742
  • lacica
    Végére értem a kőrnek,pl bajnokságban,most éppen lefagyott!!!
  • Yoda001
    kicsit bővebben?
  • lacica
    Helló!!!ÚJ vagyok,kérdem,hogy miért száll ki állandóan???Eddig 1 kőrt bírtam menni össz vissz.Elég jónak tűnik pedig.Segítsetek!!!!!!!!!!
  • Ombika
    MEgkapta tolem is a jatek a magyarositast uninstall es meg a telepitot is veglek likvidaltam!!
  • ALIENwoods
    Általunk készített (SLM-s) LASR Magayrosítás immár teljes 100%-s a képernyő feliratok is
  • Yoda001
    ok...nm :D
  • Gibor
    ááá thx, akkor megveszem majd....
  • Yoda001
    nem.. van singleplayerje meg multiyplayerje (is)
  • Gibor
    Már előre elnézést kérek hogy megkérdezem, de ez csak netes?
  • Golyo69
    #627 hsz-ben van...de nem biztos hogy műxik..előtte csinálj mentést a sajátodról....
  • Bucser
    Olvass vissza
  • Pepsi Twist
    Hi tud valaki adni 1db 100%-os mentést? Mert meg akarom nézni hogy milyen a tuning :D meg egy kicsit baromkodni vele :D előre is köszi privátba megkeresem majd
  • Máté94
    köszi de miután megírtam rájöttem hogy kell
  • Bandi 18
    Hello

Ha a Daemon nem látja akkor válaszd ki hogy minde fájlt ,mutasson és így már jó lesz
  • jefferson83
    1. lépés: Winrar segítségével a 21 fájlt kicsomagolod. Így lesz neked 1 bin + 1 cue fájl.

2. lépés: Ha már rendesen kicsomagoltad akkor ezt már fel kell, hogy ismerje a daemon -> bemountolod (cue).
  • passatgt
    bin-t vagy a cue-t mountold, nem kell kicsomagolni
  • Máté94
    Valai tudna segíteni.Letöltöttem a játékot,és ki szeretném csomagolni mivel 21-be van szétosztva.Belemegyek az elsőbe és benne van két fájl: rld-lasr.bin és rld-lasr.cue.Kicsomagolom de fogalmam sincs hogy kell mountolni mert a Daemon tools nem ismeri.Ha valaki tud segíteni írjon egy privit.Köszi
  • ALIENwoods
    5perc alatt időd nincs felrakni és játékélményt tapasztalni :D

Montá volna leaglább fél órát akkor reálisabb lennél :D
  • arty
    1etértünk. ez a fizika/irányitás kellene mondjuk a most wantedbe, nekem az lenne a tökéletes játék :) (és persze, h a tuning, felszerelt cuccok valóban számitsanak ill. a törés megjavitásáért fizetni kelljen)
  • Ombika
    Jaja eleg gyorsan meglehet!!!
  • Synit HUN
    Sztem az egyetlen gond ezzel a játékkal a kevés tartalom. Én meguntam pedig nagyon jó.
  • Ombika
    En inkabb azon vagyok kiakadva,hogy 3szor nyerek es elso helynel elorebb nem akar tenni,pedig mar idomerok is megvannak,vmi patch tenyleg johetne amibe a kivansagaim megtalalasra talalnak.Aki meg szidta a jatekot csak annyit tudok neki modani,hogy vezessen eletbe 1 autot,aztan ocsarolja ezt a jatekot!! :))
  • Yoda001
    :DD
  • kemszi2
    de nem tervezem ,hogy veszek újat:)inkább költöm benzin-re a pénzt és igazi autót vezetek:)
  • Yoda001
    1, 1 és fél lehet max :)
  • kemszi2
    nekem csak kiöregedet:(
  • Bucser
    jó könnyű kis kormányotok lehet.... Az enyém van vagy 7 kiló.. nem igazán dobálgatom játék közben sehova:D
  • Yoda001
    rip neked is? nekem is meghalt :DD oda vágtam a földhöz játék közben (tdu) XD
  • kemszi2
    én is úgy nyomom/tam sajnos kormányom R.I.P.
  • jefferson83
    Én bill.-el tolom és ha valami akkor a vezetési élmény az megvan a játékban. A kormány itt van a sarokban, de eddig lusta voltam kiszedni :) Viszont ki lesz próbálva az biztos.
  • kemszi2
    elsőkerék,kézifék kanyarban,visszavált,ellenkormány+padló, visszarántod egyensbe és jöhet a következő
  • Bucser
    Kivéve ha elsőkerekes az autód ugyanis az kihúz a kanyarból alacsonyabb fokozatban. (Corus S2)

A Másik autó pedig hátsóerekes ott pedig gáz nélkül mész a kanyarba vagy pedig keresztbeállítva mikor már szögben vagy tolod a gázt óvatosan tartva az irányt.
  • tarti19
    kanyar közben ilyen autókkal gázfröccsöt adni = a kicsúzsással:D
  • Bucser
    Mondjuk esetleg kanyar előtt lassítassz visszaváltassz és nagyob fokozatban jössz ki a kanyarból. Sőt megpróbálhatod azt is hogy kicsit engedsza gázból az íven, hogy ne pörögjön meg az autó.
  • tarti19
    elején bejött a játék amíg a kanyart bekellett venni:(
    mondom próbáljuk fincsin elszálltam izmosan elszálltam, akkor driftelősen elszálltam, én itt feladtam felőrölte az idegeimet.
    Persze F1 challenga is i9ylen volt fék stabilitás nélkül mégis sokkal jobban érzókeltem a dolgokat.
    Bár biztos bennem vana hiba::) talán ha elég kedvem összegyűlt megint nekiállok:D és bevszema kanyart izmosan jól:D:D:
  • Bucser
    De azért egy indokot kérhetünk rá nem? Hogy miért nem tetszik?

Vagy nem? mert ha az irányíttás a gond és próbáltad kormánnyal is akkor a hiba nálad van:)
  • bertino
    semmi gond, erre való a fórum, de ez a fizika dolog kissé ostobaság volt :)
  • tarti19
    Srácok nekem sehogysejött be a játék:(
    nem bántani akartam senkit csak kifejezni hoyg nekem nem teccika játék.
    ELnézést ha bárkit megbántottam a hozzászóolásaimmal
  • bertino
    gyenge irányítás ?
    szerintem te nem tudsz róla, hogy a fizikai motor, amit ehhez/Level-Rhez/CRC2005höz kifejlesztett az Invictus Kft. mekkora komoly tartalommal bír :D
    az egyik legkiforrottabb szimulátorról beszélünk ;)
  • Bucser
    Gyenge irányítást?? Mi a gyökérségről beszélsz?? Ja hogy a kanyar előtt lassíítasz, fordulsz, hátsókerekes autóval csak kifele jövet nyomod a gázt??

Vezettél már autót?