Voyage Century Online / Bounty Bay Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. passz 😊
3. lvl 31 ig barmennyit vihetsz feljebb csak 7 darabot.
4. lvl 10 a legmagasabb hajo ha minden igaz.
Kezdõk vegyek fel minden npc guild kezdõküldetéseit és csinálják meg, azokat amikhez nem kell utazni (merchant, warrior, Allaince, Adventure - az utolsó kivételével mindegyiknek vannak helyben elvégezhetõ feladatai). A guild mestereket a térkép jelzi (ctrl+m). Mindegyik npc guildnak egyszerre lehetsz tagja. Az összes nyereség ezeken max két óra alatt több mint 200k píz.
Egy alap hajótipussal kezdesz azt átépítheted 3 különbözõ típusra, (hadi, kereskedõ, és felfedezõ.)
Alapanyagot az átépítéshez a suburb-ban találsz de elötte a skillmasternél meg kell tanulnod a skillt (favágás és bányászat) az árban benne van a szerszám is.
A meglévõ cuccal a shipyardos pasashoz kell menni és kiválasztani a kívánt típust és rebuilt. (ha minden oké átépíti.)
A játék szerintem nagyon király, aki a Seadogsal játszott annak kötelezõ darab.
Kérdésem azért lenne pár:
- Mit jelent hogy PK Guild?
- Mért nem tudok screen shotot csinálni? Nyomom a print screen, nem megy nyomom az alt+print screent, nem megy. Mi lehet a gond?
- A skilleknél limitálva van hogy mennyit lehet kimaxolni?
- Hajóból 5-ös a legmagasabb szint?
A kezdõknek leírhatnánk pár küldetést amivel hamar összejön a 100k pénz.
Kb 2-3 nap alatt simán megvan.
Pénteken elvben online leszek.
Most kezdtem a játékot és szerintem nagyon feelinges kis game. Én egy felfedezõvel vagyok, már egy jó pár küldetést kivittem, de a legelsõ feladatot még mindig nem tudtam megcsinálni 😊 nem értem hogy mit jelent az hogy "fast raiding ship" , mert "light raiding shipet" tudtam csinálni.
Na már most azt írja hogy "requirement for reconstruction" "timber level 1", és " Pig Iron" kell hozzá ,na már most ezeket itt megvettem de hogyan tudom továbbfejleszteni a hajót?
köszönöm.
Ha a magellan szerveren vagy, és kezdõ, a hun_sailors guildbe tartozó játékosoktól kérdezz ingame. Ha mindenki engem keres megszakadok a privikben. Legjobb h jelentkezel a guildbe, egy-két napra én magam is tudok hitelt biztosítani a belépéshez. Ha a guildba belépsz úgyis pillanatok alatt össze tudod szedni azt az elsõre soknak tûnõ összeget annyi információhoz jutsz.
Csuhas
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1bként jó kis game ezz aa képet elfelejtettem GRR.. sebaj belinkelem majd ha megtalálom a fényképezõ gépem... scanneremból hiányzik 1 kis darabka ugy 15-20cm ( NE KÉRDEZZÉTEK MÉRT..) szóval ugy nem fog menni ;(
megyek is játszok 1-et 😛
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
magyar oldal a játékrol esetleg?
mert már az elején elakadtam:-))
van fejszém de hol kell fát vágni pl.
stb....
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
de utánna mindenképp közremûködök amiben lehet
És bár nem leszek ott, de szerintem jobb lenne az egész találkát TS-en lebonyolítani. Már ha lehetséges.
Esetleg valaki tud ajánlani egy TS helyet?
Ha minden jól megy akkor a napokban fogok beizzítani egy lelkes kis alreg favágó karit, nesze neked globális felmelegedés. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Magellán szereveren, a hun_sailors alakuló gyûlést tart PÉNTEKEN, JANUÁR 5-ÉN 20:00 -tól a guild hallban...
Aki teheti, kérem legyen online. A tagfelvétel a lenti megszorítással továbbra is lehetséges, azonban jelenleg sajnos nem tudjuk finanszírozni az új belépõket - talán majd a jövõben.Belépési szándék esetén keresni lehet: Selina_Meronin -t vagy Csuhas-t.
A gyûlés témakörei:
- Eldönteni megtartjuk e az ideiglenes nevet, ha nem akkor GM-tõl változtatást kérni, vagy új guildet alapítani.
- A guild céljainak, szellemiségének eldöntése (jelenleg úgy néz ki birodalom építõ - privateer és kalózvadász egyveleg, nem pk guild)
- Termelési rendszer kialakítása, feladatok szétosztása.
- Vezetõ, vezetõség, és tisztségviselõk megválasztása, feladatok és jogok körülírása.
- Közös fotó. 😊
- Ivászat, alkimisták hozzanak rumot 😊
A felsorolás egyben a napirendi pontok sorrendjét is jelenti.
A gyûlésen elhangzottak szerint a megválasztott vezetõség összeüti a guildszabályzatot, és legalább azt, legalább statikus weblap formájában közzéteszi neten.
Csuhas
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most olvasom a Newbie részt a weboldalon. Jól értem, hogy egy céhben max 20 tag lehet?
Server : Naraeha Name : Systemo lvl 52 EA Guild : LegendaryHeart
relog 😊
ha az sem megy akkor lehet profilt kellene valtanod 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
most meg megy ertem en ezt ?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
One finish One way Only Jesus !!!
A Skil Trainer-nél kell megvenned azt a skill-t, amit használni szeretnél.
A térképen kiírja a nevét.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Benéztem a céh központjában is, de a fiúk épp a bányában dolgoztak.
Némi kõhalom. Na, itt egybõl futi volt tovább a sok lelkes sírrabló miatt.

"Inquisitor" vagyok én, õ "williamtell"
Ha esetleg van még vki a colombuson😊
Valószínûleg az elsõ csatáknál még nem, de utána már lényegében sérülés nélkül lehet lenyomni a gaz kalózokat.
btw: ideiglenes guild?? miért lehet majd nevet változtatni?
Athenban a guild feliratu emberkenel tud csatlakozn a most alakult magyar guildhoz. Join guild menupontot valasztva a hun_sailors ideiglenes név alatt talál minket 😊