Egyre nagyobb gond a mobil puskázás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ráadásul azt hogy magyarázd meg amikor 50 éves elavult tudást tanitanak indulva a 2. világháborútól és csak a félév utolsó két hetében tanulunk a mai technikákról...? És az is nyilvánvaló hogy mire van igény a valós életben, nem kell ezt misztifikálni, ma például teljesen nyilvánvaló hogy bölcsészekbõl meg ügyvédekbõl akkora túlkinálat van amekkora csak lehet. Tehát akik ezekre a szakokra mennek, azok kemény fába vágják a fejszéjüket. Innentõl kezdve pedig felesleges azért jogi ismereteket tanitani mert hátha majd ügyvédnek mész, fõleg úgy hogy egy számitástechnikai szakközépiskolába jársz... Vagy menedzseri ismereteket tanitani rendszergazda szakirányon müszaki fõiskolán... Nyilván azért jelentkeztem oda és arra a szakirányra mert az szeretnék lenni és nem azért mert biológus akarok lenni...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Külfödön egy-két helyen már a középiskolában is úgy veszik fel a tantárgyakat, mint egyetemen a kerditrendszerben. Vannak ott is közelezõ szonten oktatott tárgyak, de aki hardcorabbra vágyik az vehet fel plusz órát abból ami neki kell/tetszik. Nálunk ennek a butított változata a fakultációk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
viszek 2 telefont. egymás mellé teszem a zsebemben. a szarabbikat kirakom, ha ellenõriznek a 'barátom'-at pedig hagyom..
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Még középiskolában 1xer puskázásért meg súgásért😊 kiültetett a tanár a tanári asztalhoz és ott írtam tovább... Mivel õ az osztályra figyelt én mindent kipuskáztam😊 De nem ez a lényeg hanem közben végignéztem a többieket😊 Hát majnem meghaltam, hogy nem röhöghettem végig az egészet. Szánalmas... annyira lehet látni, hogy az hihetetlen és akkor én nem voltm tanár aki nap mint ezt látja...
Monyuk engem nem érint a téma mivel csak számolós tárgyam van.. programozás matek villanytan stb... ezekbõl lehetetlen puskázni szal nem is foglalkozom vele.
A "kényszertárgyakat" viszont kegyetlenül kipuskázom, ápszolut nem érdekel ha kivágnak.. persze pontosan képben vagyok, hogy mik a következmények mert ha pl tárgymegtagadásasl jár akkor már annyira nem vicces...
Tanártól függ az egész. Van olyan tanárom aki 140cm mély és nõ.. De olyan brutális a fellépése, hogy a múltkor egy 2méteres csávót úgy vágott ki, hogy majdnem elsírta magát😊 A félévének monyuk annyi is lett... Monyuk ez 1 fontos tárgy volt de van másik véglet is. Kevésbé fontos tárgy, laza tanár... közli, hogy akkor van 1 óránk és akkor most kimegyek kávézni 20p múlva jövök.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Ezt én írtam volna? Hol? Mint mondtam, két alkalmat leszámítva meg sem próbáltam. Ennyire hihetetlen, hogy nem puskázik valaki?
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Vagy amikor már a tanár is úgy jön be órára hogy "fiuk ezt maguknak soha az életben nem lesz hasznára, 50 éve elavult dolog, és nem is a maguk szakmája, de le kell adnom már elõ van irva az anyagban..." akkor nincs is mirõl beszélni.
És hogy gyakorlati példán maradjunk, az életben nem azon röhögnek rajtam a cégek hogy nem tudom ki az a mozart vagy muszorgszkij, hanem azon hogy rendszergazdának jelentkeztem miközben nem tudom mi az a postfix... És ez sokkal nagyobb gáz, mert azhogy valaki parasztnak tart mert pl. kevés az általános müveltségem csak egy kellemetlen érzés de az hogy nem tudom befizetni a gázszámlát mert nem vesznek fel/nem fizetnek eleget a munkahelyen mert nem értek a szakmámhoz az már sokkal inkább égetõ probléma...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
ilyeneket azért tanulsz hogy legyen általános mûveltséged, arra valóban nem fogsz emlékezni, hogyan élt mozart, de ha nem tanítanák, azt sem tudnád ki õ
sok puskázás oka az hogy a mai magyar oktatás 90%ban használhatatlan, szakmától távoli, lexikális tudást tanit aminek eredményeképpen van annyi fiatal diplomás munkanélküli ebben az országban
Pontosan! Például mit fogok én azzal érni, hogy tudom hogy Musorgszkij(vagy ki<#vigyor3>#vigyor3>) hány mûvet komponált, vagy hogy élt Mozart?
Én infó szakon vagyok, ezért én informatikával kapcsolatban szeretnék tanulni, és nem éneket, mûvtörit, meg médiát!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nálunk ugy volt ha valaki a zsebébe nyul a mobilért kivégzik 😄
Ezért fölösleges szarakodni amikor jóh a bevált hagyomány is 😮
Ha van gyakorlatod és érzéked ehez akkor a lap alá régi modszer is bejön.( csak nem m1 milyen idõben és hogy tereled el a figyelmet 😊
Töri vizsgán is bevált ahol 5 töri tanár volt bent körbe pásztázva az osztály terembe 😊 ( a mák az volt hogy nem járkáltak és csak az óra elején néztek körbe.( de hát ez a puskázás része is! Megfigyelni ,tervezni a stratégiát,és alkalmazkodni improvizálni 😄)
Aki meg elitéli a puskázást ne a szent szöveget nyomassa! Hanem vallja be ,hogy hülye a puskázáshoz 😄
Harmadrészt meg te tényleg nagyon jó suliba járhattál, én müszkai informatika szakon rendszergazda szakirányon tanultam a BMF-en, és mit ne mondják kb. 80%ban villamosmérnöki meg elektronika dolgokat tanultunk (mikrokontroller programozás, számlálók készitése mérése stb stb) mig programozást (c-t) tanultunk egy félévig heti két órában, linuxot tanultunk 1 félévig kb heti 3 órábán... és most helyezkedjek el rendszergazdaként úgy hogy szinte még alig láttam linuxot viszont tudok microkontrollert programozni... bezzeg a villamosmérnököknek meg folyamatosan a c-t meg az assemblyt erõlteték...
szóval én rengeteg puskát irtam, mert minek tanuljam meg a teljesen felesleges tudást a hasznos helyett? De mondhatok más példát is, közgázból tanultunk üzleti terv készitését meg hasonlók de még soha az életben senki meg nem mutatta hogy hogy kell egy adóbevallást elkésziteni... Na most van egy tippem hogy melyikre lesz elõbb szükségesm... És igy tovább lehetne ezt még sorolni, de azt hiszem a sok puskázás oka az hogy a mai magyar oktatás 90%ban használhatatlan, szakmától távoli, lexikális tudást tanit aminek eredményeképpen van annyi fiatal diplomás munkanélküli ebben az országban (a használhatatlan tömegszakokró (pl bölcsész) már nem is beszélve..)
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
Számológépes kifogások sem jönek be. SZÁMOLÓGÉPET haszánlhatsz, de mást nem. Ha nincs olyanod IJ. Más hardverrõl nem futtathasz, még olyanról sem ami tud függvényt ábrázolni.
Én összevissza 2x puskáztam az egytemen, mert nem merek és a puskát is el kell készíteni. Akkor meg tanulhatok is annyi idõ alatt. Az egyiken rosszul írtam le a képletet úgyhogy az meg szart se ért. Mégis lassacskán azért lesz egy diplomám és vallajuk be azért emelt fõvel mondhatom, hogy nem puskázázzal meg csalással. Azokat az embereket akiket az elsõ félévben nagy puskázónként ismerek már régen nem járnak oda, vagy iszonyatosan le vannak maradva és csak elvi esélyük van arra, hogy 10(!) év alatt szerezzene kegy diplomát.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
A tanárokról meg annyit, hogy a többségük(legalábbis az én iskolámban) nem is tudja, hogy mire lehet már manapság használni egy telefont. Ha meg megkérdezi, hogy mit csinálsz a telefonoddal, akkor azt kell rá válaszolni, h csak megnéztem hogy hány óra van oszt kész<#vigyor>#vigyor>
-Kérem a mobilokat kikapcsolni és kirakni a tanári asztalra.
-Tanárnõ én nem hoztam magammal mobiltelefont.
-O.o wtf?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A puskázást egyébként Amerikában kezelik jól. Ott az van(egyetemen/fõsulin, máshol nem tudom), hogy ha valakit rajtakapnak 1x(!) puskázáson, akkor repül onnan. És ha hozzávesszük, hogy mennyibe kerül ott az egyetem, valahogy mindenki inkább tanul puskázás helyett.
Emlékszem kb 4 éve úgy nyomtuk a töridogát ,hogy egyik osztálytársam felnyomta neten keresztül a tételeket ,mi meg doga közbe a kívánt tételt wapon keresztül kipuskáztuk magunkat. Ha a tanár felénk nézett ,akkor ugyebár ,mi csak az idõt ellenõriztük a telefonunkon...
Amúgy lehet puskázni mindenbõl, de érettségi tantárgyakból nem érdemes, mert ott úgysem tudsz. Irígylem azokat az osztályokat, ahol olyan a tanár, hogy telóból lehet puskázni. Nálunk a legtöbb tanár már arra is felfigyel, ha valaki levegõt vesz, vagy 2 centit elmozdul a keze. <#mf2>#mf2><#duhos2>#duhos2>
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
inkább hagytak volna békén a fizikával meg a kémiával, többet szenvedtem velük 2 év alatt, mint 4 alatt az összes többi érettségi tárggyal
amúgy haver ipod-dal nyomta, némelyik tanár azt sem tudta mi az, ezért el sem "merte" venni, megkérdezni meg ciki, mert kiröhögik úgyis
Aki akart puskázhatott. De feladatonként legalább 60% kellett a ketteshez.
Volt oktatónk egyetemen is, aki uezt alkalmazta. Én lassan írok, hiába tudtam az anyagot, nem tudtam befejezni. Aki még kicsit keresett lapozgatott, nem fejbõl írta, tuti nem tudta megcsinálni.
Aki akart puskázhatott. De feladatonként legalább 60% kellett a ketteshez.
Volt oktatónk egyetemen is, aki uezt alkalmazta. Én lassan írok, hiába tudtam az anyagot, nem tudtam befejezni. Aki még kicsit keresett lapozgatott, nem fejbõl írta, tuti nem tudta megcsinálni.