Warezkarácsony - megjelent DC-n és kazettán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi tehetségeknek a MSPaint is megteszi.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Lehet félreolvastad a válaszomat 😊
Jó konfig.
bithu arányom után meg nyugodtan adóztathatnak 😄D
@JL666: ez megfoghatatlan. ha nem tudnak elcsípni adatot, és arra rábizonyítani hogy az pont "warezolt" adat, akkor cseszhetik. ha én itthonról netrádiót, vagy játék-szervert, neadjisten egy kisvállalkozás honlapját üzemeltetem akkor össze tudok hozni simán 30-40-50 giga adatforgalmat szívbaj nélkül
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
2. Az írható cd-dvd artisjus matricái, ami ugyanúgy rajta van a digitális fényképezõmbe vett memóriakártyán is amin aztán tényleg nulla illegális adatforgalom zajlik.
Szóval meg vagyunk már most is adóztatva rendesen. Milyen adót fizessek még? És mit írjak az adóbevallásomra, a bithumen arányomat? 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Tudod, nekem is vannak ám milliós értékû vágyaim, amiket a büdös életben nem tudok összewarezolni. Például ha lenne egy honda goldwingem, lehet hogy rohadtul nem érdekelne a számítógép, és nem számítana hogy van-e egyáltalán photoshop a gépen vagy nincs. Szóval ha megtehetném hogy legálisan használjak százezres progikat, akkor valószínûleg nem is százezres progikra költenék, hanem százezres/milliós tökmás dolgokra. De jelen anyagi helyzetemben örülök, hogy tudtam végre venni egy normális gépet, tavaszig még spórolnom kell vistára meg egy tft moncsira, de ha nem létezne warez akkor valószínûleg nem is vettem volna új gépet, mert nem tudnám kihasználni. Viszont ez így egy ördögi kör, mert ha nincs warez, és nem veszek új gépet, akkor azt az évi 8-10 új játékot sem veszem meg mert nincs min futtatni...
#305: Nem mondom, hogy a három nap mindíg és minden ellen véd, de az esetek egy részében jól jöhet. Már amennyiben nem csak rosszul emlékszem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Jó konfig.
Ráadásul determinálja azt az adott 3 napodat, hogy most abban neked isten bizony tesztelned kell, magad védelme érdekében...
Ugyan már..ez nem járható út.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Azt irkálta a setup hogy nincs 8mb ram-om ami persze 256 volt.
A csomagolás és mindene megvolt és le is vásárolhattam az összeget egyböl.
Korektek voltak. Amugy magyar o-on a garancia intézés az egy nagy rakat szar.
Nekem bizonyitanom kell hogy nem én rontottam el a terméket az elado visszaveszi ha visszaveszi és elküldi a nagykerbe ott meg elküldik a gyártünak és ott bolintanak ha csrélik. NA EZ AMI 2-3-4 hátig is eltarthat.
Jó konfig.
Házkutatást megtagadhatsz? (Tegyük fel, hogy módodban áll, pl 90cm titánacél ajtó, föld alatti atombunker esetén?)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Esetleg az adathorozó(k)ért lehet reklamálni ha sérültek.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Pl: nem olvassa semien meghajtó, nem telepithetö mert egy telepitö motorból hiányzik egy file.
De akkor sem adják vissza a pénzt hanem elküldenek a hazai forgalmazohoz ahol bevizsgálják a terméket ami minimum 3 nap és utána értesitenek hogy jogosult vagy a csrére.
De ha nem hiba miatt viszed vissza hanem mert nem tetszik az adott prog akkor viszont levásárolhatod ha hiánytalan, hibátlan álapotában viszed vissza.
Jó konfig.
a kereskedõ visszaveheti ha akarja, de ilyen törvény nincs
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Érdekes azért azt is latba venni, hogy egy adott terméket mindenki a hatályos EU, ISO, MSZ, etc. elõírásai szerinti kritériumoknak megfelelve szeretne megvenni a pénzéért.
Na most ezt egy hardware, elektrotechnikai berendezés, cipõ, kerékpár, stb. kapcsán könnyen be is lehet hajtani, mert ugye, ha bármi hibát fellelünk a megvásárolt cuccon, akkor irány vissza a bolt, ha ez sem segít, akkor fogyasztó védelem, élelmiszerek esetén ÁNTSZ...
Kérdésem az lenne a warez ellen kardoskodóktól, hogy ha egy szoftvert terméknek tekintünk, akkor azok kb.90%-át miért kellene megvennünk teli durva bugokkal, hibákkal. Ugyanis kijön nem egy ilyen termék, amibõl aztán több hónapos felpeccselés után talán érdemi cuccot kapunk. Mondom talán, ha szerencsénk van.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A kiértékelés célú warezolás az elfogadhatóbb indítékúakhoz tartozik, gondolom, a hulladékot nem is õrizgeted.
A húsz éves zenék nem tipikusak.
#279: Valószínûleg igazad van..:-DDDDDDDDDD
Nah, a magam részérõl be szeretném ezt fejezni, mindenkinek további jó mulatást.
Ma már ez nem divik. Amit kicsit meg is értek. Mivel manapság több dvd-s egy-egy program rosszabb esetben meg több duplarétegû dvd.
Ez meg rohatt nagy költségekkel járna sajna.
De még mindig ott a hivatalos oldal ahol lehetne leszedni.
Jó konfig.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ezt nem gondolhatod komolyan
de nem kell nagyon ragozni
ott vannak a saját számok elõadása, ami szintén jogdij köteles
Ez igaz DE.
1: A demo ugye tele van bugokkal, amire persze jobb esetben fel is hívják a figyelmünket a demo elinditásánál lévö kis ablakban. Ez csak egy demo verzió nem eggyezik meg a program teljes jogtiszta változatával blablabla.
Ezeken mérlegelve eldönthetem hogy az adot prog fog e futni rendesen a gépemen, vagy levonom a következtetést hogy nem mert kevés a gépem, vagy egyáltalán nem tetszik amit látok (szar grafika, nehéz kezelhetõség stb).
Ezekután demo uninstall és már döntöttem is hogy kell vagy nem.
2. Nálunk ugye a külföldrõl beszállitott programok késöbb jelennek meg mint mondjuk amerikában. Ja és az 1-es ponthoz még annyit hogy lehet nem is lessz belöle demo, akkor meg mi alapján döntsek ugye mert amit a dobozra nyomnak 3*3 cm-es kis shot-okat abbol nem derül ki hogy mi lapul a lemezen ugye.
Többször jártam ugy demo hiányában hogy kiadtam az 5-10k-t és otthon meg vertem a fejem a falba hogy szar a prog mert a reklámszöveg egy kamu és gagyi az egész prog. Ment is a szemétbe vagy havernak ugye. A pénzem meg eluszott.
Na ezért jó ha leszedhetem a full-t (legyen 1 hónapos full a használhatósága de azidõ alatt kiderül tuti hogy kell e nekem az a prog.)
Pl : Lineage 2 a gs ujságban ami full de ha kell a játék akkor meg kell venned mert lejár a 15 napos próba.De legalább a full-t tudtam kipróbálni és el is dönthettem hogy igen ez kell nekem. Irány a cd bolt és megvehetem.
Na igy kéne mindennel. Persze ez csak a játékoknál meg a programoknál müködik de igy jó lenne mindenkinek. De legalább lehetõséget kapnánk hogy ne olyan valamire adjak ki pánzt ami zsákbamacska. És a reklám az mind kamu. Ilyen graf meg olyan irányitás és huuuu de jó képszerkesztó ám azt kiderül hogy tök gagyi.
Jó konfig.
ugze milyen nevetséges?
csakhogy már több ezer éve fõzünk receptek alapján, szerzõi jog meg mióta van?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Rakja fel. Mi gátolja meg benne? Nyilván az, hogy az értékesítés olyan tõkét és szakértelmet kíván, amivel a szerzõ nem rendelkezik. A becsületkassza nem a biztos megélhetés forrása..:-)
Szerintem ez az egész rendszer el van baszva. A kiadókat egy az egyben ki kellene iktatni a fenébe. Minden szerzõ rakja fel netre a dolgait, és legyen ott egy link, hogy "adj annyit, amennyit szerinted ér". Oké, hogy sok kis 100-200 forintokat kapnának, de sok kicsi sokra megy. És az máris nagyobb fer lenne, minthogy pl egy olyan albumot kelljen megvenni, amin összesen 2 jó szám van.
Starcraft + Diablo III - esemve