742
-
#742 Hát én a múlt héten láttam először egy bolt polcain az európai verziót belőle először. -
#741 Hááát... Igen... :D -
#740 ez a játék kifulladt? semmi addon, semmi mocorgás e körül?:) -
#739 VIszont lenne egy problémám... Már vagy 6 autót fullra megcsináltam, 7.nél meg elkezdte azt csinálni, hogy a 4. helyszín egyik pályáján (amelyik 3 körös, nem tudom a nevét) van egy rész, ahol van vagy 3 hajtűkanyar és utána egy kábé 2 km-es útszakasz és cél. Na a hajtűkanyaros rész előtt 2 kanyarral az autó fogja magát és leesik a pályáról... Vissza olvastam, de nem láttam hasonló problémát... Volt hasonló problémám monster garage-el... De az egy patch-el megoldódott... Ehhez nem tudtok valami patch-et? De ma megnézem, h ha reinstallom, mit dob. Előre is thx -
#738 Hogy mennyire hajaz? Irányítása semennyire, míg nfs-ben bevetted a derékszögű kanyart 220al, itt jó ha sikerül 100-al :P ... Sokan panaszkodnak az irányításra...ok nélkül... Ennek az a lényege, hogy minden autónak megvan a maga vezetési módja... Én a rwd autót választottam, ha ésszel mentem vele, akkor lehetett iránítani rendesen, ha nem úgy megforogtam mint állat :D NFSbe mindig kiadja az ívet, na itt nem :D Ez az ami tetszik, még több invictus game-t! Csinálhatnának valami jó 4x4 szimet is, hasonló / ugyanezzel a fizikai modellel.
-
#737 kb min a Crysis meg a HL2... -
#736 :)
annyiban hogy nem fogod tudni full gázzal bevenni a kanyart,mármint ha nem akarod rottyra vágni a verdád.
szóval csak graf-ra hasonlít kicsit az u2-höz.amúgy semmiben szerintem. -
#735 Ez mennyire hajaz a NFS részekre mármint sima klon vagy azé van külömbség? -
#734 legnagyobb sajnálatunkra nem:*( stage 1->2->3->4 -
#733 az lenne a kérdésem hogy ebben is olyan apólékosan kell tuningolni mint a street legal 1,2-ben? -
#732 jah énis láttam -
#731 inygen van..leszedem a netröl az egész ujságot:D -
#730 egyetértek -
#729 inkább a CRC 2005öt vásárold meg -
Turboraider #728 Ha van feleslegesen 3 ezred, akkor igen de nekem csak pár napos játék volt. Végigvittem, de semmi olyan extra nincs benne amiért még1x elővenném. -
#727 Power Iso progi kell hozzá
Olyan, mint a iso, csak még tömörítve is van, tehát kissebb a mérete
Letöltés, carcket meg keresel -
newhenry34 #726 Hy, valaki nem tudja a .daa formátumot mivel lehet beolvasni, daemon tools nem ismeri fél és magic iso-val se lehet átformázni :S. -
#725 Ne olvass Gamestart! :D -
#724 hi all
most vmit nem értek..ez a játék már van egy jo ideje és az e-havi gamestarban benne van és azt irják hogy megjelenés 2007 ösz és egy teljes cikk van rola..fejlesztő: invictus game
tehát ez ugyan az a játék???nem értem... -
Debilon #723 szerintem érdemes.. nemr ossz game.. :D -
#722 Érdemes 3ezerért megvenni? me anny a CD galaxisba érdemes vgy nem? -
newhenry34 #721 Thx -
#720 Hamachival tudtok neten keresztül is "lan" kapcsolatot létesíteni, ez egy "kliens" progi, keressetek rá, google, szedjétek le, és utána játékban tudjátok egymást elérni a lan kapcsolotok között, a hamachi neten keresztül hoz létre egy virtuális lan kapcsolatot
magyar oldal
official -
#719 Hamachi. Helyi hálót emulál a neten. De mindent megtalálsz róla. A többit rád bízom ;) -
newhenry34 #718 Dede, nyúznánk. Hamachi ammeg mi? XD Pálya?
De ha nyúzzák neten akkor még is lehet valahogy csak, hogy :( -
#717 Csak nem egymás ellen játszanátok? :D
Ha igen ott a hamachi és mehet lanon-neten. -
penczner1 #716 hy lenne egy kérdésem. Hogyan lehet neten szervert csinálni?? mert lanra lehet de netre nem.
ha valaki esetleg tuddja, akkor ide íjra meg legyen szives:
[email protected]
kössz
BMW4ever -
newhenry34 #715 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet szervert csinálni? Alapból csak lanra enged :(. -
#714 restart=alt+f4:)és akkor nem veszítesz semmit. -
#713 hi!én most próbáltam ki a gémet,szerintem nagyon állat!kár hogy nincs v.mi restart a verseny közben/végén (bár tudom hogy így izgibb :P )
amúgy boltokban lehet kapni? -
#712 van valaki aki gondolkozik esetleg azon, hogy megvegye?
mert én igen
és szerintem meg is veszem, tisztelem annyira az invictust, bár modkit hiánya miatt csalódtam -
#711 biztos nincs teleírva -
#710 De akkor az Overspeed hogy lehet DVDs ha a LASR csak 400 MB? -
#709 igen -
#708 EZ a játék megegyezik az Overspeedel???
Most jelent meg a CD galaxisban
Ez ugyan az mint a LASR? -
Gibor #707 Majd egyszer az autójára kell versenyezni onnantól egyre gyakorib lesz majd az olyan csak az elején még kevés ember versenyzik ellened... -
#706 Valaki tudja hogyan lehet uj autot szervalni?
bejutottam a 2es prestige-be de ott sokkal erosebb verdak jonnek ellenem amik ugy elhuznak az egyenesben mint a ... -
WanWan #705 Nagyon király a game, mármint amennyit játszottam vele, jó hozzá ez a magyarosítás is, tetszik.:)
Csak két dolog zavar igazán: az irányítás, meghogy az embereknek nincsen benne hangjuk. Egyébként király!!! -
hirtwarez #704 nem megy a mentésnek a linkje...:( -
#703 Úgy néz ki,hogy meggyógyúlt.Újra raktam.Kötyi!!!!