Ötvös Tibor

Folytatódik a Lost in Space

Az elég komolyat bukott Lost in Space - Elveszve az űrben készítői úgy határoztak, hogy a sikertelenség ellenére folytatják a sci-fi-t. Az egyből DVD-re készülő két rész főszereplője a Jóbarátok egykori sztárja, Matt LeBlanc lesz.

Az 1998-as Lost in Space - Elveszve az űrben komoly bukás volt. Az űrbeli Robinson-család sztorija mind a kritikusokat, mind pedig a nézőket hidegen hagyta. Ám a készítők úgy vélik, kilenc év elég volt ahhoz, hogy eltűnjenek az "előítéletek" és a negatív élmények.


Te vagy az egyetlen Jóbarátom

Ám azért annyira nem is veszik komolyan a dolgot. Tény, hogy a tervek szerint két részt forgatnak majd le, ám ezek egyből DVD-re kerülnek. Így az eredeti szereplőgárdából csak a szebb napokat is megélt Matt LeBlanc tér vissza. Az egykori Jóbarátok-sztár az első részben Don Westet alakította.

A készítők tisztában vannak azzal, mekkora hátránnyal indulnak, ám optimistán állnak a dologhoz. Példaként a Babylon 5 sikerét hozzák fel. A forgatás jövőre kezdődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #38
    Most találtam a neten ezt a cikket. Folytatás? Semmi nincs róla a neten...
    Illetve, van egy 2004-es, de abban már nincs Matt LeBlanc...
  • vortel #37
    Én meg még nem láttam... :) szal akkor érdemes megnézni? :)
  • entreri #36
    Mi van itt? Minden hozzászólónak tetszett a film! Nekem is. :) Várjuk a folytatást.
  • bigjoe #35
    Nem értem, mert nekem is tetszett. Jöhet a következö rész.
  • Lacee83 #34
    Tök jó film volt. Ez nálam föleg abban mutatkozik meg hogy 1nél többször is megnéztem. Várom a folytatást de a jó második rész mindig ritka. DVD-re jön ki? Ez elég gáz, ha nem merik moziba vinni.
  • LowEnd #33
    nekem is tetszett? Mi volt vele a baj? Élvezhető popcornmozi, jó zenével, izgalmas történettel. (oké, nem volt nagyon megbonyolítva, de önmagában a gonosz karakter is elvitte volna a hátán a filmet.)
  • pauly #32
    Hát ha nem dvd-re menne egyből,akkor még talán jó is lehetne :)De így...
  • YakHead #31
    Nekem is baromira teccet anno. Most meg már olyan szinten van a CGI, hogy akár még jó filmet is csinálhatnak folytatás gyanánt.
  • Omegared #30
    Usa: Population: 298,444,215 (Július 2006 megközelítő adat.)
    Forrás: www.cia.gov World Factbook
    https://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/us.html
  • Librarian #29
    Ja, az első filmben is volt egyetlen nagyon Joey-s rész, amikor a csaj nagyon leoltotta, majd csak vigyorgott tovább, és csak pár másodperc múlva esett le neki... az volt a legviccesebb az egész filmben. :)))