadt, amikor ötödször tekertem vissza a kölcsönzött VHS-t csak e miatt.
Who kills the last one buys the beer... vagy valami ilyesmi...
Who kills the last one buys the beer... vagy valami ilyesmi...
nem tudom pontosan ezért raktam oda kb-t 😊
nekem is rohadtul bejött a film 😊
de ezt a folytatást sztem el fogják ceszni 😞
de ezt a folytatást sztem el fogják ceszni 😞
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
200 millió ??? 😊 USA lakossága már meghaladta a 300 millát 😊 mondjuk száz millió már semmit sem jelent 😛
NEkem tetszett annakidején.
"egybõl DVD-re készülõ"
Ez nem tölt el túlsok reménykedéssel...
Ez nem tölt el túlsok reménykedéssel...
Anno nekem is bejött ez a film, várom a folytatást, de ha csak DVD-re jön ki akkor a költségvetés a padlót fogja súrolni, magyarul gagyi lesz...
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
A filmgyártók nem mûvészeti irodák, a profitért csinálnak filmet és nem a minõségért. Az amerikai filmeknél az amerikai bevételek számítanak. Ha egy film elõállítási költsége, meg a marketing amerikában 80 milka, de a bevétel csak 70, akkor az bukás. Van olyan film ami ezt dvd-n többszörösen is behozza, de az egyáltalán nem általános. A külföldi forgalmat pedig csak akkor számolják, ha tényleg sokszorosan több mint az elõállítási+marketing költség.Például a Garfield nem volt túlságosan nyereséges, viszont külföldön is óriási rajongótábora van, ami miatt simán megérte második részt gyártani. Ami már egyébként veszteséges volt az USA-ban, de a külföld húzta ki a filmet a kakiból. A Lost in Space egyébként jó film, de a veszteség az veszteség.
ja. még ilyet... piti összeg...
Sztem is jó film volt. Mondjuk azt elég nagy faszságnak tartom hogy ami a Kedves kis USA-nak nem kell, akkor a világ többi része is baszhatja. Pedig Usa csak kb 200 millió ember és abból se jár mindegyik moziba.
Párszor el lett mondva: A producereket elsõsorban az amerikai bevételek érdeklik! Egy sci-fi világszinten 130 milliót hoz? Ez elég gyér.
Ígyvan! Lehetett volna belõle sorozat is.Én is moziban néztem anno és majdnem beszartam amikor a robot beszélt.Sajnos a szinkron nem adta vissza azt az érzést. A film viszont kurva jó!!!!
Nekem is tetszett, kivéve a végét, az folytatásért kiáltott. Sztem egy sorozatot is ki lehetett volna hozni belõle.
Gracie Barra
de az hosszútáv. az kiadók és a magukra valamit is adó filmkritikus(imitátorok) legfõbb értékmérõje pedig az elsõ hétvége. de legalábbis az ámerikai moziforgalmazás. talán ezért is tart ott hálivúd, ahol tart.
Tipikus Ötvös Tibor. Kétszer is leírja, hogy komolyat bukott, miközben 136 millió dollár volt a bevétele 80 milliós költségvetés mellett. Más filmeknél meg ha a jegybevétel eléri a költségeket, akkor "már csak a profitot termeli". Ezzel szemben a valóság az, hogy a költségek nem térültek meg a jegypénztáraknál, de a video és DVD eladásokból, kölcsönzésekbõl, tévés jogokból és egyebekbõl simán megtérült, még nyereséget is hozott.
az elsõt a moziban néztem meg -> fizettem érte, és tetszett is(kedvencek 1ike)
a mostaniakat biztosan warezolom vhonnan, hiszen a gyártó is úgy áll a filmhez, h vmi c kategoriás ...-ot akar gyártani
ilyenkor kellene elgondolkodniuk a gyártóknak
a mostaniakat biztosan warezolom vhonnan, hiszen a gyártó is úgy áll a filmhez, h vmi c kategoriás ...-ot akar gyártani
ilyenkor kellene elgondolkodniuk a gyártóknak
Biztos jó lesz ha egybõl dvd-re jön ki 😊