95
  • Shiwo
    azért vontam össze a kettőt, mert sok olyan számuk van, amit mind a Kalapács, mind a Pokolgép játszik..és nem sok értelmét láttam, hogy külön topikot kapjanak, mert mindkettőben elöbb-utóbb szóba került volna a másik, és megindultak volna az összehasonlítgatások..gyakorlatilag ugyanaz lett volna a két topik..
    amúgy nekem a régi Pokolgépes számok is tetszenek, az újak is, és Kalapács számai is...a koncerteken szerintem több banda is hasonlóan cselekszik, és inkább tapsolok meg 3szor egy Pokolgépet, mint 1szer egy olyan bandát, ami lejátszik 10 számot, és abból 8 nem is a sajátjuk..
  • Galy
    régi pokolgép rulez! :)
  • JYeti
    Ezt a topicot elég csúnyán benéztétek.. Max úgy lenne értelme, hogy régi Pokolgép & Kalapács, de a Kalapács - Pokolgépnek már semmi köze egymáshoz (a Kalapács Józsit szépen meg is kérték, hogy ne nagyon akarjon má vendégénekelni a Pokolgépben).

A mostani Pokolgép szvsz egy fika. Nem a számokra gondolok, azok még úgy ahogy jól vannak (csak minden érzelem nélkül), voltam pár koncerten, és aszittem eldobom az agyam, amit azok ott művelnek. Rudán végig Kukovecz seggét nyalja, a többieket leküldik a színpadról, hogy most ők nem zenélnek, Kukovecz meg azt hiszi, hogy ő az Úristen... Kb 15ször tapsoltatják meg magukat meg mutatják be a tagokat stb. Ez egy akármilyen zenekarhoz méltatlan, a Pokolgépet pedig egyenesen meggyalázza (nincs rá jobb szó). Az lett volna a legjobb, ha amikor Kilépet a Kalapács Józsi, megszűnik a banda, és csinálnak egy újat új néven, dehát ugye kellett a zseton, a Pokolgép név mindig is hozott a konyhára...

Teljesen más érzés egy Kalapács koncert.. Más dalok, más mentalitás, eszméletlen milyen erőt sugárzó karaktere van a Kalapács Józsinak...
  • Galy
    pokolgép rulez!
  • Sephirot T
    +fav \,,/
  • zakika
    valamikor 16-17 eve voltam Pokolgep koncerten
    jo volt. azota nem volt hozza szerencsem, pedig a szomszedomek leptek fel veluk meg a Romeo Verzik. Mostanaban mar nehezebb rabeszelni haverokat koncertre ugy el lustultak
  • TS Zolly
    Tribute To Moby Dick koncerten, a Legyél jó c számot énekelték közesen.
  • autoszimulator
    amig ez a szent föld kerek
    addig a rokkerek itt szenvednek -.-
  • Shiwo
    hát..amíg nem úgy énekel, mint Paksi Endre a hírhedt debreceni koncertjén, addig nincs gáz :D
  • exider
    én meg Dying Soul-t nem szeretem :)

Nálam ott vannak legjobbak között!!

Tavaly voltak nálunk Kalapács, Kalapács Józsi úgy be volt b@szva, majdnem leesett a színpadról. :) qrva jó este volt!!
  • Shiwo
    ez is egy vélemény :)
    de főleg olyanokat várok ide, akik legalább az 1iket szeretik..
  • Dying Soul
    Egyiket sem szeretem. Bocs.
  • Shiwo
    bár ez a kép egy Moby Dick koncerten készült, de szerintem nagyon is passzol ide...
  • Shiwo
    Pokolgép zenekar honlapja

Kalapács zenekar honlapja
  • Shiwo
    csodálkozom hogy ennek a két zenekarnak még nem volt topikja.. (legalábbis nekem nem talált a kereső)

azért nyitottam egyszerre a két különálló zenekarnak, hisz aki ismeri őket, jól tudja, hogy a két csapat történelme összefonódik..

megkérnék előre is mindenkit, hogy próbáljatok meg tartózkodni a flémeléstől, fikázástól, hogy most melyik is az igazi, a jobb, stb.
    nem a vélemény-nyílvánítást tiltom, csak kérlek titeket, hogy véleményetek kultúráltan fogalmazzátok meg és ne kezdjetek fikázásba..