A Poincaré-sejtés megoldása 2006 tudományos csúcsa

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem tévedsz... Mint ahogyan egy nagy bölcs is mondta régesrég: "nincs királyi út". És SEHOL nem fogsz találni olyan pedagógust(khm, inkább tanárt, mert a pedagógus már kezd pejoratív kifejezés lenni manapság), aki ezt neked könnyen, éhgyomorra emészthetõen elmagyarázza...

Tetsuo
LOL mindent el lehet magyarázni, minden szinten, csak pedagógiai érzék kell hozzá ( & persze a téma ismerete sem árt 😊.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Molnibalage
Ezket a dolgokat nem lehet egyszerûen elmagyarázni. Hogyan lehetne egyszerûen elmagyarázni, egy másodrendû, nemlineáris parciális differencál-egyenletrendszer megoldását? Sehogyan.

És az ehhez képset semmiség, ha a világ nagy matematikusai ezzel kínlódnak már vagy száz éve és a bizonyítás vagy 100 oldal, de az a tömény és egyszerû verzió, amit csak az ért meg aki leírta, mert a számára trivális dolgok nincsenek leírva a levezetés ezen formájában. A teljes levezetés asszem kb. 1000 oldal...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"a hatodik egy, a kor elõrehaladtával kialakuló látáscsökkenést enyhítõ gyógyszer, "

Ez engem érdekelne. ha vki utána tudna nézni, megköszönném, mert nekem most nincs idõm rá.

Kara kánként folytatom tanításom.

Picizöldfül
vki a Poincaré-sejtés-t kicsit jobban elmagyarázná nekem,szal hogy egy átlag ember is megértse nagy vonalakba(mondjuk szemléltetés vagy iesmi)<#help>

Landren
Hát jah, NO COMMENT!

sose nyomd fullba a kretént

<#eljen>Hát nincs mit ehez hozzáfüzni.
← ElőzőOldal 2 / 2