742
-
#462 jjee a quadro nagyon fincsi kis kocsi -
Torry #461 Szerintem érdemes. ELőző kocsimnak a fele tuningja van meg, de már bőven megy úgy mint az előző. -
Torry #460 Azon az egy pályán kívül mindent hozok. Vezetési stílussal lesz a gond -
#459 Nem mi mondtuk ;) -
#458 MEgvan NSX is vagy mi! ERdemes mindig legujabb verdat alaprol elkezdeni tuningolni? -
Torry #457 Akkor mégiscsak énvagyok béna:D -
#456 25x(enyem)Le vs 370Le es meg sose kaptam ki ,Peninsula Shopnal jarok!! Audi quatro is megnyertem!! Szal idaig nem nehez jatek!! :( -
Szabi1991 #455 más a tuning, Level-r ben venni kell a tuningot, level-r ben van ae86 , és jogsit kell szerezni..
a level-r ben van terepjáró, homokfutó , kroszpálya, 4 évszak, este, nappal..
viszont még nincs teljes level-r :S -
#454 Erre én is kíváncsi vagyok. -
Torry #453 2. szinten azt a sok hosszú szakaszos versenyt egyszerűen nem bírom megnyerni.
Pedig szerintem nem vagyok béna, de egyenesben úgy otthagynak mint a szar. -
ntex #452 OFF :
Most a Level-R miben hasonlít / különbözik ettől? -
Szabi1991 #451 amúgy nekem jobban tetszett a tuning a Level-R ben..
nah meg ott volt hacsi :)
-
Szabi1991 #450 éppenhogy hasonlit csak rá :D -
#449 Nincsenek benne liszenszelt verdák, csakis hasonmások
azaz az AE86 az a '83 Phoenix Trend -
Szabi1991 #448 kéne versenyezni hamacsival.. -
#447 hamachival lehet tolni..mi haverokkal már toltuk :D -
#446 vki nemtud küldeni egy mentést ?? :D -
Szabi1991 #445 a hamacsí arra van hogy lan játékmódban lehesen neten játszani..
a lasr ben eddig még csk lan játekot lehet inditani, és csatlakozni, szal elméletileg megy :)
kikéne próbálni.. -
#444 azon keresztül lehet lan-ba is tolni? -
#443 szerintem nincs:| -
#442 ujrakezded vagy mással jáccol:)
-
Szabi1991 #441 hacsí végülis van a játékban ?
(A nyolc japánul hacsi, a hat roku, ebből lesz a hacsiroku. A legsúlyosabb nördöknek a japános-homoerotikus kiejtésfinomítás is kötelező, ők ugyanis a szóvégi ú-t inkább ü-nek ejtik, így lesz hacsirokü. Mi pedig csak Hacsinak becézzük.. hacsi = Toyota AE86 Corolla/Sprinter Trueno/Corolla Levin... ) -
Szabi1991 #440 pff -
Szabi1991 #439 feltenni a hamacsit és neten (lan ba) játszani.. -
#438 nemlehet!!! mind1 leszedtem BHról onnan jó. -
ntex #437 Semmit, igazából annyi hogy bármely területen versenyezhetsz újra, bárki kiáll ellened bármilyen kocsival, szal pl. a legsz*rabb Corus-os ellenfél is ki fog állni veled az EVO VIII-nak kinéző széttuningolt kocsid ellen
és meg tudod szerezni az összes kocsioz az összes alkatrészt
!!! Figyelem !!!
Ha el akarod érni a Wide Body KIT-et az autódra, ahhoz először minden Motorikus ill. Handling alkatrészből IV-esnek kell lennie.
Ezután 3 Time Trial-t kell teljesíteni az adott autóval (viszonylag könnyűek), de ezután !!! NEM MÓDOSÍTHATÓ TÖBBÉ AZ AUTÓ !!! -
#436 Jaaaa hát így kérem nem nehéz végigtolni 1-2 nap alatt:D -
#435 hmm....ha kivan pörgetve a játék mit lehet benne csinálni? -
#434 256 ramommal közepes graffal vígan szalad-.- -
ntex #433 Íme két új készélesített autó. SPOILER!-nek tekinthető, csak az nézze meg aki nem akarja előre megnézni milyen kocsijai lesznek!
'05 Corus S2 WideBody:
Back
Front
'83 Phoenix Trend WideBody:
Back
Front
Most egyenlőre ennyi, mert nem kis idő megcsinálni őket, jóár versenyt le kell tolni, ha lesz még akkor linkelem ha kell! -
#432 Az lenne a kérdésem hogy nagy gépigény kell neki?
Nekem P4,2.0 GHZ,768 MB RAM,Geeforce Fx5200,40 GB Winchester,DVD író,stb...... -
MrTressy #431 :D -
Szabi1991 #430 ha vesztésre állsz akkor alt+f4 :P -
#429 Ha meg vesztesszakkor viszi a te cuccodat:D -
MrTressy #428 Versenynél kijelölöd az ellenfél cumóját és ha nyersz azt tudod felrakni a saját kocsira -
#427 osztom -
#426 fel -
Szabi1991 #425 a garázsban :) -
#424 Nagyon kellemes kis játék. Tuningolni hol lehet benne mert én nem találtam . -
Szabi1991 #423 társisd a Winrar-hoz a zix-et, és nyisd meg azzal..