92
-
dez #12 Csoda lett volna, ha nem szólalsz meg itt is, természetesen a MS által képviselt oldalon. -
dez #11 Ki a franc mondta, hogy laikusok? Autógyári mérnökök-programozók! Így éppenhogy könnyebben kiderülnek a hibák. -
BStage #10 én is inkább maradok a closed source bmw-nél (mondjuk M6), ebben meg veszélyeztessék az életüket az opensource hivők... -
#9 na asszem egy ilyen laikusok által kreált verdába se biztos hogy bemernék ülni. :P Nem véletlenül dolgoznak autókon évekig, több tucat mérnök és tervező, és törnek szarrá több tucatot belőlük, tesztelik őket, hogy a gyermekbetegségeiket kiküszöböljék. Egy egyszerü felhasználó, leáll autót tervezni szakértelem nélkül ezeket hogy hozza össze? -
#8 És majd mindenfelhasználó kernelt forgathat hozzá ? -
#7 Meg akarják spórolni a sok hülye - és drága - mérnököt az autógyárak ^^ -
csorfab #6 what the bloody hell -
#5 Most ezt nem teljesen értem...most ha én akarok, akkor majd mitomén az új 30 millás BMW orrészét részben én tervezhetem ? -
#4 Te nekifutásból írsz ennyi hülyeséget? -
Viet #3 Az jutott még az eszembe hogy ez lehet valaminek a vége is. Cseréljünk infot kreáljunk így meg úgy.Nemsokára meg jönnek a repölő kocsik vagy mit tudom én mi és a kutyát sem fogja érdekelni .De minden esetre ebbe valami nem stimmel. -
Viet #2 Lehet de ez sokkal gagyibb. Ekkora hülyeséget is csak egy ember talál ki -
#1 má nem azé de a képen ez nem az uj seat design?
az az altea vagy mi a fakk. ez van a reklámokban is mindig