Egyre nagyobb gond a mobil puskázás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor meg kit zavar a puskázás? Ha hülye, úgymarad. Kicsit megnézed,akkor minden komolyabb munkára ma már tényleg azokat veszik fel,akik tudják is használni a tudásukat, nem csak visszaadni azt a sok felesleges szarságot, amirõl vakeroltak x éven át nekik. Ha valami iránt elhivatott az ember, akkor tud is benne valami értelmeset mutatni. Nem tudom,láttál -e már pl. programozói állásinterjú kérdéseket...?
Manapság annyira megnõttek a követelmények, hogy azok, akik ennyire papolnak a csalás miatt, azoknak közel nem kellett annyira teljesítmény-orientált világban felnõniük, kereseni a saját helyüket, mint ma.

Ha nincs tudásod, lehet akármilyen papírod, hamar az utcán találhatod magad. A tudás megszerzésében a puskázás nem sokat segít. Papírokat (akár diplomákat is) lehet vásárolni tanulás nélkül is (ez persze nem legális).
Általában egy munkahelyre próbaidõvel vesznek fel. Azalatt kiderül, hogy tényleg értesz-e ahhoz, amit csinálni kéne. Ha nem, akkor viszon'hallás van...
Cactus
Aki online mód puskázik az tényleg béna. Felrakod telóra az anyagot és megnyitod szépen. Még keresni is lehet benne kulcsszavakra 😊 Bár én jobb szeretem a hagyományos papír megoldást, mert a telót sokat kell babrálni.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Ezek idióták!
Semmilyen olyan eszközt nem tudnak bevetni ami akadályozná a mobilhasználatot.
A fémdetektoros megoldás, az sérti a személyéségi jogokat, hogy a tanár mi az hogy elveszi a telefont, holott az illetõ nem is biztos hogy puskázik.
A festékmegoldás meg károsíthatja a telefont, nameg az is jogba ütközõ, hogy mi az hogy nem lehet osztályon belûl adatátvitelt csinálni!

Azért én az utóbbi megoldást javaslom a nagyfejûeknek ; blokkolják nyugodtan a jeleket, offline is lehet használni egy normálisabb telefont. Párszor megvolt már vizsgákon, zh-kon, és semmi bukta nincs benne. Smartphone - piros gomb megnyom, egybõl semmi nem látszik. De erre amúgy ki is fejlesztettek egy spec Symbian progit, amivel egyszerre látszik is meg nem is a kijelzõn a szöveg.

Na majd érettségin, vagy államvizsgán tessék puskázni. Sok kis gyökér, inkább tanulna. Fullra kipuskázott 5-ös doga nem ér annyit, mint egy saját kútfõbõl kiszenvedett 2-es vagy 3-as.

Egyre nagyobb gond a sok jó hír

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Leblokkolják a mobil adatátvitelt, mikor bemegyünk vizsgázni??? De duurvaa... Szerencse, hogy én mp3-lejátszóról puskáztam <#mf1> A txt-t és az mp3-at blokkolják le <#hehe>

nincs, nem is lesz...

Bradley
Kamerás mobillal feladatsor lefényképez, mms, vagy email elküld, telefonon(headset), vagy emailben, dolgozat típusától függõen vissza.

Ez elég régóta megy már. 😄

van jobb: ismerösöm egyetemén a hosszú haju lányok headsetet használnak. Mivel a hajuk eltakarja a fülüket, észrevehetetlen a fül mögé rakott aprócska Bluetoothos eszköz. Csak maga elé nézve el kell motyognia hogy mi kell, addig otthon, a számítógép elõtt ülõ partner felolvassa neki a könyvet, hogy mit kell odairni.

← ElőzőOldal 2 / 2