Ma is lehet folyékony víz a Marson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Minden kitermelt földgázt, kõolajat elégetûnk, az elektromosság termeléséhez is hõt termelünk,atomkirésletek során tönn száz bombát robbantottak, stb. Ehez képsz az a pár atombomba meg erõmû semmi.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ma a földön "szinte minden energiát" fûtésre használunk én mégse ettõl melegedig a föld.
Ha én a NASA helyében lennék, akkor azt bizonygatnám, hogy semmi élet jele nincs a bolygón. És hogy miért? Mert akkor azt tehet vele az ember amit akar! Elsõnek megpróbálnám a hõmérsékletét megfelelõ szintûre beállítani... pl felrobbantanék rajta idõeltolással 100 atombombát... Tuti melegedne a felszíni hõmérséklet, nem is keveset. A jégtáblák felolvadnának, a biológiai folyamatok erõteljesen beindulnának. Néhány szétszort fûmag elegendõ lenne elsõ lépésben, majd jöhetnének a fák, egyéb növények és állatok... Majd az idõ folyamán mutálódnának mind...
végeredményben nem vagyok én egy terrorista, nem kiírtani akarom a Marsi életet, csak egy új élet jelentõs beindításának sajátos tervét vázoltam fel... 😊
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
1, de az szvsz hülyeség h mi vittük volna a marsra az életet (legalábbis ilyen gyorsan sehogyse tudna szétterjedni
2, miért ne kezdjék meg a kitermelést ?! most várjunk X-milliárd évet h végignézzük egy ottani élet kialakulását (aminek a létezése nem is bizonyított)
-> inkább arrol a bolygóról bányásszanak semmint erröl már nemazért....
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
A jelenlegi tudomány ezt nem tudja garantálni talán húsz év mulva. Amúgy a holdon készült felvételeken kis nagyításal a kamerán meglátszanak a földi baktériumok.<#mf1>#mf1>
2. Nincs rá pénz. Nézd meg, hogy viszonylag milyen kevés pénzbõl kellett megalkotni a marsjárót is...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kara kánként folytatom tanításom.
Amúgy már bebizonyosodott hogy a holdjárokon is volt élet.
<#duma>#duma>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gracie Barra
2. ha még nincs, akkor is alakulhat ki...
3. a bolygó most még nyersanyagokban gazdag... még... ha elkezdik bányászni(mer mimásér kéne a marsra települni...) akkor azzal természetesen nagyban befolyásolják a 2 bolygó jövõjét... szerintem egyiknek se hasznos...
AMD Athlon X2 AM2
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
AMD Athlon X2 AM2
AMD Athlon X2 AM2