A Poincaré-sejtés megoldása 2006 tudományos csúcsa
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem tévedsz... Mint ahogyan egy nagy bölcs is mondta régesrég: "nincs királyi út". És SEHOL nem fogsz találni olyan pedagógust(khm, inkább tanárt, mert a pedagógus már kezd pejoratív kifejezés lenni manapság), aki ezt neked könnyen, éhgyomorra emészthetõen elmagyarázza...
LOL mindent el lehet magyarázni, minden szinten, csak pedagógiai érzék kell hozzá ( & persze a téma ismerete sem árt 😊.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ezket a dolgokat nem lehet egyszerûen elmagyarázni. Hogyan lehetne egyszerûen elmagyarázni, egy másodrendû, nemlineáris parciális differencál-egyenletrendszer megoldását? Sehogyan.
És az ehhez képset semmiség, ha a világ nagy matematikusai ezzel kínlódnak már vagy száz éve és a bizonyítás vagy 100 oldal, de az a tömény és egyszerû verzió, amit csak az ért meg aki leírta, mert a számára trivális dolgok nincsenek leírva a levezetés ezen formájában. A teljes levezetés asszem kb. 1000 oldal...
És az ehhez képset semmiség, ha a világ nagy matematikusai ezzel kínlódnak már vagy száz éve és a bizonyítás vagy 100 oldal, de az a tömény és egyszerû verzió, amit csak az ért meg aki leírta, mert a számára trivális dolgok nincsenek leírva a levezetés ezen formájában. A teljes levezetés asszem kb. 1000 oldal...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"a hatodik egy, a kor elõrehaladtával kialakuló látáscsökkenést enyhítõ gyógyszer, "
Ez engem érdekelne. ha vki utána tudna nézni, megköszönném, mert nekem most nincs idõm rá.
Ez engem érdekelne. ha vki utána tudna nézni, megköszönném, mert nekem most nincs idõm rá.
Kara kánként folytatom tanításom.
vki a Poincaré-sejtés-t kicsit jobban elmagyarázná nekem,szal hogy egy átlag ember is megértse nagy vonalakba(mondjuk szemléltetés vagy iesmi)<#help>#help>
<#eljen>#eljen>Hát nincs mit ehez hozzáfüzni.
← ElőzőOldal 2 / 2