Pokolgép és Kalapács
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a Saxon együttesnek is van Machine Gun címû száma... Pedig Saxon a nevük... Jó, igaz õk modern témákat is énekelnek...
De ugye h jobb az Over The Hilss eredetiben, illtve a hosszabb változatában? 😉
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A Lordot imádom, bár Iron Maiden 2 Minutes to midnightjának kezdõriffjével kezdõdik egyik daluk... az elsõ lemezen...
amúgy lejött a szám..hát..nekem nincs olyan jó hallásom a zenéhez, hasonlónak hasonló de nem ugyanaz szerintem..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egy példáról tudok, amikor a Maiden basszerosa, Steve Harris Ossian pólóban lépett fel a Seventh son album turnéján itt Magyarországon. Steve hallotta az elõttük fellépõ kis magyar zenekart, tetszett neki és szerzett egy olyan pólót... Paksihapsi még mindig ettõl élvez el, ha erre gondol. Amúgy volt angol Ossian is, meg Omen is... sõt Time Bomb, azaz pokolgép is...
Sok fajta zenét szeretek...
Eléggé Sátáni...
Amúgy az "Arénában kezdõdik a show" szövege is szinte Tokyo Blade...
a hagymás dolog meg tényleg vicces..kit érdekel, hogy büdös a szája ? hozzám nem ér el a konceren..ennyi erõvel ellehetne ítélni mindenkit, mert mindenki büdöset sz@rik..
Pár lopás:
Éjféli harang: zenéje eredetileg: Dokken - Unchain the night
Tökfej: az ének dallama: Tokyo Blade - Night of the blade
A jel: zenéje: a Ratt elsõ vagy második albumán hallható eredetileg.
Amúgy mondhatni hogy rockzene-kutató vagyok valamilyen szinten és ha nem is komplett számokat, de zenei megoldásokat, dallamokat loptak szép számmal... Ez leginkább az Éjszakai bevetés albumig volt jellemzõ, ugyanis amikor Magyarhonban is elterjedtek ezek a külföldi hardrock bandák, akkor azért figyeltek már arra hogy ne legyen egyértelmû a nyúlás... Hallottam már Judas Priest elemeket a számaikban, Quiet Riot-ot, Riot-ot... (a két zenekar nem ugyanaz!)
De még a Rudános Pokolgép is. "Feltámadt éj, vár rá hogy félj" dallama Warlock dalban szereplt eredetileg. A kalapácsos Pokolgépet amúgy annyira nem kedvelem. Sztem a legjobb lemezük az Adj új erõt. Kaláccsal is voltak jó számaik, de nekem ez a pózer nem szimpatikus, fõleg most, a klisés szólóüalbumaival, meg a gagyi szövegeivel. Elmentek ezeka szövegek anno, de most? A Hard nevû zenekara zeneileg nagyon ott van, de Kalácsot ki kéne onnan dobni és valami jó énekest belerakni... Mert jó régifajta zenét játszani, de azért nem kell nevetségessé tenni magunkat. Pl. a Snake Heart annyira jól átvette a '80-as évek dallamos rockját, hogy egyszerûen libabõr ezerrel.
Ja egy kis sztori a régmúltból: Egyik haverom nagynénje Kalács csaja volt 1987-ben... Kalács mindig jó sok hagymával ette a zsírosdeszkát, és mindig nagyon büdi volt a szája...
Amúgy minden tiszteletem Kalácsé, de inkább írjon egy jó kis könyvet arégi szép idõkrõl és ne feszengjen szegecsekben-bõrökben, mert már nem áll jól neki...
Rudán bácsi meg a magyar Glenn Hughes (egyik kedvenc külföldi énekesem), és szerintem a legnagyszerûbb magyar énekes...
Black Sabbath foreva!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
amúgy nekem a régi Pokolgépes számok is tetszenek, az újak is, és Kalapács számai is...a koncerteken szerintem több banda is hasonlóan cselekszik, és inkább tapsolok meg 3szor egy Pokolgépet, mint 1szer egy olyan bandát, ami lejátszik 10 számot, és abból 8 nem is a sajátjuk..
A mostani Pokolgép szvsz egy fika. Nem a számokra gondolok, azok még úgy ahogy jól vannak (csak minden érzelem nélkül), voltam pár koncerten, és aszittem eldobom az agyam, amit azok ott mûvelnek. Rudán végig Kukovecz seggét nyalja, a többieket leküldik a színpadról, hogy most õk nem zenélnek, Kukovecz meg azt hiszi, hogy õ az Úristen... Kb 15ször tapsoltatják meg magukat meg mutatják be a tagokat stb. Ez egy akármilyen zenekarhoz méltatlan, a Pokolgépet pedig egyenesen meggyalázza (nincs rá jobb szó). Az lett volna a legjobb, ha amikor Kilépet a Kalapács Józsi, megszûnik a banda, és csinálnak egy újat új néven, dehát ugye kellett a zseton, a Pokolgép név mindig is hozott a konyhára...
Teljesen más érzés egy Kalapács koncert.. Más dalok, más mentalitás, eszméletlen milyen erõt sugárzó karaktere van a Kalapács Józsinak...
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
jo volt. azota nem volt hozza szerencsem, pedig a szomszedomek leptek fel veluk meg a Romeo Verzik. Mostanaban mar nehezebb rabeszelni haverokat koncertre ugy el lustultak
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nálam ott vannak legjobbak között!!
Tavaly voltak nálunk Kalapács, Kalapács Józsi úgy be volt b@szva, majdnem leesett a színpadról. 😊 qrva jó este volt!!
de fõleg olyanokat várok ide, akik legalább az 1iket szeretik..

azért nyitottam egyszerre a két különálló zenekarnak, hisz aki ismeri õket, jól tudja, hogy a két csapat történelme összefonódik..
megkérnék elõre is mindenkit, hogy próbáljatok meg tartózkodni a flémeléstõl, fikázástól, hogy most melyik is az igazi, a jobb, stb.
nem a vélemény-nyílvánítást tiltom, csak kérlek titeket, hogy véleményetek kultúráltan fogalmazzátok meg és ne kezdjetek fikázásba..