38
-
#38 Most találtam a neten ezt a cikket. Folytatás? Semmi nincs róla a neten...
Illetve, van egy 2004-es, de abban már nincs Matt LeBlanc... -
#37 Én meg még nem láttam... :) szal akkor érdemes megnézni? :) -
entreri #36 Mi van itt? Minden hozzászólónak tetszett a film! Nekem is. :) Várjuk a folytatást. -
bigjoe #35 Nem értem, mert nekem is tetszett. Jöhet a következö rész. -
Lacee83 #34 Tök jó film volt. Ez nálam föleg abban mutatkozik meg hogy 1nél többször is megnéztem. Várom a folytatást de a jó második rész mindig ritka. DVD-re jön ki? Ez elég gáz, ha nem merik moziba vinni. -
LowEnd #33 nekem is tetszett? Mi volt vele a baj? Élvezhető popcornmozi, jó zenével, izgalmas történettel. (oké, nem volt nagyon megbonyolítva, de önmagában a gonosz karakter is elvitte volna a hátán a filmet.) -
pauly #32 Hát ha nem dvd-re menne egyből,akkor még talán jó is lehetne :)De így... -
YakHead #31 Nekem is baromira teccet anno. Most meg már olyan szinten van a CGI, hogy akár még jó filmet is csinálhatnak folytatás gyanánt. -
#30 Usa: Population: 298,444,215 (Július 2006 megközelítő adat.)
Forrás: www.cia.gov World Factbook
https://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/us.html -
Librarian #29 Ja, az első filmben is volt egyetlen nagyon Joey-s rész, amikor a csaj nagyon leoltotta, majd csak vigyorgott tovább, és csak pár másodperc múlva esett le neki... az volt a legviccesebb az egész filmben. :))) -
#28 LOL egy filmkritikusnak a bevétel soha nem értékmérő.. -
#27 Nekem nem igazán jött be. Amerikában a film egy igen komoly iparág, tehát ezért is fogja megélni a film a folytatását. Hisz sikeres volt anno. -
accsakide #26 Nekem is bejött. -
Prof William #25 Majd Matt LeBlanc odaáll az élienek elé és...
- Na mi a helyzet? :) :) -
Librarian #24 Basszus, tényleg bukott? Én anno 9 évesen néztem meg, máig az egyik kedvenc sci-fim. Szerintem tök jó volt. Gary Oldman rúlz. :DDD Kissrác (Will Robinson) = Mézga Aladár... a kis zseni. :) -
Jogurtosz #23 Bocsi, ez azért így nem teljesen igaz, hogy ez a filmek mércéje. Jó, hogy amikor elkészül egy film, akkor a kritikát azzal kezdik, hogy mennyiből is készült, de azért aki ért valamennyit a filmekhez az nem az előállítási költségek alapján dönt, hogy az adott film jó-e, vagy sem. -
#22 Egyébként gyakran hányni tudnék attól, hogy jelenleg az a filmek mércéje, hogy hány millió dolcsiba kerül. (attól még lehet egy kalap sz*r)
Példákat az előző hozzászólásomhoz nem írtam, mert gondolom sokan tudják, hogy volt egypár olyan film, amit jobb, ha le sem forgattak volna azokkal a bizonyos sztárokkal. -
#21 Egy megjegyzést azért ezekhez a költségekhez hozzá kéne fűzni.Nevezetesen azt, hogy a hálivúdi filmek bekerülési költségét döntő részben a sztárok gázsija nyomja meg az egekig, ami szvsz szerint egy óriási baromság, de az Amerika....
Igenis lehet jó filmet kevés pénzből csinálni, a fő, hogy a történet jó legyen. Rengeteg kíváló színész is van aki eljátsza a szerepeket legalább olyan szinten, mint némely sztárnak kikiáltott középszintű (vagy még azt el sem érő) szinész.
Tehát ha írnak egy jó forgatókönyvet ehhez a filmhez, akkor a költségeket max a Matt fizuja nyomja meg, illetve a CGI, aztán akár még jót is kaphatunk cserébe.
Ezt persze majd csak később tudjuk majd meg... -
Commandante #20 Nemtom, de a film nekem bejött, az indító csatajelenet nagyon zsír (volt akkori technikávala), az Apollo 440 föcimzene-klippjét meg még ma is elég gyakran látni/hallani háttérzeneként. Emléxem anyám kiakadt, amikor ötödször tekertem vissza a kölcsönzött VHS-t csak e miatt.
Who kills the last one buys the beer... vagy valami ilyesmi... -
#19 sztem is yó volt.... -
Szocsi88 #18 nem tudom pontosan ezért raktam oda kb-t :) -
#17 nekem is rohadtul bejött a film :)
de ezt a folytatást sztem el fogják ceszni :( -
year #16 200 millió ??? :) USA lakossága már meghaladta a 300 millát :) mondjuk száz millió már semmit sem jelent :P -
kanduhr #15 NEkem tetszett annakidején. -
Prof William #14 "egyből DVD-re készülő"
Ez nem tölt el túlsok reménykedéssel... -
GErYkE83 #13 Anno nekem is bejött ez a film, várom a folytatást, de ha csak DVD-re jön ki akkor a költségvetés a padlót fogja súrolni, magyarul gagyi lesz... -
TorrenteXY #12 A filmgyártók nem művészeti irodák, a profitért csinálnak filmet és nem a minőségért. Az amerikai filmeknél az amerikai bevételek számítanak. Ha egy film előállítási költsége, meg a marketing amerikában 80 milka, de a bevétel csak 70, akkor az bukás. Van olyan film ami ezt dvd-n többszörösen is behozza, de az egyáltalán nem általános. A külföldi forgalmat pedig csak akkor számolják, ha tényleg sokszorosan több mint az előállítási+marketing költség.Például a Garfield nem volt túlságosan nyereséges, viszont külföldön is óriási rajongótábora van, ami miatt simán megérte második részt gyártani. Ami már egyébként veszteséges volt az USA-ban, de a külföld húzta ki a filmet a kakiból. A Lost in Space egyébként jó film, de a veszteség az veszteség. -
avman #11 ja. még ilyet... piti összeg... -
Szocsi88 #10 Sztem is jó film volt. Mondjuk azt elég nagy faszságnak tartom hogy ami a Kedves kis USA-nak nem kell, akkor a világ többi része is baszhatja. Pedig Usa csak kb 200 millió ember és abból se jár mindegyik moziba. -
5i #9 Párszor el lett mondva: A producereket elsősorban az amerikai bevételek érdeklik! Egy sci-fi világszinten 130 milliót hoz? Ez elég gyér. -
#8 kövezzen meg a cikkíró,de nekem anno tetszett nagyon -
Derapo #7 Ígyvan! Lehetett volna belőle sorozat is.Én is moziban néztem anno és majdnem beszartam amikor a robot beszélt.Sajnos a szinkron nem adta vissza azt az érzést. A film viszont kurva jó!!!! -
juzosch #6 Nekem is tetszett, kivéve a végét, az folytatásért kiáltott. Sztem egy sorozatot is ki lehetett volna hozni belőle. -
avman #5 de az hosszútáv. az kiadók és a magukra valamit is adó filmkritikus(imitátorok) legfőbb értékmérője pedig az első hétvége. de legalábbis az ámerikai moziforgalmazás. talán ezért is tart ott hálivúd, ahol tart. -
kandeláber #4 Tipikus Ötvös Tibor. Kétszer is leírja, hogy komolyat bukott, miközben 136 millió dollár volt a bevétele 80 milliós költségvetés mellett. Más filmeknél meg ha a jegybevétel eléri a költségeket, akkor "már csak a profitot termeli". Ezzel szemben a valóság az, hogy a költségek nem térültek meg a jegypénztáraknál, de a video és DVD eladásokból, kölcsönzésekből, tévés jogokból és egyebekből simán megtérült, még nyereséget is hozott. -
dxtr #3 az elsőt a moziban néztem meg -> fizettem érte, és tetszett is(kedvencek 1ike)
a mostaniakat biztosan warezolom vhonnan, hiszen a gyártó is úgy áll a filmhez, h vmi c kategoriás ...-ot akar gyártani
ilyenkor kellene elgondolkodniuk a gyártóknak -
pauly #2 Biztos jó lesz ha egyből dvd-re jön ki :) -
#1 Nekem tetszett.