92
  • dez
    Csoda lett volna, ha nem szólalsz meg itt is, természetesen a MS által képviselt oldalon.
  • dez
    Ki a franc mondta, hogy laikusok? Autógyári mérnökök-programozók! Így éppenhogy könnyebben kiderülnek a hibák.
  • BStage
    én is inkább maradok a closed source bmw-nél (mondjuk M6), ebben meg veszélyeztessék az életüket az opensource hivők...
  • Darth Sith
    na asszem egy ilyen laikusok által kreált verdába se biztos hogy bemernék ülni. :P Nem véletlenül dolgoznak autókon évekig, több tucat mérnök és tervező, és törnek szarrá több tucatot belőlük, tesztelik őket, hogy a gyermekbetegségeiket kiküszöböljék. Egy egyszerü felhasználó, leáll autót tervezni szakértelem nélkül ezeket hogy hozza össze?
  • PíszLávJuniti
    És majd mindenfelhasználó kernelt forgathat hozzá ?
  • Frosty01
    Meg akarják spórolni a sok hülye - és drága - mérnököt az autógyárak ^^
  • csorfab
    what the bloody hell
  • FOXX supreme
    Most ezt nem teljesen értem...most ha én akarok, akkor majd mitomén az új 30 millás BMW orrészét részben én tervezhetem ?
  • Lacc
    Te nekifutásból írsz ennyi hülyeséget?
  • Viet
    Az jutott még az eszembe hogy ez lehet valaminek a vége is. Cseréljünk infot kreáljunk így meg úgy.Nemsokára meg jönnek a repölő kocsik vagy mit tudom én mi és a kutyát sem fogja érdekelni .De minden esetre ebbe valami nem stimmel.
  • Viet
    Lehet de ez sokkal gagyibb. Ekkora hülyeséget is csak egy ember talál ki
  • craesh
    má nem azé de a képen ez nem az uj seat design?

az az altea vagy mi a fakk. ez van a reklámokban is mindig