710
Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
#189 Nincs sok 5letem, de így hirtelen az offical forumról :
64Mbos vidkari ajánlott.
A Vista jelenthet problémát.
Uninstallálni a játék majd újraindítani, és felrakni a játékot, letölteni a patchet és manuálisan telepíteni, aztán próba.
Szerintem elképzelhető, hogy a videókártya lesz a ludas. -
#188 Köszönöm,a tanácsot de sajnos nem tudok belépni a játékba mert amint bejön a főmenü és a hajóhoz közelít a kamera akkor amikor elkezd fordulni egyszerüen kifagy az egész. :(
Nemtudom mi lehet a gond,mobility radeon 7500-as kártyám van,esetleg direct x gond lehet? -
#187 A kettő nem zárja ki egymást, bár egy kereskedő hajóval szerintem könnyebb felfedezni, mint egy felfedezővel kereskedni. Viszont az emberek nagy része szerint(akikkel beszéltem és szerintem is), azt mondták/mondják, hogy az Adventurerel a legegyszerűbb/legkönnyebb fejlődni. Nekem egy kereskedőhajóm van és néha kicsit úgy érzem, hogy ezt a legnehezebb fejleszteni. -
#186 Szevasztok! :)
Nekem most jön le a kliens,ma éjjel még kipróbálom,akkor én is a magellán szerverre megyek és igyekszem csatlakozni a guildhoz. A kereskedő és a felfedező kaszt között tengődöm,nemtudom melyikkel lehet érdekesebb játszani.
A játékban is Prypiat néven fogok nyomulni! :) -
MrRoan #185 Én itt csak egy embert látok aki jelentkezett, de napokkal ezelőtt és azóta offline, így nem fogadtam még el a jelentkezését.
Milyen néven vagy fennt?
Üdv.: Selina_Meronin
-
#184 Hali!
Selina fogja jóváhagyni amint visszajön, most egy kicsit afk de majd jön hamarosan. -
kzgy #183 Sziasztok!
Na, sikerült valamelyik városban "benyújtanom" egy jelentkezést a hun_sailors-nak. Ki fogja ezt elbírálni és mikor? És mit kíván az embertől a guild? Pénzt, fegyvert, nyersanyagot? -
MrRoan #182 Helló!
Melyik szerveren vagy és milyen néven?
Üdv.: Selina_Meronin
-
#181 Hello nemrég kezdetem a játékot és szeretnék egy guildhez csatlakozni pénzt a belépésre tudok fizetni. -
MrRoan #180 Ezek közzül, szerezz egyett:
http://www.voyagecenturyonline.com/grapweapon.php
majd tárazd a hajód megfelelő rekeszébe. (zölden világít a hely amikor megfogod az eszközt)
Aztán állj mellé oldalt és vele eggyütt haladj előre.
A Grappling Radius értéke határozza meg milyen közel kell menni az ellenhez. Lehet, hogy a sebesség is számít, ha igen vedd fel az ő sebességet és úgy próbáld.
Üdv.: Selina_Meronin :D -
gstup #179 Thx.És még vlmit,hogyan kell a grapplinget használni?Hiába van max emberem,a másik hajótól csak pár milliméterre vagyok és nem működik a grapp.Mi lehet a hiba? -
Filder #178 Jelentsd annak az ügynöknek, akitől a feladatot kaptad, hogy teljesítetted a küldetést. (El fog tünni a levél a cuccaid közül.) -
gstup #177 Szaisztok!A hajóm article-jében van egy levelem,amit nem tudok se a tengeren se a szárazfödön átrakni a saját articlesembe.Viszont oda kéne adnom a alliance warrior-os férfinak.Hogyan lehet megoldani? -
#176 Sztem a guildet folyamatosan lehet bővíteni, nem tudom, h mennyi a max létszám. Az én hibám, h ilyen azonosítót adtam a fórumnak, ez adott okot a félreértésre.
Tervben van már 1 honlap készítése, ott lesz egy közösségi fórum. -
kzgy #175 Sziasztok!
Nem tudom, miből derült ki, hogy ez a hun_sailors zárt fóruma - én csak azt akartam megkérdezni, hogy tudjátok-e bővíteni a guildet, illetve lehet-e csatlakozni.
Ha nem, akkor azt kérdezem, van-e rajtam kívül kimaradt ember, aki a magellánon játszik és szeretne létrehozni egy guildet.
Üdv: iaszon -
#174 Az a baj, h utolag nem lehet módosítani az azonosítót... És nem lenne több félreértés:) -
#173 Ennek ellenére ez egy zárt fórum, az ID lehetett volna akármi, hupikektorpike, vagy supermario is, attól még nem publikus. -
#172 na ennek nem sok ertelmet latom....
Siman mehetett vlna akkor a forum hunsailors azonosítoval es nem voyage-el... -
#171 Itt vmi félreértés van. Ez a magellanon lévő hun_sailors guild saját fóruma, ide csak a guild tagjai regelhet(né)nek. Aki nem a guild tagja, annak a regisztrációját törölni fogom. -
gstup #170 Köszönöm a segitséget!Neked is Hedgehog! -
Syro #169 Sikerült regelnem :) Már csak az admin jóváhagyását várom utána lépek is oda be és átolvasom az egész fórumot :) Köszön a segítséget megint -
#168 A Borobodur Temple engem is érdekelne, mást nem tudok róla mint ami a helpben van... ott meg ugye semmi sincs :D
Milyen szinten/szerkóban érdemes nekiindulni? -
#167 Ez rosszul van a helpben, ugyanis ott nincs beleírva, hogy először Alexanderrel kell beszélni, aki kicsit beljebb van a suburbsban, egy hasonló rom közepén álldogál, és majd mondja, hogy Caroline nem érzi jól magát az utóbbi időben...
Még egy help, Caroline a cutlasst csak egy játékbeli nap elteltével hajlandó elfogadni, úgyhogy hiába veszed meg előre, várni kell :) -
Filder #166 A könyvvel tudod "hitelesíttetni" az egyik felfedezést (azt az épületet, ahol a küldetést kaptad).
Hm. Talán a naplódban benne van, hogy hol találkoztál a küldetés adójával. -
#165 Némi help a kalandoroknak. -
gstup #164 Hogyan kell elkezdeni a Caroline missziót? -
klaus1975 #163 Tulajdonképpen már én is megcsináltam, csak az lenne a kérdésem, hogy a küldetés végén kaptam egy könyvet azt tudom használni valamire?
Egyébként most a Borobudur Temple missziót csinálom Jáva szigetén, ha van valamilyen infótok róla, jól jönne a segítség.
-
Syro #162 már nézegettem de ma szánok ré több időt a tanulmányozására :P
köszi a segítséget -
#161 Ide reggelj és elég sok infot megtalalhatsz majd itt amivel már el lehet indulni.
Valamint tanacsolom a hivatalos honlap atvizsgalasat -
Syro #160 Na srácok leszeedtem a klienst és regeltem is meg a Magellen szerveren vagyok fent Syro névem, igaz kezdő vagyok még szóval egy kis segítséget elfogadok :D Ma fel is megyek este miutén "tanultam" :D -
Filder #159 Én már "teljesítettem" a küldetést, s ha még aktuális, szívesen segítek. (Holnap délelőtt tudok válaszolni.) -
leskin #158 Nyugodtan jelentkezz stmar all ugy a guld hogy eg tudja oldani a bovitest -
klaus1975 #157 Hi!
Valaki megcsinálta már a The Story of Caroline missziót? -
MrRoan #156 Ez nem felelősségre vonas volt (távol álljon tőlem) csak meglepődés.
Csak meglepődtem mert már napok óta vártam, hogy bejelentkezzen és nem jött. Mostmár tudom, hogy miért nem. :(
-
#155 Szerintem nem kene senkit felelossegre vonni azert, mert masik serverre ment... Meg ha nem akar belepni guildbe nem kotelezo. -
MrRoan #154 Szeva twixHun!
Te miert mentel át a masik szerverre.
Ráadásul pont most amikor már kész a Guild es vagyunk is szép számmal magyarok. -
#153 Milyen okosságokra jutottatok végül is hun sailors-os céhes megbeszélésen?
Közben beizzítottam a favágómat, tiszta MacGyver a lelkem, lassan tud lvl3-as deszkát is csinálni. :) -
Bull #152 Esetleg azt is lehetne hogy az atlagostol elteroen a magyarok egyszer vegre összefognak,és a magellanon megkeresik a mar meglevö guildet.Tervezzuk egy Hardcore Guild létrehozását,aki ebben partner,nyugodtan jelentkezzen a hun sailors-nál,szeretettel várjuk
-
twi452 #151 vagy inkább keressétek a guildot mert sikerült megalapítani HUNters a neve -
twi452 #150 hello ha valaki az új szerveren(Da Gama) játszik vagy úgy dönt oda jön át akkor keressen meg mert a mostani 9 emberből eddig nem tudtam 1időben 1helyen 4 embert összetoborozni 1 barátságos magyar guild kedvéért...
jah és ha akartok katana-t használni akkor a falchion play-t fejlesszétek XD
IGN: twixHUN