743
-
En 2ik szinten megnyertem 6 autot,majd atdobott 3ikra,de ebbol max 2 auto mehetne ott,de megkell szenvednem!
Ilyenkor mivan,vagy erre a keszitok nem gondoltak? LOLLL! :)))
HA ez igyvan,uninstall!! :((( -
nekem hál'istennek ilyen gondom nincs...minden szintre másik gépet használok -
Olyankor mivan mikor van vagy 6 autom,de ebbol csak 1 olyan,ami 3 versenyszinthez eleg,de masik autot is fel akarok tuningolni,de az oda mar edes keves,mashonnet meg elkergetnek!!!:((( -
igen, sajnos tényleg hülye vagy, hiszen még visszaolvasni sem vagy képes :( -
Zsolt01 #499 | #323 !!! -
fasszeg.. olvassatok má. vagy értelmezzetek, vagy vmi... -
Gipsy #497 Nekem is az a problémám mint cheatman kollégának bár én csak az unwinzix 0.0.6-ot próbáltam...valaki segítsen please mert hülye vagyok hozzá!!!!!!!
Előre is köszönöm -
cheatman #496 Sziasztok! Van egy kis gondom, Nem birom kitömöríteni azt a bizonyos zix filet. Nézegettem a régebbi hozzászólásokat és akár mennyire szerettem volna nem sikerült, próbáltam a winzix 1.0 át 2.0 át, és az unwinzix 0.0.6 ot. légyszi segítsetek. Az eredmény amit az 1.0 ással kaptam egy használhatatlan iso file. Bocsi a kérdésemért. -
vége :D
Lesz 2. rész ?? :D
Nem is tudtam hogy magyarok csinálták ?? :D
Utcai bajnok :D
-
Többnyire a pénz :D -
most van egy szép kis vírusod:) -
Gipsy #492 Üdv!!! Tudna nekem segíteni valaki?? Leszettem a játékot torrentről és ilyen .zix-be volt tömörítve, láttam hogy bodesz ajánlotta a unzixwin nevű progit sikerült is kicsomagolni de a daemon üresnek észleli.....valami ötlet????? -
ok, igazad van! :)
akkor kiegésziteném: Invictus [Insane ota] nem képes összedobi egy MINDEN tekintetben tökéletes játékot... mindig hiányzik valami, ami miatt nem lesz siker. -
a parton innen és túl -
bad boy 2 #489 hol jutok hozzá ? ehez a király kis game-hez.? -
multi -
Szabi1991 #487 multiban , vagy hamacsín ? :) -
mi haverokkal tegnap toltuk pont multiba vele :)
verhetetlen -
insanyi azért elég vad lett anno. ne tessék elfelejteni^^ -
-
bakker, most néztük, kicsit azért lehetne "komolyabb" a multi .. chat-et nem találtam, nincs rendes lobby, csak 1-1 versenyt mész végtelenszer, amig ki nem lépsz :(
nemár ... :( ez igy kb használhatatlan 1-2 körös marhuláson kívül :(
invictus képtelen egy minden tekintetben normális játékot összerakni :( eddig a CRC volt a legjobb talán, bár ottmeg az irányitás beallitása volt tulbonyolitva :( -
LASR azoknak készült akik kellemes, olcsó de ugyanakkor szórakoztató játékot szeretnének, és érezni picit a fizikai különbségeket :) és szerintem ez a játék tökéetesen visszadja ezt az élményt :).
Nemtudom néztétek-e az EXE készítésének détumát de 2007 január :P -
Hát az még nem is akkora gáz ha igazából nem vezetett de űrhajó fizika azé mégis gáz... -
Sose ertem miert jatszik vki urhajos/autos
jatekokkal es real fizikat nem kedveli,gondolom meg koze nemvolt autovezeteshez es csapatashoz!!! :)))
-
igazat adok neked, dehát ahogy Alien mondaná "mod games to keep them alive", szóval tartalom növelése csak modding kérdése lenne:)
btw, nem árkád :O -
Mindenkinek az élethűség jön be... Ha nem jönne be, akkor nem akarnék autósjátékkal játszani, hanem űrhajóverseny vagy valami... Volt anno a New York Racer vagy mi(ötödik elem részer XD), nah akkor már inkább lenne olyan nfs helyett... Vagy Star Wars Racer... -
én a quadro-t tuningoltam fel ammeddig csak lehetett....
a szélesítés az időmérő teljesítése után lett ilyen :D
-
reméljük csak elírta, ellenkező esetben kissé nagy balesetet követett el :D -
hát ezt nem pont árkádnak nevezném... -
árkád ? xDDDDDDD -
Szabi1991 #473 lesz még egy Level-R is.. -
bacsi5514 #472 Miert fikázzátok?
Mert van saját véleménye a játékról?
Nem mindenkinek az "élethűség" jön be
Egyébként én azt fikáznám a gámában, hogy ilyen kellemes motor és fizikai irányíthatóság mellett többet kellett volna foglalkozni a tartalommal.
Kicsit feltupírozva és nyakonöntve további módokkal és lehetőségekkel, simán A top árkád autós játék lenne.
-
Hala jo istennek nem itt rontja majd a levegot,hanem nfs topicban!! :)))) -
helyes végre egy szakértő:D
-
jo,ugyes vagy. -
Felraktam a gamet, 1 verseny után uninstall. Nekem vhogy az NFS-ek jobban bejönnek. Ez van. -
jefferson83 #467 Egy engem is szemenvágott: "ált" , helyett állt.
Bár nem tudom, hogy a tiédet használom-e, azért köszi
-
picit javítottam 2 mondatot a magyarosításban + találtam egy helyesírási hibát :P, letöltés a szokott helyen :) (már a frissített rar van fönn :P)
-
ntex #465 Újabb szélesített verda, ezúttal a '06 Fujin MX (Lancer EVO VII vagy VIII?)
Front
Back
De lehet ennyi lesz mert tényleg r*hadt soká tart megcsinálni egy autót a 0-ról...
(1-1,5 óra)
-
LOL, ez a Matt gyerek (az első a listában :)) tényleg nagyon jól nyomja. Mondják, hogy látták már bekötött szemmel is versenyezni, úgy látom most is így tett. A 2. körömet futottam, míg ő itt még csak az elsőnél járt. Szegénykém lehet hogy nagyon jól játszik, de esze az nincs. Jó, nem nagyon szidom a mesterséges intelligenciát, mégiscsak egy egyszerű játékról van szó, mégsem fordul elő ilyen jelenség túl sokszor. Jaa, hogy fair legyen, megkegyelmeztem neki, és lendületből 200-al belezúgtam, hogy segítsem kijutni ebbből a (számára) csapdából :D