Melyik lesz a legmenőbb konzol karácsonykor?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Rammal... bah, memkártyával na <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tudod mennyi most egy új PS2 8 MB rammal, 2 gamepad + egy eredeti játék? 39k.
Egy ÚJ alap PS2 meg 27k !!!

Ebbõl kiindulva szerinted mennyiért lehet eladni a PS2-öt? Mondom játékok nélkül 155.000 Ft-ba van. Megsúgom: Játékok nélkül 30-35.000 Ft-ért talán elviszik.

Bukta: 120-125.000 Ft
Persze, a PC alkatrészeken is szokott veszíteni az ember... lehet, hogy én vagyok jó üzeltember, de 10-25k-nál még nem buktam többet PC-n/1-1.5 év.

Maximalista vagy. Nem kell mind áron a 0 day játékokkal játszani, mert úgyis tele vannak buggal. Én nem szoktam bosszankodni /kevés kivétellel azért igen/, mert van úgy, hogy 1 évig is pihentetem a témát. Pl. a POP trilógiát ez év elején 2 hét alatt vittem végig és minden mp-ét élveztem, hiszen:
1. Olcsó volt már.
2. Olyan gépem volt már ami röhögve vitte max beállítások mellett.
3. A patchek is szépen kijöttek, gyakorlatilag bugot nem láttam a 3 részben.

De ez igaz a Splinter Cellre is, a double agent tiszta igénytelen, fércmunka... majd talán 1 év múlva megveszem :-)

Megyek és feltelepítem az 1840 Ft-os Thief 3-at, felteszem a high-res textúrapakkot és szétörömködöm vele a fejem. (Érdekesség: A Thief 2-öt ez év januárban toltam le/vettem meg.)
Hint: Ráér az ember, nem kell mindig a 0-day ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Miért akarsz te Core2Duo gépet? Ár/érték arányt szem elõtt tartva NAGYON rossz választás!
HDD: 80 GB elég annak aki nem warezol --> 10k
"Über táp a VGA-hoz": 400 Watt bõven elég --> Chieftec van kb. 14k körül
Csilivili ház a modding mániásoknak kell, nekem személy szerint egy ócska házam van kõkemény 5000 Ft-ba kerül most egy ilyen.
Egér/bill normális optikai egér 4-5k, normális billentyû 3-4k.

De mondom... évekig volt sulinet. Aki az elején jól játszott (apuka, rokonság, nagynéni) az az elsõ évben egy full ingyen PC-t összehozhatott úgy, hogy az játékra is tökéletes volt.

A VGA a nagy kérdés, de ha már volt egy sulinetes VGA azt eladva, 30k-t hozzátéve nincs gond.

Mindenféle konzol/PC lehúzás, vagy ezzel vagy azzal, de lehúznak /ha nem warezolsz!/

Erdekes kicsit az osszefoglalod. A regi konzolodat is el lehet adni jo aron, foleg, hogy ennyi kiegeszitod van hozza ugyi? En most partoltam at konzolra, es nem bantam meg egyaltalan, sooot. Eloszor gepet akartam fejleszteni, de odaig fajult a dolog, hogy a t***m sem aldoz alkatreszekre, mikor egy valamire is valo konfig 300ezer forint korul mozog, es akkor jatekot meg nem is vettel hozza. (a valamire valo alatt azt ertem, hogy legalabb megkozeliti peldaul a box tudasat)
A regi gepem meg megmarad, lehet vele brozolni, arhivalni, csezni, stb.
Sir Quno Jedi
No, nem akarlak megbántani, de akkor vagy már most nagyon fasza géped van, vagy nem néztél körül a hardware piacon! 😄 Egy jó Core2Duo-s gépet, 2GB RAM-mal és valami menõbb karival már aranyárban mérnek (tom, mert ma is ezt próbáltam összeszedni, hogy ócsóér mibe fájna). Aztán ott a HDD, ûber táp a VGA-hoz, csilivili ház, mer kell a hûtés is, foslogitech egérbill és a hasonló faszságok. Ez nem olcsó buli és egy rohadt kekszboksz (pláne egy wiicc) árából nem jön össze (csak ha leesett a teherótóról)! 😄DD

ÉS nem fikázlak (eszem ágában sem volt), csak szólok, hogy ne ringassuk tévhitbe a kiscsókákat, mer pofára esnek reggelre... 😄

A PS3 már esélyesebb, mert a ungárnülye ralókapitalizmusban bízva, bizony könnyen 150-200k köré hergelhetõ az ára. Annyiért meg már a "ûberPC" belét talán össze lehet harvestelni (nettó term., míg a PS3 brutkó).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ezt tényleg jól összefoglaltad. eleinte amikor kaidták a ps2-t az volt az ellenérv h az egér pontosságát semm isem adja vissza. mostmár van egér ps2höz meg billentyûzet is de minekaz ha ott a pc és sokkal több dologra lehet használni mint bármelyik konzolt.
nyilván vannak jó és rossz dolgok mindenbe és nyilván a legjobb megoldás ha van pc is meg vmi 7gen konzol és akkor szánsájn meg hepinessz de egy ps3 vagy xbox360 vagy wii árából olyan gépet faragnék a mostaniból h elpirulna a szomszéd néni is. a wii az aminek van egy érdekes extrája. kipróbálnám de nem pénzért...
pc rulez. és a konzolok nem szarok, hanem én nem szeretem õket!!! ha vmibe tévedtem a hozzászólásomba ne fikázzatok légyszi elég ha szépen szóltok és nem a pc a kula hanem vkinek nem tetszik!!!!!!!!!!!!!!!

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

Gerygrey
Tinman #32 - respect, én sem tudtam volna szebben összefoglalni a lényeget. Picizöld, te meg tényleg elég zöldfülû lehetsz. Valakinek a horgászás a hobbija, valakinek a bélyeggyûjtés, valakinek a videojáték (konzol vagy pc, most mindegy). Valakinek pedig az alkohol a mániája, vagy a kurvák. Melyik "felnõttesebb" és miért? Mi a bajod azzal, ha egy fiatal pár például közös játékkal tölti az idejét? Én is alig várom hogy egyszer legyen 2 gép, és a párommal lanon nyomjuk a heroes 5-öt vagy a civ4-et. És miért baj neked az, hogy én, napi 14 órával megkeresett pénzembõl videokártyát veszek? Van mit ennem, csúnya is volna ha ennyi munka mellett spórolósan kéne élnem, nekem megéri, neked meg közöd nulla. Azért mert a szar 486-osodon nem megy a windowson és az internet exploreren kívül semmi, még nek kéne itt okoskodnod, addel a rákba a géped és vegyél az árán húsz deka párizsit, jobban jár mindenki.
Tinman
27 vagyok "öcsém", de nem emlékszem, hogy lehaverkodtam volna veled.
Barátnõm? Ez már régóta nem az, viszont van egy 7 éves kapcsolatom, sõt lassan 2 éve élünk egy háztartásban. <#ejnye1>
De, ha nem csak flamelni jöttél volna, és végigolvastad volna a hszt, akkor láttad volna, hogy: "A párom Wii-t akar".

Családot nem alapítunk egyelõre, mert senki nem akarja egy gyerek miatt eljátszani a fõiskolát.

"kajak eza rohadt játék világ tönkre teszi szociálisan,lelkileg,és fizikailag az embereket,"
Valóban nem vagyok egy könnyen haverkodós alkat, de ez nem a játékmánia miatt van így, hanem ilyen a neveltetésem.
A fizikai kondíciómról meg csak 2 szót: Wing Tsun.
Egy héten a játékkal eltöltött átlag órák száma: max. 10 óra. Ez egy napra levetítve: 1-1.5 óra között van, de van úgy, hogy eltelik 2-3 nap és semmi játék.

Pont az volt a hsz-em lényege, hogy NEM kell 100 ezreket gépre költeni másfél évente sem, mert ha okosan csinálod, akkor 1.5/30-40.000 Ft elég a PC-re.

"NÕLJETEK MÁR FÖL KÖNYÖRGÖM"
Ígérem, azonnal felnövünk, mihelyst elég idõs leszel ahhoz, hogy egy ilyen elemi szót, mint a "nõ"(mint ige) megtanulod ragozni.

bardocz
Mért baj az,hogy valaki 30 évesen is játszik?"Mivel játékok a mániám.."<--ez nem azt jelenti,hogy 0-24-ig ott ül az hogy valami a mániája lehet hogy napi egy órát csinálja csak.Ha azt is elolvastad volna,hogy mikkel játszik rá is jöttél volna,hogy pont nem a játékok aljával szórakozik...
archkovennek meg nagyon úgy tûnik hogy igaza van...
Kicsit túljátszottad ezt, nem?
Kilóg a lóláb Zöldfül! A nyakamat tenném rá, hogy pont te vagy az a kis monitorfüggõ pattanásosképû kis köcsög aki itt megjátsza a nagy családalapítót, közben meg a jobbkeze a barátnõje. Nyilván szégyelled a dolgot mert sokan cikiznek miatta, de erre nem az a megoldás, hogy egy fórumban arc nélkül adod a nagymenõt.

Hála az égnek, Nekd sikerült felnõnöd, de ha már olyan okos/értelmes vagy, igazán elkerülhetted volna ezt a helyet,és akkor nem kéne a hülyeségeidet olvasgatnunk...

Picizöldfül
vki meg örül hogy jut kaja az asztalára,ezek meg kidobnak az ablakon több százezreket hogy egy õk kiélhessék gyerekes rigojájukat(nem írtam a 14-15 éves dagadt pattanásos,unszociális befordult általánosított kockákákról szerencsére..)<#boxer>

Picizöldfül
jézusom hova kerültem..nekem ebbe az egész hülyeségbe oan ótvaros játékfüggõ kockák szúrják a szemem mint TINMAN,te öcsém hány éves is vagy??? idézlek:"Mivel játékok a mániám.." ,és barátnõd van???? kajak eza rohadt játék világ tönkre teszi szociálisan,lelkileg,és fizikailag az embereket,egyszerûen nem fér az agyamba hogy vannak oan elvetmült állatok akik 20-30évesen is még játszanak,közbe meg család alapításon kéne gondolkodniuk ha megfelelõek a körülmények,meg kifizet évente szar rákos videókártya meg faszom tudja mikért hogy varázsoljon meg öljön sárkányokat,NÕLJETEK MÁR FÖL KÖNYÖRGÖM<#levele>

MaSzKa
szerintem egyértelmûen a PSP és a PS2 bár utobbit utálom

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

edios
Azért a PS3 technikailag nem jár annyival X elõtt szerintem, mint amennyire be van harangozva. Mindkettõ erõs masina, csak X ára egyre barátságosabb.
Egyébként kézikonzolokról is írhattatok volna szerintem, beleférnek a témába! (Én pl pár órája vettem psp-t, 10 évvel ezelõtti gameboyom után az elsõ konzolom😊 - Egyébként elég PC párti vagyok.. )

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Wii nem hiszem, hogy sokaig birja ezzel a hw-val. PS3-at meg egyikonk se latott, XBox360-al jatszottam mar, de nem jott be, ugyhogy meg par evig marad a PC. Foleg online jatekok miatt. Amig PS3 semmit, mig Xbox360 keveset tud felmutatni online jatekbol addig nem fogok konzolt venni.

Tinman
Az elsõ kiadásoknál mindig van valami zûr, nem is érdemes Rev 1.0-át venni...
Nézd csak meg mi volt az X360 esetében is, vagy anno a PS2 debütálásakor.

Olvasgattam összehasonlító teszteket a két "Nagy" konzolról, (ugye mint azt a Nintendo hangoztatja is, õ nem akar velük konkurálni, egyszerûen második konzolnak szeretnék eladni a gépüket. (Be is fog jönni nekik) ) és a nem csak felületes vizsgálatokból az derült ki hogy ihgen nagyon jó a CELL, csak annyira elcseszték magát a köré épített architecturát, hogy a névleges teljesítményének töredékére képes, az összetevõk közti adatátviteli problémák miatt. Volt olyan cikk, ahol azt fejtegették, hogy amennyiben ez így van, abban az esetben minél nagyobb adatfolyam szeretne közlekedni a buszokon, annál nagyobb lesz a galiba. (Ennél egyszerübben nem tudtam megfogalmazni) Ezeken felül olvastam akadozó BR filmekrõl, stb is és hát mért is volt vezetõváltás a SONY-nál? Valami nem kerek a gép körül, kíváncsi leszek mekkorát fog kaszálni vagy bukni a cég. Sajnos egyenlõre ez utóbbi tûnik valószínûbbnek. A karácsonyi befutó az meg itthon sztem a BOX lesz aztán meg a Nintendo, de talán világviszonylattban a Nintendo gépe, mert ugye PS3-at ott se kapni ahol elvileg megjelent, ennek a karácsonynak õk a nagy vesztesei.
Tinman
Mivel idehaza a PS3 ilyen elmebeteg áron van KATT ezért marad a Wii (melybõl már az elsõ szállítmányok erõsen kifogyóban vannak, a 2. futam meg január közepe) meg ugye az XBox360.

Így nem meglepõ, hogy a nyertes a Wii /lenne/ -amíg a készlet tart-, PS2 is játszik még a maga 28 ezres árával, és XBox 360 a sorrend.
Abba most nem mennék inkább bele, hogy hosszabb távon az XBox a jó választás, hiszen a Wii által adott játékélmény olyan mint cicababával járni. Eleinte nagyon frankó és újszerû az élmény, aztán kifullad a hatalmas újdonság. De tévedjek, sok sikert a Wii-nek, bár 70.000-ért egy kicsit feltuningolt GC-t eladni... hát nem is tudom, ehhez pofa kellett.

A PC játék témához: Úgy érzem játék fronton eléggé képben vagyok (már lassan 20 éve), szóval ami most következik, az a saját kis privát tapasztalatom.

Konzol: Jó dolog fekve, fotelból, patch és bugmentesen játszani ez tény. Az is tény, hogy fõleg a jRPG mûfaj kedvelõinek PS2/PS3 konzol = must have.

Összességében viszont baromi drága hobbi ez a mûfaj is.

Én anno a PS2 megjelenésekor 100k+30k chip áron vettem a PS2-öt, majd 2 db Sony memkártyát (10k + 5k ), majd 2 db gamepadet (2x5k), mert az eredeti Sony gamepad 2 Final Fantasy epizód után megadta magát.

Nekem a PS2 így 155.000 Ft-ba kerül és akkor még nem beszéltem az eredeti játékokról (vettem én pl. Final Fantasy X-et 16990 Ft-ért és akkor még hol van a többi!)
Nem bántam meg, de így visszagondolva nem biztos FF sorozat, ICO, SOTC, Onimusha sorozat, GOW ért nekem 155 ezret...

Mivel játékok a mániám ezért PC is volt mellette.
Most így 4 év után pedig rádöbbentem, hogy bár csak pár ezressel DE TÖBBE KERÜLT A PS2, mint a PC !
Pedig a PC-t közben 1-1.5 évente fejlesztettem!

Hogy ez hogyan lehetséges? Egyszerû... az ember, ha gépet upgradel nem kell a kukába dobni a régit, hanem bátran lehet eladni, hiszen, ha jó alkatrészekbõl építkezünk, akkor egy 3 év garis hw még akkor is bõven garis, amikor 1.5 év elteltével eladjuk teszem azt a VGA kártyát. --> van értéke, nincs vele gáz, ha elromlik.

Ha az ember okosan vásárol és a már unalomig ismételt ár/érték arányt szem elõtt tartja, ne adja ég még a Sulinetet is kihasználta, akkor RÖHÖGVE elmondhatja, hogy gond nélkül játszadozik a PC-s nevekkel, úgy, hogy csak a LEGELSÕ konfignál kellett egy nagyobb összeget kinyögnie magából (-60.0000 Ft ugye ;-).

És még egy nagyon fontos dolog: Tekinsünk el most a wareztól!

A PC játékok árai elég barátiak, a konzoloké a veszteségesen eladott alapgépek miatt, pofátlanul magasak (Boxos GoW 17k !). A PC-nél 1 év elteltével az ember után dobálják 2.000 Ft-ért az ilyen Prince of Persia meg Splinter Cell neveket, hogy a SZÍNVONALAS újságmelléklet játékokról ne is beszéljek. (Pl. most Thief 3 van egy egyik laphoz, a magazin tõlem maradhat az újságárusnál is, de ez a játék 1846 Ft-ot baromira megér!)
KONZOLNÁL nem nagyon van ilyen... ami 4000 Ft-ba kerül az már nagyon régi cím, már mindenki ismeri, senkinek sem kell stb.

A nextgennél meg a másik nagy érvágás egy LCD/Plazma beszerzése.

A lényeg: A PC IGENIS alkalmas játékokra és ha az ember képben van, akkor nagyon jó választás egy játékfüggõnek a PC. Aki hozzám hasonlóan kedveli az RTS, stratégiai, kaland neveket annak elég felejtõs csak a konzol... tudom, hogy manapság már nem téma, de én FPS-t sem szeretek konzollal játszani (egér van, de akkor sem.)

Mondtam ezt úgy, hogy volt már nekem NES, SMD2, most meg van PS2, NDS, NGE, PC. A párom Wii-t akar, én meg PS3-at... ez utóbbihoz egy 5-ös találat nem ártana.

Sanyix
Csakhogy a hivatalos specifikációkon is látszik, hogy valamivel gyengébb az rsx-, meg hát ugye tesztelgették is, és pl vertex shadingben fele akkora teljesítményt tud az rsx mint az x360 videochipje, de van amiben kb 1 szinten vannak. De összességben az x360 videochipje tûnik jobbnak. A cellet meg nem használják ki, hiszen eddig csak a grafikát mutogatták, fizika, ai nuku...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Gerygrey
Nagymuteromnak volt ilyen kínaipiaci "nintendója", szabályosan mario függõ volt, de már lejött róla. 😄 addig viszont netuddmeg, akárhányszor mentem hozzá, mindig azt tolta. Hihetetlen.
concrete
érdekes oldalról közelítitek meg a kérdést:
"Melyik lesz a legmenõbb konzol karácsonykor?"

talán az amelyiket meg is lehet vásárolni a boltokban ... öhöm, xbox360 ?

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

bardocz
"A konzol ennek megfelelõen nem a "hardcore" játékosok körében lehet sikeres - sokkal inkább azoknál, akik eddig azt sem tudták, mi az a konzol."
veszek egyet nagyinak<#idiota>amúgy szerintem x-box 360 indokokat nem írok ugyis már le van írva jó pár és itt ugyse lehet senkit meggyõzni a saját igazadról 😛
Dzson
Éljen a divat!

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Látom fejleszettél már többmagos CPU-ra...

Az meg, hogy az RSX jóval gyengébb az X3,6 gpu-nél, nos, ez sincs megerõsítve a developerek részérõl. Az meg, hogy x. y. mit hallott a haverjától nem mérvadó számomra.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

egyértelmûen Nintendo Wii... persze ott a xbox360,ps3 a jó grafikával..

De szerintem egyáltalán nem gond hogy nincs a wii-nen dvd-lejátszó , mert amelyik háztartásban ilyet vesznek ott már tuti van egy sima dvd-lejátszó vagy esetleg házimozi.

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

Éljen a Wii! Az új játékélmény!

szerintem várni kell még, hogyan teljesít mondjuk egy éven keresztül fej-fej mellett a három konzol

Cell :

PlayStation 3's Cell CPU achieves 204 GFLOPS single precision float and 15 GFLOPS double precision

Nos nem tudom hol olvastam, de valami olyasmit írtak a pc-k double precisionban számolnak (ugye 64 bitben), és egy jobb intel proc kihoz magából 25 Gflops körüli értéket...

Sajna most nem találtam meg hol írták pontosan, de valamelyik next gen-es konzollal kapcsolatos cikkben.

Másik gond a cell-el, hiába 6 mag és egy SPE, nem lehet minden feladatot nagyon párhuzamosítani, fõleg nem a rendereléssel...

Irtó nehéz kihaszálni egynél több magot...

És mi van ha több magot használsz ki? Szerinted attól szebb lesz a grafika... Hát nem 😊. Hiába több mint 20 GB/sec az adatátvitel a CPU és GPU között, a grafikai számításokat mind-mind a GPU-val fogod elvégezni. A CPU a ps3 esetében egy pluszt adna az x360-hoz képest, mégpedig a részletesebb fizikát, vagy AI-t mert ezeket egyelõre mind cpu-n végzik. De a ps3-as felhozatalt szemlélve, AI sehol, fizika csak a látványra megy rá 😊 .

Will your Soul live for Ever?

Gerygrey
Kiváncsi voltam mikor jön az elsõ ilyen hozzászólás. Ha a pécé az szar, akkor mirõl vagy most fent az sg-n? Gondolom a wii kontrollerrel hadonászva írtad ezt a hozzászólást. Pc-n nem lehet játszani? Érdekes, én tudok, lehet hogy valamit rosszul csinálok? Biztos meghekkeltem a gépemet, vagy konzolt építettem a házba csak nem tudok róla.
Én nem mondom hogy a konzol szar, csak az én igényeimet nem elégíti. Pc ígyis-úgyis kell, most akkor mi a francnak vegyek csak játékra külön mégegy gépet? Veszek egy jobbfajta pc-t nem sokkal drágábban mint egy nextgen konzol, és sokkal több mindenre tudom használni. Semmi bajom azokkal akik csak játszani akarnak, lehet hogy én is wiit vennék hasonló esetben, de azért mert nem értetek hozzá és "nemmegy a játék", vagy nem igényeltek többt a játékon kívül, még nem kell azokat fikázni akik többre vágynak. Pláne pc billentûzetrõl begépelni ilyet elég lúzer dolog.
UNREG
" Egyedüli elõnye a ps3-nak a cell, de itt is nagy átbaszás van a Sony részérõl."

Kivácsi lennék, hogy mi az a nagy átbaszás, tekintettel arra, hogy mindenütt nagyon erõsnek tartják a Cell-t, egyetlen hátránya, hogy nehéz optimalizálni.
Az eddigi multiplatform játékok csak a PPE-t használják, nem csoda, hogy olyanok, amilyenek.

A fentit támasztja alá az EA interjú, amiben kifejtik, hogy egyelõre csak 20%-át használják ki a PS3-nak.

Dzson
Vegyél X3,6-ot és lessed a pixeleket nagyítóval hol jobb a grafikája. Én játszani is akarok és x3,6-on van 3-4 game egy év alatt ami érdekel.

Xbox gpu is jobb volt papíron, de nem tudott kiadni magából egy GT4 szintû PS2 grafikát.

Dzson
Már ott kezdõdik a gond, hogy videokártyát emlegetsz. 😊)))

Dzson
Jó 3 napig. Utána megunás esete forog fenn. Persze aki vesz nem fogja bevallani, hogy az egész nem ér semmit hosszútávon.

dtk1985
Jaja játékélmény a legfontosabb számomra is, különben is már alig játszok gépen (nem is játszok). Ha konzolt vennék az tuti a wii lenne, de nem fogok venni mert van pár dolog amire sokkal jobban vágyom.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Egy kis érdekesség...

Az X360 videókártyája egy generációval fejlettebb, mint a ps3-é. Nagyon hasonló a felépítése a DX10-es r600-aséhoz (kivéve a DX10-et, de hardweres tessaláció van benne). Míg a ps3 gpu-ja pedig az elõzõ generációt képviseli. A ps3-nak és az xbox-nak egyszerre kellett volna kijönnie, nem egy év késéssel. Egyedüli elõnye a ps3-nak a cell, de itt is nagy átbaszás van a Sony részérõl.

Mint ahogy az összes gametrailerses videón is látható, az Xbox shaderes teljesítménye (vagyis a lényegi grafika) minden esetben veri a ps3 képességeit.

Ez ellen nem kell harcolni, el kell fogadni, hogy GPU tekintetében az xbox 360 jobb mint a ps3. Persze CPU-ban gyengébb, de a grafikát a gpu viszi és nem a cpu.

Akit érdekelnek a különbségek, nézzenek utána a wikipedia-n az adatoknak, fõleg koncentrálva az RSX és a XENON (vagy XENOS) közötti különbségekre, és ott látható miért erõsebb az x360.

Amúgy éljen a WII, lényeg a játékélményben van, és a partizásban nem a grafikában, abban veri a PC a konzolt (G80, R600)...

Will your Soul live for Ever?

"A grafika meg csak ideig óráig jobb a konzolra, pár év múlva újra megvitathatjuk a témát. "

Egy erõs PC-n már most jobb. A GeForce 8800 nagyon durvára sikerült.

Próba nélkül is Wii. Az élmény a legfontosabb, és ezt nagyon sok velem azonosulni tudó kiégett elsõfrontos játékos fogja alátámasztani.
Hajrá Nintendo!
próbáljátok ki egyszer a Wiit. Messze a legjobb.

Dzson
Érdekes, hogy egybõl megjelentek a PS3 fikázó kis privi.hu Xektások. Ennyire zavar benneteket hogy jobb a PS3 mint az X3,6? Görcsösen kerestek minden kis apró hibát (aminek többsége nem is igaz).

Sajnállak benneteket.

A pécé az szar, azon nem lehet jáccani 3-4 évig, csak ha folyamatosan frissíted a hardvert.
Szerintem a PC-sek zöme értelmesebb annál minthogy Tekken és Dead or Alive átiratokat hiányoljon a felhozatalból.
A grafika meg csak ideig óráig jobb a konzolra, pár év múlva újra megvitathatjuk a témát.
Egyébként én a Media marktban megnéztem pár játékot az új Xboxra és nem dobtam el magam. Az elkövetkezõ években a konzol innen már nem fog sokat javulni, hamarosan a pc mellett úlyannak fognak tûnni mint a Ps2-játékok az utolsó éveiben: gagyinak.

"A PS3 képességeivel messze felülmúlja riválisait"
Mivel a PS3 egy évvel az Xbox360 után jelent meg ez akár várható is lenne, a valóság viszont mást mutat. A két konzol teljesítménye között nincs nagy különbség, pláne nem akkora mint amit a cikkíró sejtetni szeretne az olyan szövegekkel, hogy "az Xbox360 képességeit tekintve a két vetélytárs közt helyezkedik el", ez kb. olyan mintha azt mondanánk, hogy Lékó Péter sakktudása a cikkóróé és Kramnyiké között helyezkedik el, ami persze igaz, csak...

Mivel számos játék van ami a PS3-ra és az Xbox360-ra egyaránt megjelent, a Gamespot összehasonlította õket grafikai szempontból, hogy eldöntse mennyire döngöli a földbe az újonnan megjelent PS3 az egy éves Xbox-ot.
http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&click=topslot
Mint a cikkbõl látható a játékok grafikája a játékok többségében Xbox-on jobb mint PS3-on, és ami a legmeglepõbb, hogy a Microsoft konzolján a játékok lényegesen simábban futottak, a Sony-én sok játék ZAVARÓAN SZAGGATOTT!
Ennyit az óriási teljesítménybeli külöbségrõl.

A Wii kontrollerje tényleg egy érdekes ötlet, de ezt a másik két konzolhoz is bármikor lehet csatlakoztatni és játékokat kiadni a támogatásával. A Wii szerintem túl drága. Már az alapgép is túl sokba kerül, pláne a játékok hozzá, szerintem a lelkesedés hamarosan alábbhagy iránta.

Ma2ska
Ja 3 év mulva ricegve röcögve tolhatod pc n az átiratokat. Nem baj majd jön a Crysis a megváltó. Konzolokra meg 10 jobb szebb de nem számit. Amugy monitorra is lehet kötni a gépet /nekem 360 m van/ nem kell HDTV t venni. De még azzal együtt is értelmesebb szerintem...én a teljesen felesleges pc fejlesztgetés miatt vettem 360 at, most már semmi okát nem látom hogy 100 ezreket költsek pc re a hulladék , optimalizálatlan játékok miatt.

Gerygrey
Én amúgy csak egy dolog miatt örülök hogy jönnek a next-gen konzolok: végre, az eddig katasztrofálisan szar konzolátiratok talán végre normálisabbak, pc-hez méltóbbak lesznek, nem úgy mint a vérbeli konzolos san andreas például. Gondolok itt a grafikára és az irányításra. Pedig a san andreason állítólag még javítottak is valamelyest (ez kimerült annyiban hogy nagyobb felbontású textúrák kerültek bele), hogy a pc-játékok között is megállja a helyét, de még így is túl "konzolos" maradt, és grafikailag kb 3 évvel el volt maradva a kor színvonalától. Most már viszont talán konzolra is normálisabb játékok jönnek, amik pc-n is "jól mutatnak" 😊
"Ezek jelentik azonban a konzol erõsségét - a 3,2 gigahertzes PowerPC maggal, különálló grafikus chippel és blue-ray-olvasóval felszerelt játékgép képességeivel messze felülmúlja riválisait. "

LOL! Ez mibõl látszik eddig??? Néhány technikai adatban az x a jobb (GPU teljesítménye) és hát az eddigi multijátékok összehasonlításából is az x jött ki gyõztesen..

Meg, hogy 140k megjelenéskori ár?? Inkább 200K lesz az!
"távirányítója drót nélkül" vezeték bmeg!vezeték nélkül!!!!! <#violent>

ColdFire
"ÖKÖLKÉNT üthetnek vagy teniszütõvel szerválhatnak a kontrollerrel a kézben, természetesen akár EGYMÁS ELLEN IS."

azjólesz <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Gerygrey
Igazad van.De aki csak játszani szeret az úgyis konzolt fog venni.Bár lehet én is csak azért veszek PS 3 mert leszenek rá olyan játékok amely PC-re nem fognak megjelenni és elég nagy grafikai igénye is lesz ahogy elnézegetem.
Gerygrey
A legmenõbb játékgép számomra az a pc lesz akit jövõ szerdán veszek meg 😊 konzolnak csak akkor látnám értelmét ha lenne otthon egy fölös hd tévém elfekvõben, de nincs úgyhogy én jobban járok a pc-vel. Monitor nélkül 160-ból már igen jó vas állítható össze, és egy játék se 16 ropi lesz rá... Na, de várom már hogy jöjjenek a konzolkockák és kioktassanak hogy pécé az szar, azon nem lehet jáccani.
← ElőzőOldal 3 / 3