Voyage Century Online / Bounty Bay Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
A képeket a játék ScreenShot könyvtárába menti(elvileg), ha neked nincs ott, akkor sajna nincs ötletem, mert nálam mûködik.

1. pk - player killing - jatekos oles
2. passz 😊
3. lvl 31 ig barmennyit vihetsz feljebb csak 7 darabot.
4. lvl 10 a legmagasabb hajo ha minden igaz.

Kezdõk vegyek fel minden npc guild kezdõküldetéseit és csinálják meg, azokat amikhez nem kell utazni (merchant, warrior, Allaince, Adventure - az utolsó kivételével mindegyiknek vannak helyben elvégezhetõ feladatai). A guild mestereket a térkép jelzi (ctrl+m). Mindegyik npc guildnak egyszerre lehetsz tagja. Az összes nyereség ezeken max két óra alatt több mint 200k píz.

Metlogen:

Egy alap hajótipussal kezdesz azt átépítheted 3 különbözõ típusra, (hadi, kereskedõ, és felfedezõ.)

Alapanyagot az átépítéshez a suburb-ban találsz de elötte a skillmasternél meg kell tanulnod a skillt (favágás és bányászat) az árban benne van a szerszám is.

A meglévõ cuccal a shipyardos pasashoz kell menni és kiválasztani a kívánt típust és rebuilt. (ha minden oké átépíti.)
Üdv mindenkinek.

A játék szerintem nagyon király, aki a Seadogsal játszott annak kötelezõ darab.
Kérdésem azért lenne pár:
- Mit jelent hogy PK Guild?
- Mért nem tudok screen shotot csinálni? Nyomom a print screen, nem megy nyomom az alt+print screent, nem megy. Mi lehet a gond?
- A skilleknél limitálva van hogy mennyit lehet kimaxolni?
- Hajóból 5-ös a legmagasabb szint?

A kezdõknek leírhatnánk pár küldetést amivel hamar összejön a 100k pénz.
Kb 2-3 nap alatt simán megvan.

Pénteken elvben online leszek.
Sziasztok

Most kezdtem a játékot és szerintem nagyon feelinges kis game. Én egy felfedezõvel vagyok, már egy jó pár küldetést kivittem, de a legelsõ feladatot még mindig nem tudtam megcsinálni 😊 nem értem hogy mit jelent az hogy "fast raiding ship" , mert "light raiding shipet" tudtam csinálni.
Na már most azt írja hogy "requirement for reconstruction" "timber level 1", és " Pig Iron" kell hozzá ,na már most ezeket itt megvettem de hogyan tudom továbbfejleszteni a hajót?

köszönöm.
A guild alakuló ülésének idõpontja módosult többek kérésére. PÉNTEK 21 óra! Tehát egy órával késõbb.
Ha a magellan szerveren vagy, és kezdõ, a hun_sailors guildbe tartozó játékosoktól kérdezz ingame. Ha mindenki engem keres megszakadok a privikben. Legjobb h jelentkezel a guildbe, egy-két napra én magam is tudok hitelt biztosítani a belépéshez. Ha a guildba belépsz úgyis pillanatok alatt össze tudod szedni azt az elsõre soknak tûnõ összeget annyi információhoz jutsz.
Csuhas

Köszönöm Uraim!!<#worship>

Bucser
Free to Play lesz Azaz Free forever: Mint Kal Online, Silroad online és Exteel meg Gunz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pontosan!

Hali.Pár kérdés:ez a gamma is totál ingyenes?Olvastam,hogy béta-tesztelésre lehetett jelentkezni.Ez még áll?Ugy értem,ha nem jelentkezek,nem is érdemes letölteni a klienst?Vagy semmi extra.Csinálok egy accountot az oldalán,letöltöm azt az 1.14gigát.Fölrakom,patch-eli magát,oszt mehet a móka?

shaime01
hajoo ha nem jóóó.. 😛

1bként jó kis game ezz aa képet elfelejtettem GRR.. sebaj belinkelem majd ha megtalálom a fényképezõ gépem... scanneremból hiányzik 1 kis darabka ugy 15-20cm ( NE KÉRDEZZÉTEK MÉRT..) szóval ugy nem fog menni ;(

megyek is játszok 1-et 😛

Szaruman
A suburbban, ha nyomod az altot, akkor kiirja, h ilyen-olyan tree, azt.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

sziasztok
magyar oldal a játékrol esetleg?
mert már az elején elakadtam:-))
van fejszém de hol kell fát vágni pl.
stb....

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

én sajnos most néhány napig nem tudok menni még, január sajnos ilyen😞
de utánna mindenképp közremûködök amiben lehet
Szaruman
Elméletileg én tudok ts-t biztosítani, de egyelõre csak 1xi alkalomra. Ismerõsöm szerverén fut, majd megkérdezem.

Par napra tudok kolcsonadni , de azért korlatlanul nem bírom... 😊

0Fritz0
Pénteken sajnos nem tudok elmenni az alkoholizál… izé, a gyûlésre.
És bár nem leszek ott, de szerintem jobb lenne az egész találkát TS-en lebonyolítani. Már ha lehetséges.
Esetleg valaki tud ajánlani egy TS helyet?

Ha minden jól megy akkor a napokban fogok beizzítani egy lelkes kis alreg favágó karit, nesze neked globális felmelegedés. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Magellánon elég sok a magyar. Sõt elvileg a lag is kisebb ahogy a hivatalos oldalon beharangozták. Jah és így egy hét után inkább megéri újrakezdeni mint késõbb!

Szaruman
Van 1 karim a colombuson, azt gondolom nem tudom átvinni a magellánra. Viszont a colombuson magyarokat még nem igazán láttam. A tagfelvétel meddig tart? Mer ha most átmegyek, akkor nem lesz instant 100+k pénzem<#wow3>

FIGYELEM!

Magellán szereveren, a hun_sailors alakuló gyûlést tart PÉNTEKEN, JANUÁR 5-ÉN 20:00 -tól a guild hallban...
Aki teheti, kérem legyen online. A tagfelvétel a lenti megszorítással továbbra is lehetséges, azonban jelenleg sajnos nem tudjuk finanszírozni az új belépõket - talán majd a jövõben.Belépési szándék esetén keresni lehet: Selina_Meronin -t vagy Csuhas-t.

A gyûlés témakörei:
- Eldönteni megtartjuk e az ideiglenes nevet, ha nem akkor GM-tõl változtatást kérni, vagy új guildet alapítani.
- A guild céljainak, szellemiségének eldöntése (jelenleg úgy néz ki birodalom építõ - privateer és kalózvadász egyveleg, nem pk guild)
- Termelési rendszer kialakítása, feladatok szétosztása.
- Vezetõ, vezetõség, és tisztségviselõk megválasztása, feladatok és jogok körülírása.
- Közös fotó. 😊
- Ivászat, alkimisták hozzanak rumot 😊

A felsorolás egyben a napirendi pontok sorrendjét is jelenti.

A gyûlésen elhangzottak szerint a megválasztott vezetõség összeüti a guildszabályzatot, és legalább azt, legalább statikus weblap formájában közzéteszi neten.

Csuhas

Bucser
elso szinten de 100k-ert lehet novelni tagletszamot es minden tag utan 5K-val novekszik a novlesi dij.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SuperCharger
Nézõpont kérdése. Analóg modemrõl szemlélve sokkal nagyobb, mint 3M dsl-rõl.

Most olvasom a Newbie részt a weboldalon. Jól értem, hogy egy céhben max 20 tag lehet?

1,2 Giga az nagy vagy nem? <#zavart1>

Tetszetõs ez a játék szerintem ma ahogy hazaérek le is töltöm 😄 remélem nem nagy a kliens 😄

Server : Naraeha Name : Systemo lvl 52 EA Guild : LegendaryHeart

Értem,és tudnál válaszolni a 82-es hozzászólásomra?

Bucser
bevenni bevezi de eleg ratyi aron... 3 mineralbol lesz egy pig Iron amit 125-150 közti aron eladhatsz...pure iron (lvl2 metal) 1800-2000-ert megy darabja Bronze pedig 3k-tol egesz 4-ig Bras-t most arulok 12K-ért.... Szóval Blacksmithnek beadni rossz uzlet😊

gvarga12
van penzed ?
relog 😊
ha az sem megy akkor lehet profilt kellene valtanod 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Lenne egy kérdésem,tönkre ment a csákányom meg a fejszém is.És kéne még nyersanyag,viszont egyik blacksmithsnél sem engedi hogy vegyek csákányt v fejszét.Mit lehet ilyenkor tenni?

gvarga12
lol Soli en is proaltam de akkor valami indito fileok miatt nyavajgott,
most meg megy ertem en ezt ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

És hogyan tudok épiteni,ehhez is kell skil,egyébként nekem bevette a blacksmith.😊

Bucser
Azt nem tudod bevaltani.. Abbol metalt kell csinalni majd a metal es a palankok felhasznalasaval (ai a fabol lesz) fegyvert vagy hajot lehet építeni.

Köszönöm,sikerûlt,de hol tudom beváltani amit bányásztam?

FIREFLY
Sziasztok ha minden igaz akkor holnap mar lejon a jatek es a haverommal meg a tesommal szal 3-an es szivesen be is lepnenk egy gyors traning utan egy guildba, tesztelnenk a game-t szal erdekelne h melyik szerveren van a legtobb magyar ? Koszonom !

One finish One way Only Jesus !!!

Magellán szerveren guildba tudunk felvenni új tagokat... Sajnos a guild bõvítése pénzbe kerül, ezért belépti díj van... 100.000 a 21 tagu, 105000 a 22 tagu stb... Ezért belépti díj van, mindig az aktuális összeg, érkezési sorrendben. Kerressétek Csuhas -t vagy Selina_meronin -t 😊

shaime01
majd lefotozom estére

0Fritz0
Nem kellet volna megvenned az elsõ csákányt, mivel az a skill-el együtt jár ajándékba.
A Skil Trainer-nél kell megvenned azt a skill-t, amit használni szeretnél.
A térképen kiírja a nevét.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sziasztok!Lenne egy kérdésem,hogyan lehet pénzt szerezni,mert eddig csak tyúkokat öltem,meg rókákat...Végre összegyúlt annyim hogy vegyek egy csákányt,erre nem engedi használni.Ötlet?

0Fritz0
És mit írnak, milyen? 😊

Bucser
nem olvasok gémszart bocsi😄

shaime01
ez a játék benne van a decemberi gamestar-ban ^^

CS@
Néhány hasznos link a hivatalos fórumról melyekre Selina_Meronin hívta fel a figyelmem THX<#worship> :
Guide
Térképek
Kikötõk
Mod

Boney

Bucser
NOs uraim mukodik a duipla account futtatasa meg mindig. A masodik voyage klienst ugy kell elinditani, hogy jobb golmb a shotcuton majd: Run as (futtatás mint) és ott ki kell valasztani az admin accot és azzal futtatni (vagy masik userrel) aztan mehet is a dolog. Most is 2 accal vagyok bent.

0Fritz0
Barcelonában nekem rontottak a helyi liliputi kirendeltség vérmes kereskedõi.

Benéztem a céh központjában is, de a fiúk épp a bányában dolgoztak.

Némi kõhalom. Na, itt egybõl futi volt tovább a sok lelkes sírrabló miatt.

shaime01
izé... VAAAN EGY HAJÓÓÓÓÓM
😄

magellanon betelt a guild letszam, 20-an vagyunk, igyekszunk megemelni a guild szintet, hogy tobben lehessunk.

én columbuson vaok és guildot keresek...
Szaruman
Ismerõsömmel a Colombuson vagyunk.
"Inquisitor" vagyok én, õ "williamtell"
Ha esetleg van még vki a colombuson😊

0Fritz0
A teljesen kezdõknek talán jól jöhet ez a tipp az 1vs1 elleni csatákban.
Valószínûleg az elsõ csatáknál még nem, de utána már lényegében sérülés nélkül lehet lenyomni a gaz kalózokat.

Bucser
Ok akkor majd Genovaban csatlakozom😄

btw: ideiglenes guild?? miért lehet majd nevet változtatni?

Akinek van kedve: magellan szerveren.
Athenban a guild feliratu emberkenel tud csatlakozn a most alakult magyar guildhoz. Join guild menupontot valasztva a hun_sailors ideiglenes név alatt talál minket 😊