743
  • Ombika
    En 2ik szinten megnyertem 6 autot,majd atdobott 3ikra,de ebbol max 2 auto mehetne ott,de megkell szenvednem!
    Ilyenkor mivan,vagy erre a keszitok nem gondoltak? LOLLL! :)))

HA ez igyvan,uninstall!! :(((
  • kemszi2
    nekem hál'istennek ilyen gondom nincs...minden szintre másik gépet használok
  • Ombika
    Olyankor mivan mikor van vagy 6 autom,de ebbol csak 1 olyan,ami 3 versenyszinthez eleg,de masik autot is fel akarok tuningolni,de az oda mar edes keves,mashonnet meg elkergetnek!!!:(((
  • arty
    igen, sajnos tényleg hülye vagy, hiszen még visszaolvasni sem vagy képes :(
  • Zsolt01
    | #323 !!!
  • 12346
    fasszeg.. olvassatok má. vagy értelmezzetek, vagy vmi...
  • Gipsy
    Nekem is az a problémám mint cheatman kollégának bár én csak az unwinzix 0.0.6-ot próbáltam...valaki segítsen please mert hülye vagyok hozzá!!!!!!!
    Előre is köszönöm
  • cheatman
    Sziasztok! Van egy kis gondom, Nem birom kitömöríteni azt a bizonyos zix filet. Nézegettem a régebbi hozzászólásokat és akár mennyire szerettem volna nem sikerült, próbáltam a winzix 1.0 át 2.0 át, és az unwinzix 0.0.6 ot. légyszi segítsetek. Az eredmény amit az 1.0 ással kaptam egy használhatatlan iso file. Bocsi a kérdésemért.
  • Golyo69
    vége :D

Lesz 2. rész ?? :D

Nem is tudtam hogy magyarok csinálták ?? :D

Utcai bajnok :D
  • SötétBarom
    Többnyire a pénz :D
  • passatgt
    most van egy szép kis vírusod:)
  • Gipsy
    Üdv!!! Tudna nekem segíteni valaki?? Leszettem a játékot torrentről és ilyen .zix-be volt tömörítve, láttam hogy bodesz ajánlotta a unzixwin nevű progit sikerült is kicsomagolni de a daemon üresnek észleli.....valami ötlet?????
  • arty
    ok, igazad van! :)

akkor kiegésziteném: Invictus [Insane ota] nem képes összedobi egy MINDEN tekintetben tökéletes játékot... mindig hiányzik valami, ami miatt nem lesz siker.
  • bertino
    a parton innen és túl
  • bad boy 2
    hol jutok hozzá ? ehez a király kis game-hez.?
  • bertino
    multi
  • Szabi1991
    multiban , vagy hamacsín ? :)
  • bertino
    mi haverokkal tegnap toltuk pont multiba vele :)
    verhetetlen
  • 12346
    insanyi azért elég vad lett anno. ne tessék elfelejteni^^
  • arty
  • arty
    bakker, most néztük, kicsit azért lehetne "komolyabb" a multi .. chat-et nem találtam, nincs rendes lobby, csak 1-1 versenyt mész végtelenszer, amig ki nem lépsz :(

nemár ... :( ez igy kb használhatatlan 1-2 körös marhuláson kívül :(

invictus képtelen egy minden tekintetben normális játékot összerakni :( eddig a CRC volt a legjobb talán, bár ottmeg az irányitás beallitása volt tulbonyolitva :(
  • ALIENwoods
    LASR azoknak készült akik kellemes, olcsó de ugyanakkor szórakoztató játékot szeretnének, és érezni picit a fizikai különbségeket :) és szerintem ez a játék tökéetesen visszadja ezt az élményt :).
    Nemtudom néztétek-e az EXE készítésének détumát de 2007 január :P
  • SZilaJMaGGoT
    Hát az még nem is akkora gáz ha igazából nem vezetett de űrhajó fizika azé mégis gáz...
  • Ombika
    Sose ertem miert jatszik vki urhajos/autos jatekokkal es real fizikat nem kedveli,gondolom meg koze nemvolt autovezeteshez es csapatashoz!!! :)))
  • ngcsnet
    igazat adok neked, dehát ahogy Alien mondaná "mod games to keep them alive", szóval tartalom növelése csak modding kérdése lenne:)

btw, nem árkád :O
  • SZilaJMaGGoT
    Mindenkinek az élethűség jön be... Ha nem jönne be, akkor nem akarnék autósjátékkal játszani, hanem űrhajóverseny vagy valami... Volt anno a New York Racer vagy mi(ötödik elem részer XD), nah akkor már inkább lenne olyan nfs helyett... Vagy Star Wars Racer...
  • Golyo69
    én a quadro-t tuningoltam fel ammeddig csak lehetett....
    a szélesítés az időmérő teljesítése után lett ilyen :D

• bertino
    reméljük csak elírta, ellenkező esetben kissé nagy balesetet követett el :D
  • kemszi2
    hát ezt nem pont árkádnak nevezném...
  • bertino
    árkád ? xDDDDDDD
  • Szabi1991
    lesz még egy Level-R is..
  • bacsi5514
    Miert fikázzátok?
    Mert van saját véleménye a játékról?
    Nem mindenkinek az "élethűség" jön be

Egyébként én azt fikáznám a gámában, hogy ilyen kellemes motor és fizikai irányíthatóság mellett többet kellett volna foglalkozni a tartalommal.
    Kicsit feltupírozva és nyakonöntve további módokkal és lehetőségekkel, simán A top árkád autós játék lenne.
  • Ombika
    Hala jo istennek nem itt rontja majd a levegot,hanem nfs topicban!! :))))
  • kemszi2
    helyes végre egy szakértő:D
  • Csabesz6
    jo,ugyes vagy.
  • tsarffi
    Felraktam a gamet, 1 verseny után uninstall. Nekem vhogy az NFS-ek jobban bejönnek. Ez van.
  • jefferson83
    Egy engem is szemenvágott: "ált" , helyett állt.

Bár nem tudom, hogy a tiédet használom-e, azért köszi
  • ALIENwoods
    picit javítottam 2 mondatot a magyarosításban + találtam egy helyesírási hibát :P, letöltés a szokott helyen :) (már a frissített rar van fönn :P)
  • ntex
    Újabb szélesített verda, ezúttal a '06 Fujin MX (Lancer EVO VII vagy VIII?)

Front
    Back

De lehet ennyi lesz mert tényleg r*hadt soká tart megcsinálni egy autót a 0-ról... (1-1,5 óra)
  • fery02

LOL, ez a Matt gyerek (az első a listában :)) tényleg nagyon jól nyomja. Mondják, hogy látták már bekötött szemmel is versenyezni, úgy látom most is így tett. A 2. körömet futottam, míg ő itt még csak az elsőnél járt. Szegénykém lehet hogy nagyon jól játszik, de esze az nincs. Jó, nem nagyon szidom a mesterséges intelligenciát, mégiscsak egy egyszerű játékról van szó, mégsem fordul elő ilyen jelenség túl sokszor. Jaa, hogy fair legyen, megkegyelmeztem neki, és lendületből 200-al belezúgtam, hogy segítsem kijutni ebbből a (számára) csapdából :D